כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
Re: האקדח של צ'כוב
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
כלבלב אנושי • 24 באפר׳ 2011
ראובן כתב/ה: ''כספומט המופיע במערכה הראשונה, יפלוט מזומנים במערכה השלישית''.
R נ.ב קישור לערך ''האקדח של צ'כוב'' בויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Chekhov's_gun פליטה זה תמיד טוב....וכמה שיותר...יותר טוב |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
הרמאפרודיטה • 24 באפר׳ 2011
המלאך גבריאל כתב/ה: אם זה אמיתי ...אני לא הייתי עושה את זה ,לא שווה ייחס ממי שלא משקיע בעצמו .
רוב הסיכויים שהיא לא תימצא חן בעניי . זה יכול להיות גבר או כול מטורפת לישמה ורוב הסיכויים שזה מישהוא שלא ממש בכיא בעולם השליטה . יותר בקטע של עולם הפנטזיות הוירטואלי . בתור פנטזייה זה פשוט מקסים . לך על זה ! תמשיך ליכתוב עוד . LIKE:) הפנטזיה בהחלט מדהימה. אני מתארת לעצמי שהחשש מהלא נודע יוצר כזו התרגשות ואדרנלין, ואם לבסוף הבחורה מוצאת חן בעיניו - גם המציאות בהחלט מדהימה. במציאות גם אני לא מתה על הרעיון... האם חשש מהלא נודע זה מה שמעניין אותי ? אני נהנית מהעובדה שרואים תמונה שלי קודם. נהנית לדעת שהתמונות והמראה שלי מושכים. נהנית לדרוש ממנו לתאר את עצמו במילים מבלי לראותו, ולתת לו להתבשל עם המחשבה של "האם אמצא חן בעיניה?"... הרי הוא כבר יודע שאני יפה. אני כבר עברתי "סלקציה". הוא עדיין לא. |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
25 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
25 באפר׳ 2011
כלבלב אנושי • 25 באפר׳ 2011
טרנסקסית כתב/ה: המלאך גבריאל כתב/ה: אם זה אמיתי ...אני לא הייתי עושה את זה ,לא שווה ייחס ממי שלא משקיע בעצמו .
רוב הסיכויים שהיא לא תימצא חן בעניי . זה יכול להיות גבר או כול מטורפת לישמה ורוב הסיכויים שזה מישהוא שלא ממש בכיא בעולם השליטה . יותר בקטע של עולם הפנטזיות הוירטואלי . בתור פנטזייה זה פשוט מקסים . לך על זה ! תמשיך ליכתוב עוד . LIKE:) הפנטזיה בהחלט מדהימה. אני מתארת לעצמי שהחשש מהלא נודע יוצר כזו התרגשות ואדרנלין, ואם לבסוף הבחורה מוצאת חן בעיניו - גם המציאות בהחלט מדהימה. במציאות גם אני לא מתה על הרעיון... האם חשש מהלא נודע זה מה שמעניין אותי ? אני נהנית מהעובדה שרואים תמונה שלי קודם. נהנית לדעת שהתמונות והמראה שלי מושכים. נהנית לדרוש ממנו לתאר את עצמו במילים מבלי לראותו, ולתת לו להתבשל עם המחשבה של "האם אמצא חן בעיניה?"... הרי הוא כבר יודע שאני יפה. אני כבר עברתי "סלקציה". הוא עדיין לא. זו אכן פנטזיה, אבל זו גם מציאות. אני למשל, לא אוהב לשלוח תמונותיי ברחבי הרשת, ויש כאלו שלא נפגשות בלי תמונת פנים (כאילו שאי אפשר לרמות...אך נניח לזה), ולכן, כיוון שמאמין בעצמי, אין לי בעיה להגיע לכל קרן רחוב, ומי שרוצה לבחון אותי, יכולה ל"שחק" דנידין, הרואה ואינה ניראית |
|