Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
אני גם לא חושבת שמדובר בגזענות.
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
Here And There(נשלטת) • 7 בינו׳ 2011
אומנם גזענות זו הכללה של קבוצה מסויימת של אנשים כבעלי תכונות אופי מסויימים (בין אם זה שלילי או חיובי).
אבל אני חושבת שפה הכוונה שלהם היתה לקחת מאפיינים של חבלי ארץ (קולמביה ואפריקה) ועמים ומנהגים (בריזילאים) כדי לתאר את הקפה שלהם. בסה"כ תרגיל שיווקי די ידוע ונפוץ. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
Brave Dwarf • 8 בינו׳ 2011
זהו! ולקרוא לרומני גנב זה לשבח את יכולתו החמקנית תוך כדי סחיבה ולתימני ג'חנון - את הבצק המשובח ואת הביצה החומה והשמאלית!
קפה גרוזיני בטעם מרובע! (ושיערות מתחת למכסה). שתו לבריאות ולזכרו של ממציא הסרגל. השרשור הזה הצחיק אותי עד דמעות. קפה בטעם מסורג, מתחלק לשלושה סוגים. לזה הזורם בגרונך בטעם מתפתל עבור הנרצעים והכנועים והמותיר עקבות של דביקות בזוויות הפה. לזה בעל ארומה המכה בך באחת, עבור השולטים, השורדים ואלו שניחוח הקפה בא לפניהם. ולזה האחרון שמתחלף על הלשון. יבול 2011 במהדורה מצומצמת לכבוד שמונה שנים לכלוב. כל הקונה סדרה שלמה מקבל מציצה. סתאאאאאאאאאם. הוא מקבל בלון. מצוייר. בצדו השמאלי של המסך. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
Here And There(נשלטת) • 8 בינו׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: זהו! ולקרוא לרומני גנב זה לשבח את יכולתו החמקנית תוך כדי סחיבה ולתימני ג'חנון - את הבצק המשובח ואת הביצה החומה והשמאלית!
קפה גרוזיני בטעם מרובע! (ושיערות מתחת למכסה). שתו לבריאות ולזכרו של ממציא הסרגל. השרשור הזה הצחיק אותי עד דמעות. קפה בטעם מסורג, מתחלק לשלושה סוגים. לזה הזורם בגרונך בטעם מתפתל עבור הנרצעים והכנועים והמותיר עקבות של דביקות בזוויות הפה. לזה בעל ארומה המכה בך באחת, עבור השולטים, השורדים ואלו שניחוח הקפה בא לפניהם. ולזה האחרון שמתחלף על הלשון. יבול 2011 במהדורה מצומצמת לכבוד שמונה שנים לכלוב. כל הקונה סדרה שלמה מקבל מציצה. סתאאאאאאאאאם. הוא מקבל בלון. מצוייר. בצדו השמאלי של המסך. מי שמחפש בכח איפה להעלב, בסופו של דבר יעלב. אתה מדבר על הכללות שליליות וגם נותן דוגמאות לכאלו, שמזה אני מסיקה אתה מסכים איתי שההגדרה ל"גזענות" זו הכללה שלילית. אני מדברת על תיאור פיזי של מדינות ותיאור של עמים ומנהגים כנסיון לתאר קפה, מה מעליב בזה? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת ינו' 08, 2011 3:10 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
pet כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: זהו! ולקרוא לרומני גנב זה לשבח את יכולתו החמקנית תוך כדי סחיבה ולתימני ג'חנון - את הבצק המשובח ואת הביצה החומה והשמאלית!
קפה גרוזיני בטעם מרובע! (ושיערות מתחת למכסה). שתו לבריאות ולזכרו של ממציא הסרגל. השרשור הזה הצחיק אותי עד דמעות. קפה בטעם מסורג, מתחלק לשלושה סוגים. לזה הזורם בגרונך בטעם מתפתל עבור הנרצעים והכנועים והמותיר עקבות של דביקות בזוויות הפה. לזה בעל ארומה המכה בך באחת, עבור השולטים, השורדים ואלו שניחוח הקפה בא לפניהם. ולזה האחרון שמתחלף על הלשון. יבול 2011 במהדורה מצומצמת לכבוד שמונה שנים לכלוב. כל הקונה סדרה שלמה מקבל מציצה. סתאאאאאאאאאם. הוא מקבל בלון. מצוייר. בצדו השמאלי של המסך. מי שמחפש בכח איפה להעלב, בסופו של דבר יעלב. אתה מדבר על הכללות שליליות וגם נותן דוגמאות לכאלו, שמזה אני מסיקה אתה מסכים איתי שההגדרה ל"גזענות" זו הכללה שלילית. אני מדברת על תיאור פיזי של מדינות ותיאור של עמים ומנהגים כנסיון לתאר קפה, מה מעליב בזה? די די די... את אשכרה קראת את התגובה שלי ברצינות? איזה קפה את שותה? (שאני אדע מה לא לשתות) |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
ציטוט: די די די...
את אשכרה קראת את התגובה שלי ברצינות? איזה קפה את שותה? (שאני אדע מה לא לשתות) אתה מתכוון, כדי שתדע מה להכין לי...... |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
pet כתב/ה: ציטוט: די די די...
את אשכרה קראת את התגובה שלי ברצינות? איזה קפה את שותה? (שאני אדע מה לא לשתות) אתה מתכוון, כדי שתדע מה להכין לי...... את לא נורמאלית. בגלל שערכת את ההודעה שלך תוך שהגבתי לך, התגובה שלי אליך יצאה בורוד. כמעט זרקתי את כל הקפה בבית. רק זה חסר לי, להתחיל לכתוב בורוד. וברור. הקפה עלי. אבל אני מכין רק את המבושל. לא מבין בכל הנסים (אלו נסים לא?) יש להם לכולם טעם של חרא של פרות. וברור. (-: |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: pet כתב/ה: ציטוט: די די די...
את אשכרה קראת את התגובה שלי ברצינות? איזה קפה את שותה? (שאני אדע מה לא לשתות) אתה מתכוון, כדי שתדע מה להכין לי...... את לא נורמאלית. בגלל שערכת את ההודעה שלך תוך שהגבתי לך, התגובה שלי אליך יצאה בורוד. כמעט זרקתי את כל הקפה בבית. רק זה חסר לי, להתחיל לכתוב בורוד. וברור. הקפה עלי. אבל אני מכין רק את המבושל. לא מבין בכל הנסים (אלו נסים לא?) יש להם לכולם טעם של חרא של פרות. וברור. (-: לזרוק את כל הקפה מהבית??? עד כדי כך ורוד מבהיל אותך? חשבתי שהגברים המטרוסקסואלים, המודעים והרגישים של היום כבר לא מפחדים מסממנים נשיים. ;- ) לגבי טעם של חרא של פרה, הממ, זה נאמר מתוך ניסיון אני מבינה? ;- ) ובכלל, מה יש לך נגד נסים? ניסים זה דבר טוב, לא? אני חייבת להודות, הופתעתי מהענות שלך להכין לי קפה. התנקה לי גם את הבית? |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
pet כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: pet כתב/ה: ציטוט: די די די...
את אשכרה קראת את התגובה שלי ברצינות? איזה קפה את שותה? (שאני אדע מה לא לשתות) אתה מתכוון, כדי שתדע מה להכין לי...... את לא נורמאלית. בגלל שערכת את ההודעה שלך תוך שהגבתי לך, התגובה שלי אליך יצאה בורוד. כמעט זרקתי את כל הקפה בבית. רק זה חסר לי, להתחיל לכתוב בורוד. וברור. הקפה עלי. אבל אני מכין רק את המבושל. לא מבין בכל הנסים (אלו נסים לא?) יש להם לכולם טעם של חרא של פרות. וברור. (-: לזרוק את כל הקפה מהבית??? עד כדי כך ורוד מבהיל אותך? חשבתי שהגברים המטרוסקסואלים, המודעים והרגישים של היום כבר לא מפחדים מסממנים נשיים. ;- ) לגבי טעם של חרא של פרה, הממ, זה נאמר מתוך ניסיון אני מבינה? ;- ) ובכלל, מה יש לך נגד נסים? ניסים זה דבר טוב, לא? אני חייבת להודות, הופתעתי מהענות שלך להכין לי קפה. התנקה לי גם את הבית? חרא של פרות - מניסיון. בוודאי. ורוד. לא יודע. לראות את עצמי כותב בורוד נראה לי מוזר. מצד שני אולי אנסה, זה יכול להיות מצחיק לגמרי. נס קפה לא עובר לי טוב בגרון. לא טעים. לא זה ולא זה. לא חלב ולא קפה. כמו שאמא שלי הפולניה פעם ניסתה להכין לי פתות (פטוט? מאכל תימני. שהתימנים יתקנו אותי), אני אוהב את אמא שלי נורא ובאמת לא רציתי להעליב אותה, אבל לפתות של אמא שלי היה טעם מה זה... פולני! אכלת אותה. אני כבר נשוי ומאוהב עד כלות. אבל לולי הייתי מאוהב? למה לא? אני נשמע כמו אחד שלא יודע לנקות? אין דבר שאני לא יודע לעשות ואם יש, אלמד. אבל נס קפה באמת לא טעים לי. (-: |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
ציטוט: חרא של פרות - מניסיון. בוודאי.
ורוד. לא יודע. לראות את עצמי כותב בורוד נראה לי מוזר. מצד שני אולי אנסה, זה יכול להיות מצחיק לגמרי. נס קפה לא עובר לי טוב בגרון. לא טעים. לא זה ולא זה. לא חלב ולא קפה. כמו שאמא שלי הפולניה פעם ניסתה להכין לי פתות (פטוט? מאכל תימני. שהתימנים יתקנו אותי), אני אוהב את אמא שלי נורא ובאמת לא רציתי להעליב אותה, אבל לפתות של אמא שלי היה טעם מה זה... פולני! אכלת אותה. אני כבר נשוי ומאוהב עד כלות. אבל לולי הייתי מאוהב? למה לא? אני נשמע כמו אחד שלא יודע לנקות? אין דבר שאני לא יודע לעשות ואם יש, אלמד. אבל נס קפה באמת לא טעים לי. (-: ההערה לגבי הנקיון היה התגרות במעמד שלך כשולט, מאין בדיחה על מעמדת השולט- נשלטת שלנו, אבל שמחה לשמוע שאתה שולט שההגיון עדיין שולט בו. לגבי (חוסר) העניין שלך בנס קפה, נו שויין, לא כולם משולמים |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
pet כתב/ה: ציטוט: חרא של פרות - מניסיון. בוודאי.
ורוד. לא יודע. לראות את עצמי כותב בורוד נראה לי מוזר. מצד שני אולי אנסה, זה יכול להיות מצחיק לגמרי. נס קפה לא עובר לי טוב בגרון. לא טעים. לא זה ולא זה. לא חלב ולא קפה. כמו שאמא שלי הפולניה פעם ניסתה להכין לי פתות (פטוט? מאכל תימני. שהתימנים יתקנו אותי), אני אוהב את אמא שלי נורא ובאמת לא רציתי להעליב אותה, אבל לפתות של אמא שלי היה טעם מה זה... פולני! אכלת אותה. אני כבר נשוי ומאוהב עד כלות. אבל לולי הייתי מאוהב? למה לא? אני נשמע כמו אחד שלא יודע לנקות? אין דבר שאני לא יודע לעשות ואם יש, אלמד. אבל נס קפה באמת לא טעים לי. (-: ההערה לגבי הנקיון היה התגרות במעמד שלך כשולט, מאין בדיחה על מעמדת השולט- נשלטת שלנו, אבל שמחה לשמוע שאתה שולט שההגיון עדיין שולט בו. לגבי (חוסר) העניין שלך בנס קפה, נו שויין, לא כולם משולמים החלפת צבע! שרשור מצחיק. קפה שחור במיוחד, בריח גרביים של חייל קרבי, עבור השולט המסוקס, כזה שלא יודע לנקות אחרי עצמו. בפרונט, באותיות זהב גדולות תווית: מגיע לך! חברה לייצור קפה "אמא ורשה!" |
|