מUחדת |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
מעולה, יולי.
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
מUחדת • 10 במרץ 2011
יולי Yuli כתב/ה: והכי חשוב: אם הייתי חושבת שכינוי כלשהו מעליב, לעולם לא הייתי חושבת לקרוא ככה לגבר שלי....
|
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
Re: מבחינה אישית,
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
nomorenomore • 10 במרץ 2011
לומדת מההתחלה כתב/ה: כמוני כמוך. מי שיעיז לקרוא לי כך - בצורה חלקית או מלאה - בלוק בראש. אין בעיני עלבון יותר גדול מלהקרא כך, ומרוב הגינונים ההתנהגותיים של החיה הזו (קולר, רצועה, אכילה מקערה וכו').
אני לגמרי מעריצה את החתולים. באישיות שלי הם הרבה יותר מתאימים לי ולהשקפת עולמי. אני מניחה, שזה ענין לגמרי אישי, ואיש הישר בעיניו יעשה. חתולים גם אוכלים מקערה, לא ? |
|
קרוזר(שולט) |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
.
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
קרוזר(שולט) • 10 במרץ 2011
לא ברכה ולא קללה..פשוט תיאור התנהלות
|
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
master xy(שולט) • 10 במרץ 2011
יולי Yuli כתב/ה: אני לא מבינה איך לחשוב שזה נורא מעליב לגבר אבל בסדר לאשה. או שאתה רואה את זה כעלבון או שלא.
כמו שאמרו לפני, תלוי בנסיבות. האסוציאציה הראשונה שלי ל"כלבה" זה נאמנות, ציות, היררכיה, הגנה. אז בהקשר הנכון, "כלבה טובה" הולך מצויין. מן הסתם זה לא אומר שלאנשים מותר לצעוק לי "כלבה" בכל פעם שלא מוצא חן בעיניהם משהו והכי חשוב: אם הייתי חושבת שכינוי כלשהו מעליב, לעולם לא הייתי חושבת לקרוא ככה לגבר שלי. מה שטוב בשבילו טוב גם בשבילי ולהפך. אז אם הוא יכנה אותך כלבה במיטה , את תכני אותו כלב בהתאמה ? |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
Re: .
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
מUחדת • 10 במרץ 2011
קרוזר כתב/ה: לא ברכה ולא קללה..פשוט תיאור התנהלות
איזו התנהלות היא זו- ההתנהלות הכלבית? כי הכלבים שאני מכירה לא "מתנהלים" ככלבים. הם פשוט נולדו כאלה. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
מUחדת • 10 במרץ 2011
master xy כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: אני לא מבינה איך לחשוב שזה נורא מעליב לגבר אבל בסדר לאשה. או שאתה רואה את זה כעלבון או שלא.
כמו שאמרו לפני, תלוי בנסיבות. האסוציאציה הראשונה שלי ל"כלבה" זה נאמנות, ציות, היררכיה, הגנה. אז בהקשר הנכון, "כלבה טובה" הולך מצויין. מן הסתם זה לא אומר שלאנשים מותר לצעוק לי "כלבה" בכל פעם שלא מוצא חן בעיניהם משהו והכי חשוב: אם הייתי חושבת שכינוי כלשהו מעליב, לעולם לא הייתי חושבת לקרוא ככה לגבר שלי. מה שטוב בשבילו טוב גם בשבילי ולהפך. אז אם הוא יכנה אותך כלבה במיטה , את תכני אותו כלב בהתאמה ? חלילה לכנות אדם כמוך "כלב". רק נגב קיני. כנאמר: "ויאמר אכיש אל פשטתם היום ויאמר דוד על נגב יהודה ועל נגב הירחמאלי ואל נגב הקיני " |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
מUחדת כתב/ה: master xy כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: אני לא מבינה איך לחשוב שזה נורא מעליב לגבר אבל בסדר לאשה. או שאתה רואה את זה כעלבון או שלא.
כמו שאמרו לפני, תלוי בנסיבות. האסוציאציה הראשונה שלי ל"כלבה" זה נאמנות, ציות, היררכיה, הגנה. אז בהקשר הנכון, "כלבה טובה" הולך מצויין. מן הסתם זה לא אומר שלאנשים מותר לצעוק לי "כלבה" בכל פעם שלא מוצא חן בעיניהם משהו והכי חשוב: אם הייתי חושבת שכינוי כלשהו מעליב, לעולם לא הייתי חושבת לקרוא ככה לגבר שלי. מה שטוב בשבילו טוב גם בשבילי ולהפך. אז אם הוא יכנה אותך כלבה במיטה , את תכני אותו כלב בהתאמה ? חלילה לכנות אדם כמוך "כלב". רק נגב קיני. כנאמר: "ויאמר אכיש אל פשטתם היום ויאמר דוד על נגב יהודה ועל נגב הירחמאלי ואל נגב הקיני " יפה לך מיוחדת , נהיית מקראית ? הא ? סבבה . אז קחי עוד קצת מקרא , אם כבר אז כבר - כוס אחותך תשתי, העמוקה והרחבה; תהיה לצחוק וללעג, מרבה להכיל שיכרון ויגון, תימלאי; כוס שמה ושממה, כוס אחותך שומרון. ושתית אותה ומצית, ואת-חרשיה תגרמי .ושדייך תנתקי. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
מUחדת • 10 במרץ 2011
master xy כתב/ה: מUחדת כתב/ה: master xy כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: אני לא מבינה איך לחשוב שזה נורא מעליב לגבר אבל בסדר לאשה. או שאתה רואה את זה כעלבון או שלא.
כמו שאמרו לפני, תלוי בנסיבות. האסוציאציה הראשונה שלי ל"כלבה" זה נאמנות, ציות, היררכיה, הגנה. אז בהקשר הנכון, "כלבה טובה" הולך מצויין. מן הסתם זה לא אומר שלאנשים מותר לצעוק לי "כלבה" בכל פעם שלא מוצא חן בעיניהם משהו והכי חשוב: אם הייתי חושבת שכינוי כלשהו מעליב, לעולם לא הייתי חושבת לקרוא ככה לגבר שלי. מה שטוב בשבילו טוב גם בשבילי ולהפך. אז אם הוא יכנה אותך כלבה במיטה , את תכני אותו כלב בהתאמה ? חלילה לכנות אדם כמוך "כלב". רק נגב קיני. כנאמר: "ויאמר אכיש אל פשטתם היום ויאמר דוד על נגב יהודה ועל נגב הירחמאלי ואל נגב הקיני " יפה לך מיוחדת , נהיית מקראית ? הא ? סבבה . אז קחי עוד קצת מקרא , אם כבר אז כבר - כוס אחותך תשתי, העמוקה והרחבה; תהיה לצחוק וללעג, מרבה להכיל שיכרון ויגון, תימלאי; כוס שמה ושממה, כוס אחותך שומרון. ושתית אותה ומצית, ואת-חרשיה תגרמי .ושדייך תנתקי. מקסים. פתאום ירד לי האסימון. אתה מנחם בן הבדס"מי הראשון לציון. רק טיפה פחות חינני ממנו. חבל שהפרופיל הקודם הוסר. זוכר? צדיק כמוך רצה לבעול גברים וזה? שנאמר: "וְאִישׁ אֲשֶׁר יִשְׁכַּב אֶת זָכָר מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה עָשׂוּ שְׁנֵיהֶם מוֹת יוּמָתוּ דְּמֵיהֶם בָּם." (ויקרא כ יג). לא נורא. העיקר שעל איסור "לא תנאף" אתה לא עובר. |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
מUחדת כתב/ה: master xy כתב/ה: מUחדת כתב/ה: master xy כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: אני לא מבינה איך לחשוב שזה נורא מעליב לגבר אבל בסדר לאשה. או שאתה רואה את זה כעלבון או שלא.
כמו שאמרו לפני, תלוי בנסיבות. האסוציאציה הראשונה שלי ל"כלבה" זה נאמנות, ציות, היררכיה, הגנה. אז בהקשר הנכון, "כלבה טובה" הולך מצויין. מן הסתם זה לא אומר שלאנשים מותר לצעוק לי "כלבה" בכל פעם שלא מוצא חן בעיניהם משהו והכי חשוב: אם הייתי חושבת שכינוי כלשהו מעליב, לעולם לא הייתי חושבת לקרוא ככה לגבר שלי. מה שטוב בשבילו טוב גם בשבילי ולהפך. אז אם הוא יכנה אותך כלבה במיטה , את תכני אותו כלב בהתאמה ? חלילה לכנות אדם כמוך "כלב". רק נגב קיני. כנאמר: "ויאמר אכיש אל פשטתם היום ויאמר דוד על נגב יהודה ועל נגב הירחמאלי ואל נגב הקיני " יפה לך מיוחדת , נהיית מקראית ? הא ? סבבה . אז קחי עוד קצת מקרא , אם כבר אז כבר - כוס אחותך תשתי, העמוקה והרחבה; תהיה לצחוק וללעג, מרבה להכיל שיכרון ויגון, תימלאי; כוס שמה ושממה, כוס אחותך שומרון. ושתית אותה ומצית, ואת-חרשיה תגרמי .ושדייך תנתקי. מקסים. פתאום ירד לי האסימון. אתה מנחם בן הבדס"מי הראשון לציון. רק טיפה פחות חינני ממנו. חבל שהפרופיל הקודם הוסר. זוכר? צדיק כמוך רצה לבעול גברים וזה? שנאמר: "וְאִישׁ אֲשֶׁר יִשְׁכַּב אֶת זָכָר מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה עָשׂוּ שְׁנֵיהֶם מוֹת יוּמָתוּ דְּמֵיהֶם בָּם." (ויקרא כ יג). לא נורא. העיקר שעל איסור "לא תנאף" אתה לא עובר. יש נקבות ( למשל כמוך ) שהן בהמות . ועל כך נכתב - "כָּל-שֹׁכֵב עִם-בְּהֵמָה, מוֹת יוּמָת." ואם כבר צריך למות אז אני מעדיף לזיין גבר ולא בהמה . מכל מקום , אני נואף . אבל לא עם כל אחת . רק כוסיות . ואת כאמור ....אז הסירי דאגה מליבך , לא אחטא עימך " מיוחדת " |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
מUחדת • 10 במרץ 2011
אתה כזה חמוד כשאתה מתעצבן.
בכלל, לראות אנשים בגיל השלישי או/ו לוקים בתסמונות מתבדרים זה נוגע ללב. תיזהר שלא יעלה לך הסוכר, הא? |
|