daLord |
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
לפי דעתי
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
daLord • 11 בספט׳ 2010
כבעל עסק, אני מעדיף לשמוע את התלונות של הלקוחות שלי על מנת שאוכל לשפר להבא.. ולהמשיך להינות מהלקוח בעתיד..
מאשר שהלקוח לא יתלונן, יתמרמר וילך למקום אחר ולא יחזור. דבר שני.. כבעל עסק אני נוטה להסכים עם כל טענה/מענה/תלונה שלא תהיה.. אבל בערבון מוגבל לקבל רק מה שמוצדק, ולגבי הלא מוצדקים.. זכותם להתלונן אפילו שלא בצדק. אם אכפת לי מהלקוחות אני אפיק מסקנות ואתקן מה שצריך כשצריך, ואתן אוזן קשבת גם לאלו שסתם מתלוננים כדי שירגישו שבאו על סיפוקם. זה נכון שקשה לא לקחת ללב, בכל זאת עסק זה כמו בייבי שמשקיעים בו הרבה מאמץ ומחשבה אבל צריך לדעת לקבל ביקורת כשהיא בונה ולהתעלם מההרסנית. והכי חשוב שבעל העסק לא ייכנס לוויכוח עם הלקוח, שיהנהן בהסכמה ויפיק מסקנות אח"כ אם צריך או לא.. דבר אחרון, אני מעדיף שבעל העסק ירוויח מהעסק עצמו כי זה רק ידרבן אותו לשפר כל הזמן, מאשר שיעבוד ללא רווח וככה גם ללא מוטיבציה או יכולת לתחזק את העסק בצורה הטובה ביותר. |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 11 בספט׳ 2010
זאלופון, מסכימה עם כל מילה
יש לי תחושה שאולי אנשים חוששים שמחר בבוקר נקום ולא יהיה אף ליין לסוטים. כי אין הרבה מאיתנו, כי ישראל זה מקום קטן, כי כבר סגרו פעם את הדאנג'ן.. אז כדי שחס וחלילה המארגנים של המסיבות לא יחליטו מחר בבוקר לעבור לארגן ליינים לנגיד רווקים-רווקות מעל גיל 40, אסור להגיד שום דבר רע. בהיותי קפיטליסטית ליברלית מטונפת, אני מעדיפה שאם מארגני המסיבות לא מרוויחים מספיק כסף בשביל שיהיה להם שווה, שיפסיקו. אני לא רוצה מפיק מסיבות שסובל רק כדי לאפשר ל-40 מלקקי נעליים ו- 20 בחורות אקסהביציוניסטיות ליהנות. אני רוצה מפיק מסיבות שאוהב להפיק מסיבות, אפילו שמרוויחים יותר בעיסוקים אחרים. שיודע לעשות מסיבות טובות, וקוצר את הפירות מזה שהרבה אנשים באים דווקא אצלו. |
|
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} |
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} • 11 בספט׳ 2010
ממש מחמיא לי שאתה שופט אותי לפי ההיסטוריה שלי בפרומים השונים, שגם נעשה לך דבר דומה?
גם עלייך שמתי מפה ומשם אבל לא בחרתי לתקוף אותך אישית. כפי שמשתמע מדבריי המילים שלי לא נועדו אלייך או לפותח השרשור. הם נועדו למארגנים. יקחו - יקחו יתעלמו יתעלמו. נעשה מלוכלך פה. שתיהיה שנה טובה לכולם. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
aka BODYGUARD • 11 בספט׳ 2010
כמו שאמרת זאלו, שנינו לא בדיוק מאתמול כאן.
שנינו יודעים שביקורת היא דבר חשוב. מאד חשוב. חלילה מלהשתיק אותה. אני שמח שיש לשלושת הליינים מנהלים מאזוכיסטיים דיים לספוג ולהמשיך בכל זאת, ברור לי שההנאה מהעשייה היא המנחה אותם ולא שום דבר אחר, בטח לא כספי. הצבעתי על התנהלות ולא על מהות, זה מה שחורה לי כבליין בליינים הקיימים. לא מעט פעמים פניתי אישית לאייר וגם לדיווה ונתתי הערותיי, אפילו בצורה בוטה, אבל הקפדתי לא לשתף את עדר מאונני המקלדת. שמחתי שאותן ביקורות התקבלו ו/או לפחות אוזן קשבת היתה להן. כשאני רואה ליצן תורן שכל עיסוקו כאן הוא ציקצוקי לשון מטופשים- על כך אני מתרעם. שנה טובה לך ולזוגתך כמובן והגיע הזמן שתוציאו את האף ותגיעו, דמויות חיוביות מתחילות להיות חסרות בנוף... |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
שרשור מיותר.
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
קטסטרופה{Adonai} • 11 בספט׳ 2010
גם להתלונן על המתלוננים זה מעורר חמלה ואני מציע לכולם כאן או להתעלם מהמתלוננים או שלא יתלוננו בעצמם וכך יכפילו את הסבל שלנו מאותם מתלוננים סדרתיים שקיימים כבר.
כל בעלים של מסיבה שיעשה מה שהוא חושב לנכון לעשות, לנסות להתחשב ברוב המבלים, מה שאני מאמין שהם עושים אבל שיידעו, בכיינים סדרתיים היו, ישנם ויהיו. תפסיקו להתלונן אחד על השני, ממילא אף אחד לא סופר אתכם. שבוע טוב. |
|