Mephisto(שולט) |
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
Mephisto(שולט) • 21 בספט׳ 2010
the rain song כתב/ה: Mephisto כתב/ה: ציטוט עצמי - תגובה שלי בבלוג של ברווזולע:
אני-יודעת-מה-אני-רוצה-סאב לא מרשה שיקראו לה כלבה. לא מוכנה לעשות אנאלי ויש לה סיבות רפואיות לגבות את זה. מוכנה להצלפות רק מתי, איך, איפה, למה וכמה שמתאים לה. לא תעשה שום דבר שלא מתאים לה או למטה מכבודה. אוהבת שקושרים אותה ואז מפנקים אותה. לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש סאביות שחושבות אחרת ממנה. מתפלאת שאף אחד לא רוצה אותה והיא לבד. מצויין ! אני מכירה אחת שהיא בדיוק, אבל בדיוק.. לא אכחיש שהיתה לי מישהי ספציפית בראש. המשפט הלפני אחרון בתאור מסכם אותה במדויק לדעתי. |
|
the rain song |
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
the rain song • 21 בספט׳ 2010
Mephisto כתב/ה: the rain song כתב/ה: Mephisto כתב/ה: ציטוט עצמי - תגובה שלי בבלוג של ברווזולע:
אני-יודעת-מה-אני-רוצה-סאב לא מרשה שיקראו לה כלבה. לא מוכנה לעשות אנאלי ויש לה סיבות רפואיות לגבות את זה. מוכנה להצלפות רק מתי, איך, איפה, למה וכמה שמתאים לה. לא תעשה שום דבר שלא מתאים לה או למטה מכבודה. אוהבת שקושרים אותה ואז מפנקים אותה. לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש סאביות שחושבות אחרת ממנה. מתפלאת שאף אחד לא רוצה אותה והיא לבד. מצויין ! אני מכירה אחת שהיא בדיוק, אבל בדיוק.. לא אכחיש שהיתה לי מישהי ספציפית בראש. המשפט הלפני אחרון בתאור מסכם אותה במדויק לדעתי. יש לי תחושה שאנחנו מדברים על אותה אחת. (וגם המשפט האחרון) |
|
Bvc |
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
Re: סטריוטיפים של נשלטות
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
Bvc • 21 בספט׳ 2010
הוא כתב/ה: אני מזהה שלושה סוגים של נשלטות עם מאפינים מאד ברורים. כמובן שמעבר לכך בפועל, הרב הן עירוב של השלוש במינונים משתנים.
1 . ה SLUT זנותית מפתה מוחצנת אגרסיבית מתגרה מורדת משתמשת במיניות ובכניעה להשגת דברים, מין ,תשומי. יופי חיצוני 2 הנזירה - אפרורית מופנמת נאמנה אדוקה מדחיקה מיניות טובת לב יופי פנימי אמפטית 3 הילדה הנצחית מתילדת נזקקת תמימה נאיבית מתוקה, קטנה וילדותית בחיצוניות, מחפשת כיוון כתף אב סוררת בודקת גבולות וחוצה כללים ושולטים "המנייק הקשוח האכזר" ימשך לSLUT ה"חנון" השקט החביב" לנזירה ה"ילדון " הצעיר המתנסה זה שכבר יודע "הכל" לילדה הנצחית וואלה!!!! יש פה כמה אמיתות |
|
זרה מוכרת |
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
זרה מוכרת • 22 בספט׳ 2010
Mephisto כתב/ה: ציטוט עצמי - תגובה שלי בבלוג של ברווזולע:
אני-יודעת-מה-אני-רוצה-סאב לא מרשה שיקראו לה כלבה. לא מוכנה לעשות אנאלי ויש לה סיבות רפואיות לגבות את זה. מוכנה להצלפות רק מתי, איך, איפה, למה וכמה שמתאים לה. לא תעשה שום דבר שלא מתאים לה או למטה מכבודה. אוהבת שקושרים אותה ואז מפנקים אותה. לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש סאביות שחושבות אחרת ממנה. מתפלאת שאף אחד לא רוצה אותה והיא לבד. שכחת להוסיף בסוף השורה הרביעית - ושעליו לזכור להודות לה על הזכות שניתנה לו. ולמה לעזאזל יש לי תחושה שאפילו אני מכירה את הטייפ הספציצי* הזה ? *הטעות במקור, בזנב ובשאר רמ"ח איברים. |
|
זאת(שולטת) |
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
שימו לב,
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
זאת(שולטת) • 22 בספט׳ 2010
לזווית השולטת...
אני מתאפקת. (שלא להגיב) אבל מתפוצצת מצחוק, זה מותר?! |
|
Inside your head |
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
Re: שימו לב,
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
Inside your head • 22 בספט׳ 2010
בוטן כתב/ה: לזווית השולטת...
אני מתאפקת. (שלא להגיב) אבל מתפוצצת מצחוק, זה מותר?! ברור שלא.. |
|
seelinewoman |
לפני 14 שנים •
23 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בספט׳ 2010
seelinewoman • 23 בספט׳ 2010
זרה מוכרת כתב/ה: Mephisto כתב/ה: ציטוט עצמי - תגובה שלי בבלוג של ברווזולע:
אני-יודעת-מה-אני-רוצה-סאב לא מרשה שיקראו לה כלבה. לא מוכנה לעשות אנאלי ויש לה סיבות רפואיות לגבות את זה. מוכנה להצלפות רק מתי, איך, איפה, למה וכמה שמתאים לה. לא תעשה שום דבר שלא מתאים לה או למטה מכבודה. אוהבת שקושרים אותה ואז מפנקים אותה. לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש סאביות שחושבות אחרת ממנה. מתפלאת שאף אחד לא רוצה אותה והיא לבד. שכחת להוסיף בסוף השורה הרביעית - ושעליו לזכור להודות לה על הזכות שניתנה לו. ולמה לעזאזל יש לי תחושה שאפילו אני מכירה את הטייפ הספציצי* הזה ? *הטעות במקור, בזנב ובשאר רמ"ח איברים. |
|
seelinewoman |
לפני 14 שנים •
23 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בספט׳ 2010
seelinewoman • 23 בספט׳ 2010
Mephisto כתב/ה: the rain song כתב/ה: Mephisto כתב/ה: ציטוט עצמי - תגובה שלי בבלוג של ברווזולע:
אני-יודעת-מה-אני-רוצה-סאב לא מרשה שיקראו לה כלבה. לא מוכנה לעשות אנאלי ויש לה סיבות רפואיות לגבות את זה. מוכנה להצלפות רק מתי, איך, איפה, למה וכמה שמתאים לה. לא תעשה שום דבר שלא מתאים לה או למטה מכבודה. אוהבת שקושרים אותה ואז מפנקים אותה. לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש סאביות שחושבות אחרת ממנה. מתפלאת שאף אחד לא רוצה אותה והיא לבד. מצויין ! אני מכירה אחת שהיא בדיוק, אבל בדיוק.. לא אכחיש שהיתה לי מישהי ספציפית בראש. המשפט הלפני אחרון בתאור מסכם אותה במדויק לדעתי. מה זה אומר אם אחת כמוני, שלא ממש מכירה ומעורה, חושבת שאפילו היא מכירה אותה? |
|
digi's foxy |
לפני 14 שנים •
24 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 בספט׳ 2010
digi's foxy • 24 בספט׳ 2010
אני-יודעת-מה-אני-רוצה-סאב לא מרשה שיקראו לה כלבה. לא מוכנה לעשות אנאלי ויש לה סיבות רפואיות לגבות את זה. מוכנה להצלפות רק מתי, איך, איפה, למה וכמה שמתאים לה. לא תעשה שום דבר שלא מתאים לה או למטה מכבודה. אוהבת שקושרים אותה ואז מפנקים אותה. לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש סאביות שחושבות אחרת ממנה. מתפלאת שאף אחד לא רוצה אותה והיא לבד. מצויין ! אני מכירה אחת שהיא בדיוק, אבל בדיוק.. לא אכחיש שהיתה לי מישהי ספציפית בראש. המשפט הלפני אחרון בתאור מסכם אותה במדויק לדעתי. למה יש לי תחושה שכולם מדברים עלי ?..... יש סיבה טובה שאני לא קוראת לעצמי נשלטת והתאור הזה הוא כמעט מדויק לגבי ...... |
|
זאת(שולטת) |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
זאת(שולטת) • 27 בספט׳ 2010
ליידי דיגי כתב/ה: Mephisto כתב/ה: the rain song כתב/ה: Mephisto כתב/ה: ציטוט עצמי - תגובה שלי בבלוג של ברווזולע:
אני-יודעת-מה-אני-רוצה-סאב לא מרשה שיקראו לה כלבה. לא מוכנה לעשות אנאלי ויש לה סיבות רפואיות לגבות את זה. מוכנה להצלפות רק מתי, איך, איפה, למה וכמה שמתאים לה. לא תעשה שום דבר שלא מתאים לה או למטה מכבודה. אוהבת שקושרים אותה ואז מפנקים אותה. לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש סאביות שחושבות אחרת ממנה. מתפלאת שאף אחד לא רוצה אותה והיא לבד. מצויין ! אני מכירה אחת שהיא בדיוק, אבל בדיוק.. לא אכחיש שהיתה לי מישהי ספציפית בראש. המשפט הלפני אחרון בתאור מסכם אותה במדויק לדעתי. למה יש לי תחושה שכולם מדברים עלי ?..... יש סיבה טובה שאני לא קוראת לעצמי נשלטת והתאור הזה הוא כמעט מדויק לגבי ...... דיגידוגית, אם תבואי פה, אני אעשה לך גם נעים בגב (מאיפו לך השטות שזה עלייך?!) |
|