בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
Re: אף פעם...
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 14 בספט׳ 2010
Cauchy כתב/ה: לילימיי כתב/ה: לא הבנתי, את הקטע הזה של הכתיבה בפרופיל... עם מיליון סימני קריאה, של מה אסור ואוי ואבוי אם פונים... אם מישהו פונה ולא פנויים או מעוניינים, אומרים בכנות ובנימוס, תודה, אבל לא תודה וזהו, לא? הכי טוב פשוט, פשטות לדעתי. מסכים... לא מסכימה. צר לי. מנסיוני האישי, עצם כך שעניתי - זה כבר פתח בעיניהם לתקשורת. ואם מראש התקשורת איננה רצויה - למה לי בכלל להגיד זאת? מבחינתי מה שנותר לעשות הוא פשוט להתעלם מהפניה. האדם בצד השני כבר יבין לבד שהוא נדחה. סייג מכלל זה - פניה שנכתבה בנימוס רב, ומצדיקה תשובה. מעבר לכך? לא מחוייבת לאף אחד. כבר היתי "נשמה טובה" וניסיתי להיות מנומסת ולהסביר - זה די נופל על אזנים אטומות. ועוד משהו: כמו המון דברים אחרים, כשאישה אומרת לא, הגבר רואה עוד גבול שהוא יכול לשבור לה. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
Re: סינון מקדים
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
Brave Dwarf • 14 בספט׳ 2010
Cauchy כתב/ה: דיי הרבה מהפרופילים הנקביים כאן מכילים מיני מסננים - לא להיכרות, לא בעסק, לא מחפשת, לא כרגע וכדומה. בהרבה מהמקרים המטרה היא לסנן לא רצויים בלבד. (אם המטרה היא *באמת* לסנן את כולם - עצה ממני, תורידו כל סממן נקבי וסיימתן.)
משיחות שלי עם כמה מבנות המין הנשי פה באתר, פניות רבות מתקבלות אף על פי כן. (גם אם אין בכלל פרופיל, העיקר שיהיה רשום נשלטת איפשהו, ואפילו אם לא רשום זה בסדר) עכשיו השאלה היא כזו, האנשים שבאמת קוראים את הפרופיל ומכבדים את בקשותיך אכן לא יפנו אליך. שאר המציקים - יפנו גם יפנו. לא נעשה פה תהליך סינון הפוך? צודק. אתה לפחות מחייך כשאתה מבין את האבסורד? (-: |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
פסיכו לוג(שולט) • 14 בספט׳ 2010
כמה כבר סיפרו לי שקיבלו פנייה של "אהבתי את הפרופיל שלך" בזמן שהפרופיל שלהן ריק לחלוטין.
כנראה שזה מעיד שיש כאן אנשים שאוהבים ריקנות. להתעלם ולהמשיך הלאה. לפחות היה את הריגוש הרגעי של "היי, יש לי הודעה אדומה!" |
|
the rain song |
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
the rain song • 14 בספט׳ 2010
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: להתעלם ולהמשיך הלאה. לפחות היה את הריגוש הרגעי של "היי, יש לי הודעה אדומה!"
אכן ריגוש לעניין לכתוב סייגים למינהם כד לסנן זה אכן דבר והיפוכו אלא אם כן אותה אחת מחפשת דווקא את הנודניקים שלא יודעים לקרוא - באתר הזה הכל יכול להיות. או כפי שנאמר קודם, "לא נשואים" וכד' אני תמיד בעד נימוס ודרך ארץ, לפחות מיימליים. כיוון שאין בדעתי לחנך אף אחד אני יכולה לקיים זאת רק בעצמי. מצאתי ולמדתי ש"לא תודה, בהצלחה" עושה נפלאות. אף אחד לא קילל אותי ולא נדנד ולא הציק לאחר התגובה הזאת. בדרך כלל עונים לי "תודה, בהצלחה גם לך". איפה הם אותם גסי רוח שמתחצפים? למה אף פעם הם לא פונים אלי?? (הומור אנשים, בבקשה, קצת הומור) |
|
לילה לבן |
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
לילה לבן • 14 בספט׳ 2010
אני ממש לא מקבלת את הנחת היסוד שלך שבחורות כותבות שהן לא מחפשות או לא בעסק בתור "סינון", כי הרי זה בדיוק כך: רק מי שמראש לא מכבד אותך הוא זה שפונה. אז כבר ענית על השאלה שלך לפני ששאלת אותה... אלא אם כן דיברת עם בחורות מעט מפגרות, והן באמת עושות כך? |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 14 בספט׳ 2010
חחחח איזה מטומטם זה לשים את זה בתור "מסננת"...
חתולה פושטקית, לא הבנתי מה אכפת לך אם שולחים לך הודעה, את לא מעוניינת או שתתעלמי או שתגידי לא תודה וגם המציקים שבמציקים!!! בסוף יתייאשו. כאילו, כמה כבר מפריע לך לראות "הודעה חדשה התקבלה" (או מה שלא רשום שם). זה פשוט נראה לי עכבר כ"כ קטן שעשו אותו פיל כ"כ גדול. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 14 בספט׳ 2010
TAKARA כתב/ה: חחחח איזה מטומטם זה לשים את זה בתור "מסננת"...
חתולה פושטקית, לא הבנתי מה אכפת לך אם שולחים לך הודעה, את לא מעוניינת או שתתעלמי או שתגידי לא תודה וגם המציקים שבמציקים!!! בסוף יתייאשו. כאילו, כמה כבר מפריע לך לראות "הודעה חדשה התקבלה" (או מה שלא רשום שם). זה פשוט נראה לי עכבר כ"כ קטן שעשו אותו פיל כ"כ גדול. אכן בהתחלה מאוד לקחתי את זה ללב. לאחר מכן פשוט למדתי להתעלם או לשים בהתעלמות. כשעונים לאדם כזה זה רק נותן לו עוד דלק להתלהמות שלו. |
|
Grey / Green |
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
Re: אף פעם...
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
Grey / Green • 14 בספט׳ 2010
לילימיי כתב/ה: לא הבנתי, את הקטע הזה של הכתיבה בפרופיל... עם מיליון סימני קריאה, של מה אסור ואוי ואבוי אם פונים... אם מישהו פונה ולא פנויים או מעוניינים, אומרים בכנות ובנימוס, תודה, אבל לא תודה וזהו, לא? הכי טוב פשוט, פשטות לדעתי. יישרי כוח. |
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
Cauchy{Venus Blue} • 14 בספט׳ 2010
לילה לבן כתב/ה: אני ממש לא מקבלת את הנחת היסוד שלך שבחורות כותבות שהן לא מחפשות או לא בעסק בתור "סינון", כי הרי זה בדיוק כך: רק מי שמראש לא מכבד אותך הוא זה שפונה. אז כבר ענית על השאלה שלך לפני ששאלת אותה... אלא אם כן דיברת עם בחורות מעט מפגרות, והן באמת עושות כך? לילה לבן, תסבירי לי את אם כן איזו סיבה יש לבחורה שלא רוצה שיפנו אליה להשקיע בפרופיל להסביר את כל הפנטזיות שלה ובסוף לרשום אל תפנו אליי (זו שזו זכותה אני יודע, אני שואל על הסיבה). לגבי הסטטיסטיקה של כמות הבנות שהפרופיל שלהן כזה.. את מוזמנת להסתכל בעצמך. האם כולן מפגרות? אני חושב שהן טועות בנקודה הזו, לא יודע אם זה עד כמה עמוק זה מגיע. כמובן שההסבר האמיתי הוא פשוט בהרבה מקרים - בדיוק כמו חצאית קצרה במועדון. רוצות את הזכות להתלונן על כמות 'המטרידים'. בדיוק כמו שכמה בנות אמרו פה כבר - למחוק הודעות זה לא מסובך. אני טוען שיש כאן תופעת לוואי שלילית של סינון מוצלחים החוצה. |
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
Re: סינון מקדים
לפני 14 שנים •
14 בספט׳ 2010
Cauchy{Venus Blue} • 14 בספט׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה: Cauchy כתב/ה: דיי הרבה מהפרופילים הנקביים כאן מכילים מיני מסננים - לא להיכרות, לא בעסק, לא מחפשת, לא כרגע וכדומה. בהרבה מהמקרים המטרה היא לסנן לא רצויים בלבד. (אם המטרה היא *באמת* לסנן את כולם - עצה ממני, תורידו כל סממן נקבי וסיימתן.)
משיחות שלי עם כמה מבנות המין הנשי פה באתר, פניות רבות מתקבלות אף על פי כן. (גם אם אין בכלל פרופיל, העיקר שיהיה רשום נשלטת איפשהו, ואפילו אם לא רשום זה בסדר) עכשיו השאלה היא כזו, האנשים שבאמת קוראים את הפרופיל ומכבדים את בקשותיך אכן לא יפנו אליך. שאר המציקים - יפנו גם יפנו. לא נעשה פה תהליך סינון הפוך? צודק. אתה לפחות מחייך כשאתה מבין את האבסורד? (-: ברור שאני מחייך, מיד אחרי שאני מתוסכל. (: |
|