Lolita(שולטת) |
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
Lolita(שולטת) • 3 בינו׳ 2004
יותר מדויק יהיה לומר "גברים" ולא "שולטים" .
ההבדלים בדחף ובתאווה של נשים מול גברים הוא זה שניצב בבסיס של העניין . הרי גם בין סאבים לסאביות יש הבדלים גדולים במניע , במטרה ובמה ששואפים להשיג בקשר כזה. |
|
המלך אריה הראשון |
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
המלך אריה הראשון • 3 בינו׳ 2004
אליאס כתבה
ציטוט:
מעניין שהדחף הזה לא מופיע כמעט אצל שולטות (לפחות אלו שאני מכירה). ובאמת עולה מכך שאלה מענינת, איך זה שכמעט כל השולטים שהכרתי אצלם מפגש בדס"מי מתרכז ונסוב בעיקר סביב סקס ואצל שולטות (לרוב) לא? האם את רוצה לטעון ששולטות לא מעונינות להגיע לאורגזמה בסשן? את חוזרת לטענה השובניסטית שלנשים אין צרכים מיניים? מה שאני טענתי מקודם היה שאצל שולט (בהבדל ממי שאינו באמת כזה) הדחף לשלוט חזק יותר מהדחף לאורגזמה. אין הוא מוותר על האורגזמה, אבל לא כשזה בא על חשבון השליטה. |
|
אליאס(אחרת) |
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
יש לי חדשות בשבילך, אריה.
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
אליאס(אחרת) • 3 בינו׳ 2004
לא מכירה את כל השולטות, אבל אני יכולה להעיד מההכרות שלי עם נשים (באופן כללי ללא תיוג כלשהו), שקל לנו הרבה יותר מלכל גבר שהכרתי לוותר על סקס לתקופות ארוכות באופן לא תחרותי ומובהק לעומת גברים. קל עד כדי שאם תשאל אשה מדוע היא אינה מקיימת יחסי מין, היא מיד תענה לך ש"זה לא חסר לה". אצל רוב הונילות שהכרתי סקס משתלב באהבה (ואני לא אספר לך על תקופת הפיק-אפס-ברים שהיתה לי כדי לסתור את עצמי), למרות הקידמה ולמרות הדעה הרווחת שוואט דה פאק הקשר בין השניים, אם בכלל.
לפני שלוש שנים לערך יצא סרט שנקרא "לא יכול בלי" שעסק בסוגיה של ההבדל בין גברים לנשים ביחסם לסקס, בסרט מסופר על התערבות שנעשתה בין עלם חמודות (ג'וש הרטנט השווהההההההה!) לבין חבריו בו הוא נדר נדר שבמשך ארבעים ימים ולילות הוא לא יגיע לסיפוק מיני בשום דרך (לא באמצעות זיון ולא באמצעות 'עשה זאת בעצמך') והסרט עוסק בתלאותיו במהלך אותם ימים. לא אפרט על הסרט (הוא עשוי רע ומתאים בעיקר לבני הנעורים אבל שוב - ג'וש הרטנט השווהההההה!) אבל זה הרעיון הכללי. כאחת שנהנת משני העולמות (רחמנא ליצלן, אני עדיין מקיימת יחסי מין וניליים), האורגזמה הרבה פחות חשובה לעומת החלקים שקדמו לה. כשולטת, ואתה רשאי לשאול את העבד הקבוע שלי, השליטה היא גולת הכותרת, סקס זה משהו שלא בא בחשבון כלל (חדירה, כלומר). אם אתה מתעקש לשכלל את הלשון שלו אזי התפיסה שלי אומרת, שאני פה לא בשביל הסקס אלא בשביל ההנאה הסאדיסטית שלי והשליטה המקסימלית בו שאינה מוסתרת בפרופיל האישי, כך שללשון שלו יש מעט מאד מקום וגם אז זה רק בתנאי והוא ראוי לענג אותי (ובדרך כלל הוא לא). אני עומדת מאחורי כל מלה שכתבתי בהודעה הקמאית שלי. לנשים הסקס פחות חשוב או נגדיר זאת במלים אחרות, נשים לא עושות כזה ביג דיל מסקס. זה חשוב? אכן. זה הכרחי? תלוי מתי ועם מי. האם קיימים פרמטרים נוספים לקיום יחסי מין? תמיד. לגברים? זה תמיד חשוב והכרחי ותלוי זקפה. מקווה שדבריי הובהרו. |
|
דני בוי |
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
Re: ואני חושבת..
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
דני בוי • 3 בינו׳ 2004
זיקית כתב/ה: שדניאל26 מכין את השטח למהפך.
לא צריך להיסחף זיקית אני לא מרבה להגיב כאן או בכלל אבל קאמור הפנה את תשומת ליבי לסיפור זה וביקש את תגובתי היות ומהכרות קצרה בינינו יש לנו כמה תכונות משותפות וביניהם זה הרצון לחוות ולגלות דברים חדשים ולא לפסול כלום. אולי פעם אנסה חווית שליטה כשולט לא יודע,ואולי זה יימצא חן בעיניי אבל השאלה היא האם אני אגיע לאותם שיאים שאני מגיע כנשלט זו כבר תעלומה ונכון לכרגע אני בספק לגבי זה משום שאני מחובר לסאביות שבי מגיל מאד מאד צעיר , זה טבוע בנפש והנפש משליכה על הגוף הפיסי, הגירויים המיניים, עוצמת הגמירות וכו'. במידה וקאמור אכן לא הגיע לאותן עוצמות ריגוש כשם שהוא מגיע אליהן כסאב אז זה גם עונה להערתך המלך אריה הראשון למה הוא חשב דרך הזין שלו ולא דרך הראש שלו, הוא נכנע בסוף לסאביות שבו כי זה חזק ממנו וזה מה שמביא אותו לפורקן נכון להיום, אתה לא יכול לצפות ממנו לבצע את מה שהצעת וזה לאיים עליה שהוא יקום ,יילך ולא יחזור במידה והיא לא תגיד ותעשה ככה וככה, כי אם אכן היה עושה זאת אז הוא היה יכול לאבד דבר טוב ומה היה עושה אח"כ ? הוא לא היה סולח לעצמו. סה"כ הבן אדם חווה התנסות ראשונית ונהנה מהשינוי המפתיע ואולי החד פעמי מי יודע אז למה כל הניתוחים האלו האם יש בו דומיות או לא, על סמך סשן אחד אי אפשר לקבוע דבר. לגבי זה שנשים דוחקות את הצורך במין יותר מגברים אולי נכון אבל בסופו של דבר יש יותר נימפומניות מנימפומנים ונשים ברגע שמוצאות בדיוק מה שמחפשות בגבר אז הן פשוט לא נותנות לו מנוח מבחינה מינית עד שכבר הגבר לא מסוגל לתפקד יותר, איתה בכל אופן. |
|
זיקית |
לפני 20 שנים •
4 בינו׳ 2004
אתה לא באמת חושב
לפני 20 שנים •
4 בינו׳ 2004
זיקית • 4 בינו׳ 2004
שלרגע חשבתי ככה, נכון ?
|
|
דני בוי |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
דני בוי • 6 בינו׳ 2004
אולי כן ?
הרי יש בך את שני הצדדים הלא כן ? |
|
kamor(נשלט) |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
kamor(נשלט) • 6 בינו׳ 2004
הממ.... דניאל ....
נראה לי שזיקית מחפשת שולט .... אתה בטוח שאתה לא ? . |
|
דני בוי |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
דני בוי • 6 בינו׳ 2004
רק דבר אחד בטוח וזה המוות
|
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
תהיה פנומנאלי !
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
SEAMASTER(שולט) • 6 בינו׳ 2004
נכון ונכון ונכון יערה צודקת , אמילי צודקת וכולם פה מאושרים . אני יכול לומר בפה מלא ובגאון שיערה מטריפה אותי שאני מרגיש נטול שליטה , שהיא עושה לי סטרפטיז זנותי ולא נותנת לי לגעת אני חש נטול שליטה וחרמן ברמות קשות ומטורפות לאין שעור . לא פעם היא גם כיסתה את עיני קשרה את ידי אחורה במטפחת משי ועינגה אותי עד להתפוצצות מטורפת - אין פסול בזה לפעמים להיות מצידו השני של המתרס כל עוד זה גורם לעונג .
יפה אומרת אמילי , האדון האולטימטיבי הוא האדון שהיה סאב שהרי קודם הוא ידע את הצד הנחות בטרם עלה לשלב המאסטר , בכל אחד תמונים שני הצדדים במינונים שונים וכל אחד מוציא זאת לפועל באופן שונה , זה שלא יבדוק את עצמו בשני המצבים לעולם לא ידע את כמיהתו האמיתית וכך לעולם לא אהיה מסוגל להפוך עצמו לטוב ביותר בתחומו - לא יצליח להפוף עצמו לפנומנאלי . שלכם -האחד : SEAMASTER . |
|