זרה מוכרת |
לפני 14 שנים •
30 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
30 בספט׳ 2010
זרה מוכרת • 30 בספט׳ 2010
פייה כתב/ה: Separated Self כתב/ה: אצלי בכל אופן זה דיי זעק יחסי "אב ובת".
ניכר שם ה nurturing (מה המילה העברית?). אבל גם ביחסי שליטה, לפחות בז'אנר מסויים בהם, עשוי להיות nurturing שכזה, לא? (גם לי לא עולה מילה מקבילה בעברית. טיפוליות? טיפוח?) נדמה לי שאת מתכוונת ליחסי - DaddyDom/baby girl שהוא ז'אנר מסויים ביחסי שליטה ובלי (או עם קשר) - יפהפה וכתוב נפלא בעיניי ודווקא האי נוחות שבתוספת הגרמנית העצימה בקצת את הסיפור. |
|
Inside your head |
לפני 14 שנים •
30 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
30 בספט׳ 2010
Inside your head • 30 בספט׳ 2010
זרה מוכרת כתב/ה: פייה כתב/ה: Separated Self כתב/ה: אצלי בכל אופן זה דיי זעק יחסי "אב ובת".
ניכר שם ה nurturing (מה המילה העברית?). אבל גם ביחסי שליטה, לפחות בז'אנר מסויים בהם, עשוי להיות nurturing שכזה, לא? (גם לי לא עולה מילה מקבילה בעברית. טיפוליות? טיפוח?) נדמה לי שאת מתכוונת ליחסי - DaddyDom/baby girl שהוא ז'אנר מסויים ביחסי שליטה ובלי (או עם קשר) - יפהפה וכתוב נפלא בעיניי ודווקא האי נוחות שבתוספת הגרמנית העצימה בקצת את הסיפור. יצא לי להתקל במונח הזה, אך לא להתעמק בו יותר מדי. חבל שלא נוגעים בו כאן. אז טקסט כזה דיי מרענן במרחב האפרורי, לעתים, של הכלוב. |
|
Rey H(שולט) |
לפני 14 שנים •
30 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
30 בספט׳ 2010
Rey H(שולט) • 30 בספט׳ 2010
הטקסט רומז לכול כיוון שבו תרצו לפרש אותו,
כפי שהעיניים שלכם יבחרו לראות אותו, "בין השורות" זה עדיין פרשנות אישית של הפרט, ולא משנה עד כמה נרמז על כך. אישית.. אני לא רואה מערכת יחסים משכזו קיימת רק מתוך יחסי אב-בת או כמו שבחרו לומר דום אב/ילדה קטנה אין שייכות לאינפנטיליות מבחינתי, זה שהחלטתי להאכיל אותה, לא מפרש את זה שהיא לא מסוגל לאכול לבד אם אבחר שהיא תעשה זאת, או שהיא מתנהגת פיזית ופסיכולוגית כילדה קטנה בצורה כזו או אחרת, וגם לא ארצה להפוך אותה לכזו. מעבר לצד המטפח/הזנה שבדבר, קיים גם את צד הבעלות, השייכות, וגם השפלה באקט הזה. אני רואה כל מערכת יחסים רצינית שבה אני חלק ממנה, כמשהו מזין, משהו מטפח עבור הגוף הנפש והמוח לשתי הצדדים, ואם בחרתם לתת לזה אקט מעשי שממחיש זאת כהלכה, כגון סיפור המקלחת הזה, מה טוב. לא כל דבר חייב להיות מוגדר תחת ז'אנר מסויים, תזרמו, תערבבו ותשלבו מכל דבר את הטעימות והנגיעות שלכם. |
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
1 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
1 באוק׳ 2010
Cauchy{Venus Blue} • 1 באוק׳ 2010
תודה לכל המבקרים, במיוחד למיוחדים (:
אמרו לי לא מזמן - אחרי שאתה מפרסם סיפור הוא כבר לא שלך - לכן אני אמנע מלהתייחס לפרשנות שלו. אבל לדבריה של בכוח המוח אני רוצה להגיב: הזוית הזו של יחסי השליטה, האבהות של השולט, היא מאד מעניינת מבחינתי. זה הצד החינוכי, המטפח, המקדם, האוהב וגם הנוקשה. עד פה הדמיון. לעומת זאת, אני אעמוד על שני הבדלים: האחד, ביחסי הורות רגילים (או שמא - תקינים) ברור שהילד נמצא במקום הראשון. השני, הורה טוב מביא את הילד שלו לנקודה בה הוא עוזב אותו. מתוך שני אלה ניתן להסיק שיחסי הורות יותר דומים למחנה אימונים לשולטים/נשלטים צעירים. האימונים יכולים להיות מהנים יותר, חשובים יותר, מפתחים יותר מהדבר האמיתי, אבל בסופו של דבר אתה נמדד במשחקים שלך בליגה. יחסי שליטה שכאלה יכולים לגעת בנושאים האלה, אבל צריך להזהר שלא להשאב אל תוך מערכת הורות. מערכת כזו יכולה לבנות את שני הצדדים, אך היא תהיה זמנית בלבד, או שתהפוך למשהו תלותי ולא בריא. |
|
דורון גונן |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
Re: נהדר.
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
דורון גונן • 2 באוק׳ 2010
בכוח המוח כתב/ה: פנטזית עריות מצוינת,
ואני מבינה שלא משנה שהיא עוד לא בגיל ההסכמה כי הסכמה ממש, ממילא אין שם הוא קשוח מדי לטעמי האבא שם, וממעט לדבר. גם לא ברור אם זה משהו שקורהכבר בינהם , או שזו פעם ראשונה. בכל אופן, עושה חשק לספל שוקולטה ושינה בכפיות, כי אבא יש רק אחד פעם כתבתי שלדעתי יחסי שליטה מדמים יחסי הורה ילד, יש המון אלמנטים דומים, אבל היו כאלה שזה ממש הכעיס אותם.. הבינותי, יש לך פנטזיית עריות. בסדר. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 2 באוק׳ 2010
דורון גונן כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: פנטזית עריות מצוינת,
ואני מבינה שלא משנה שהיא עוד לא בגיל ההסכמה כי הסכמה ממש, ממילא אין שם הוא קשוח מדי לטעמי האבא שם, וממעט לדבר. גם לא ברור אם זה משהו שקורהכבר בינהם , או שזו פעם ראשונה. בכל אופן, עושה חשק לספל שוקולטה ושינה בכפיות, כי אבא יש רק אחד פעם כתבתי שלדעתי יחסי שליטה מדמים יחסי הורה ילד, יש המון אלמנטים דומים, אבל היו כאלה שזה ממש הכעיס אותם.. הבינותי, יש לך פנטזיית עריות. בסדר. אני מקווה שהיא לא מפריעה לך, דורון גונן. |
|
בתו של דרקולה(נשלטת){DRAKULLA} |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
בתו של דרקולה(נשלטת){DRAKULLA} • 2 באוק׳ 2010
תענוג...רוצים המשך
|
|
דורון גונן |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
בכוח המוח כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: פנטזית עריות מצוינת,
ואני מבינה שלא משנה שהיא עוד לא בגיל ההסכמה כי הסכמה ממש, ממילא אין שם הוא קשוח מדי לטעמי האבא שם, וממעט לדבר. גם לא ברור אם זה משהו שקורהכבר בינהם , או שזו פעם ראשונה. .. הבינותי, יש לך פנטזיית עריות. בסדר. אני מקווה שהיא לא מפריעה לך, דורון גונן. א. הפנטזיות שלך לא יכולות להפריע לי. בעיני, כל פנטזיה היא מקובלת ותהיה פרועה ככל אשר תהיה. ב. אני יכול לעזור לך לברר/לעבד אותן. חיוב לפי מחירון... ג. שמת לב שעזרו לך כאן להוציא משהו אל פני השטח? תגידי לפחות תודה! |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 2 באוק׳ 2010
דורון גונן כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: פנטזית עריות מצוינת,
ואני מבינה שלא משנה שהיא עוד לא בגיל ההסכמה כי הסכמה ממש, ממילא אין שם הוא קשוח מדי לטעמי האבא שם, וממעט לדבר. גם לא ברור אם זה משהו שקורהכבר בינהם , או שזו פעם ראשונה. .. הבינותי, יש לך פנטזיית עריות. בסדר. אני מקווה שהיא לא מפריעה לך, דורון גונן. א. הפנטזיות שלך לא יכולות להפריע לי. בעיני, כל פנטזיה היא מקובלת ותהיה פרועה ככל אשר תהיה. ב. אני יכול לעזור לך לברר/לעבד אותן. חיוב לפי מחירון... ג. שמת לב שעזרו לך כאן להוציא משהו אל פני השטח? תגידי לפחות תודה! א. אני לא מבינה מה כל כך פרוע בפנטזית עריות, זו פנטזיה אלמטרית למי שאבא שלה הפסיק לרחוץ אותה, ובכלל לגעת בה בסביבות גיל 9 כי היא פתאום מתחילה ממש באותם רגעים להתפתח מינית, וזה באיסורי יהרג ובל יעבור הרי. באותו רגע קרבה גופנית הופכת לקרבה מינית, וזה כל כך מבלבל עד שהילדה עצמה מבלבלת בין המושגים. אני גם חושבת שיש כאן המון מערכות יחסים שמדמות מערכת כזו, גם אם לא ממש נוגעים בשורש הדברים ולא קוראים לילד בשמו. ב. למה הרחבתי בסעיף א'? כדי להראות לך שאני מעובדת ומבוררת היטב, ולא זקוקה לעזרה מהסוג הזה. ג. מי אמר לך שאני לא מודה? קושי כרגע לא בארץ, (הוא בגרמניה, מראיין לטלוייה ההודית את האב והנערה שבסיפור) אבל מייד כשיחזור אני מכניסה אותו לאמבט (אחרי טיול חייבים לשמור על הנקיון יותר מבזמן רגיל). זה לאות תודה על כך שהוא הוציא לי דברים מעומק המרתף, ישר אל פני השטח. ומיד אחר כך אני מכינה לו שוקולטה! |
|
דורון גונן |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
בכוח המוח כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: פנטזית עריות מצוינת,
ואני מבינה שלא משנה שהיא עוד לא בגיל ההסכמה כי הסכמה ממש, ממילא אין שם : .. הבינותי, יש לך פנטזיית עריות. בסדר. אני מקווה שהיא לא מפריעה לך, דורון גונן. א. הפנטזיות שלך לא יכולות להפריע לי. בעיני, כל פנטזיה היא מקובלת ותהיה פרועה ככל אשר תהיה. ב. אני יכול לעזור לך לברר/לעבד אותן. חיוב לפי מחירון... ג. שמת לב שעזרו לך כאן להוציא משהו אל פני השטח? תגידי לפחות תודה! א. אני לא מבינה מה כל כך פרוע בפנטזית עריות, זו פנטזיה אלמטרית למי שאבא שלה הפסיק לרחוץ אותה, ובכלל לגעת בה בסביבות גיל 9 כי היא פתאום מתחילה ממש באותם רגעים להתפתח מינית, וזה באיסורי יהרג ובל יעבור הרי. באותו רגע קרבה גופנית הופכת לקרבה מינית, וזה כל כך מבלבל עד שהילדה עצמה מבלבלת בין המושגים. אני גם חושבת שיש כאן המון מערכות יחסים שמדמות מערכת כזו, גם אם לא ממש נוגעים בשורש הדברים ולא קוראים לילד בשמו. ב. ל 1. לא אמרתי בשום מקום שפנטזיית אב--בת היא פנטזייה פרועה. לי יש פנטזייה דומה (אמנם קצת יותר מורכבת...) ואני בכלל לא מרגיש "פרוע". 2. לא ידעתי על המורכבות הזו ביחסי אב-בת. גידלתי רק בנים. בעיני מגע, חיבוק וכ' חייב בהחלט להימשך בין האב לבתו, ללא שום אלמנטים מיניים או רמז להם. זה , לדעתי, יוצר אישיות בריאה יותר אצל הבת. |
|