bondman(נשלט){FLR} |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
bondman(נשלט){FLR} • 16 באפר׳ 2011
רגע, את יצרת את היצירה הזו ולא הוא?
אז אני מושך את הסליחה שלי חזרה. ולא יצאתי טונה................. את פשוט לא מפסיקה להפתיע |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
bondman(נשלט){FLR} • 16 באפר׳ 2011
רגע, את יצרת את היצירה הזו ולא הוא?
אז אני מושך את הסליחה שלי חזרה. ולא יצאתי טונה................. את פשוט לא מפסיקה להפתיע |
|
צעצוע שרירי |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
מזל טוב
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
צעצוע שרירי • 16 באפר׳ 2011
מזל טוב בכח, זאת הייתה קומדיית הפמדום הראשונה שקראתי... מעלה חיוך
|
|
Ocean(נשלט) |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
Ocean(נשלט) • 16 באפר׳ 2011
"אתם כולם מלכות..."
"אני יסביר לך..." "אני יגיד לך..." "מה זה מלכה..." מעניין שבחרת לתאר נשלט ע"י שימוש מכוון בכל השגיאות האפשריות בעברית. נראה שזה המסר העיקרי על תפיסתך את הנשלטים, יותר מהעלילה ב"סיפור". |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 16 באפר׳ 2011
Ocean כתב/ה: "אתם כולם מלכות..."
"אני יסביר לך..." "אני יגיד לך..." "מה זה מלכה..." מעניין שבחרת לתאר נשלט ע"י שימוש מכוון בכל השגיאות האפשריות בעברית. נראה שזה המסר העיקרי על תפיסתך את הנשלטים, יותר מהעלילה ב"סיפור". אני מצטערת אם כך זה עבר. זה לא המסר העיקרי, ממש לא. וזה גם לא לתאר "נשלט". נשלט זה לא דמות הומוגנית, יש כל מיני סוגים. מצד שני, אתה יכול להאמין לי שהדמות הזו משתקפת אצל לא מעט נשלטים. יש משהו בחוסר האחריות לסיטואציה, באינפנטיליות, בחרמנות ובחוסר המודעות, שחוברת לכך שלא מפריע להם לפנות עם כל השגיאות האפשריות בעברית. המסר העיקרי זה חוסר המודעות של נשלטים מהסוג הזה, זה יכול להיות משעשע או מתיש, תלוי באיזה מצב זה תופס אותך. את הפוסט הזה, כבר אמרתי, כתבתי כפארודיה על פוסט אחר, כאן מתחת, ושגיאות הכתיב שם במקור. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
הדורבנים(נשלט) • 16 באפר׳ 2011
אני יגיד לך משהו :
מאוד אהבתי את מה שכתבת. אבל אותי מעצבנים הרבה יותר הגברים שלא כותבים בשגיאות כתיב אלא בשפה מאוד גבוהה ואיכותות, ועדיין מתייחסים לנשים באותה הצורה שכתבת. ואפילו עוד יותר, מעצבנות אותי נשים שאומרות על אותם גברים "זה בסדר שהוא כזה, כי נעים לקרוא אותו כי הוא רהוט". *זה* כבר ממש יכול להוציא אותי מכליי. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 16 באפר׳ 2011
fog כתב/ה: אני יגיד לך משהו :
מאוד אהבתי את מה שכתבת. אבל אותי מעצבנים הרבה יותר הגברים שלא כותבים בשגיאות כתיב אלא בשפה מאוד גבוהה ואיכותות, ועדיין מתייחסים לנשים באותה הצורה שכתבת. ואפילו עוד יותר, מעצבנות אותי נשים שאומרות על אותם גברים "זה בסדר שהוא כזה, כי נעים לקרוא אותו כי הוא רהוט". *זה* כבר ממש יכול להוציא אותי מכליי. ((((((((((((((((: כפרות עליך פוג, אתה מבין אותי טוב טוב, אבל יודע מה? כן, אלה מעצבנים, והרהוטים יותר מעצבנים, אבל אתה יודע איזה הכי מעצבנים? אלה שכותבים קצת עילג ולא מאוד מתוחכם ועדיין משיגים את הנשים הכי שוות, וזה רק, תאמין לי, רק כי הם יודעים לזיין. אין, אין צדק, ואין יושר ורשע באמונתו יחיה בכלוב עם זאב וכבש. (ואיך יש לך פנאי להגיב? סידרת ארונות כבר, פוג? נשבר לי הזין מלסדר ארונות רק כי אלוהים החליט להוציא כמה נשלטים ממצרים..) חגשמח |
|
T Bone |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
T Bone • 16 באפר׳ 2011
מה הם אשמים שלא ממש השגיחו עליהם בבית הספר.
אפשר להאשים את מערכת החינוך ואת ההורים. מי שלא יודע להביע את עצמו בכתב לא בהכרח אדם רע. באותה מידה אני יכול לטעון שלפחות הם יודעים להשתמש במחשב ולייצר לעצמם כמה וכמה ניקים ( עובדה שהם הרוב פה ) מה שקשה לומר על נשים בד"כ שהמחשב שלהם קורס אחרי שעה של שימוש. טוב נו, מחשב זה זכר... ככה זה בחיים |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
או, סוף סוף
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 16 באפר׳ 2011
אני מסכימה עם האמירה "אין דבר כזה שולט טוב או רע, יש דבר כזה שולט שמתאים לך"..
|
|
Morticia |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
Morticia • 16 באפר׳ 2011
fog כתב/ה: אני יגיד לך משהו :
מאוד אהבתי את מה שכתבת. אבל אותי מעצבנים הרבה יותר הגברים שלא כותבים בשגיאות כתיב אלא בשפה מאוד גבוהה ואיכותות, ועדיין מתייחסים לנשים באותה הצורה שכתבת. ואפילו עוד יותר, מעצבנות אותי נשים שאומרות על אותם גברים "זה בסדר שהוא כזה, כי נעים לקרוא אותו כי הוא רהוט". *זה* כבר ממש יכול להוציא אותי מכליי. פוג, לא יודעת מה אתך, אבל מבחינתי אנחנו יכולים להתחיל לעשות שולם (ואגב, לא אמורה להיות לך מתישהוא ממש בימים אלה חגיגת יומולדת?) אני ממש מסכימה עם מה שכתבת כאן מילה במילה חלילה לי מלהרוס בדיחה ובטח לא בענייני עלבונות וזה אבל לא כל מי שכותב בשגיאות כתיב הוא רע וכל מי שמדבר בשפה רהוטה הוא טוב ממש לא גם יש אנשים רגישים ונבונים בעולם שאולי לא ממהרים לגנות אחרים כמקשה על אף שעוולות לא נסתרות מעינם שיודעים להבחין בין מתי אלו שגיאות כתיב של אדם נבון בעל סיבות כאלו ואחרות לכתוב בעברית כל כך לא נכונה (דיסלקט, דיסגראף, היפר, מפוזר קשב, עולה חדש...) לבין מתי אלו שגיאות כתיב של דפ"רים כמובן שיש אנשים מאוד טיפשים שיודעים לכתוב כאילו נורא חכם הקיצר פוג, מה שאתה אמרת חג שמח שבוע נפלא |
|