seelinewoman |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
seelinewoman • 28 בינו׳ 2011
פרחונית כתב/ה: תודה, כתוב נהדר
רוב תודות |
|
L איה |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
L איה • 28 בינו׳ 2011
בסד"ו
מדהים בעניי שיכולת לתאר בדיוק והבנה מופלאה את הטמון בעלילות א"בב והשיפוט כלפיי שמנות, רק על שום שתאוותן נגלית לעין, ואז לערוך טוויסט ולשייך את הבורות הזו לרעה חולה כמאפיין של קהילת הs&m . לצערי אטען כאן שרעה חולה זו רודפת את החברה כולה, וצר לי שאינך מבינה כי במדיום זה התופעה עוטה עליה את הבוטות הנוראית הזו, מפני שכאן ניתן להקיא החוצה גם דברים שפחות מקובל להקיא במחוזות אחרים. אמנם אין זה מקל על תחושת העלבון, אך כפי שציינת זוהי חולשתם של בורים ריגשית, ויש לך היכולת להינות מהבאת קול החכמה שבדברייך, ומתחושות הלימה ריגשית שתקבלי מדיונים על נושאים אחרים. לא אוכל להבטיח לך שבסוף יבוא קוסם, אבל אבקשך להישאר. נ.ב, עד לא מזמן הייתה לי שפחה שמנה שסרבה להגיע עימי למסיבות מן החשש שמא מבטי גועל וסלידה ינעצו בה, כל ניסיונותי לשכנעה כי הרשות הפנימית להינות באירועים חברתיים גם כאשר אינה רזה, תלויה רק בה, עלו בתוהו לאור נסיונה באירועים חברתיים אחרים. ניסיונה המר הוא דווקא מאירועים 'ונילים', במסיבות סאדו היא הייתה רק פעמיים לפני מספר שנים. כוון שהבנתי לתחושה זו הינה מוגבלת מכך שלא חויתי זאת, הנחתי לה בענין. אך לא נמנעתי מן המחשבה שכעת זו היא שלא מאפשרת לי ולחברי בסצנת הבילויים הזדמנות להתגאות בה, באישיות שהיא, ולהתנהג כחברה נאורה ולא שיפוטית. אני כותבת זאת כוון שלתחושתי גם את , בהליכתך כעת, מונעת מעצמך ומחברי הכלוב, להתפתח בדיוק במקום כואב זה. כמה חבל, ליבנת |
|
seelinewoman |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
תודה, ליבנת
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
ליבנת כתב/ה: בסד"ו
לצערי אטען כאן שרעה חולה זו רודפת את החברה כולה, וצר לי שאינך מבינה כי במדיום זה התופעה עוטה עליה את הבוטות הנוראית הזו, מפני שכאן ניתן להקיא החוצה גם דברים שפחות מקובל להקיא במחוזות אחרים. אני מודה לך על תגובתך. עם זאת, אינני טוענת בכתיבתי כי זאת רעה חולה של מקום זה בלבד. אני מבינה זאת יפה מאד משום שאני שמנה בעיקר בעולם ה"רגיל". ברור שאני מבינה אני מתייחסת בדבריי לכולם. אמרתי בפירוש שזה קורה בכלוב ובכלל. לגופו של הכלוב נדרשתי רק בחלק מכתיבתי, משום שהתייחסתי רק למגפת השרשורים שפורצת בו מעת לעת נגד נשים שמנות. זה קורה "רק" כאן משום שדווקא כאן נשים שמנות אינן נכנעות להדרה הזאת. לכן גם לא תראי כמעט שרשורי שטנה נגד נשים שמנות בדאנס-ברים, או במועדונים או בפיק-אפ ברים ב-ynet , למשל. כמעט כולן אינן באות לשם, לכן גם אין צורך להשפריץ נגדן שום פחדים וחרדות כלשהם. בואי ואספר לך משהו אישי: אני יודעת מי אני. אני יודעת מה ערכי. אני מעריכה ואוהבת את עצמי. אל חשש. אני יודעת שאני יפה מאד בפניי, וככל שאני מרזה בתהליך האישי שלי פני המדונה/מלאך שלי נחשפים ומסותתים יותר ויותר, וזה עוצר אנשים, גברים ונשים כאחד, מלפגוע בי או לזלזל בי אוטומטית בגלל ממדיי. יש לי מזל. נחסך ממני הבוז האוטומטי הזה. אני רואה את כל המבטים של הגברים. אני רואה את כל הכתוביות שעוברות להם בראש כשהם נמשכים ליופי שלי, אבל נעצרים בגלל גופי הגדול, משום שהם לא יודעים מה לעשות בכל היופי המבטיח הזה שנראה להם בלתי נגיש, גם אם הם נרעדים מהפוטנציאל. הם לא ייגשו אליי בפומבי, הם לא ייגשו אליי כך או כך, כבר הבנתי מזמן. אין להם מה לעשות בי. הם לא נשארים. גם השולטים, אגב. נשים? נשים אחרות ואכזריות לזולתן משום שהיום אין להן ברירה. אבולוציית הפוטושופ כופה עליהן מאבק קיום נואש, משום שגם ככה גברים כבר לא צריכים להישאר כדי לקבל מה שהם רוצים, ותמיד יש חדשות וצעירות יותר שימיתו עצמן כדי לקבל את הפירורים שגברים משליכים להן כיום. אני לא הולכת מעולם למסיבות כי אני עייפה משיפוט. אני עייפה מפחדנות של גברים. אני טובה ונחושה יותר באחד על אחת, או במפגשים מצומצמים. לכל השאר כבר אין לי סבלנות. לא תראי אותי לעולם במסיבות, מדהימות ומושקעות ומאירות פנים ככל שיהיו. זה לא קשור למארגני הליינים למיניהן. זה קשור לאופי האירוע - התכנסות של אנשים יפים, בעיני עצמם כמובן. זה מטריד אותי לראות את התואר הזה - "אנשים יפים" שנכחו פה ושם. מה זה יפים? יפים-נכונים? יפים-רזים בלבד? יפים-לבושים נכון? יפים-נראים מושלמים? יפים-מבפנים? (מי בודק אישיות ואופי במסיבות?!) מדובר באנשים עם פוטנציאל זיון גבוה בלבד, להבנתי. לא בגלל זה עזבתי אגב. עזבתי מזמן, יחסית, מסיבות אישיות. קפצתי לבקר רק לרגע, משום שהיה ליחשוב לומר מה שאמרתי, בהתפרצות הנוכחית. שוב, תודה |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
Brave Dwarf • 28 בינו׳ 2011
ואני באמת לא מבין, סילי, על מה את מדברת. ולמה בחרת לעזוב. קראתי את הפוסטים שלך תמיד בשקיקה. וגם נכנסתי בעוזרד שם כדרכי בצורה מכוערת. התנצלתי, בפניך. כי הרגיש לי לא נעים ללכלך לך את הבית. אני באמת לא יודע על מה אתם כולכם מדברים! כן יש כאן אחוז גבוה של נשים שמנות. וכנראה קיים איזהו קשר בין מחט לתחת. אבל זה לא עושה אותי יותר יפה או יותר גבוה. אני אני. הגמד האמיץ מהכלוב, ואני באמת סילי, לא מבין. את כותבת כל כך יפה. את מרגשת עד דמעות. מה עוד, שאת בת אדם מיוחדת. למה את מחייבת אותי להסתכל עליך כעל שמנה ותו לא? זה לא הוגן!
נראה לך שאני מושלם? הנה לאחרונה הולך ומסתבר שאני בן מאה ועשרים נגוע בהלם קרב אלכוהוליזם וקטטר. אולי גם זמני הגיע לעזוב כי הם כולם...? (-: אני קראתי כל מילה שכתבת ואם לאלכוהוליסט הלום קרב בן 120 יש מילה בכלוב הרי שהייתי מבקש ממך שתשארי. כורע ברך, מסיר בנדנה וקטטר. בבקשה. |
|
seelinewoman |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: ואני באמת לא מבין, סילי, על מה את מדברת. ולמה בחרת לעזוב. קראתי את הפוסטים שלך תמיד בשקיקה. וגם נכנסתי בעוזרד שם כדרכי בצורה מכוערת. התנצלתי, בפניך. כי הרגיש לי לא נעים ללכלך לך את הבית. אני באמת לא יודע על מה אתם כולכם מדברים! כן יש כאן אחוז גבוה של נשים שמנות. וכנראה קיים איזהו קשר בין מחט לתחת. אבל זה לא עושה אותי יותר יפה או יותר גבוה. אני אני. הגמד האמיץ מהכלוב, ואני באמת סילי, לא מבין. את כותבת כל כך יפה. את מרגשת עד דמעות. מה עוד, שאת בת אדם מיוחדת. למה את מחייבת אותי להסתכל עליך כעל שמנה ותו לא? זה לא הוגן!
נראה לך שאני מושלם? הנה לאחרונה הולך ומסתבר שאני בן מאה ועשרים נגוע בהלם קרב אלכוהוליזם וקטטר. אולי גם זמני הגיע לעזוב כי הם כולם...? (-: אני קראתי כל מילה שכתבת ואם לאלכוהוליסט הלום קרב בן 120 יש מילה בכלוב הרי שהייתי מבקש ממך שתשארי. כורע ברך, מסיר בנדנה וקטטר. בבקשה. אני מודה לך על דבריך. הסיבה העיקרית לעזיבתי היא אכזבה אישית מסוימת, שאינה קשורה לנושא השרשור. או לפחות כך אני מקווה. לא יודעת, אולי זה היה קשור ואני לא שמתי לב. אין לי מה לחפש כאן יותר, חוץ מאשר לדרוש בשלום אנשים טובים שאני מעריכה ומוקירה. אני עושה את זה מרחוק, בחשאי בלבד. מבחינה בדסמית - ניתן לומר שנתתי כל מה שביקשו ממני, וקיבלתי כאב לב שלא צפיתי. אז עזבתי. זה הכל. מאחלת לך בריאות שלמה וחיים טובים. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
seelinewoman כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: ואני באמת לא מבין, סילי, על מה את מדברת. ולמה בחרת לעזוב. קראתי את הפוסטים שלך תמיד בשקיקה. וגם נכנסתי בעוזרד שם כדרכי בצורה מכוערת. התנצלתי, בפניך. כי הרגיש לי לא נעים ללכלך לך את הבית. אני באמת לא יודע על מה אתם כולכם מדברים! כן יש כאן אחוז גבוה של נשים שמנות. וכנראה קיים איזהו קשר בין מחט לתחת. אבל זה לא עושה אותי יותר יפה או יותר גבוה. אני אני. הגמד האמיץ מהכלוב, ואני באמת סילי, לא מבין. את כותבת כל כך יפה. את מרגשת עד דמעות. מה עוד, שאת בת אדם מיוחדת. למה את מחייבת אותי להסתכל עליך כעל שמנה ותו לא? זה לא הוגן!
נראה לך שאני מושלם? הנה לאחרונה הולך ומסתבר שאני בן מאה ועשרים נגוע בהלם קרב אלכוהוליזם וקטטר. אולי גם זמני הגיע לעזוב כי הם כולם...? (-: אני קראתי כל מילה שכתבת ואם לאלכוהוליסט הלום קרב בן 120 יש מילה בכלוב הרי שהייתי מבקש ממך שתשארי. כורע ברך, מסיר בנדנה וקטטר. בבקשה. אני מודה לך על דבריך. הסיבה העיקרית לעזיבתי היא אכזבה אישית מסוימת, שאינה קשורה לנושא השרשור. או לפחות כך אני מקווה. לא יודעת, אולי זה היה קשור ואני לא שמתי לב. אין לי מה לחפש כאן יותר, חוץ מאשר לדרוש בשלום אנשים טובים שאני מעריכה ומוקירה. אני עושה את זה מרחוק, בחשאי בלבד. מבחינה בדסמית - ניתן לומר שנתתי כל מה שביקשו ממני, וקיבלתי כאב לב שלא צפיתי. אז עזבתי. זה הכל. מאחלת לך בריאות שלמה וחיים טובים. משתעל בהתרסה ונופל אפיים. מה באמת, אפילו לא חייכת? |
|
seelinewoman |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: seelinewoman כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: ואני באמת לא מבין, סילי, על מה את מדברת. ולמה בחרת לעזוב. קראתי את הפוסטים שלך תמיד בשקיקה. וגם נכנסתי בעוזרד שם כדרכי בצורה מכוערת. התנצלתי, בפניך. כי הרגיש לי לא נעים ללכלך לך את הבית. אני באמת לא יודע על מה אתם כולכם מדברים! כן יש כאן אחוז גבוה של נשים שמנות. וכנראה קיים איזהו קשר בין מחט לתחת. אבל זה לא עושה אותי יותר יפה או יותר גבוה. אני אני. הגמד האמיץ מהכלוב, ואני באמת סילי, לא מבין. את כותבת כל כך יפה. את מרגשת עד דמעות. מה עוד, שאת בת אדם מיוחדת. למה את מחייבת אותי להסתכל עליך כעל שמנה ותו לא? זה לא הוגן!
נראה לך שאני מושלם? הנה לאחרונה הולך ומסתבר שאני בן מאה ועשרים נגוע בהלם קרב אלכוהוליזם וקטטר. אולי גם זמני הגיע לעזוב כי הם כולם...? (-: אני קראתי כל מילה שכתבת ואם לאלכוהוליסט הלום קרב בן 120 יש מילה בכלוב הרי שהייתי מבקש ממך שתשארי. כורע ברך, מסיר בנדנה וקטטר. בבקשה. אני מודה לך על דבריך. הסיבה העיקרית לעזיבתי היא אכזבה אישית מסוימת, שאינה קשורה לנושא השרשור. או לפחות כך אני מקווה. לא יודעת, אולי זה היה קשור ואני לא שמתי לב. אין לי מה לחפש כאן יותר, חוץ מאשר לדרוש בשלום אנשים טובים שאני מעריכה ומוקירה. אני עושה את זה מרחוק, בחשאי בלבד. מבחינה בדסמית - ניתן לומר שנתתי כל מה שביקשו ממני, וקיבלתי כאב לב שלא צפיתי. אז עזבתי. זה הכל. מאחלת לך בריאות שלמה וחיים טובים. משתעל בהתרסה ונופל אפיים. מה באמת, אפילו לא חייכת? מתי לא חייכתי, כשהכאיבו לי? לא. בכיתי ימים שלמים. אני חוזרת ומדגישה: עזבתי מזמן. למען הדיוק, כבר בנובמבר. מסיבותיי שלי. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
מתרומם מברכיי, קושר את הבנדנה על העורף.
ויוצא. כן. ברור. מביט לאחור לרגע קט. סילי, אני האמנתי בך פעם. את היית חברה שלי. לחברים שלי אסור להיות כמו כולם. |
|
seelinewoman |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: מתרומם מברכיי, קושר את הבנדנה על העורף.
ויוצא. כן. ברור. מביט לאחור לרגע קט. סילי, אני האמנתי בך פעם. את היית חברה שלי. לחברים שלי אסור להיות כמו כולם. אבל אני באמת לא כמו כולם. לא שמת לב? |
|
daniel222 |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
daniel222 • 28 בינו׳ 2011
כל כך חבל שיש כאן קומץ אנשים שבסגירות מוחם העלוב גורמים
לנשים מלאות,שמנות ויפיפיות עוגמת נפש כזו. לפני שנים כשהגעתי לכלוב חשבתי שכאן אמצא מקום ללא דעות קדומות, מקום עם פתיחות אמיתית. ברוב המקרים באמת מצאתי שיש כאן פתיחות רבה אבל יש כאן קומץ "אנשים" שאולי מתיימר להיות נאור ופתוח אבל מתגלה כמכוער וחשוך. זה באמת משהו שאני לא מבין, מקבלים כאן כמעט כל סטייה ואורח חיים, מה יש לאנשים נגד נשים שמנות ? לדעתי הן פשוט יפיפיות. צר לי שכל כך פגעו בך, מקווה שבכל זאת תשארי. |
|