nomorenomore |
לפני 14 שנים •
22 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 באוק׳ 2010
nomorenomore • 22 באוק׳ 2010
TAKARA כתב/ה: אהבתי
כל הנשלטות שרוטות?!כל הבחורות שרוטות! LOL ! |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
22 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 באוק׳ 2010
נוריתE • 22 באוק׳ 2010
אם,ללכת ולעשות מה שאת רוצה וצריכה
זה נקרא "שרוטה" אז SO BE IT אבל האמת?לא אוהבת כאלו הגדרות כאילו,הזיה,באת פה מרצון טוב אבל,זה יוצא קצת בהפוך ההצהרה/שאלה הזאת "כל הנישלטות שרוטות?" אולי כן אולי לא,מה שבטוח הוא שאין כל "שריטות" בללכת לעשות מה שאת רוצה ועושה לך טוב. לפחות,ככה אני,חושבת. למה לא לצהיר בכלל "כל הנישלטים-ות שרוטים-טות" ואולי דווקא "שרוט"הוא בכלל מי שבצד השני של השוט? אם כבר. רק כי אנחנו נשים נשלטות שאוהבות כאב ו"השפלות" וכ''וד? צ'-לא. שרוט הוא אחד שעושה דברים לא הגיוניים,ככה,אני חושבת שמהם הוא עלול להיפגע ואף אחת מאיתנו לא באה לפה בכדי להיפגע בכוונה או לסבול בצורה רעה. למשל,כמו "בייס ג'אמפ" ,דברים שעשויים לסכן חיים ויש כאלו שיגידו שגם צניחה חפשית ובייס ג'אמפינג זה לא נקרא להיות שרוט כי סך הכל זה מה שהם רוצים. אבל העיניין הזה של כבוד איתו,אני מסכמה קצת כי דרוש לפעמים אומץ לעשות דברים ולממש ולא משנה אם זה מקובל או לא מקובל על כלל החברה(להוציא פשעים ועברות,כמובן) וכל מי שעושה זאת גבר/אישה,ולא משנה באיזו צורה כבוד מגיע לו-לה,אבל בפרופורציות, אישית,לא רואה עצמי לא כ"אמיצה" ובטח שלא כ"שרוטה" אלא כשאחת שעושה מה שטוב לה _______________________________ |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
22 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 באוק׳ 2010
גברים(שולט) • 22 באוק׳ 2010
TAKARA כתב/ה: אהבתי
כל הנשלטות שרוטות?!כל הבחורות שרוטות! אני לא יודע לגבי הבחורות (אני לא מבין גדול בהן) אבל אני כן יכול לומר, שהכלבות כאן, מצוינות. (אם כי הן בהחלט יודעות לשרוט) |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 14 שנים •
22 באוק׳ 2010
החיים...
לפני 14 שנים •
22 באוק׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 22 באוק׳ 2010
החיים, שורטים את כולנו. גברים נשים שולטים\ות נשלטים\ות. אין מנוס, מהכאב... השאלה, איך משחררים אותו (וגם התשובה, כנראה ) |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
22 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 באוק׳ 2010
נוריתE • 22 באוק׳ 2010
גברים כתב/ה: TAKARA כתב/ה: אהבתי
כל הנשלטות שרוטות?!כל הבחורות שרוטות! אני לא יודע לגבי הבחורות (אני לא מבין גדול בהן) אבל אני כן יכול לומר, שהכלבות כאן, מצוינות. (אם כי הן בהחלט יודעות לשרוט) הכלבה שלי,פה על הרצפה מבקשת בשמה,לכתוב :"איי'מ נוט וורדיי" ואני שוקלת לפתוח שירשור חדש."כל הנשלטות,כלבות?".כ-א-בוד למיגזר. (ודרך אגב,אחד, שמזיין כלבות,איך קוראים לו?) ________________________________ |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
Re: החיים...
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
נוריתE • 23 באוק׳ 2010
לילימיי כתב/ה: החיים, שורטים את כולנו. גברים נשים שולטים\ות נשלטים\ות. אין מנוס, מהכאב... השאלה, איך משחררים אותו (וגם התשובה, כנראה ) פעם,כשהיו אומרים על מישהו, שהוא שרוט, זאת היתה מין מחמאה של כבוד עדות על נון-קונפרמיזם, "שריטה במוח","וואדי", היו יוצאי דופן ומוערכים לפעמים. היום אם "כולם",שרוטים אז מה הייחוד פה? להיות "שרוט" הפך לקונפורמיזם החדש? סוג של נורמה מקובלת? שרוט, זה ה"נורמאלי" החדש. אני ,בגיל צעיר יותר,הייתי גאה להיות שרוטה היום ,אני כמו כולם. אז מה. __________________________ |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
Brave Dwarf • 23 באוק׳ 2010
ציטוט: [...]
... אני ,בגיל צעיר יותר,הייתי גאה להיות שרוטה היום ,אני כמו כולם. אז מה. לא אני לא חושב שהיחודיות הייתה בהיותך שרוטה אלא בערוצים אליהם הפנית את אותן השריטות ומה עשית עמן. אם הן הובילו אותך להיות אדם הסטרי, מנותק ממציאות, גרמו לך לאבדן פרופוציות או במקרה קיצוני נטלו ממך את היכולת לנהל חיים שלמים ומספקים, אזי להיות שרוט זה פגם. אם הפכת להיות ציירת מפורסמת, סופרת גדולה או אדם מרתק בהשקפותיו או במבט שלו על החיים, אז זאת מתנה. לאנג'לינה, חיי, יש איזה משפט שהיא אומרת תמיד כשאני בונה משהו, עושה טעות ומגלה שדווקא הטעות היא זאת שהופכת את הפריט שבניתי לייחודי (לא תמיד, לפעמים הטעות היא סתם טעות ואין מנוס מלחרוק שיניים ולהתחיל מהתחלה): Every fault is a fashion (-: |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
נוריתE • 23 באוק׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה: ציטוט: [...]
... אני ,בגיל צעיר יותר,הייתי גאה להיות שרוטה היום ,אני כמו כולם. אז מה. לא אני לא חושב שהיחודיות הייתה בהיותך שרוטה אלא בערוצים אליהם הפנית את אותן השריטות ומה עשית עמן. אם הן הובילו אותך להיות אדם הסטרי, מנותק ממציאות, גרמו לך לאבדן פרופוציות או במקרה קיצוני נטלו ממך את היכולת לנהל חיים שלמים ומספקים, אזי להיות שרוט זה פגם. אם הפכת להיות ציירת מפורסמת, סופרת גדולה או אדם מרתק בהשקפותיו או במבט שלו על החיים, אז זאת מתנה. לאנג'לינה, חיי, יש איזה משפט שהיא אומרת תמיד כשאני בונה משהו, עושה טעות ומגלה שדווקא הטעות היא זאת שהופכת את הפריט שבניתי לייחודי (לא תמיד, לפעמים הטעות היא סתם טעות ואין מנוס מלחרוק שיניים ולהתחיל מהתחלה): Every fault is a fashion (-: אנסח ,אחרת פרג אדום בשדה חמניות,הוא נדיר ובולט אבל בשדה פרגים,הוא אחד ,מאלפים... ++++++++++++++++++++++++++++++ כשאני בגיל 24-3 עוד לפני שבכלל ידעתי או הכרתי את המינוח סאדו או בכלל הייתי מודעת,לעצמי ככזאת, קיבלתי הרבה פעמים תגובות בנוסח "באנה,את,שרוטה", כשביקשתי דברים מסויימים מבני זוג לרוב,בליווית חיוך מסכים ומשתף פעולה. אז קיבלתי את זה כמחמאה. ומאז ה"וואדי"אצלי בראש רק מעמיק.האמת. *********************************************************** השריטות,כבר אמרתי כיום היא ה"נורמל"המקובל החדש כיום מסתכלים על אחד "רגיל", כעל שונה. ובכלל,אצלנו בתחום, איך בכלל מגדירים"שריטה" אצל נשלטות,בייחוד גם אצל נשלטים,בעצם כאילו, עומק השריטה תלוי בעד איפה הם מותחים את הגבולות? אנחנו? ואצל שולטים/ות? גם אצלכם/ן הרי לא חסר ואני מדברת פה על שריטות,אכנה זאת,חיוביות, לא פוגעות למשל אם בנאדם מוכנה שיחנקו אותה או ישימו לה ניילון על הראש היא יותר שרוטה או פחות,מאחת שנהנית מהצלפות עד עילפון ? כולנו,שרוטים במידה זאת או אחרת אבל אנחנו חלק מקהילה,עולמית,בעצם שהתאספה יחד על בסיס השריטות הזאת בין הייתר ______________________________ |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
Brave Dwarf • 23 באוק׳ 2010
אויש נורית אני כל כך לא התכוונתי לכאלו שריטות. אני גם לא רואה מוכנות למתיחת גבולות כשריטה. זאת אומרת, מתיחת גבולות או כל צורך אחר או כל אופן אחר למימוש עצמי, עשויים לנבוע מעומק שריטה או מכמות שריטות אבל לא לכך כיוונתי ולכן גם ציינתי את התרשמותי אחרי כל השנים בסביבת הקהילה ושלל הכרויות, שהכנועות של הכלוב שרוטות ולא שהכנועות שמותחות גבולות הן שרוטות. אני לא נוהג לנהל יחסים מיניים עם נשות הכלוב (פעם אחת החלקתי והיא הייתה פעם אחת יותר מדי) כך שאין לי גם היכולת ו/או זכות לשפוט אותן או להגדיר אותן בהתבסס על צרכיהן המיניים. ולמען הסר ספק ובהמשך למה שאמרתי למעלה, גם לא חושב שזו הדרך הנכונה להגדיר שריטות. אני בטוח ששריטות של נורית בת ה - 24 הוחצנו לא רק בין הסדינים ואנשים שהיו קרובים אל נורית יחסו לה לא אחת שריטות לא רק בהתאם לאופן בו היא נוהגת לעשות אהבה.
ובקצרה - זה קשור ולא קשור. אני, אישית, בוחר שלא לאפיין את היחודיות או את הליקוים באופיים של אנשים עפ"י מיניותם. פגשתי בכלוב תופעות שמבחינה כמותית וגם בחריפותן נבדלו מאוד מהכמות והחריפות של תופעות דומות מחוץ לכלוב. ומכיוון שאני יודע שאני עשוי להקרא כמי שבא להעליב או להתלונן, אציין שלא בכך מדובר. איני מתלונן כי אני לא מחפש את מה שעשוי להפגע בגלל כמות השריטות, כך שלדידי אין השריטות משנות דבר, ולהעליב בפירוש אין לי סיבה. ברור שההתרשמות שלי הינה אישתי ואינה מתפרשת על כולם מה עוד שזאת שאלה מאוד מורכבת ולא מדוייקת. הרי האופן בו אני מגדיר "שריטה" אינדיוידואלי, משוחד ומאפיין אותי בלבד. עובדה שבשרשור זה ממש היו כאלו שהעירו שאינן שרוטות כלל או שרוטות באופן זהה לכלל נשות התבל. |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
נוריתE • 23 באוק׳ 2010
גמד
יווו א-מא תירגע מה נפלת אני כולה שאלתי שאלות אל תרביץ היה לנו טופיק ושאלה ראשוניים והמשכנו משמה. אני לא מודדת מידות שריטות של אף אחד או אחת על פי שום מדד אין לי "מדדים" רק העלתי שאלות נוסח "מה אם". לא טוב?אז לא. הלאה. תרגיע שתה משהו קר. סך הכל ,אמרתי ששריטות הפך להיות הנורמה המקובלת החדשה זה הכל,אנשים למדו לקבל את מה שפעם,היה נחשב לשונה או "חריג" אפילו כאילו מה? לא נכון? לא בסדר? בגיל 24 קיבלתי מחמאות על הכביכול "שונות" ו"העזה" שלי כיום אני כבר לא מתרגשת מזה. הכבוד נתון לאנשים שהולכים בדרכם הם כל עוד הם לא פוגעים באחרים בדרך הזאת. באשר לי לא מחפשת כבוד ולא כלום חיה את החיים שלי. ____________________________ |
|