Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 13 שנים •
30 באפר׳ 2011
קצת חידוד...
לפני 13 שנים •
30 באפר׳ 2011
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 30 באפר׳ 2011
בעולם של מארוול (וככל שידוע לי גם בעולם של DC) לקחו חלק מכל מיתולוגיה (יוונית/נורדית) ובנו משהו משלהם, הת'ור המדובר בקומיקס (לפי האתר של מארוול) הוא סוג של "ישות קדומה" אשר מיוחסים לה כוחות של אל ונהגו לסגוד לה כאל, כלומר, הם לא פשוט לקחו דמות ונתנו לה את הכוחות של האל הנורדי ת'ור. אלא הם התבססו על המיתולוגיה הנורדית כמקור לדמות זו עם תוספות משלהם.
להלן לינק הלקוח מהאתר הרשמי של מארוול המפרט על דמותו של ת'ור, מההתחלה ועד למצב שלה כיום: http://marvel.com/universe/Thor * יתכן וישנן אי דקויות בדבריי, כל תיקון יתקבל בברכה בנוגע לשאלה שלך נושי.... אני אישית אוהבת כמעט את כל מה שקשור לעולם הקומיקס, אני מאמינה שזה צריך להיות סרט מעולה ואני מתכוונת לראות אותו. |
|
שרמומית |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
Re: קצת חידוד...
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
שרמומית • 1 במאי 2011
Purple phoenix כתב/ה: ב
בנוגע לשאלה שלך נושי.... אני אישית אוהבת כמעט את כל מה שקשור לעולם הקומיקס, אני מאמינה שזה צריך להיות סרט מעולה ואני מתכוונת לראות אותו. גם אני (: |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
אמח''ש
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
נוריתE • 1 במאי 2011
קומיקס זה לא מיתולוגיה במובן של מיתוסים ואתוסים של עמים ותרבויות
אני לא מערבבת בין שניהם אם זה לא היה ברור אבל זה כן מי סוג של אפוס מודרני. שנית אני מבחינה בין פנטזיה לפנטסיה, לעצמי ויש לי הגדרה לכל אחד מהם כמו שכבר הבהרתי,ככה אני.ואני "חיה " בעולם האחר הזה כבר שנים באתר שלי ובעוד מקומות. מה שהם עשו בהתנגשות הטיטאנים זה לקחת את המיתוסים והאגדות היווניים ולעשות מהם סרט פנטסיה מדהים, וכמו שכבר אמרה הפוניקס כאן למעלה,אמנם הסרט החדש מבוסס על סדרת קומיקס אבל זאת נילקחה ומבוססת על הסיפורים הנורדיים .ואין בזה שום דבר רע לדידי שלקחו סאגות עתיקות כאלו ונתנו להם חיים חדשים ביחד עם סוג של מאמינים,חדשים וככה עוזרים להן שלא למות(כולם מכירים את אגדות יוון ומצריים,מי מכיר כמעט את אלו הנורדיות חוצ מהעמים החיים שם) וזה לא גורע ממני את הרצון להראות אותו ובטוחה שאם הוא לפחות ברמה של הטיטאנים, ולא רק מבחינה ויזואלית כי וזואליה מרהיבה לא תעוזר לי, אם לא אתחבר לעלילה ואראה דמוית חיות ומשכנעות על המסך ולא רק שחקנים טובים וחטובים. ובטיטאנים,לא ראיתי את השחקנים אלא את הדמויות ואיתם/ן הדזהתי מה גם שאת סיפור פרסאוס וכל שסובב אותו אני מכירה היטב מילדות. |
|
Homelander(שולט) |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
Re: אמח''ש
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
Homelander(שולט) • 1 במאי 2011
נוריתE כתב/ה: קומיקס זה לא מיתולוגיה במובן של מיתוסים ואתוסים של עמים ותרבויות
אני לא מערבבת בין שניהם אם זה לא היה ברור אבל זה כן מי סוג של אפוס מודרני. שנית אני מבחינה בין פנטזיה לפנטסיה, לעצמי ויש לי הגדרה לכל אחד מהם כמו שכבר הבהרתי,ככה אני.ואני "חיה " בעולם האחר הזה כבר שנים באתר שלי ובעוד מקומות. מה שהם עשו בהתנגשות הטיטאנים זה לקחת את המיתוסים והאגדות היווניים ולעשות מהם סרט פנטסיה מדהים, וכמו שכבר אמרה הפוניקס כאן למעלה,אמנם הסרט החדש מבוסס על סדרת קומיקס אבל זאת נילקחה ומבוססת על הסיפורים הנורדיים .ואין בזה שום דבר רע לדידי שלקחו סאגות עתיקות כאלו ונתנו להם חיים חדשים ביחד עם סוג של מאמינים,חדשים וככה עוזרים להן שלא למות(כולם מכירים את אגדות יוון ומצריים,מי מכיר כמעט את אלו הנורדיות חוצ מהעמים החיים שם) וזה לא גורע ממני את הרצון להראות אותו ובטוחה שאם הוא לפחות ברמה של הטיטאנים, ולא רק מבחינה ויזואלית כי וזואליה מרהיבה לא תעוזר לי, אם לא אתחבר לעלילה ואראה דמוית חיות ומשכנעות על המסך ולא רק שחקנים טובים וחטובים. ובטיטאנים,לא ראיתי את השחקנים אלא את הדמויות ואיתם/ן הדזהתי מה גם שאת סיפור פרסאוס וכל שסובב אותו אני מכירה היטב מילדות. אמח"ש נשמע כמו אחמ"ש- משעשע ובכל-מקרה, נו ברור שקומיקס על אל זה או אחר מבוסס על מיתולוגיה ממנה נלקח האל; אני בכלל לא חושב שצריך לחדד את זה בשביל מישהו ואת? זה כמו לגלות למישהו את אמריקה (על לשון הביטוי)- מה שאני אמרתי שהיצירה בפני עצמה אינה מיתולוגית. שנית באשר להתנגשות הטיטאנים, עכשיו אחרי שראיתי- הסרט סבבה כפי שהייתי מצפה מהבמאי המדובר... האם אותנטי? אם את מכירה כ"כ טוב את סיפור פרסאוס את יודעת שלא ממש. אבל הסרט עדיין מהוו אחלה סרט פנטזיה, זה כן וזה יותר מהרבה ניסיונות אחרים שנעשו לאחרונה. ולבסוף באשר לויזואליה של ת'ור: כפי שאמרתי לך, לפחות ממי שדיבר איתי וראה את הסרט, הסרט מומלץ- אבל לא בתלת-מימד, כי התלת-מימד הם אמרו שחרא. |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
Re: אמח''ש
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 1 במאי 2011
אמן החושים כתב/ה: נוריתE כתב/ה: קומיקס זה לא מיתולוגיה במובן של מיתוסים ואתוסים של עמים ותרבויות
אני לא מערבבת בין שניהם אם זה לא היה ברור אבל זה כן מי סוג של אפוס מודרני. שנית אני מבחינה בין פנטזיה לפנטסיה, לעצמי ויש לי הגדרה לכל אחד מהם כמו שכבר הבהרתי,ככה אני.ואני "חיה " בעולם האחר הזה כבר שנים באתר שלי ובעוד מקומות. מה שהם עשו בהתנגשות הטיטאנים זה לקחת את המיתוסים והאגדות היווניים ולעשות מהם סרט פנטסיה מדהים, וכמו שכבר אמרה הפוניקס כאן למעלה,אמנם הסרט החדש מבוסס על סדרת קומיקס אבל זאת נילקחה ומבוססת על הסיפורים הנורדיים .ואין בזה שום דבר רע לדידי שלקחו סאגות עתיקות כאלו ונתנו להם חיים חדשים ביחד עם סוג של מאמינים,חדשים וככה עוזרים להן שלא למות(כולם מכירים את אגדות יוון ומצריים,מי מכיר כמעט את אלו הנורדיות חוצ מהעמים החיים שם) וזה לא גורע ממני את הרצון להראות אותו ובטוחה שאם הוא לפחות ברמה של הטיטאנים, ולא רק מבחינה ויזואלית כי וזואליה מרהיבה לא תעוזר לי, אם לא אתחבר לעלילה ואראה דמוית חיות ומשכנעות על המסך ולא רק שחקנים טובים וחטובים. ובטיטאנים,לא ראיתי את השחקנים אלא את הדמויות ואיתם/ן הדזהתי מה גם שאת סיפור פרסאוס וכל שסובב אותו אני מכירה היטב מילדות. אמח"ש נשמע כמו אחמ"ש- משעשע ובכל-מקרה, נו ברור שקומיקס על אל זה או אחר מבוסס על מיתולוגיה ממנה נלקח האל; אני בכלל לא חושב שצריך לחדד את זה בשביל מישהו ואת? זה כמו לגלות למישהו את אמריקה (על לשון הביטוי)- מה שאני אמרתי שהיצירה בפני עצמה אינה מיתולוגית. שנית באשר להתנגשות הטיטאנים, עכשיו אחרי שראיתי- הסרט סבבה כפי שהייתי מצפה מהבמאי המדובר... האם אותנטי? אם את מכירה כ"כ טוב את סיפור פרסאוס את יודעת שלא ממש. אבל הסרט עדיין מהוו אחלה סרט פנטזיה, זה כן וזה יותר מהרבה ניסיונות אחרים שנעשו לאחרונה. ולבסוף באשר לויזואליה של ת'ור: כפי שאמרתי לך, לפחות ממי שדיבר איתי וראה את הסרט, הסרט מומלץ- אבל לא בתלת-מימד, כי התלת-מימד הם אמרו שחרא. החידוד נעשה לאנשים שלא ממש מתמצאים בעולם הקומיקס או בעולם המיתולוגיה. ויש דמויות שונות אשר מקבלות כוח של אלים אך אין להם את הסיפור של האלים אלא מדובר על אדם שקיבל את הכח של האל המיתולוגי. החידוד בא להדגיש שבמקרה של ת'ור מדובר באל עצמו ולא באדם אשר קיבל את הכוח שלו. מה לעשות שלא כל האנשים ביקום בקיאים בעולם הקומיקס ו/או העולמות השונים של המיתולוגיות השונות כפי שאני לא מצפה מהחברות הוניליות שלי להתמצא בעולם הבדסמ (או לפי ההנחה הפשוטה שיש למרבית האנשים: "אז את אוהבת שמרביצים לך עם שט?") ככה זה בני אדם... הם לא מושלמים. |
|