נוריתE |
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
נוריתE • 24 במרץ 2011
נו,מה לעשות
פעם,היו גברים היום יש.. )הדברים,נאמרו בהומור,ואין קשר,בין המצויירים,לנאמר |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
Re: סידנרום "הדום המוכה"
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 24 במרץ 2011
Spartacus כתב/ה: פוסט זה יוקדש לנושא מאד עצוב וכאוב, במיוחד עבורי
מי מאיתונ לא חווה התעללות נפשית, פיזית, אן מנטאלית מצד השפחה שלו? למי מאיתנו לא יצא להיות בעמדה מתחגוננת כנגד התקפה חסרת פשרות? מי מאיתנו לא הרים ידיו, ולא כדי לאחוז בשוט אלא כדי להגן מפני מכות? אז אני אומר - לא עוד!! שפחה - שבי בשקט עם מבט כנוע ומושפל ותורידי את המקל הזה מהיד, זה לא משחק עכשיו!! עכשיו אמרתי!! לא די, אאוץ' די אמרתי! זהו פוסט נגד התעללות בדומים מישהו איתי? (לכל מי שלא ברור, הפוסט נכתב בהומור ואין לייחס לו כל משמעות מעבר לכך) למה אף אחד לא עונה? אתה לא רואה שכולם מתחבאים?... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
Re: סידנרום "הדום המוכה"
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 24 במרץ 2011
Spartacus כתב/ה: פוסט זה יוקדש לנושא מאד עצוב וכאוב, במיוחד עבורי
מי מאיתונ לא חווה התעללות נפשית, פיזית, אן מנטאלית מצד השפחה שלו? למי מאיתנו לא יצא להיות בעמדה מתחגוננת כנגד התקפה חסרת פשרות? מי מאיתנו לא הרים ידיו, ולא כדי לאחוז בשוט אלא כדי להגן מפני מכות? אז אני אומר - לא עוד!! שפחה - שבי בשקט עם מבט כנוע ומושפל ותורידי את המקל הזה מהיד, זה לא משחק עכשיו!! עכשיו אמרתי!! לא די, אאוץ' די אמרתי! זהו פוסט נגד התעללות בדומים מישהו איתי? (לכל מי שלא ברור, הפוסט נכתב בהומור ואין לייחס לו כל משמעות מעבר לכך) למה אף אחד לא עונה? אתה לא רואה שכולם מתחבאים?... |
|
IvoryDom |
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
IvoryDom • 24 במרץ 2011
נילי ונילי כתב/ה: סטרייטים..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
Red Leaf |
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
Red Leaf • 24 במרץ 2011
אני מניח שאפשר יהיה לקבל קצת יותר "שליטה" במערכות שליטה באמצעות הקשבה, דיבור וסובלנות עם הנשלטת - הידברות היא הפתרון לכל, ויש צורך לעיתים להסביר שהמצב החדש לא נעים..
על מי אני עובד, באט פלאג חשמלי עם שלט רחוק בקוטר של חמישה סנטימטרים יעשה את העבודה |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 24 במרץ 2011
Red Leaf כתב/ה: אני מניח שאפשר יהיה לקבל קצת יותר "שליטה" במערכות שליטה באמצעות הקשבה, דיבור וסובלנות עם הנשלטת - הידברות היא הפתרון לכל, ויש צורך לעיתים להסביר שהמצב החדש לא נעים..
על מי אני עובד, באט פלאג חשמלי עם שלט רחוק בקוטר של חמישה סנטימטרים יעשה את העבודה אתה שב בשקט! לפני שאני אדאג שבמשך יום שלם יעופו עליך הנעליים שלי! |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
Lakshmi(נשלטת) • 24 במרץ 2011
kasandra כתב/ה: ועל זה אמרו חז"ל
גבר פנתר נכנס הביתה על 4 ועם זנב בין הרגליים,בשביל זה הוא פנתר כלפיי חוץ. חחח Nice one |
|
digi's foxy |
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2011
digi's foxy • 24 במרץ 2011
אההה
אז זה מה שהילדים עושים כשהמבוגר האחראי חולה ולא יכול לעשות סדר בגן נו באמת |
|