קטסטרופה{Adonai} |
לפני 14 שנים •
4 באוק׳ 2010
ראבק.
לפני 14 שנים •
4 באוק׳ 2010
קטסטרופה{Adonai} • 4 באוק׳ 2010
זה אתר גייז או בדסמ?
מה זה ליקוקי הישבן האלה? יפה עושה כלובי עם ההטבות האלה, מכוער נקיטת העמדה שלו בצידוד בליין כזה או אחר. כמובן שזו זכותו המלאה לעשות ככל העולה על רוחו אבל אם היה טיפה חושב, והוא הרי כן אדם חושב, לו היה חושב מעט היה מבין שהוא מנציח בזאת מחנאות וככזה, הוא לא יכול להיות אובייקטיבי והגון. אני לא בטוח עד כמה נקניקיות, פופקורן, עוגיות וכיו"ב עוזרות לקידום מסיבה בדסמית אם בכלל אבל שוב, זו זכותם של המארגנים לעשות זאת ובלבד שלא יבכו למה רוב באי המסיבה שלהם וונילים וסקרנים שכן מי לא יבוא למסיבה בה מחלקים נקניקיות בחינם? כלובי, דעתי ידועה ואני כמוך משוחד. אלא מאי? לי אין אתר שאמור לייצג את כלל המבקרים בו ולא את כלל המבקרים במסיבה שמתחזה באיצטלת מסיבת בדסמ שכן לכולנו ברור שמסיבת בדסמ - היא לא. אתה אמור להשקיף מהצד מר כלובי, לתת לכל אחד ואחת מבעלי הליינים לעשות ככל שהם יכולים לעשות כדי שיבואו דווקא אליהם. אם לא בא לך לעשות את זה למה שלא תחליף את שם האתר ל"ספייס"? טבע טבע טבע. מנסיון, לא נקניקיות, לא שניצלים ולא שערות סבתא הם אלה שיקבעו איזה ליין ישרוד אלא אכות המסיבה, איכות האנשים, איכות המוסיקה, איכות האווירה ועמידה במה שמצהירים קרי, אם אתה עורך מסיבה בדסמית ערוך מסיבה בדסמית ולא מסיבת כיתה או ההיפך. הדבר נוגע לכל מארגני המסיבות באשר הם. לשיטתי המסיבות של הדנג'ן, של דיווה ובקרוב של אורלי הן הן המסיבות שמתקרבות בכלל לתואר מסיבת קהילה למרות ואולי בגלל שהם לא מרגישים צורך לייפות את המסיבה שלהם בסושי, ג'חנון או סוכריות על מקל. אשה יפה לא מרגישה צורך להתייפות הרי. לסיכום, לדעתי כלובי עשה טעות עם ההתערבות שלו ועם ההרתמות הנלהבת (לא ראיתי או שמעתי אותו כה נלהב מאז ששמעתי את כינויו בכלל) למען ליין מסויים מתוך הליינים הקיימים. לא יעזור כלום (1), זה לא יוסיף לו מנוי זהב אחד ואני מוכן להתערב על זה. הרי 90 אחוז מבאי מועדון מקסים הוא וונילי בתוספת קישוט של אלק בדסמ. לא יעזור כלום (2) מי שיספק באמת, אבל באמת את הסחורה הוא זה שישרוד. ככה זה בחיים. ככה זה בטבע. תעשו חיים. |
|
כלובי |
לפני 14 שנים •
4 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 באוק׳ 2010
כלובי • 4 באוק׳ 2010
קטסטרופה הכלוב פתוח לשת"פים עם כל גוף. אין בשת"פ ליין הספייס משום נקיטת עמדה רשמית של הכלוב בעד ליין ספציפי ובודאי שלא כנגד ליין אחר.
(אף שאני אישית מאד נהנתי במסיבות של הספייס שהייתי בהן!) אם הכלוב היה נקרא הספייס (או הספייס היה נקרא הכלוב) מן הסתם ארועים שלא מתקיימים בכלוב לא היו מקודמים כאן כלל. אבל אם בהצעות יעול עסקינן למה שאתה לא תשנה את שמך לנקניקיה? |
|
הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 14 שנים •
4 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 באוק׳ 2010
הגבירה שלי(שולטת) • 4 באוק׳ 2010
אבל אם בהצעות יעול עסקינן למה שאתה לא תשנה את שמך לנקניקיה?[/quote]
ענק.אני בעד. : |
|
AIR(נשלט) |
לפני 14 שנים •
4 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 באוק׳ 2010
AIR(נשלט) • 4 באוק׳ 2010
פעם אחרונה שראיתי את מר קטסטרופה בספייס היה לפני כמה חודשים טובים בפתח המועדון ,כאשר הגיע ללא דרס קוד עם עוד 4 חברים ונילים שלא הוזמנו וללא דרס קוד .. כמובן שהם לא הוכנסו וכנראה שמר קטסטרופה בחר להעלב ולהגיב בתגובה משל זו.
כלובי ,אני מתנצל שזה פגע בך באתר הכלוב ומתנצל על כך שאנשים בוחרים להגיב בדרך זו . |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 14 שנים •
5 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 באוק׳ 2010
קטסטרופה{Adonai} • 5 באוק׳ 2010
Air כתב/ה: פעם אחרונה שראיתי את מר קטסטרופה בספייס היה לפני כמה חודשים טובים בפתח המועדון ,כאשר הגיע ללא דרס קוד עם עוד 4 חברים ונילים שלא הוזמנו וללא דרס קוד .. כמובן שהם לא הוכנסו וכנראה שמר קטסטרופה בחר להעלב ולהגיב בתגובה משל זו.
כלובי ,אני מתנצל שזה פגע בך באתר הכלוב ומתנצל על כך שאנשים בוחרים להגיב בדרך זו . יקירי, איך אתה יכול להקליד בכלל אם כל הזמן הלשון שלך תקועה בעכוז של מי שאתה צריך אותו כמו אוויר לנשימה? תוציא רגע את הראש ותרשום לך: אני לא צריך להיות בספייס משתי סיבות עיקריות: א. אני יודע בדיוק, אבל בדיוק, מה קורה שם. מנהל מקסים הוא חבר והייתי במסיבות שלו עוד לפני שנולדת. ב. אכן הייתי בכמה מסיבות שלך, הן נחמדות כאלה, אלא מה? לאחר מספר מסיבות השתעממתי כי כולן ללא יוצא מן הכלל דומות להחריד כשהשוני בכל שבוע זה אם יש נקניקיות או פיצות או מה שזה לא יהיה, צ'ופרים שמחלקים במסיבות של האחיינית שלי והיא בת 7. מה שחסר שם זה ליצן. או שבעצם, במחשבה שניה יש שם אחד כזה. פשרה: תביאו קוסם... בקיצור, תרצה או לא, שנינו יודעים שמסיבות בדסמ זה לא ולא יהיו. אותו לילה, הייתי שם, נכון, באתי לראות אם משהו השתנה וגם כי היה לי משעמם נורא אבל אנא דייק אותם 4 שהיו איתי יכולים ללמד אותך מה זה בדסמ בכלל ומה זה להיות בן אדם בפרט. תכניסו טוב טוב לראש העקום שלכם: זה לא משנה מה אתה לובש אלא מה שאתה באמת. אם איר הולך עם מכנסי עור שחורות זה אינו הופכות אותו לדוקטור לבדסמ ואת האחרים לווניליים גמורים. אם אני רשום בכלוב אינו הופך אותי לבדסמי. וכיו"ב. עובדה, 90 אחוז מהקהל שלו הוא וונילי, אין לו מושג וחצי בבדסמ ובכל זאת הוא לובש שחור, אז מה? כלובי היקר, אני שמח שאתה נהנה במסיבות הנ"ל ואני בטוח שיש עוד כמה שנהנים שם. הן לא מסיבות נוראיות האמת לוונילים. אתה בטוח שאתה בדסמי בכלל? סיכום: לשון בעכוז זה מה זה מענג. תהנה כלובי. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 14 שנים •
5 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 באוק׳ 2010
AIR(נשלט) • 5 באוק׳ 2010
האמת שישבתי בערך כ 5 דק לכתוב לך תגובה ופתאום הבנתי שאתה לא שווה אפילו תגובה ואת זמני היקר, למה שבכלל אתן לך את הסיפוק בתשובה ?
תהנה עם המירמור |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 14 שנים •
5 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 באוק׳ 2010
קטסטרופה{Adonai} • 5 באוק׳ 2010
Air כתב/ה: האמת שישבתי בערך כ 5 דק לכתוב לך תגובה ופתאום הבנתי שאתה לא שווה אפילו תגובה ואת זמני היקר, למה שבכלל אתן לך את הסיפוק בתשובה ?
תהנה עם המירמור אז למה אתה מגיב בכל זאת?.. |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
Lady Mod(שולטת) • 6 באוק׳ 2010
כלובי כתב/ה: קטסטרופה הכלוב פתוח לשת"פים עם כל גוף. אין בשת"פ ליין הספייס משום נקיטת עמדה רשמית של הכלוב בעד ליין ספציפי ובודאי שלא כנגד ליין אחר.
(אף שאני אישית מאד נהנתי במסיבות של הספייס שהייתי בהן!) אם הכלוב היה נקרא הספייס (או הספייס היה נקרא הכלוב) מן הסתם ארועים שלא מתקיימים בכלוב לא היו מקודמים כאן כלל. אבל אם בהצעות יעול עסקינן למה שאתה לא תשנה את שמך לנקניקיה? I like u כלובי תודה על השיתוף פעולה המבורך. |
|
צלילה |
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
צלילה • 6 באוק׳ 2010
שיתוף פעולה מבורך שמראה שסיטואציית WIN WIN
היא הכי אפשרית שיש אם רק רוצים . כולם מרווחים ובעיקר חברי הזהב של הכלוב !!! נתראה מחר כולם ! |
|
כנועה ומרדנית(אחרת) |
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
די מספיק!
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
כנועה ומרדנית(אחרת) • 6 באוק׳ 2010
באמת כל הזמן לבכות ולהתלונן
לא משנה מה יתנו לכם . למי שאין מנוי זהב שיעשה!! או שיפסיק להתלונן . |
|