הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
5 בנוב׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בנוב׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 5 בנוב׳ 2010
מורטישה יקרה, אני לא מסכים,
כי אולי גם הידיד שלך פנטז על החוטיני השחור שלך, ורק אז הביא לך קפה ועוגה? אז מה זה אומר, בכלל? הוא מחפיץ? או שיש בו יצר מיני בריא? כלומר, האם פנטזיה של מישהו על מישהי, עם רגשות מיניים כלפיה, ישר מזכה את מחשבותיו למילת הגנאי האיומה "החפצה"? למה בעצם? הוא דיבר איתה, הסביר לה, שטף לה כלים כשהיא רצתה, ופנטז עליה. זה 3 מתוך 4 האנשה, ופעולה 1 מתוך 4 החפצה (שגם אותה לא הייתי מכנה כך, למה בכלל לקרוא לפנטזיה החפצה? אבל אני זורם איתך). האם זה באמת "סיפור החפצה?" |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
5 בנוב׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בנוב׳ 2010
Morticia • 5 בנוב׳ 2010
זה סיפור של מאונן כפייתי והפנטזיות שלו המושלכות לעבר אישה כמעט לגמרי במקרה.
אבל עזוב, אתה דוחף אותי לבור שלא באמת בא לי לפול אליה... כאילו, אל תסכים - לא חייבים להסכים על הכל ולא, לא נראה לי שבעיניים של זה שעובד אתי אני מלכה בגלל שכיף לאונן עליי עם חוטיני שחורים (למרות שזו בהחלט אופציה סבירה. פשוט לא נראה לי שזו הסיבה) |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
6 בנוב׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בנוב׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 6 בנוב׳ 2010
Morticia כתב/ה: [color=red]זה סיפור של מאונן כפייתי והפנטזיות שלו המושלכות לעבר אישה כמעט לגמרי במקרה.
כאילו, אל תסכים - לא חייבים להסכים על הכל ו/color] בהחלט לא חייבים להסכים על הכל. לדעתי גם כשמתאהבים באישה מסוימת, או בגבר מסוים, זה כמעט לגמרי במקרה. ועוד דבר: שימי לב שהוא לא ביקש דבר בשביל עצמו, אלא את הזכות לחשוב עליה כאלילה. זאת לא החפצה, זאת האלהה. שבת שלום ומבורך }{ |
|