D M Dogy(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
16 בפבר׳ 2011
Re: Fetish and BDSM Ball - ORLY'S BIRTHDAY - יום שישי 25.2.1
לפני 13 שנים •
16 בפבר׳ 2011
D M Dogy(מתחלף) • 16 בפבר׳ 2011
אורלי כתב/ה: יום הולדת יש רק פעם בשנה אבל יום הולדת 40 יש רק פעם בחיים חברים יקרים, אני רוצה להזמין אתכם לחגוג איתי את יום הולדתי ביום שישי ה - 25.2.11 בשעה 23:30 במועדון הדאנג'ן המסיבה תיערך בהפקה משותפת של ליין ה - FETISH של אורלי ובן הילפר רק אזהרה קטנה לפני שמתחילים, המשך קריאת ההזמנה מומלצת שתעשה בישיבה בלבד סקרנים כבר לדעת מה מצפה לכם ? נתחיל בכך שלא נוכל לוותר על הרמת כוסית השמפנייה המסורתית יחד איתי. במהלך כל הלילה תתקיים תחרות הלבוש הפטישיסטי אז כדאי לכם להבריק את הלייטקס והויניל, כדאי שתגמישו את חליפות העור שתנערו ותקשרו היטב את המחוכים כי אנחנו הולכים לחלק פרסים מטורפים: שובר על סך 300 ש"ח לקנייה ב - NOX חנות האופנה הפטישיסטית המובילה רח' פרישמן 42 ת"א 3 כניסות זוגיות למבוך האימה בכיכר אתרים ת"א - שווי הפרס הוא 300 ש"ח NightMare.co.il שני כרטיסים למופע הקאלט של להקת הפאנק רוק האגדית הבאזזקוס: http://www.facebook.com/event.php?eid=191834700844831 את התחרות ינהלו vixxen demonika מלכת הבית, GreyBunny ו- Mcnaughty שלנו שיסתובבו ויבחרו את המתלבשים או המתלבשות הכי מושקעים ופטישיסטיים של הערב ויעניקו להם את הפרסים (פפססטטט... עצה ממני, מומלץ גם להתחנף אליהן זה תמיד יכול לעזור ) על הבמה המרכזית שלנו ועל הצלב סשנים והופעות FETISH & BDSM מפתיעות ומיוחדות לאורך כל הלילה הבאנו ליצן יום הולדת יחיד ומיוחד שישמח לפנק את האורחים והאורחות ולחטוף ממה שתירצו להחטיף לו בנוסף לליצן המסור הבאנו גם מצחצח נעליים מדופלם שיחכה לכם בחדר ליד השירותים וישמח לצחצח ולהבריק לכם את הנעליים / מגפיים מגוון ממתקים יהיו פזורים ברחבי המועדון וכדי להטריף אתכם סופית, עמדת ה -Dj שלנו תיכבש 3 פעמים במהלך הערב Dj Dror Teicher רזידנט הליין יארח בזה אחר זה את : Dj Nadav - רזידנט הקינקי ליין סלון (דיווה) ואת Dj Lord Or בסט ייחודי ומשובח EBM, Metal, Electro, industrial, Dark 80's, Alternative Strict Dress Code תפתיעו אותנו! FETISH, עור, ויניל, שחור ואדום, לטקס, גותי, מחוכים, פנטזיה, קינקי מינימום: שחור מלא הכניסה בהרשמה מראש בלבד ובדרס קוד המפורט כניסה: 23:30 עד 24:00 - 40 ש"ח 24:00 ואילך - 50 ש"ח להרשמה: http://www.thecage.co.il/events/?events_users_concept=view_date&d=2011/2/25 אתם עוד כאן ? מחכים לכם, אורלי, צוות הליין ובן הילפר כל זה נחמד יפה וטוב,וברור שיהיה טוב אבל יש עוד משהו אחד שגם אורלי לא יודעת ישבנו וחשבנו,אני ושאר הצוות... איך חוגגים יומולדת לאישה כל כך אהובה ולפניכם התשובה חחחח..... ואתם בטח חושבים שאני אגלה לכם אז מה שעוד מצפה לכם ולך אורלי בערב יודעם צוות מצומצם של אנשים אורלי תתכונני לחגוג ארבעים כמו שאף אחד לא חגג אי פעם,כמה מזימות באמתחתנו... חכי חכי יקירתי,את הולכת לשנוא אותי..... |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 13 שנים •
16 בפבר׳ 2011
}{ אהובה שלי
לפני 13 שנים •
16 בפבר׳ 2011
דיווה(מתחלפת) • 16 בפבר׳ 2011
מגיעה בול דוך לחגיגה שלך
40 זה השלושים החדש שאר ברכות וירקות באוזן קרוב קרוב }{ לאביו מלאן |
|
סדום והמורה(מתחלפת) |
לפני 13 שנים •
17 בפבר׳ 2011
קודם כל ולפני הכל...
לפני 13 שנים •
17 בפבר׳ 2011
סדום והמורה(מתחלפת) • 17 בפבר׳ 2011
המלכה המהממת שאני גאה לקרוא לה אמא שלי! הכי מהממת והכי כוסית שיש!
הגלויה מסמיקה מנוכחותה בה אורלי האישה הכי שיש חוגגת יום הולדת... יקירתי תתכונני כי יום הולדת כזה עוד לא היה לך זה ברור לי שכולם נרשמו! כולם!!!! אבל במקרה שהיה איזה מקרה טראגי שמנע ממישהו להרשם עד עכשיו, מהר לרוץ להרשם |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
17 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
17 בפבר׳ 2011
D M Dogy(מתחלף) • 17 בפבר׳ 2011
אתם בכלל לא מבינים מה הולך להיות שם
זה הולך להיות משהו אחר אל תגידו לא ידעתי,לא שמעתי או הכלב אכל לי את השיעורי בית כזאת עוד לא הייתה ובספק אם תהיה אי פעם כמו שאמרתי,אורלי בעצמה לא יודעת מה יהיה שם כדאי לכם להיות נוכחים ב Main Event של השנה ולכל השואלים,כן זאת אורלי בתמונה! |
|
סדום והמורה(מתחלפת) |
לפני 13 שנים •
17 בפבר׳ 2011
אני מזכירה
לפני 13 שנים •
17 בפבר׳ 2011
סדום והמורה(מתחלפת) • 17 בפבר׳ 2011
יש תחרות של הלבוש המושקע ביותר...
מתנה לקניות בנוקס!!! זה הזמן להתחיל ולהפוך את הארון! אמרנו נשף? נשף זה כלום לעומת מה שיהיה! אני כמעט מצטערת שלא אוכל להשתתף בתחרות.... אבל אתם כן! אז היכון , הכן, רוץ! ישר לארון! |
|
פועה(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
18 בפבר׳ 2011
ברור שמגיעה
לפני 13 שנים •
18 בפבר׳ 2011
פועה(נשלטת) • 18 בפבר׳ 2011
אורלי היקרה מזל טוב ענקייייייייייייי
וברור שאני מגיעה {פעם רביעית ברציפות!!!!!!!!!!!!} עם האדון/בן זוגי החדש יוצא רכב מהצפון {אזור חדרה או חיפה לא ידוע עדין} גם לא ידוע כמה מקומות יהיו אני מעריכה 2 אז מי שצריך שישלח הודעה בפרטי מחכה כבר לשבוע הבא |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 19 בפבר׳ 2011
יום הולדת כזה לא מפספסים, 40 זה באמת 30 החדש, אנחנו שם... |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
aka BODYGUARD • 19 בפבר׳ 2011
D M Dogy כתב/ה: אורלי כתב/ה: יום הולדת יש רק פעם בשנה אבל יום הולדת 40 יש רק פעם בחיים חברים יקרים, אני רוצה להזמין אתכם לחגוג איתי את יום הולדתי ביום שישי ה - 25.2.11 בשעה 23:30 במועדון הדאנג'ן המסיבה תיערך בהפקה משותפת של ליין ה - FETISH של אורלי ובן הילפר רק אזהרה קטנה לפני שמתחילים, המשך קריאת ההזמנה מומלצת שתעשה בישיבה בלבד סקרנים כבר לדעת מה מצפה לכם ? נתחיל בכך שלא נוכל לוותר על הרמת כוסית השמפנייה המסורתית יחד איתי. במהלך כל הלילה תתקיים תחרות הלבוש הפטישיסטי אז כדאי לכם להבריק את הלייטקס והויניל, כדאי שתגמישו את חליפות העור שתנערו ותקשרו היטב את המחוכים כי אנחנו הולכים לחלק פרסים מטורפים: שובר על סך 300 ש"ח לקנייה ב - NOX חנות האופנה הפטישיסטית המובילה רח' פרישמן 42 ת"א 3 כניסות זוגיות למבוך האימה בכיכר אתרים ת"א - שווי הפרס הוא 300 ש"ח NightMare.co.il שני כרטיסים למופע הקאלט של להקת הפאנק רוק האגדית הבאזזקוס: http://www.facebook.com/event.php?eid=191834700844831 את התחרות ינהלו vixxen demonika מלכת הבית, GreyBunny ו- Mcnaughty שלנו שיסתובבו ויבחרו את המתלבשים או המתלבשות הכי מושקעים ופטישיסטיים של הערב ויעניקו להם את הפרסים (פפססטטט... עצה ממני, מומלץ גם להתחנף אליהן זה תמיד יכול לעזור ) על הבמה המרכזית שלנו ועל הצלב סשנים והופעות FETISH & BDSM מפתיעות ומיוחדות לאורך כל הלילה הבאנו ליצן יום הולדת יחיד ומיוחד שישמח לפנק את האורחים והאורחות ולחטוף ממה שתירצו להחטיף לו בנוסף לליצן המסור הבאנו גם מצחצח נעליים מדופלם שיחכה לכם בחדר ליד השירותים וישמח לצחצח ולהבריק לכם את הנעליים / מגפיים מגוון ממתקים יהיו פזורים ברחבי המועדון וכדי להטריף אתכם סופית, עמדת ה -Dj שלנו תיכבש 3 פעמים במהלך הערב Dj Dror Teicher רזידנט הליין יארח בזה אחר זה את : Dj Nadav - רזידנט הקינקי ליין סלון (דיווה) ואת Dj Lord Or בסט ייחודי ומשובח EBM, Metal, Electro, industrial, Dark 80's, Alternative Strict Dress Code תפתיעו אותנו! FETISH, עור, ויניל, שחור ואדום, לטקס, גותי, מחוכים, פנטזיה, קינקי מינימום: שחור מלא הכניסה בהרשמה מראש בלבד ובדרס קוד המפורט כניסה: 23:30 עד 24:00 - 40 ש"ח 24:00 ואילך - 50 ש"ח להרשמה: http://www.thecage.co.il/events/?events_users_concept=view_date&d=2011/2/25 אתם עוד כאן ? מחכים לכם, אורלי, צוות הליין ובן הילפר כל זה נחמד יפה וטוב,וברור שיהיה טוב אבל יש עוד משהו אחד שגם אורלי לא יודעת ישבנו וחשבנו,אני ושאר הצוות... איך חוגגים יומולדת לאישה כל כך אהובה ולפניכם התשובה חחחח..... ואתם בטח חושבים שאני אגלה לכם אז מה שעוד מצפה לכם ולך אורלי בערב יודעם צוות מצומצם של אנשים אורלי תתכונני לחגוג ארבעים כמו שאף אחד לא חגג אי פעם,כמה מזימות באמתחתנו... חכי חכי יקירתי,את הולכת לשנוא אותי..... יש אישור סופי, דוג-מן, ההזמנה אושרה לי הבוקר ולכן הענין סגור. |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
אלון ב(נשלט) • 19 בפבר׳ 2011
אורלי אורלי אשה מהאגדות מה הולך להיות יום שישי הסוד שמור איתי בכספת
|
|
אורלי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
אורלי(שולטת) • 19 בפבר׳ 2011
BODYGUARD כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: אורלי כתב/ה: יום הולדת יש רק פעם בשנה אבל יום הולדת 40 יש רק פעם בחיים חברים יקרים, אני רוצה להזמין אתכם לחגוג איתי את יום הולדתי ביום שישי ה - 25.2.11 בשעה 23:30 במועדון הדאנג'ן המסיבה תיערך בהפקה משותפת של ליין ה - FETISH של אורלי ובן הילפר רק אזהרה קטנה לפני שמתחילים, המשך קריאת ההזמנה מומלצת שתעשה בישיבה בלבד סקרנים כבר לדעת מה מצפה לכם ? נתחיל בכך שלא נוכל לוותר על הרמת כוסית השמפנייה המסורתית יחד איתי. במהלך כל הלילה תתקיים תחרות הלבוש הפטישיסטי אז כדאי לכם להבריק את הלייטקס והויניל, כדאי שתגמישו את חליפות העור שתנערו ותקשרו היטב את המחוכים כי אנחנו הולכים לחלק פרסים מטורפים: שובר על סך 300 ש"ח לקנייה ב - NOX חנות האופנה הפטישיסטית המובילה רח' פרישמן 42 ת"א 3 כניסות זוגיות למבוך האימה בכיכר אתרים ת"א - שווי הפרס הוא 300 ש"ח NightMare.co.il שני כרטיסים למופע הקאלט של להקת הפאנק רוק האגדית הבאזזקוס: http://www.facebook.com/event.php?eid=191834700844831 את התחרות ינהלו vixxen demonika מלכת הבית, GreyBunny ו- Mcnaughty שלנו שיסתובבו ויבחרו את המתלבשים או המתלבשות הכי מושקעים ופטישיסטיים של הערב ויעניקו להם את הפרסים (פפססטטט... עצה ממני, מומלץ גם להתחנף אליהן זה תמיד יכול לעזור ) על הבמה המרכזית שלנו ועל הצלב סשנים והופעות FETISH & BDSM מפתיעות ומיוחדות לאורך כל הלילה הבאנו ליצן יום הולדת יחיד ומיוחד שישמח לפנק את האורחים והאורחות ולחטוף ממה שתירצו להחטיף לו בנוסף לליצן המסור הבאנו גם מצחצח נעליים מדופלם שיחכה לכם בחדר ליד השירותים וישמח לצחצח ולהבריק לכם את הנעליים / מגפיים מגוון ממתקים יהיו פזורים ברחבי המועדון וכדי להטריף אתכם סופית, עמדת ה -Dj שלנו תיכבש 3 פעמים במהלך הערב Dj Dror Teicher רזידנט הליין יארח בזה אחר זה את : Dj Nadav - רזידנט הקינקי ליין סלון (דיווה) ואת Dj Lord Or בסט ייחודי ומשובח EBM, Metal, Electro, industrial, Dark 80's, Alternative Strict Dress Code תפתיעו אותנו! FETISH, עור, ויניל, שחור ואדום, לטקס, גותי, מחוכים, פנטזיה, קינקי מינימום: שחור מלא הכניסה בהרשמה מראש בלבד ובדרס קוד המפורט כניסה: 23:30 עד 24:00 - 40 ש"ח 24:00 ואילך - 50 ש"ח להרשמה: http://www.thecage.co.il/events/?events_users_concept=view_date&d=2011/2/25 אתם עוד כאן ? מחכים לכם, אורלי, צוות הליין ובן הילפר כל זה נחמד יפה וטוב,וברור שיהיה טוב אבל יש עוד משהו אחד שגם אורלי לא יודעת ישבנו וחשבנו,אני ושאר הצוות... איך חוגגים יומולדת לאישה כל כך אהובה ולפניכם התשובה חחחח..... ואתם בטח חושבים שאני אגלה לכם אז מה שעוד מצפה לכם ולך אורלי בערב יודעם צוות מצומצם של אנשים אורלי תתכונני לחגוג ארבעים כמו שאף אחד לא חגג אי פעם,כמה מזימות באמתחתנו... חכי חכי יקירתי,את הולכת לשנוא אותי..... יש אישור סופי, דוג-מן, ההזמנה אושרה לי הבוקר ולכן הענין סגור. אתם מתחילים להפחיד אותי |
|