לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 23 בנוב׳ 2010
Shimmy כתב/ה: זנזונת ליליאן כתב/ה: עוד פעם את כותבת דברים כאלו ?!
מה זה הספייס שלך ?! לכי חפשי את ביאליק ! לא מספיק שהיינו יילדים בחנו אותנו על השירים גם כאן צריך ליסבול ... חשבתי שזה אתר של סוטים ...תיראו מה נהייה ממכם ....איזה תרבות . חבל פשוט חבל שאנשים כאן באים כותבים כאן והורסים לנו את הריגושים והדברים המציאותיים והמטורפים והארסים שלנו והופכים לסוג של בלדה לפלפית מרגשת . בפעם הבאה שמישהוא חושב ליכתוב שטויות כאלו שייבלע סחוג לפניי . זה עזר לתימנים אוליי זה גם יעזור לקהילה שלנו . למה ככה שליליות למה? לא מתאים לך בלדות לפלפיות - אפשר מראש לחסוך את הקליק. בעיני ובעיני אחרים זה יפה. תודה רבה, Shimmy שמחה שאהבת |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
יואב 31 כתב/ה: אהבתי אהבתי ואהבתי פשוט מתומצת ובכל זאת מחרמן בטירוף
תודה לך, יואב... אני בעד, פשוט ומחרמן |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
Re: שיר מ-ד-ה-י-ם !!!!
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
כלבלב אנושי כתב/ה: איזה תיאור מדהים ומחרמן בטירוף...
אלו בדיוק התחושות שעוברות בי שפוגש כף רגל ענוגה...הב-הב...גרררר.... תודה על השיר המדהים....(צריך להלחין אוו...) תודה כלבלב אנושי, שמחה שהצלחתי להעביר את תחושת המציאות, למילים... |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
סאבי כתב/ה: אהבתי
יפה מגרה וכייפי תודה סאבי אין כמו מגרה וכייפי... |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
Re: יופייופי
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
l e a t h e r כתב/ה: כתוב גולש, מרחף,נוגע חודר
אבל אבל אבל...את לא ניגשת בדרך כלל למאטריה מהצד השני בדרך כלל? (-: ובודאי שאין צורך להקשיב לצפירות הפסאודו אוחצ'ה המייללות ברקע ברברים, הונים, לבנטינים ומורונים מאז ומתמיד ניסו להחריב כל חלקה טובה זה שהם עברו ללבוש בגדי נשים לא משנה לא את נמיכות מצחם, לא את שעירות גבתם לא את גרירת מפרקי האצבעות על הקרקע, ולא את הריר שהם מגירים על חזם תודה רבה l e a t h e r , שמחה שאהבת והתחברת... ואני, אני ניגשת למאטריה מכל צד שנכון לי |
|
Agent cooper(שולט) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
Agent cooper(שולט) • 23 בנוב׳ 2010
לילימיי כתב/ה: l e a t h e r כתב/ה: כתוב גולש, מרחף,נוגע חודר
אבל אבל אבל...את לא ניגשת בדרך כלל למאטריה מהצד השני בדרך כלל? (-: ובודאי שאין צורך להקשיב לצפירות הפסאודו אוחצ'ה המייללות ברקע ברברים, הונים, לבנטינים ומורונים מאז ומתמיד ניסו להחריב כל חלקה טובה זה שהם עברו ללבוש בגדי נשים לא משנה לא את נמיכות מצחם, לא את שעירות גבתם לא את גרירת מפרקי האצבעות על הקרקע, ולא את הריר שהם מגירים על חזם תודה רבה l e a t h e r , שמחה שאהבת והתחברת... ואני, אני ניגשת למאטריה מכל צד שנכון לי רב צידיות היא הז'אנר החביב עלי כידוע (וגם רב קפיציות, מגה מימדיות ואולטרה סיבוביות) |
|
ראובן |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
זה שכלבה נובחת - לא אומר שחייבים לענות
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
ראובן • 23 בנוב׳ 2010
לילימיי,
ראיתי ש''זנזונת ליליאן'' נובחת עליך. לדעתי צריך לתת לה לשתות סחוג מהול בויסקי, מקערה כמובן, אבל זו רק הצעת הגשה... R |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
l e a t h e r כתב/ה: לילימיי כתב/ה: l e a t h e r כתב/ה: כתוב גולש, מרחף,נוגע חודר
אבל אבל אבל...את לא ניגשת בדרך כלל למאטריה מהצד השני בדרך כלל? (-: ובודאי שאין צורך להקשיב לצפירות הפסאודו אוחצ'ה המייללות ברקע ברברים, הונים, לבנטינים ומורונים מאז ומתמיד ניסו להחריב כל חלקה טובה זה שהם עברו ללבוש בגדי נשים לא משנה לא את נמיכות מצחם, לא את שעירות גבתם לא את גרירת מפרקי האצבעות על הקרקע, ולא את הריר שהם מגירים על חזם תודה רבה l e a t h e r , שמחה שאהבת והתחברת... ואני, אני ניגשת למאטריה מכל צד שנכון לי רב צידיות היא הז'אנר החביב עלי כידוע (וגם רב קפיציות, מגה מימדיות ואולטרה סיבוביות) כןן, אין כמו גמישות... בעיקר מחשבתית |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
Re: זה שכלבה נובחת - לא אומר שחייבים לענות
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
ראובן כתב/ה: לילימיי,
ראיתי ש''זנזונת ליליאן'' נובחת עליך. לדעתי צריך לתת לה לשתות סחוג מהול בויסקי, מקערה כמובן, אבל זו רק הצעת הגשה... R יש רק בעיה אחת, ראובן. רק כלבות איכותייות יצליחו לעמוד במשימה שכזאת... והזנזון...נו טוף איכות היא לא הצד החזק שלו (תודה, על זיכרון קסום). |
|
המלאך גבריאל |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
המלאך גבריאל • 23 בנוב׳ 2010
יו אני נדהמת מהתגובות שלכם
אנשים באמת חיים כאן בסרטים וואלה הייתי בטוחה שייש כאן אנשים שחיים במציאות . עכשיו המעגל ניסגר לי... כול אלה שכותבים כאן חיים בתוך בועה . אני לא מאשימה אף אחד כאן אני פשוט חשה רחמים עליכם . באמת יעזור לכם אם תיצאו החוצה תינשמו קצת אויר של מערכת שליטה אמיתית . חויתי את זה 10 שנים חבל... פשוט חבל לבזבז את החיים בהשליית סיפורי-ביאליק. טוב ....מה שבאמת רציתי לכתוב זה לעזאזל אני מקנאת בך ללינוי את כותבת כולכך ייפה וחבל שאני לא יכולה ליכתוב ככה . ועל זה נאמר "קינאת סופרים". נ.ב תמשיכי ליכתוב עוד ...יום יבוא וגם את תיכתבי בטיפשות כמוני ואזז ניראה איפה משתין הדולפין מה את חושבת ניצחת בסיבוב הראשון א ז זהו ....חכי עוד אני יכניס לך נוק-אאוט. ומרוב שאת תיפלי את תואהבי את השיר "נפלת חזק " . את תיזכרי את היום הזה אנחנו נעשה מסיבה כאן בפורום ! |
|