איילה שחורה(נשלטת){אלעד} |
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
קלייר קרמר
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
איילה שחורה(נשלטת){אלעד} • 11 בפבר׳ 2011
|
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
Re: קלייר קרמר
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
nomorenomore • 11 בפבר׳ 2011
איילה שחורה כתב/ה: http://www.rottentomatoes.com/celebrity/clare_kramer/pictures/?type=flixster&rtImageCount=0&imageCount=14
יפה מאד, אבל יש יפות ממנה |
|
Geshem Black |
לפני 13 שנים •
28 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 באוק׳ 2011
Geshem Black • 28 באוק׳ 2011
בחורות רעות בסרטי מד"ב (ולא מד"ב) שעשו לי את זה:
הברונית - "כוח המחץ" (הסרט לייב אקשן מהשנים האחרונות). מלורי (ומיקי) - "רוצחים מלידה". ג'סיקה ראביט - "מי הפליל את רוג'ר ראביט" (לא רעה, אבל פאם פאטאל כזו). סלינה קייל (אשת החתול) - "באטמן חוזר". אנג'ליק (סנובייט) - "Hellraiser: Bloodlines". פריס סטראטון - "Blade Runner". הברבור השחור - "הברבור השחור". T-X (טרמנייטורית) - שליחות קטלנית 3: עליית המכונות. מרלה סינגר - "מועדון הקרב" (טכנית, לא באמת רעה, אבל כך מתייחסים אליה מרבית הסרט). Tae-ju (הערפדית המטורפת) - "Thirst". Asami Yamazaki - "אודישן" (היפני). ליאנה טלפר - "השער התשיעי". מונה דמרקוב - "Romeo is bleeding" (נקרא בעברית בשם המטופש - "רומיאו בן-זונה"). רייבן דארקהולם (מיסטיק) - "אקס-מן 1". Lady Deathstrike - "אקס-מן 2". בתאני קובננט - "Clive barker's Undying" (משחק וידאו) ג'סיקה פריסט - "Spawn". כריסטאבלה אנדריאולי - "מלכודת לפרקליט" (Devil's Advocate). אזקאדליה - "Tin man". מליפסנט - "היפהפיה הנרדמת". מורגן לה-פיי - "מרלין" (המיני-סדרה) Mirror Queen - "האחים גרים: הסיפור האמיתי". האמא של גרנדל - "בייוולף". Ursa - "סופרמן II". Queen of Blades (שרה קאריגן) - Starcraft: Broodwars והמשכו (משחקי וידאו). המכשפה הלבנה - "נרניה". אסטרונמה - "פאוואר רנג'רס בחלל" (אל תשאלי אותי למה אני יודע את זה). Poison Ivy - "באטמן: ארקאהם אסיילום" (המשחק וידאו - לא הדמות המטופשת של אמה תורמן). זה מה שעולה לי לראש כרגע... |
|