סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

קריאה לצעיף אדום - תזדהה

underheel
לפני 13 שנים • 31 בדצמ׳ 2010
underheel • 31 בדצמ׳ 2010
אני (אנדרהיל) החלטתי לחשוף כאן שאני לא ניק כפול של אנדרפוט ואנדרפוט איננו ניק כפול שלי.
אנחנו שני אנשים נפרדים לחלוטין, עם שם דומה.
kiska וטרמינטור​(לא בעסק)
אני מנועה מלהגיב, מאחר ולא פינטזתי על צעיף אדום, שם מעלי בשמלה שחורה ארוכה ואלגנטית וציפרניים משוחות אדום- לוקחת את כל הכסף שאין לי מהחשבון icon_smile.gif ..
אף לא דיברתי איתה אישית ורק קראתי את דבריה בבלוג ובפורום.

ובכל זאת, בכל זאת , נותרתי עם טעם רע בפה, אף שאינני יכולה לשים את האצבע בדיוק על הגורם לזה.
ואני לא חושבת שזה בגלל הרמאות, דברים כאלו קורים כאן חדשות לבקרים.

אולי זה השילוב בין השוביניזם שנכתב על הפנטזיות שלה "לא ייתכן שאשה תכתוב כך", והרצון שלי כאישה להראות שלא ניתן לראות הבדל בין גבר לאישה בצורה כזו, לא ברעיונות ולא בביצועם.

ואולי כי היא- הוא קמה והתקוממה כנגד כל דיעות הנגד, וההערכה שלי תמיד נתונה לאנשים שהולכים כנגד הזרם, ללא היסוס וללא מורא מנאצות אחרים.

על כל פנים, אני מאוד מבינה את הנפגעים ממנה.

kiska
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 31 בדצמ׳ 2010
אני יכולה להבין שהתחזות, גם בוירטואל, כזו שמובילה לשיחה אינטימית, יכולה לגרום לתחושות לא נעימות.
אני מבינה מה שאנדר אומר ומרגיש.
מצד שני, סטטיסטית, זה קורה ויקרה כל הזמן. אני מכירה כאלה שלא מתקדמים צעד נוסף בפתיחות הנפשית, לפני שהם רואים מי מולם, לפחות במצלמה, או משוחחים איתו טלפונית.
ישנם בהחלט דרכים למדר את זה.

נוסף על כך, ובמקרה הנ"ל, עוד מהפוסט הראשון השאלה בקשר לזהותו של צעיף עלתה, והיו כאלה שאמרו שהם חושבים שהמדובר בגבר. אני גם הסברתי למה אני חושבת כך.

בנסיבות המסויימות האלה, כך נדמה לי, היה צורך במשנה זהירות.
לא רק כי נאמר על צעיף שהוא גבר, אלא כי לכאורה הדמות היתה "מושלמת" ומתאימה לדמות הפנטזיונית של חלק לא קטן מן הנשלטים.

מה אני אומרת על זה תמיד?
מה שבא כל כך בקלות, לא בא בכלל.
אני חושבת שהרוב כועסים שפוצצו להם את בועת הפנטזיה, שלקחו מהם את הדמות הזו שהיא גם כלילת מעלות, גם שולטת, גם דנה בעבדות אקסטרימית, גם יפה, עשירה, משכילה, ומתנהלת בכל זאת בשלווה (לפחות על פני השטח) ובשליטה עצמית, מדברת על אפשרות של אהבה בקונסטלציה של שליטה נשית. אני יכולה להבין את זה, בעיקר במרחב התסכול של הנשלטים כאן.
אבל דווקא בגלל זה היה לדעת שהיא לא קיימת, ומדובר בדמות פיקטיבית. מה לעשות, המציאות קשה. (וגם אומנות זה קשה. אבל זה נספח מבדיחה אחרת)

ועכשיו לעניין הסנקציה - גילוי הניק הראשי שלו.

ממילא רוב הסיכויים הם שמדובר בניק לא מוכר.
מעט ניקים מייצרים כאן איזה שיח, מול ריבוי ניקים החיים כאן אינטראקציות פרטיות.

ואם צעיף יגלה את הניק הזה? מה זה בעצם יתן? מה זה ילמד אותו?
כגבר צעיף לא מהווה איום על גברים, ואני מניחה שהוא לא כזה פיתוי גדול לנשים.
זה לא יתן יותר מדי.

אני חושבת שהמסר שעובר, גם מבלי שיגלה את הניק, כי התחזות היא לא משהו מקובל, ראוי ונורמטיבי, גם כאן, הוא העניין החשוב.
GlenRoth
GlenRoth • 31 בדצמ׳ 2010
kiska - גם אני לא דיברתי עם צעיף אישית ואפילו לא ממש עקבתי אחרי מה שכתב\ה בבלוג או בפורום וכמוך, גם אני נותרתי עם טעם רע.

ולא כ"כ בגלל מה שהוא עשה או לא עשה אלא יותר בגלל התגובות בסגנון "מה כבר קרה? יאללה כנסו לפרופורציה".
התגובות האלה ממש לא במקום. כל אחד ואחת, אם היו נפגעים באופן אישי היו יוצאים מפרופורציות בעצמם, אבל זה נורא קל לעמוד מהצד ולשחק אותה קול.

בכוח המוח, למרות התגובות הנ"ל שמלמדות על ההיפך, אני מקווה בכל זאת שאת צודקת, ואם אכן זה ברור שהתחזות היא לא משהו מקובל, ראוי ונורמטיבי, גם כאן - דיינו.
דוכיפת​(נשלט)

Re: קריאה לצעיף אדום - תזדהה

דוכיפת​(נשלט) • 31 בדצמ׳ 2010
נטלי כתב/ה:
המלט כתב/ה:
נטלי כתב/ה:
למה שיחשוף את עצמו?
זכותו שיהיה לו ניק כפול.
חוץ מזה, אם הוא היה אומר לכם מי הוא באמת, אז התיבת מסרים שלו הייתה מפוצצת בכל מיני כאלו שהיו אומרים לו "אתה חתיכת... עבדת עלינו, חכה חכה נתפוס אותך"

נו באמת.
זכותו, רצה להשתעשע, כשעבר לו, הוא חשף שהוא לא אמיתי.
זה הכל.

צעיף אדום ורמאים אחרים לא כל כך מעניינים אותי אבל מה שאת אומרת כאן זה פשוט מופרך. לאף
אחד אין שום זכות שבעולם לרמות אנשים. יש הבדל גדול בין זכות לבין יכולת. זה כמו להגיד שלגנב יש זכות לנצל פירצה כי הפירצה קיימת. את קוראת לזה בקלות דעת "להשתעשע", אבל זה משום שאת לא נחשפת באופן אישי לתרמית. קראי נא את תגובתו של underheel לשרשור השכן ותגידי
בכנות אם היית מוכנה שמישהו "ישתעשע" כך כלפייך. זה הכל.

קראתי רק את ההתחלה של פותח השרשור ולא המשכתי הלאה.
נכון, לאף אין זכות לרמות אנשים, אבל מכאן ועד להגיד לו שייחשף, זה קצת יותר מדי, לא?

לכולם יש כאן ניקים כפולים או היה להם והחליטו למחוק, זה שהוא קם ואמר "היי, אני ניק כפול ורמיתי אנשים, בלה בלה בלה" זה סבבה לגמרי, כי הוא היה יכול להמשיך ולהמשיך ולהמשיך (ושוב להמשיך) בלי שאף אחד ידע אם זה גבר מאחורי ניק של אישה.
ולא, לא הייתי מוכנה.
אבל אני לוקחת הכל בפרופורציות, כי לרשום תגובה ולהגיד לכלובי שיעיף אותו, זה ממש לא לקחת בפרופורציה כי גם אם כלובי יעיף אותו הוא יחזור בניק אחר וב IP אחר.

הפוסלת,במומה פוסלת,נטלי.
לי אין ניק כפול.ולא היה.לגבי אחרים,אין לי מושג,רק נדמה לי שהשימוש בניק כפול באותו אתר הוא מאד לא הגון,על אחת כמה וכמה להציג עצמך בזהות מינית שאינך זהותך.
שמעון התרסי
שמעון התרסי • 31 בדצמ׳ 2010
הביאוהו ונסקלהו בכיכר העיר!
את הקוקסינל!
שרמומית

Re: קריאה לצעיף אדום - תזדהה

שרמומית • 31 בדצמ׳ 2010
דוכיפת כתב/ה:
נטלי כתב/ה:
המלט כתב/ה:
נטלי כתב/ה:
למה שיחשוף את עצמו?
זכותו שיהיה לו ניק כפול.
חוץ מזה, אם הוא היה אומר לכם מי הוא באמת, אז התיבת מסרים שלו הייתה מפוצצת בכל מיני כאלו שהיו אומרים לו "אתה חתיכת... עבדת עלינו, חכה חכה נתפוס אותך"

נו באמת.
זכותו, רצה להשתעשע, כשעבר לו, הוא חשף שהוא לא אמיתי.
זה הכל.

צעיף אדום ורמאים אחרים לא כל כך מעניינים אותי אבל מה שאת אומרת כאן זה פשוט מופרך. לאף
אחד אין שום זכות שבעולם לרמות אנשים. יש הבדל גדול בין זכות לבין יכולת. זה כמו להגיד שלגנב יש זכות לנצל פירצה כי הפירצה קיימת. את קוראת לזה בקלות דעת "להשתעשע", אבל זה משום שאת לא נחשפת באופן אישי לתרמית. קראי נא את תגובתו של underheel לשרשור השכן ותגידי
בכנות אם היית מוכנה שמישהו "ישתעשע" כך כלפייך. זה הכל.

קראתי רק את ההתחלה של פותח השרשור ולא המשכתי הלאה.
נכון, לאף אין זכות לרמות אנשים, אבל מכאן ועד להגיד לו שייחשף, זה קצת יותר מדי, לא?

לכולם יש כאן ניקים כפולים או היה להם והחליטו למחוק, זה שהוא קם ואמר "היי, אני ניק כפול ורמיתי אנשים, בלה בלה בלה" זה סבבה לגמרי, כי הוא היה יכול להמשיך ולהמשיך ולהמשיך (ושוב להמשיך) בלי שאף אחד ידע אם זה גבר מאחורי ניק של אישה.
ולא, לא הייתי מוכנה.
אבל אני לוקחת הכל בפרופורציות, כי לרשום תגובה ולהגיד לכלובי שיעיף אותו, זה ממש לא לקחת בפרופורציה כי גם אם כלובי יעיף אותו הוא יחזור בניק אחר וב IP אחר.

הפוסלת,במומה פוסלת,נטלי.
לי אין ניק כפול.ולא היה.לגבי אחרים,אין לי מושג,רק נדמה לי שהשימוש בניק כפול באותו אתר הוא מאד לא הגון,על אחת כמה וכמה להציג עצמך בזהות מינית שאינך זהותך.

צדיק אחד בכלוב, איזה יופי (:
המלאך גבריאל
המלאך גבריאל • 31 בדצמ׳ 2010
לי היה ניק קודם ...התחלתי כגבר באתר הזה ....עכשיו אני מיתלבשת ולכן שיניתי תניק
בעתיד אוליי אני אשנה תניק שוב ...אחריי הניתוחים .
אבל זה לא העניין ביכלל ...לא חשוב כמה ניקים אתה גולש
כול עוד אתה אומר את האמת ולא עושה בזה שימוש לרעה .

כוח המוח כול הכבוד על זה שאת מודה שזה לא בסדר לעשות דברים מהסוג הזה .
אחרת הייתי מאשימה אותך בתור שותפה לדבר עבירה .

טוב אם כולם מסכימים שמה שנעשה כאן לא הוגן ....זה יוכל להיות מסר לכולם .
אפשר לקום וליסגור את בית המישפט .

האישום
פגיעה ברגשות של כמה וכמה מחבריי הפורום.

הנאשם הודה באשמה וביכתב האישום .
הנאשם לקח על עצמו את האחריות ולא מעז ליכתוב כאן יותר בפורום .

כן יש לקחת את הדברים בפרפורצייה בסופו של עניין אן הוכחה לסחיטה כספית
או כול קשר מציאותי לדבר .

על החתום זנזונת ליליאן
השופטת המחוזית של אבארבאנל .

icon_biggrin.gif
underfoot
underfoot • 31 בדצמ׳ 2010
וכך מי שרכב במשך שבועות על גלי תשומת הלב של הפורום הזה והרבה בסיפורים, דיעות ועיצות בוחר עכשיו לשבת בצד ולשתוק לגמרי. אין לו דיעה, אין לו זהות ואין לו קיום.

העניין הוא שלאף אחד פה אין באמת ניק כפול, לא למי מהכותבים המשמעותיים והקבועים, כי אנשים יודעים שזוהי הונאה ושזה ממש לא בסדר, התנהגות טרולית פוגעת באפשרות לקיים קהילה ווירטואלית.

לדעתי יש לצעיף אדום ניק מוכר פה ולכן יש לו מה להפסיד ואולי בגלל זה הוא מתנהג בפחדנות אטומית ולא רק שאינו חושף את הניק המוכר שלו, זה שיאפשר לנו לדעת מי חולל פה את המהומה הזאת, הוא גם מפחד להכנס לכאן בניק הנשי שלו. בקיצור, הוא אינו מוכן לקחת אחריות על מעשיו ואינו באמת מתנצל על פגיעה אפשרית במי מהמשתתפים פה.

אני באופן אישי לא קיימתי איתו שיחות וגם לא נתתי לו מספרים אבל יש לי רגישות להונאה ובכל פעם שאני נכנס לאיזה פרופיל של שולטת ופתאום מגלה שהיא בעצם רוצה כסף, או שאיזה טרול מפזר פה גללים, זה מרגיז אותי קצת. מה שצעיף אדום עשה חמור שבעתיים מכל מניפולציה אחרת שראיתי פה, וגם הפרסום הרב והפופולאריות להם זכה לא גרמו לו לעצור, נהפוך הוא, הוא ניצל זאת בשביל יצירת קשר עם נשלטים. ידוע לי לפחות על שני אנשים בהם הוא תיעתע ושנפגעו באופן ממשי ואישי.

האיש ראוי לגינוי ובשביל גינוי צריך כינוי, אני לא מאיים על צעיף וגם לא מעניין אותי עד כמה נמושה הבן אדם מוכן לצאת ועד כמה זה הכל בכלל לא משנה כי הכל ווירטואלי. מבחינתי צריך לחשוף את הניק המקורי שלו - בין אם ברצונו או בניגוד לרצונו.
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 31 בדצמ׳ 2010
רמאי מוכשר icon_smile.gif