סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

על הצמא

Mary Jane
לפני 13 שנים • 9 בנוב׳ 2010
Mary Jane • 9 בנוב׳ 2010
צ'ארנוחה כתב/ה:
מה ההרהורים?

בעיניי רוחי אישה, מגפיים, גבר לרגליה, טרוניות ומיני קללות מכיוונו.
"שונא אותי? אני זונה בעיניך?", היא שואלת, ועוד קודם שהוא מספיק לפצות את פיו המלוכלך כדי להשיב, בום טראח, בעיטה לפנים. הוא מתקפל בכאב שלא יתואר, עוד בעיטה לבטן.
קייסי
קייסי • 9 בנוב׳ 2010
Mary Jane כתב/ה:
צ'ארנוחה כתב/ה:
מה ההרהורים?

בעיניי רוחי אישה, מגפיים, גבר לרגליה, טרוניות ומיני קללות מכיוונו.
"שונא אותי? אני זונה בעיניך?", היא שואלת, ועוד קודם שהוא מספיק לפצות את פיו המלוכלך כדי להשיב, בום טראח, בעיטה לפנים. הוא מתקפל בכאב שלא יתואר, עוד בעיטה לבטן.

הנה, פנטזיה ראויה לשמהicon_smile.gif
אלימלך
אלימלך • 9 בנוב׳ 2010
Mary Jane כתב/ה:
Morticia כתב/ה:
תגיד
רגע דוגרי
כשאתה כותב כזה טקסט
פה
מלא בדיבור כזה לא יפה
אתה לא מת שמישהי תכנס בך?
זה לא מה שאתה מבקש פה?
למה לא לבקש יפה?
למה מגיע לך?

וכולנו יודעים מה קורה אם איזו אישה כאן מעיזה

אז חאליק להאדרה העצמית הזו יה וודי אלן
כי בדיוק דיבורים כאלה מוציאים לאישה את החשק

בברכה.

נראה לי שזה ברור מאליו שאין כאן מטרה לגרות ולמשוך, אלא לחלוק קונפליקט. אני מתייחסת לטקסט מבחינה אסתטית/יצירתית/אמנותית, כי על הסכסוך הזה כבר שמענו בכמה ורסיות שונות הממוחזרות שוב ושוב ע"י מס' כותבים ספציפיים שעולמם הפנימי טרוד בשאלות אלו, ואין כאן משהו חדש. שונאים-סיפור אהבה. עם התסכול מגיעים כעס ושנאה ויתר רגשות שהם לכאורה מן העבר השני של מתרס התשוקה.
כאמור, לכל אחד יש שד, התובע ממנו קורבן אחר. אני מקווה עבור הכותב, שהוא מצליח לקשור קשרי חברות ורעות ואינטימיות עם המין הנשי, וגם אם לאו, שאין הדבר מאמלל אותו ומביא אותו לכדי סחרחרת של רגשות שליליים ממנה קשה להיחלץ.

מה ש Mary Jane כתבה.
וכמו קודמותי, בליל הקללות כלפי נשים בפורום שליטה נשית בפרט, וכלפי נשים בכלל, צורם במקצת (בלשון המעטה).
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 9 בנוב׳ 2010
ציטוט: בעיניי רוחי אישה, מגפיים, גבר לרגליה, טרוניות ומיני קללות מכיוונו.

אני שמח שעוררתי הרהורים כאלה, תודה.
אלריק!
אלריק! • 9 בנוב׳ 2010
אני דוקא יכול לקבל גם את ענין הקללות מאחר והן חלק חשוב
במסה (לא יודע אם מדובר בפנטזיה) שנכתבה ובעצם נותנת
הסבר מתומצת למהות האיד כשמדובר בסאב ובמכלול הרגשות
שלו.
Morticia
Morticia • 9 בנוב׳ 2010
ואותו איד הוא גבר אכול שנאה ובוז לכל אישה הנועלת מגפיים?
עם איזה צורך נורא גדול, אגוצנטרי וסוציומטי להשפיל אותה ולדרוך עליה רק כי היא לא דורכת עליו ע"ע מספקת את צרכו?

סבבה

אבל למה פה?
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 9 בנוב׳ 2010
Morticia כתב/ה:
עם איזה צורך נורא גדול, אגוצנטרי וסוציומטי להשפיל אותה ולדרוך עליה רק כי היא לא דורכת עליו ע"ע מספקת את צרכו?

סבבה

אבל למה פה?

זה מה שאת קוראת?
שהוא אכול שנאה ובוז?
זו קריאה מאוד סלקטיבית.

את יודעת מה אני לא מבינה אצלך מורטישיה?
אני לא מבינה איך את מסתובבת כאן שנים ואת לא מבינה שלפני הכל נשלטים הם עבדים לפנטזיות שלהם ולא לנשים עצמן. הנשים יכולות להתחלף, הפנטזיה לעולם נשארת - מתוחה בוהקת ומחייכת בשיניים צחורות את החיוך המדויק.

הם כאן למילוי צרכיהם ולא לצרכייך, כי זה עושה להם טוב ולא כי זה עושה לך. הם נמצאים באתר ובפורום בו הם חולקים את אותה פנטזיה, כולל החיצויים והסכסוכים שלה עם המציאות. איפה הם אמורים לעשות את זה בעצם?

את מבקשת לך איזה כבוד מתוקף היותך אישה בפורום שליטה נשית, אבל זה לא עובד כך, כי אם אכן זה היה כך, זה היה פתרון נלעג לרצון להיות למעלה. כבוד אנחנו מקבלים כבני אדם, על מי שאנחנו ולא ע"פ הפורום בו אנחנו כותבים.

ועוד דבר, אותה אישה אליה הוא מתפלל ואותה הוא מקלל, זו שחיה במוחו ומורכבת מחלקי נשים ותאוות שונות, כלל לא נעלבת. את לא צריכה להעלב במקומה.
    התגובה האהובה בשרשור
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 9 בנוב׳ 2010
בכוח המוח, מה יהיה עם האינטיליגנציה שלך?
אני אוהב את התגובות שלך. תודה.
את יודעת מה אני חושב? שגם הקולאז' היפה שחי במוח שלי אוהב את התגובות שלך icon_smile.gif.
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 9 בנוב׳ 2010
צ'ארנוחה כתב/ה:
בכוח המוח, מה יהיה עם האינטיליגנציה שלך?
אני אוהב את התגובות שלך. תודה.
את יודעת מה אני חושב? שגם הקולאז' היפה שחי במוח שלי אוהב את התגובות שלך icon_smile.gif.

icon_smile.gif

}{
Morticia
Morticia • 9 בנוב׳ 2010
בכוח המוח כתב/ה:
Morticia כתב/ה:

סבבה

אבל למה פה?

זה מה שאת קוראת?
שהוא אכול שנאה ובוז?
זו קריאה מאוד סלקטיבית.

את יודעת מה אני לא מבינה אצלך מורטישיה?
אני לא מבינה איך את מסתובבת כאן שנים ואת לא מבינה שלפני הכל נשלטים הם עבדים לפנטזיות שלהם ולא לנשים עצמן. הנשים יכולות להתחלף, הפנטזיה לעולם נשארת - מתוחה בוהקת ומחייכת בשיניים צחורות את החיוך המדויק.

הם כאן למילוי צרכיהם ולא לצרכייך, כי זה עושה להם טוב ולא כי זה עושה לך. הם נמצאים באתר ובפורום בו הם חולקים את אותה פנטזיה, כולל החיצויים והסכסוכים שלה עם המציאות. איפה הם אמורים לעשות את זה בעצם?

את מבקשת לך איזה כבוד מתוקף היותך אישה בפורום שליטה נשית, אבל זה לא עובד כך, כי אם אכן זה היה כך, זה היה פתרון נלעג לרצון להיות למעלה. כבוד אנחנו מקבלים כבני אדם, על מי שאנחנו ולא ע"פ הפורום בו אנחנו כותבים.

ועוד דבר, אותה אישה אליה הוא מתפלל ואותה הוא מקלל, זו שחיה במוחו ומורכבת מחלקי נשים ותאוות שונות, כלל לא נעלבת. את לא צריכה להעלב במקומה.

לא, כלל לא

ברור לי שאותה אישה שמחה להיות נרצעת למאווייו

ואני, אם יש מי שמכבד אותי
אז זה לא נזקף רק לנשיותי
אבל זו גם לא חובה

זה שוב הויכוח הזה
על איך פורום שבעיני נשים מסוימות נתפש כמקום לבטא את דרכנו ולהובילה
משתלטים מזוכיסטיים ומשלחים בכל אישה בעלת דעה עצמאית את התורנית הנוכחית בתפקיד הכלבה...