בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

עצה/עצות יתקבלו בברכה

זאת​(שולטת)
לפני 14 שנים • 20 באוק׳ 2010

Re: תשובה בעייתית

זאת​(שולטת) • 20 באוק׳ 2010
ראובן כתב/ה:
פרחחית קטנה,

קראתי בכרטיסך והבנתי שישנו מקום מתריס בנפש שלך: גם כאשר את עומדת להיענש, את רוצה להתחצף ולומר שאינך פוחדת. זה חמוד.

הבעיה היא, שהדבר גורם לך לבחור גברים בהתאם - גברים שאינך חוששת מפניהם כלל ומעזה להחציף פנים כרצונך (ואז, רק במסגרת המשחק, את רוצה להיות ''מועמדת במקומך''). הבעיה היא כזו - אם את בוחרת גבר נוח, שאינך יראה מפניו, אז מה את מתלוננת שהוא לא מעניק לך משמעת? זכרי: מלפפון לעולם לא יוכל להפוך לאנטריקוט - ולא משנה כמה תרקעי ברגלך הקטנה ותתריסי.

יש לך בחירה: להניח לעניין, לקבל ולאהוב את המלפפון שלך כמו שהוא (ואולי יום יבוא והוא יעז להתפתח קצת), או להיפרד ממנו ולמצוא גבר שאכן תתייראי ממנו, אחד שבוודאי יעמיד אותך במקומך, ממש כמו פעם.

R

רוב, שאני אקח את זה כמחמאה ? (למרות שאני בהחלט מעדיפה חמאה?)
תיאוריית המלמפפון, בשיאה. תודה ! }{
בריזיט
לפני 14 שנים • 20 באוק׳ 2010

Re: עצה/עצות יתקבלו בברכה

בריזיט • 20 באוק׳ 2010
LITTLE BRAT כתב/ה:
איך רומזים ו/או אומרים למישהו שבאמת התכוונתי ואני יותר מאשמח לקבל ממנו ספנקינג ראוי לשמו?
ככה התחילה היכרותינו ולמרות זאת...כלום...

בטח עכשיו הוא יודע ..... ויקח לתשומת ליבו (-;
L איה
לפני 14 שנים • 21 באוק׳ 2010
L איה • 21 באוק׳ 2010
LITTLE BRAT כתב/ה:
אהבתי את התגובה ראובן...
העניין הוא שהכרנו פה ובלי לשים לב נהיה ביננו קשר ממש קרוב,שום דבר רומנטי פשוט קשר טוב
שזה טוב ויפה ומדהים ובונוס שלא ציפיתי לו אבל מה אם קצת חינוך הולם בשבילי? icon_cool.gif

כן כן, עוד אחת שמתרשמת ממתק המקלדת של אמן חוסר האמינות...
למרות שפירשת נכונה את כוונותיו ואני מניחה שאתם כבר בהתכתבויות נמרצות או מעבר לך,
דעי לך שמהיכרות מועטה עם הנפש הפועלת, הכאב היחיד שהוא באמת מסוגל לספק זהו כאב הלב.
מיומנותו בספנגים הגונים ליישבן כפי שאת חפצה -ובוודאי תקבלי ממנו, כרוכים בספנקים איומים לנפשי אותה הוא הכה בתבניתיות המוכרת.
את החנופה העקיפה והפלרוטט המזמין הוא יכל לערוך גם בפרטי, אך כוון שכל יעודך הוא לשמש כטריגר מעורר קינאה הוא הטריח עצמו לעשות זאת בפומבי בדיוק ביום הזה.
אם ריח חזק של קינאה ושברון לב עולה מן הכתוב זה רק משום שלא מצאתי את תעצומות הנפש לא להיפגע מאכזריות זו.
אם זהו האתנן המוסרי לו את זקוקה בשולט - תבלי.
בעצב רב, ליבנת.
היידי בת ההרים​(נשלטת)
לפני 14 שנים • 23 באוק׳ 2010
[ כן כן, עוד אחת שמתרשמת ממתק המקלדת של אמן חוסר האמינות...
למרות שפירשת נכונה את כוונותיו ואני מניחה שאתם כבר בהתכתבויות נמרצות או מעבר לך,
דעי לך שמהיכרות מועטה עם הנפש הפועלת, הכאב היחיד שהוא באמת מסוגל לספק זהו כאב הלב.
מיומנותו בספנגים הגונים ליישבן כפי שאת חפצה -ובוודאי תקבלי ממנו, כרוכים בספנקים איומים לנפשי אותה הוא הכה בתבניתיות המוכרת.
את החנופה העקיפה והפלרוטט המזמין הוא יכל לערוך גם בפרטי, אך כוון שכל יעודך הוא לשמש כטריגר מעורר קינאה הוא הטריח עצמו לעשות זאת בפומבי בדיוק ביום הזה.
אם ריח חזק של קינאה ושברון לב עולה מן הכתוב זה רק משום שלא מצאתי את תעצומות הנפש לא להיפגע מאכזריות זו.
אם זהו האתנן המוסרי לו את זקוקה בשולט - תבלי.
בעצב רב, ליבנת.[/quote]

אני מצטערת בשבילך שזה הניסיון שלך,אבל זה לגמרי לא המקרה כאן. כשאני אומרת שיצרנו קשר אני לא מתכוונת לקשר שמנוהל דרך מקלדת אלא קשר אמיתי וזו קצת הבעיה...התקרבנו מאד ונהיינו חברים והסיבה להכרות קצת נדחקה
תודה לכולכם על היצות
MasterKey​(שולט)
לפני 14 שנים • 24 באוק׳ 2010
MasterKey​(שולט) • 24 באוק׳ 2010
LITTLE BRAT כתב/ה:
[ אני מצטערת בשבילך שזה הניסיון שלך,אבל זה לגמרי לא המקרה כאן. כשאני אומרת שיצרנו קשר אני לא מתכוונת לקשר שמנוהל דרך מקלדת אלא קשר אמיתי וזו קצת הבעיה...התקרבנו מאד ונהיינו חברים והסיבה להכרות קצת נדחקה
תודה לכולכם על היצות

ואני עד היום חשבתי, שהמין הנשי מתוחכם יותר מגברים מסוקסים חסרי אינטליגנציה ריגשית...
אין סוף לנפלאות דרכי החיים icon_eek.gif