בריזיט |
לפני 13 שנים •
17 במרץ 2011
Re: הייתי רוצה לשמוע קצת על הצד הרך החם והעוטף של שליטה נשית
לפני 13 שנים •
17 במרץ 2011
בריזיט • 17 במרץ 2011
Peter Pan כתב/ה: ..
מה בדיוק אתה רוצה לדעת. תמקד. |
|
עוצמה מלכותית |
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
Re: הייתי רוצה לשמוע קצת על הצד הרך החם והעוטף של שליטה נשית
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
עוצמה מלכותית • 18 במרץ 2011
זהו שילוב יפהפה. קור וחום.
למשל כשאני אחרי סשן אינטנסיבי במיוחד, מניחה את ראשו על שדיי, פיו על פטמתי, גופו ספון בגופי וידי מלטפת את כולו בשתיקה מחוייכת ומסופקת. רכות במגע ובמבט. רכות שכזאת לא תגיע בסשנים חד פעמיים או סשנים שאין לי רגש או חיבור כלשהו לנשלט. בשבילי האקט של הפגנת רכות הוא אינטימי מאוד וזה מה שעושה אותו כל כך עוצמתי בעיניי. |
|
a מק |
לפני 13 שנים •
19 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
19 במרץ 2011
a מק • 19 במרץ 2011
מענין גם לשמוע על הרכות והרוך שסאבים מחפשים.
כל הזמן מצטייר כאילו הם מחפשים כמה שיותר אכזריות וקיצון. |
|
עוצמה מלכותית |
לפני 13 שנים •
20 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
20 במרץ 2011
עוצמה מלכותית • 20 במרץ 2011
Peter Pan כתב/ה: מענין גם לשמוע על הרכות והרוך שסאבים מחפשים.
כל הזמן מצטייר כאילו הם מחפשים כמה שיותר אכזריות וקיצון. בעיני רובם רכות נחשבת חולשה (לפחות אלו שנתקלתי בהם) הם מעדיפים את הגשמת הפנטזיה שרצה להם בראש: מלכה רעה אכזרית וקרה ללא שמץ אנושיות. ברגע שהפנטזיה מתנגשת עם המציאות הם פשוט לא יודעים איך להתמודד עם זה הרי כיצד ייתכן ששולטת היא בת אדם? צצצצ חילול הקודש! לסיכום, לרוב זה או שחור או לבן אין באמצע וכמה חבל שזה כך. |
|
underfoot |
לפני 13 שנים •
20 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
20 במרץ 2011
underfoot • 20 במרץ 2011
בשביל רוע אכזריות והשפלה - מלכה
בשביל רכות חום וליטופים - אהובה אני לא צריך מלכת סאדו בשביל שתאפה לי עוגה ליומהולדת, אני צריך אותה בשביל דברים אחרים שעניינם נוקשות וקור. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
20 במרץ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 20 במרץ 2011
underfoot כתב/ה: בשביל רוע אכזריות והשפלה - מלכה
בשביל רכות חום וליטופים - אהובה אני לא צריך מלכת סאדו בשביל שתאפה לי עוגה ליומהולדת, אני צריך אותה בשביל דברים אחרים שעניינם נוקשות וקור. אולי יום אחד תפסיק לעשות חלוקה מהסוג הזה לגבי נשים שאתה אוהב וש(אולי) אוהבות אותך. לפעמים נדמה לי כי הנבירה שלך בפצע רק מחמירה אותו, מקצינה אותו, מקצה אותו אל מחוץ לחלק ה"נורמלי". זה מעייף כל כך, אפילו לשמוע את זה. אף אחת לא נולדת "מלכת סאדו". מי זה היצור הזה? ומה יוצא לו מהתרחיש המעאפן שאתה מצייר לו? ואם הוא "מלכה", למה לעזאזל אסור לו, ליצור הזה, להראות תחושות אחרות ממה שאתה צריך, אבל עולות בו? אל תענה לי את ההסברים הנפתלים שלך. ברור לי שיש לך תשובות שמוליכות אותך אל תוך אותו מלכוד שוב ושוב. אבל יכול להיות שבמקום לספר כמה זה מלכודי וממלכד כל המבנה הנפשי הזה, תפנים שהיצור הזה לא באמת קיים, תזנח את הרעיון לחלוקה דיכוטומית בין "מלכת סאדו" ל"אהובה", ותנסה למצוא מישהי אמיתית, שיש בה תמהיל שמאפשר לך לקבל משהו אמיתי ומספק, גם אם לא באופן מלא? אף אחד מאיתנו לא מקבל הכל באופן מלא, זה תמיד תמהיל של אחוזים. זה אפילו נקרא להתבגר, אבל באמת, לא בכאילו כי אנחנו יודעים כבר לשחק בבולבול ולכתוב מילים שנשמעות טוב, ומסבירות שאין דרך אחרת. או: קצת נשבר הזין מחלוקת: "מלכת סאדו" ו"אהובה ונילית", או "קשר ונילי" מול "קשר בדסמי". לכשעצמי, כל מי שמייצר את החלוקות האלה שם - מגביל אותי, חלקים שבי, ותוחם אותי. זו הסיבה שאני אישית לא מוכנה להכנס למקומות האלה, בשום פנים ואופן. אבל זה איכשהו כבר פשוט מתיש לראות את השימוש הילדותי הזה ברעיון ה"שולטת". שימוש שהופך אותה למוגבלת. שימוש שהופך אותה לבדיוק ההיפך. זה כל כך מגוחך. ילדותי, ומאפשר רק סוף אחד שלא מייצר טוב לאף צד, רק נזק. אה, אבל כבר אמרת ש"מלכת סאדו" זה לא בשביל "טוב". |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
21 במרץ 2011
אה, ולשאלה עצמה..
לפני 13 שנים •
21 במרץ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 21 במרץ 2011
המון חום, רכות, יעוץ, תמיכה וחיבוקים. אלה חלקים שאני מבקשת גם לי, מזה שאיתי, והם אמורים להיות ע"פ תפישתי בכל מערכת יחסים. גם כשאני מנוכרת וקרה זה בדר"כ כדי למתוח את המטוטלת למנעד רחב. תמיד אחר כך יבוא לידי ביטוי החום, הרכות, תשומת הלב.
אתם יודעים, זה מערכות בין בני אדם. עוד לא נתקלתי במישהו שלא נמתח על פניו חיוך מטומטם כשאני מלטפת אותו אחרי. דווקא אחרי שכל הערוצים פתוחים, כל ליטוף כזה הוא משמעותי כל כך. הרכות הזו הופכת להיות קיצונית יותר מכל הצלפה. |
|
a מק |
לפני 13 שנים •
21 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
21 במרץ 2011
a מק • 21 במרץ 2011
כן ירבו כמותך.
גם מבחינת רוחב המנעד האנושי והעושר שבהווייתך. וגם מבחינת החום והרכות. אני נורא מסכים עם דברייך. מעבר לכך - אני חושב שיש גם משהו משעמם ולא מפתיע בדמות הקרטון של המלכה האכזרית. |
|
Morticia |
לפני 13 שנים •
21 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
21 במרץ 2011
Morticia • 21 במרץ 2011
מה?
סאבים הם האנשים שהכי צמאים לרוך, חום אהבה ותשומת לב בעולם! לאהוב הם פחות יודעים... צריך לחנך אותם |
|
שמעון התרסי |
לפני 13 שנים •
21 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
21 במרץ 2011
שמעון התרסי • 21 במרץ 2011
עשיתי לך לייק מורטישה.
זוככרים את המימרה הנשכחת "בדסם עושים באהבה או שלא עושים בכלל" ? איפה היא היום? היא עוד בקונצנזוס או שהיא כבר בדרך להפוך לפרה קדושה? לדעתי זה תהליך שלוקח זמן, ההתפקחות מן הפנטזיה בשחור לבן לעולם צבעוני רבגוני, שבו אי אפשר לעשות את החלקים האלימים בלי באינטימיים. |
|