יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 6 במאי 2011
LOVED IT.
קצה, מרגש, אינטימי, מלא, לא רגיל. כמו שאני אוהבת. מהדברים שקוראים לאט. נורא נהניתי לקרוא. גם גרם לי לחשוב איך מיישמים את זה. בכח, המחשבה על "איך מיישמים" הזכירה לי משהו שכתבת פעם, על לגעת במישהו עם יד של מישהי אחרת, זה איכשהו הזכיר לי, במתיחה של האינטימיות, איך הוספה של עוד אדם מרחיבה אותה. |
|
Aion |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
Aion • 6 במאי 2011
תודה יולי ועליה, נעים לשמוע.
חוויה מורכבת, בתפר של הכן והלא. כמו שאני אוהב. ואתן...מישלו ובכח, בנות! תפסיקו כבר להתפשט כאן כל הזמן בלי סיבה. חסר לב, תודה פייה! |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
בכוח המוח(שולטת) • 7 במאי 2011
יולי Yuli כתב/ה: LOVED IT.
קצה, מרגש, אינטימי, מלא, לא רגיל. כמו שאני אוהבת. מהדברים שקוראים לאט. נורא נהניתי לקרוא. גם גרם לי לחשוב איך מיישמים את זה. בכח, המחשבה על "איך מיישמים" הזכירה לי משהו שכתבת פעם, על לגעת במישהו עם יד של מישהי אחרת, זה איכשהו הזכיר לי, במתיחה של האינטימיות, איך הוספה של עוד אדם מרחיבה אותה. יודעת מה?.. גם אני חושבת עכשיו שהוא מעתיקן והוא גנב לי את הרעיון...(: אבל ברצינות, אנחנו משתמשים כל כך הרבה פעמים באחרים כחלק מ"ידנו הארוכה" בזוגיות, רק שלא תמיד זה להעצים אינטימיות זוגית. כי למשל, בשביל להשפיל, אנחנו עושים את זה כל הזמן (לא אנחנו באופן אישי, אלא בני אדם). או לגרום קנאה, או כאב. החוכמה הגדולה היא להשתמש ב"יד הנוספת" באופן הזה שהיא מצליחה להגדיל את חלל האינטימיות, ולא להקטין אותה. וזו באמת חוכמה לא קטנה, כי ישר צפים רגשות דחיה ועלבון, קנאה וכאב. וזו גם חוכמה לא קטנה כי זה איזורים רבי עוצמה שאם לא מטפלים בהם נכון, יכולים להרוס. (למרות שהכוונה היא היא החשובה תמיד, עדיין יש מצבים שזה יהרוס, כי כל אחד נושא איתו כאבים אחרים, ומי יודע מה יקרה כשירימו את תיבת פנדורה?) וגם - כדי לגעת במקומות האלה, צריך להציף אותם. צריך להציף אותם כדי להסביר לה, כמו לילדה אינפנטילית את המקום שהיא תופסת, את המרכז שהיא, את זה שהיא אהובה כל כך עד שכל השאר זה רק כלי כדי להוציא ממנה תחושות. ושוב, הסכנה היא התיבה ההיא.. ולכן זה קצה, זה מרגש, זה קורע ומכאיב. אבל זה גם סוג של מקום לשחרור וגאולה. איכשהו. אולי בדרך קצת יוצאת דופן , אבל עדיין. |
|
בתיה |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
Re: קונדום
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
בתיה • 7 במאי 2011
Aion כתב/ה: קונדום.
והיום אני רוצה אותך קונדום. כן. ממש ככה. להפוך אותך לקונדום. איך הופכים לקונדום את שואלת? זה מאוד פשוט. אני אסביר לך. מועכים אותך. ואז פורסים אותך. עד שאת הופכת לקרום דק ואחיד. קרום שאפשר למתוח אותו המון. כמעט כמה שרוצים. קרום רגיש כזה. שאפשר לחורר אותו עם סיכה. קונדום. אז עכשיו כולך. כל מהותך. הפכה לקונדום. אין אברים פנימיים. אין מחשבות עמוקות. הכל פרוס. ואת כולך רק עור. את מרגישה. אני יודע. ואז אני אלביש אותך עליי. על הזין שלי. אין יותר קרוב מזה לעונג שלי. את תחושי אותי על כל פיסת העור שעוטפת אותי. תחושי את הורידים בזין שלי. את החום שלו. ממש תחושי אותו על העור שלך. קונדום. שעוטף לי את הזין. עכשיו למה צריך קונדום? נכון. בשביל לזיין. ואת לא תוכלי לראות אותה. אין לך ממש עיניים. את רק קונדום. אבל את תחושי אותה דרכי. דרך הדם שזורם לי מהגוף וממלא לי את הזין. נצמד חזק לעור המתוח שלך. ואת תחושי איך היא מעירה אותי. הירכיים הלבנות והעדינות שלה. העור הרך שלה. היופי שלה. התמימות שבה. החזה המהפנט שלה שרק מזרים עוד ועוד דם לזין שלי. את מרגישה מה היא עושה לי. אני יודע. היא ואני נתחיל להתחמם. גוף אל גוף. מתנשקים. מזיעים. נושמים אחד את השני. ואת תהיי שם למטה. עוטפת לי את הזין. רחוק מאוד מהמבטים שלי ושלה. מהנשימות הכבדות. רחוק מהלשונות המלפפות שלנו. אבל לגמרי תרגישי אותנו מתחממים. מתמזמזים. את תחושי ותדמייני מה הידיים שלי עושות לה. ובה. איך הן חופנות את החזה המתוק שלה. את המותניים הדקיקיות שלה. את הבטן המתוחה שלה. כן. היא אלת סקס. ואז. שהיא ואני כבר לא נוכל לעמוד בזה יותר, אני אתחיל לחדור אלייה. לאט. בהתחלה רק קצת. בקצה. את תרגישי את העור שלך חולף על השערות הדקיקות בכניסה לכוס שלה. ואז תרגישי אותה לאט נפתחת לקראתי. אני עכשיו מפלס דרכי לתוכה. עמוק. ואת שם נצמדת ונלחצת לדפנות התעלה שלה. אנחנו ממשיכים להתנשק בלהט. מוטרפים אחד על השני. ואת לגמרי בפנים. צד אחד שלך מלא בי. בחום שלי. בתשוקה הבוערת שלי. והצד השני שלך טובע בה. במיצים שלה. בתעלה שלה. את מרגישה כמה היא רותחת על העור שלך? כמה היא רוצה אותי? אני מתחיל לחדור לתוכה בקצב. תנועות האגן שלי מכתיבות לך מה תרגישי שם למטה. פנימה - חם, דחוק, רטוב, חשוך. והחוצה - מואר, מאוורר. פנימה - בוער. שורף. את עוצרת אוויר בשביל לא לטבוע במיצים שלה. והחוצה - לוקחת נשימה גדולה לקראת הצלילה הבאה. כשהיא גומרת היא מועכת אותך עליי. היא מתכווצת על הזין שלי וצמידה אותך אפילו יותר אליי. אני קובר את הראש בצוואר הנעים שלה. מסניף אותה אליי. ואז גומר כשאני בתוכה. מתפוצץ מעונג וממלא אותך, הקונדום שלי, בכולי. את טובעת. טובעת במה שיוצא ממני. ואז, אני יוצא ממנה לאט. ושנינו מחויכים. את עדיין משכשכת בזרע שלי. אני לא מוריד אותך עדיין. והקרום החיצוני שלך עוד מלא בה. קר לך? את יודעת שהיא זיון טוב. ללא ספק. אבל אני אוהב שאת זו שמכילה את העונג שלי. ממש כמו קונדום. כתבת נפלא! נפלא. נאלצתי להעתיק שוב. (בגלל רעשי רקע של תגובות שהוציאו אותי מהיכולת להגיב לך ורק לך..) ואני מודה שנהנתי מכל שניה שקראתי שוב. תודה. |
|
gilsherr |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
gilsherr • 7 במאי 2011
זה רק אני או שעוד מישהו מזהה כאן בעיה של "פליטה מוקדמת",ספרתי רק שלוש או ארבע פעימות בטרם..אופס
|
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
בכוח המוח(שולטת) • 7 במאי 2011
gilsherr כתב/ה: זה רק אני או שעוד מישהו מזהה כאן בעיה של "פליטה מוקדמת",ספרתי רק שלוש או ארבע פעימות בטרם..אופס
גילשר, באמת. כשיהיה לך כזה קונדום, נדבר. (: |
|