בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
Re: ממתי?
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 29 באוק׳ 2010
אדון וחבר כתב/ה: עצרת לזכר רבין אמורה להיות גם עצרת נגד הממשלה?
אהה נכון זו ממשלה ימנית אז הם אלה שרצחו אותו אז חיבים להיות נגד.. אני למשל לא אבוא כי מגעיל אותי איך שמשתמשים ברצח הזה. ואולי אולי טיפול תרופתי חזק יעזור לכם להבין שזיכרון של אחד אמור להיות כזה בלבד. זיכרון שלו. ולא להשתמש בדם שלו על מנת לנגח אחרים. מחזקת את דבריך, וכל המוסיף גורע. |
|
האמפרי |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
האמפרי • 29 באוק׳ 2010
קייסי כתב/ה: Cauchy כתב/ה: מליון ימי זיכרון לא ישנו את אופי האדם.
וחוץ מזה, עצרות מהסוג הזה אפקטיביות כמו שקמפיינים להנחת תיקים מגבירים מודעות לסרטן שד. ברור, קייסי. כולנו מבינים את זה. מבחינתי תקראו לעצרת הזאת רגינה אברמוב. לא אכפת לי איך. הרעיון הוא שתצאו מהבתים שלכם ותתחילו להתעורר. כן. יש ממשלה בישראל והיא גורמת לי לחרדות. הבעיה שלי איננה ביבי, ליברמן או ישי. דונט יו גט איט? הבעיה העקרית שלי היא עם העובדה שאנחנו כחברה אפשרנו שהאנשים האלה יגיעו למעלה ועם כך שמבחינת חלקים רבים באוכלוסיה זה עדיין בגדר סביר. זה מפחיד אותי. לא רוצים לבוא לעצרת? סבבה. לכו ביום ראשון. בשני. שלישי. תבחרו לכם דבר מה. רעיון שמדבר אליכם והצטרפו אליו. תנקטו עמדה ותרדפוה. http://www.youtube.com/watch?v=WINDtlPXmmE&feature=player_embedded |
|
אי זוגי |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
צביעות במיטבה
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
אי זוגי • 29 באוק׳ 2010
וכשאותה מפלגה ,ש"ס, הייתה חברה בממשלת רבין ז"ל והצביעה ,תמורת בצע כסף ,בעד הסכמי אוסלו היא הייתה לגיטימית,נכון?
כיום,כשהיא חברה בממשלה ימנית,ש"ס הפכה להיות מפלגה חשוכה,פרימיטיבית,פאשיסטית שמצביעיה טפילים. אותו דבר עם ליברמן. כאשר הוא ישב בממשלת אולמרט הוא היה מספיק "כשר" בשבילכם. בוא ותסביר לנו במה שונה המצב כיום מהצב לפני שלוש וארבע שנים ,בהן עברנו שתי מלחמות לא קלות? |
|
האמפרי |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
Re: צביעות במיטבה
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
האמפרי • 29 באוק׳ 2010
אי זוגי כתב/ה: וכשאותה מפלגה ,ש"ס, הייתה חברה בממשלת רבין ז"ל והצביעה ,תמורת בצע כסף ,בעד הסכמי אוסלו היא הייתה לגיטימית,נכון?
כיום,כשהיא חברה בממשלה ימנית,ש"ס הפכה להיות מפלגה חשוכה,פרימיטיבית,פאשיסטית שמצביעיה טפילים. אותו דבר עם ליברמן. כאשר הוא ישב בממשלת אולמרט הוא היה מספיק "כשר" בשבילכם. בוא ותסביר לנו במה שונה המצב כיום מהצב לפני שלוש וארבע שנים ,בהן עברנו שתי מלחמות לא קלות? אתה מערבב כמה דברים ואין לי מושג מאיפה להתחיל איתך אבל לא חשוב. אתה מבסוט? סבבה. תשאר לך ותהנה מזה. אני לגמרי רציני. הקריאה שלי היא לאלה שאינם מרוצים וחווים את המצב כקטסטרופה. (איך קטה עצמו חווה את זה אני באמת לא יודע). |
|
אי זוגי |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
אי זוגי • 29 באוק׳ 2010
אני לא מערבב שום דבר.
כתבת שמפריע לך שאנחנו מאפשרים לאנשים כמו ליברמן וישי להגיע לעמדות כח בממשלה ואני כתבתי שכאשר אנשים אלה ישבו בממשלות שמאל זה לא הפריע לך ולכשכמותך. כמובן שהמצב לא אופטימלי ,אבל לפעמים צריך לבחור לא בין טוב ורע אלא בין רע לרע יותר. כנראה ,שכרגע, העם בחר ברע פחות. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
30 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
30 באוק׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 30 באוק׳ 2010
זה בעייתי בקונטקסט. קשה לי כבר להאמין בדמוניזציה של ממשלות ראשי ממשלות ושרים. כשזה בא מימין זה גרם לרצח, כידוע. כשזה בא מהשמאל, נו, זה פשוט לא אמין:
ממשלות השמאל הביאו בשנים האחרונות את אינטיפאדת אל-אקצה, מלחמת לבנון השנייה, ואת עופרת יצוקה. אלפי הרוגים פלשתינים ולבנונים, משפחות שלמות שנהרגו, רובעים שלמים של ערים נמחו מעל פני האדמה. בידוד ישראלי אחרי עופרת יצוקה (לכאורה. אני לא באמת מאמין בזה, אבל שיהיה). אלפי הרוגים ישראלים בשנות האלפיים, פיגועי התאבדות יומיומיים, ואלפי טילים כמעט על כל ערי ישראל. 2 מליון איש, בצפון ובדרום, ישבו כחודש במקלטים. שתבין, אני לא בא בקטע של ביקורת על הנ"ל כרגע, אבל אני פשוט זורם איתך, על המצב האיום של המדינה וכו'. לשיטתך, לאור הנ"ל, כמה כבר ביבי, ליברמן וישי יכולים לעשות יותר גרוע? כמה כבר הם יכולים להיות יותר מפלצות מסוכנות מזה? בקיצור, ממשלה יכולה להיות טובה, או רעה, וזהו. כולם רוצים בטובת המדינה. תן להם לעבוד בשקט ואם הם עושים משהו מפגר במיוחד, תבקר בצורה הגיונית. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 14 שנים •
30 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
30 באוק׳ 2010
*מנגינה*{התווים שלו} • 30 באוק׳ 2010
האמפרי כתב/ה: [color=white]במוצ"ש הקרוב בשעה 19:30 אמורה להתקיים העצרת בככר רבין לציון 15 שנה לרצח.
זאת (כך אני מאמין ומקווה) תהיה העצרת האחרונה לציון הרצח במתכונת הזו. color] אם יגיעו הרבה אנשים, כולל כל אלו שאתה קורא להם להגיע, אין ספק שהעצרת תשרת את מטרתה ותמשיך להתקיים גם בשנה הבאה וגם בשנים הבאות. השיקול היחיד שבגללו רוצים לבטל את המעמד הוא התמעטות האנשים המגלים בזה עניין. נוכחותך, גם אם היא באה למטרת הפגנת שינוי, תביא לפעולה ההפוכה לכוונותיך. ***יש היתר לפוליטיקה מעל גבי הפורום? או שאולי יצחק רבין ז"ל, חשוב מספיק כדי להפר את כללי הכלוב? |
|
האמפרי |
לפני 14 שנים •
30 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
30 באוק׳ 2010
האמפרי • 30 באוק׳ 2010
*מנגינה* כתב/ה: [אם יגיעו הרבה אנשים, כולל כל אלו שאתה קורא להם להגיע,
אין ספק שהעצרת תשרת את מטרתה ותמשיך להתקיים גם בשנה הבאה וגם בשנים הבאות. השיקול היחיד שבגללו רוצים לבטל את המעמד הוא התמעטות האנשים המגלים בזה עניין. נוכחותך, גם אם היא באה למטרת הפגנת שינוי, תביא לפעולה ההפוכה לכוונותיך. ***יש היתר לפוליטיקה מעל גבי הפורום? או שאולי יצחק רבין ז"ל, חשוב מספיק כדי להפר את כללי הכלוב? יכול בהחלט להיות כאן מלכוד מסוים אבל נתמודד איתו אחר כך אם וכאשר. העצרת במתכונתה המתמשכת בחמש עשרה השנים האחרונות היא מיותרת ומעצבנת את רובנו - כל אחד מסיבותיו. לגבי הפוליטיקה בכלוב אז עד כמה שזכור לי כלובי שחרר קצת בעניין הזה ואולי אני טועה. הסיבה העקרית שלו להמנע מפוליטיקה היתה שהפוסטים הופכים בקלות למתלהמים ואלימים אבל אנחנו פה כל כך נופת צופים שלא נראה לי שצריכה להיות פה בעיה. מעבר לזה - הכל פוליטי. אם לא נציל את המדינה שלנו לא יהיה לנו כאן כלוב לחפור בו. |
|
האמפרי |
לפני 14 שנים •
30 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
30 באוק׳ 2010
האמפרי • 30 באוק׳ 2010
fog כתב/ה: בקיצור, ממשלה יכולה להיות טובה, או רעה, וזהו. כולם רוצים בטובת המדינה. תן להם לעבוד בשקט ואם הם עושים משהו מפגר במיוחד, תבקר בצורה הגיונית.
זה לא מספיק. לא עכשיו בכל אופן. בשביל לשבת בצד ולבקר יש לנו את ליבני ש"עושה" את זה מצוין. בשנים האחרונות לא היתה כאן ממשלת שמאל אלא מרכז (עאלק) ושתי המלחמות שהיו (אללי ! בקדנציה אחת) היו מלחמות רייטינג של מי יותר גדול על אף מוצדקותן הבסיסית. הן לא היו ממוקדות מטרה (אני לא מאמין שהשתמשתי בבטוי הזה) למעט בעל הבית השתגע. אבל שוב, המלחמות האלה, ה"מי אמר למי ראשון מניאק למה ובאיזו שעה" אינן רלבנטיות. אנחנו חיים במדינה דתית, גטואית, שמנותקת בתןך הבועה של עצמה וזה יתנפץ לנו בפרצוף. אני רוצה שהמדינה הזאת תתחיל לקבל כיוון של מה היא רוצה להיות כשהיא תהיה גדולה. היא הפכה לזקנה בלה (על אף צעירותה בשנים) ואם היא לא תבין שהיא זקוקה לטיפול והשגחה תוך בחינה מחודשת של דרכיה היא תחדל מלהתקיים. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
30 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
30 באוק׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 30 באוק׳ 2010
קשה לקרוא לעמיר פרץ מרכז. אבל לעיניינינו,
השאלה שלי הייתה מה ההבדל בין הממשלה הזאת לממשלות הקודמות. בעצם, אני לא מתווכח איתך. מה שאני אומר לך זה - "הנה, זאת הסיבה למה אנשים לא הולכים אחריך בהמוניהם." אם כל האהדה שאני רוחש לרגישותך, ולמעורבותך בנעשה בישראל. אתה רוצה שאנשים יילכו אחריך, נכון? אז אתה חייב להיות ממוקד הרבה יותר. על מה בעצם אתה מפגין? מדינה דתית? ביבי, בצעד נדיר לרוהמ בישראל, סיכן את ממשלתו והכריע בעד הקמת חדר המיון בברזילי. באופן כללי, הסטטוס קוו לא שונה הרבה ממה שהיה בשנות התשעים, ואם הוא השתנה, במשהו, אז זה לרעת החרדים. אנשים לא מרגישים שמשהו נורא ואיום קורה דווקא עכשיו. מבודדת? אנשים חושבים שזה לא בגלל משהו שממשלה עושה עכשיו. היא לא עושה משהו איום ונורא שלא נעשה בעשרים שנה אחרונות. בוא ונזרום ונגיד משהו, שאני לא מסכים לו, שהכל בגלל הכיבוש, וצריך לצאת מהשטחים, ומייד נחוש הקלה, ולו רגשית אבל גם מדינית. הרי זה ויכוח שאנשים מאוד מאוד מודעים אליו בישראל, נכון? ואנשים יגידו לך שהוא לא הוכרע, אז על מה קול הצעקה, דווקא עכשיו? צריך להיות להפגנה איזה שיניים. איזו מטרה מוצהרת וברורה. כמו "אסור שגיל הפנסיה יהיה 62" בפאריז. אתה יכול להגיד אולי שזה כמו לטגן צפרדע בשמן - לאט לאט אנחנו שוקעים, וזה לא קשור". אולי, אבל זה לא עוזר *לך*. זה רק אומר שאתה צריך לעבוד הרבה יותר קשה - להסביר לאנשים יותר במדויק את המצב. אתה צריך לקחת יותר אחריות ולהיות יותר מפוקס. אני מקווה שאני מובן, שאני לא נגדך. |
|