סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לסבית טראנסופובית?

פסיכו לוג​(שולט)
לפני 13 שנים • 7 בפבר׳ 2011
פסיכו לוג​(שולט) • 7 בפבר׳ 2011
לפותח(ת) השירשור.
צרם לי לקרוא את מה שכתבת בדרך שכתבת. נשמע שאת מצפה שכל אחת תאהב את מה שאת אוהבת. לי אישית זה מזכיר התנהגות של אנשים שמשתמשים במה שאוהבים כדרך "לצוד" את מה שהם חושקים בו. אל תצפי לכבוד אם אינך מסוגלת לכבד רצון של מישהי שאיננה מעוניינת באינטראקציה עם קרוסדרסר. לא לכל אחד קל "לאכול" את זה.
לילה לבן
לילה לבן • 7 בפבר׳ 2011

טרנסקסית

כמה דברים icon_smile.gif

בקשר לשאלתך:

יש כאן בכלוב מספר טרנסגנדרים וטרנסג'נדריות, וגם קרוסדרסרים/ות... יש גברים שאוהבים ניוש, ויש עוד כמה אנשים שלא נופלים בקלות לאף אחד מההגדרות ה"קלות".

בהקשר של מה שאני כתבתי:

לי אישית אין שום עניין לומר לאנשים איך להיות או איך להגדיר את עצמם -- מוכנה לקבל כל אחד בדיוק איך שהוא (או היא) ולהאמין לה בקשר למה שהיא אומרת על עצמה, מגדירה את עצמה.

אז אני לא באה לאף אחד בטענות אם הם גברים 20 שעות ביום, ונשים בארבע שעות הנותרות. אין לי בעיה עם מישהו שמשחק משחק תפקידים או באמת מרגיש שנולד בגוף שלא מתאים למגדר שלו. או כל סיטואציה אחרת. זה פשוט לא העניין שלי, אין לי בכלל מה לומר על זה.

שום דבר בפוסט שלי לא היה קשור לדברים האלה.

הפוסט שלי היה מורכב משני חלקים:

1. תהיה למה פותחת השרשור מצפה לכבוד מהזולת, בזמן שהיא לא מכבדת אנשים אחרים

התהיה הזאת לא קשורה למגדר שלה, לזהות שלה, להגדרות שלה... פשוט להתנהגות הספציפית שלה מול אנשים. ההערה באה מידע אישי, ולא קשורה במאום בהיותה טרנס, או קרוס, או משהו אחר.

2. אמרתי משהו במאמר מוסגר. זה היה במאמר מוסגר - ולכן לא קשור למהות הפוסט. זה הפשר של מאמר מוסגר.

כמו שאמרתי - אין לי ויכוח עם מי שיש לו זהות גברית לצד זהות נשית. זה לא מקור הבעיה. יש לי בעיה עם מי שמשקר בקשר לזהות שלו -- ואני לא מתכוונת פה על מקרים של שמירת פרטיות, השארות בארון ושאר דברים שהם בגדר החלטות אישיות - אלא באופן שמיועד לנצל אחרים, לעבוד עליהם, להטעות אותם... יש לי בעיה עם מקרה -- לדוגמה -- של מישהו שמבקש זכויות ספציפיות כי הוא XYZ, אבל במקרה אחר מבקש זכויות אחרות כי הוא *לא* XYZ... זה כבר שקריות ניצולית (לא אומרת את זה על אף אחד ספציפי, סתם דוגמה. )

לא יודעת אם זה מבהיר דברים או מבלבל יותר... אני בכוונה לא נכנסת לפרטים האישיים.

יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
רגע, אני לא מבינה משהו - מה הבעיה עם הדברים של דיקלה?
זה לא היה "למה היא לא רצתה אותי" אלא רק "למה לא לסרב בנימוס". לא?

לא יודעת מה אתכם, אבל מעולם לא עניתי למישהו שכל חטאו היה להתחיל איתי, "לך ממני יא מגעיל". מה, מישהו פה חושב שזו דרך לגיטימית להביא חוסר עניין?

דיקלה, בכל מקום יש אנשים מגעילים והם תמיד מוצאים דרכים בוטות להביע את עצמם. "יא טרנס מגעיל" זה פשוט תרגום לשפה אחרת של מה שבעברית היה אמור להיות "איני נמשכת אליך, אנא הימנע מלפנות אלי שוב. בנוסף - אין לי מושג מה זה טרנסקסואל". חבל להתעכב על זה.
זאת בהנחה שכל שהלנת עליו היה גסות הרוח ולא עצם אי המשיכה. אני טועה?

טרנסקסית, צודקת, אם כי אני חוששת שאותה הבורות עליה את מתלוננת כאן תמנע מהלוקים בה להבין מה אמרת.
לילה לבן
לילה לבן • 7 בפבר׳ 2011

יולי, הבעיה היא שדיקלה מדברת ככה icon_smile.gif

אז למה היא מצפה שלא ידברו אליה ככה?
זו השאלה שלי
(בתור מי שמאוד מאמינה בנימוס)