סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שליטה - 2943 - השולטת המושלמת

advil
לפני 13 שנים • 20 באפר׳ 2011
advil • 20 באפר׳ 2011
ואני חשבתי שהזונות במילא עומדות בצומת.

טוב,אוסטרליה זה לא ישראל.
הדורבנים​(נשלט)
לפני 13 שנים • 21 באפר׳ 2011
הדורבנים​(נשלט) • 21 באפר׳ 2011
אני תפסתי את זה כסוג של שאלה סמויה לנשלטים.
והתשובה היא בשום פנים ואופן לא icon_smile.gif.
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 21 באפר׳ 2011
fog כתב/ה:
אני תפסתי את זה כסוג של שאלה סמויה לנשלטים.
והתשובה היא בשום פנים ואופן לא icon_smile.gif.

זו לא ממש שאלה, כי התשובה היא די ברורה.
אתה בדעת מיעוט, פוג.
רוב הנשלטים יחתמו על שולטת כזו כמעט בלי להיות מודעים לאוקסימורון המובנה בסיפור.

ואם כבר, למה לא בעצם?
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 21 באפר׳ 2011
מאותה סיבה שלא הייתי בוחר ככה אמא או אבא, או מורה, או חבר ילדות, או בת-זוג ונילית (אם הייתי וניל).
את היית בוחרת בן זוג ככה?
בכוח המוח​(שולטת)
fog כתב/ה:
מאותה סיבה שלא הייתי בוחר ככה אמא או אבא, או מורה, או חבר ילדות, או בת-זוג ונילית (אם הייתי וניל).
את היית בוחרת בן זוג ככה?

לא. אני לא. אני כמובן איתך בעניין, לא יודעת אם זה מאותה סיבה.
זה הכי בודד שיש לחיות את השיח הפנימי שלך, והצרכים שלך, רק עם עצמך באמצעות אחר שהתאמת לכך באופן מלא.
זה בודד, זה לא מאתגר, זה לא אינטימי. זה גורם לי לעצב עמוק, כשאני חושבת על זה.

אבל "מלכה" זה הרבה פעמים משהו שנשלטים זקוקים לו כמשהו מנוכר, פוג. זה לא באמת מתחבר לאינטימיות או אהבה, ההיפך. נשלטים מצהירים על כך באופן ברור. וכבר אמרתי, ואני מקווה שאני לא אואשם שוב ב"מרירות", שמתקיים שיח חרשים בין הצרכים של הנשלט לצרכים של השולטת רוב הזמן ורוב הפעמים.
לכאורה מתקבצים כאן סירים ומכסים של אותה פתולוגיה, בפועל זה הפוך מכך.

המשפט שהיא אומרת בסוף הוא תמצית הגיחוך של הסיטואציה בעיני. הוא הפיק של האוקסימורון. וזה מה שמעמיד לו את הזין.

אני חושבת שהרבה קראו את הדיסוננס המובהק הזה ורק אמרו לעצמם: וואו. מושלם. אני גם רוצה אחת כזו.
bondman​(נשלט){FLR}
bondman​(נשלט){FLR} • 21 באפר׳ 2011
מבריק,
מחאתי....
ומציאותי כל כך,

את יודעת בוח המוח, אחד הדברים שגיליתי על הגברים,
על עצמי ועל אחרים

שבקטע המיני רובנו מכונות הכי פשוטות שיש, קלים למניפולציה כל כך, וגם קלים למניפולציה עצמית.....

משלים את עצמנו בשניה............ונכנסים לסרט , התת מודע שלנו במצבים כאלו לוקח ישר פיקוד
וההגיון נשלח לעזאזל
כמו הפתגם הידוע: כשהזין עומד השכל בתחת....

בגלל זה שיבוט כזה אם יהיה בעתיד יעבוד ובגדול

אהבתי את השימוש שלך במשפט:
אלמד אותך את מה שהמלכה אוהבת....חחח גדול ומחתרתי

טוב אני הולך לשיון ואתעורר בעדו 200 שנה , בטח כבר תיהיה הגרסא משופרת, כזאת שסורקת את המוח שלי ומייצרת את השיבוט כבר בדיוק בדיוק למה שעושה לי את זה........
סומך על קו הייצור שלכם..............
גורגי99

המדע הבדיוני

גורגי99 • 21 באפר׳ 2011
המדע הבדיוני..כבר לא כזה בדיוני..איזה יופי..ככה יהיה מלקה לכל עבד..אפילו שתי מלקות לכל עבד ..אפילו שלושה מלקות לכל עבד..אפילו ארבעה מלקות לכל עבד..אפילו חמישה מלקות לכל עבד..אפילו ששה מלקות לכל עבד...אפילו שבעה מלקות לכל עבד...אפילו שמונה מלקות לכל עבד..אפילו תשעה מלקות לכל עבד...אפילו עשרה מלקות לכל עבד...בסוף ..אין עבד, נשארו רק 10 מלכות מלקות שמחפשות עבד..ושוב חוזרת הספירה...מלקה לכל עבד...........חג החירות לא?
Perplexed

שיח חרשים אלמים ופסחים

Perplexed • 21 באפר׳ 2011
הכתיבה שלך מבריקה כרגיל, בכוח. תענוג צרוף.

מה שחורה, לי, כנשלטת, הוא מה שציינת בהמשך ובצדק, שיח החרשים, שלכאורה, גם לך יש יד בו. איש אינו רוצה להתפס כאובייקט ותו לא למימוש צרכים. הגם אם החפצה היא אחד האלמנטים הלכאורה הכי נהוגים. גם מי שמבקש שינהגו בו כאובייקט, מבקש זאת כסובייקט. המרמור/כעס שלך, הוא מובן כל כך, אבל הוא כל כך מחפיץ במידה זהה את הצד האחר...

אכן שיח חרשים תמידי, במקום שבו לכאורה כל הצרכים אמורים להענות.

היתי שמחה אם היה נפתח שרשור אמיתי נפרד בעניין שיח החרשים הטרגדי הזה, שיח כזה שאיננו לועג ואיננו רומס את הצורך הלגיטימי של כל אחד, לרצות את מה שהוא רוצה, להרגיש את מה שהוא מרגיש, שיח שיאפשר לכל סובייקט -

להרגיש שמישהו רואה אותו.

icon_cry.gif
בכוח המוח​(שולטת)

Re: שיח חרשים אלמים ופסחים

Perplexed כתב/ה:
הכתיבה שלך מבריקה כרגיל, בכוח. תענוג צרוף.

מה שחורה, לי, כנשלטת, הוא מה שציינת בהמשך ובצדק, שיח החרשים, שלכאורה, גם לך יש יד בו. איש אינו רוצה להתפס כאובייקט ותו לא למימוש צרכים. הגם אם החפצה היא אחד האלמנטים הלכאורה הכי נהוגים. גם מי שמבקש שינהגו בו כאובייקט, מבקש זאת כסובייקט. המרמור/כעס שלך, הוא מובן כל כך, אבל הוא כל כך מחפיץ במידה זהה את הצד האחר...

אכן שיח חרשים תמידי, במקום שבו לכאורה כל הצרכים אמורים להענות.

היתי שמחה אם היה נפתח שרשור אמיתי נפרד בעניין שיח החרשים הטרגדי הזה, שיח כזה שאיננו לועג ואיננו רומס את הצורך הלגיטימי של כל אחד, לרצות את מה שהוא רוצה, להרגיש את מה שהוא מרגיש, שיח שיאפשר לכל סובייקט -

להרגיש שמישהו רואה אותו.

icon_cry.gif

אני אגיד לך מה אני חושבת וזה בטח נחלק ל-3 חלקים כמו שהכל בחיים נחלק ל-3.

1. גברים - נשים: בגדול לגברים יש נטיה גדולה יותר לאובייקטיפיקציה. זה לא שנשים לא מבצעות אובייקטיפיקציה, אבל הרבה פחות, כי כמו שאמרת במקום אחר, הן זקוקות לרגש, ורגש מגיע מסובייקט ולא מאובייקט. עכשיו, אם הדברים ברורים והשימוש הוא הדדי, אין בעיה עם זה, אבל עדיין, האחוזים המשמעותיים מטים את הכף לטובת הגברים.

2.בדס"ם כגורם מקצין החפצה - גם שולטים וגם נשלטים מחפיצים באופן מובהק הרבה יותר מונילים, ע"ע פטישים שמאפשרים גירוי חזק מאוד ע"י אובייקט, לפעמים הגירוי חזק כל כך שאף סובייקט לא יכול להשתוות לו. ר"ל, אהבה זה יופי, אבל היא לא תמיד מעמידה את הזין לנשלט, לפעמים ההיפך.

3. תאום ציפיות - יחד עם האובייקטיפיקציה יש לנשלט צרכים מסויימים מובהקים: הוא רוצה להרגיש נחות, הוא רוצה להרגיש מושפל, הוא רוצה לחשוב שהוא עושה את כל הדברים שמעמידים לו את הזין, לא בגללו, לא כי הוא אוהב, (יש לו קושי מוסרי אפילו להודות שהוא אוהב את הדברים המסויימים האלה) , אלא כי הוא מתמסר. שאז בעצם הוא פונה לשולטות ולכאורה מציע להן את מה שהן צריכות באמת: התמסרות, הערצה, מילוי הגחמות שלהן, הצהרות על חוסר גבולות. בפועל זה בדיוק הפוך, כי הוא רוצה שהיא תשמש מתווכת לריגושים המיניים שלו. ריגושים שאולי עושים לה את זה כל עוד היא לא מודעת למניפולציה, כי הנה הוא עושה בשבילה, אבל ברגע שהיא קולטת את זה, זו כמעט תחושת הונאה כזו. זה לא שהוא עושה בכוונה, הוא לא באמת מבין מה לא בסדר, חוסר המודעות הזה מחוייב כדי לשמש את הריגושים המיוחדים שלו. מנגד, שולטות חיות בלהלהלנד משל עצמן הרבה פעמים, עד כי הן מחפשות את הכתר ליד המשקפיים בבוקר. הן מתחילות להאמין לרעיון ה"אשה נישאה היא מעל הגבר" ו"נשים הן המין השולט" וכמובן:"גברים נולדו כדי לשרת נשים, אני נולדתי לשרתך על גחון" ושאר בבל"ת. אלה יופי של סרטים משני הכיוונים, רק שהם לא משתלבים. צריך לקנות פופקורן בנפרד לכל סרט.

אני כמובן לא מדברת על כולם וכולן, זה גם עניין של רמות צרכים ורמות מודעות, אבל אני חושבת שזה נכון ללא מעט נשלטים ושולטות.

בקיצור, מורכב.

ו- חג שמח לך icon_smile.gif
advil
advil • 21 באפר׳ 2011
אל תפחד להיות מושלם, אתה לעולם לא תשיג זאת.
- סלבדור דאלי

כולנו, ואני מתכוונת לכולם - נורמליים וגם לא-כל-כך נורמליים - כולנו בני-אדם בלתי מושלמים, חיים בעולם בלתי מושלם. איננו חיים עם הדיוק המכאני של חשבון בנק או תוך מדידה של כל קווינו וזוויותינו עם סרגל ומד-זווית. נכון?
- הרוקי מורקמי