Demi |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
Demi • 6 בינו׳ 2004
טוב אשתדל לענות לכל מי ששאל, ולהציג אולי שוב את טענתי
קמור – אם אתה לא מבין למה אני מתכוון אז או שבעתיד תבין או שלא, אי אפשר להסביר את זה לא, אין את האופציה להפסיק אבל איך אני יכול להסביר לך? שפחה נותנת את האפשרות לאדון שלה, היא לא יכולה לנתק את הקשר הזה, היא לא יכולה להשתחרר והיא גם לא יכולה לבקש ממנו לעצור, אין לה זכויות, יש לה אולי רצונות (וגם זה בספק) והאדון יחליט מה שיחליט. אני יודע שזה נשמע מופרך, אקסטרימי, אבל ככה אני מוצא לנכון לקרוא למישהי שהיא שפחה, וכל השאר זה כל השאר, בהמשך תגובתי אנסה להסביר מאיפה הדברים מגיעים ולמה כלום לא נעשה בכפייה למרות שברמת העיקרון שפחה לא יכולה בכלל להתנגד. ניר לב, תודה תודה שאתה החלטת בשבילי על מה אני מדבר אבל עכשיו טעית אני לא מדבר עם זוגיות, ממש לא זוגיות זה מושג ונילי, אנחנו במסגרת בדסמית מבין תהבדל? כי אם לא אז תשובתי היא כמו זאת שהשבתי לקמור – או שתבין בעתיד או שלא, אי אפשר להסביר השפחה היא לא בת זוג, אין זוגיות, יש שליטה, הוא אדון והיא שפחה וזהו, זה מה שיש אם האדון מחליט אז הוא יגור עם השפחה, ואם לא אז לא ולא, השפחה לא תגיד – אני זקוקה לבן זוג ולכן אם אתה לא בן זוג שלי אז אנחנו לא יכולים להיות בייחד, כי אז היא לא שפחה. אז מה כן תגיד השפחה? היא תודה לאדונה על זה שהוא קיים ובכלל מסתכל לכיוון שלה, היא תגיד אמן לכל גחמה שלו, תברך על האוויר שהוא נושם, תעשה בשבילו הכל, בלי לחשוב בכלל על עצמה ולמה? כי היא שפחה וכי הוא האדון שלה. מעבר לזה ניר לב, אין לי מושג מאיפה הבאת את הגבר שאחראי על השלט של הטלביזיה ואת האישה שאחראית על התמונות בבית (או מה שזה לא יהיה) אבל לא משנה כי לא בזה עסקינן. קליבר, תקרא טוב מה שכתבתי ואולי תבין, ועם עוד לא הבנת אז לא אוכל להסביר וסביר להניח שלעולם כבר לא תדע, כי או שמרגישים את זה או שלא. ובנוסף – לא ניסיתי לקבוע מה טוב ומה טוב פחות, סה"כ אמרתי מה זה שליטה שלדעתי לא מאפשרת שליטה מלמטה ולכן אמיתית או מלאה לעומת השאר עכשיו איך אסביר את זה – אינטראקציה שיש לי עם פלונית שונה אינטראקציה שיש לי עם אלמונית ולכן, עם פלונית ארצה קשר מסוג מסוים כי עם זה אנחנו נזרום ביחד, והיא לא תהיה שפחה אמיתית או טוטאלית לפי איך שאני קולט את זה אלא משהו אחר, אבל אלמונית, איתה תהיה לי אינטראקציה אחרת, ולכן אותה ארצה כשפחה טוטאלית. למה? ככה, לא יודע וגם לא מעניין אותי למה, פשוט ככה כי ככה אני מרגיש, ואם אני מרגיש אז זה מספיק. ולהמשך הדיון תשתדלו שלא להשתמש במונחים של זוגיות כי המונח הזה לא נכון כאן, הוא מתאים אולי למקומות אחרים אבל לא לכזה קשר טוטאלי כפי שאני מתאר וגם המונח 24/7 לא בדיוק מתאים, כי אני לא באמת יודע מה זה ואני בספק אם יהיה קונצנזוס בעניין, הדבר נתון לפרשנות זאת ואחרת וחבל על האנרגיות לפחות בהקשר שעליו אני מדבר. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
זאלופון(שולט) • 6 בינו׳ 2004
אם כך אתה מגדיר "אדון" ,אז כנראה שבאמת אין אדונים, כי אני לא מכיר אף שפחה שלא יכולה לנתק את הקשר אם רצונה בכך. אבל כמובן שזו אינה ההגדרה הבדסמית ל"אדון", גם לא הגדרה של 24/7, ולמעשה ספק אם זה שייך בכלל למשהו שאנחנו מכירים כבדסמ. לכן תשובתי היא שיש ויש אדונים, אמיתיים למהדרין, אלא שהם מוגדרים בצורה אחרת.
|
|
Demi |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
Demi • 6 בינו׳ 2004
שםחה לא יכולה לנתק את הקשר, נו צריך להגיד על זה כמה מילים
כמובן שהיא יכולה, אבל מבפנים היא לא יכולה היא לא יכולה להסתכל על האדון שלה מאוכזב אז קשר אתה רוצה שהיא תנתק? היא מעריצה את האדמה שעליה עומד האדון שלה, אז להגיד לו שלא מתאים לה? מבין למה אני מתכוון? |
|
Demi |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
Demi • 6 בינו׳ 2004
אהה זאלופון, ואם קשה לך לקבל את העובדה שאתה לא אדון כי אתה נשלט מלמטה אז אל תגיד שיש אדונים רק שהגדרתם היא שונה, תגיד שיש אדונים אבל שאתה סוויצ
למשל נשלט מלמטה זה גם מונוגמיות מי ישמע על דבר כזה? - האדון מתחייב למונוגמיות?????????????????? סליחה? השפחה קובעת בשביל האדון שהוא יהיה רק איתה? שהוא ישלוט רק בה? שהוא יזיין רק אותה?????? למה מי ומה היא - שפחה או מלכה? זאת רק דוגמה אחת שמסבירה למה כמעט ואין אדונים |
|
kamor(נשלט) |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
kamor(נשלט) • 6 בינו׳ 2004
האם אתה מתכוונן לתלות נפשית כלשהי או משהו בסגנון ?
התלות הזאת שלא נותנת לשפחה להתנתק , והאדון שזכה לכך ..יהיה אדון אמיתי ..... לא חושב ככה .... סורי . . |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
Tame • 6 בינו׳ 2004
כמו שאמר הרברט פרנק בספרו המפורסם "חולית":
עצם השליטה בדבר מסויים היא היכולת להביא לסיומו. אם תחשבו על כך ותגיעו למסקנה שהדבר נכון, תצוף לה גם המסקנה שהנשלטים הם בעצם השולטים בסשן מתוקף מילת הביטחון. הדבר תקף גם לשאר האספקטים בחיים... אני לא אנסה להוכיח את המשפט, אני מביא את זה רק לתשומת לבכם. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 6 בינו׳ 2004
ציטוט: למשל נשלט מלמטה זה גם מונוגמיות
מי ישמע על דבר כזה? - האדון מתחייב למונוגמיות?????????????????? סליחה? השפחה קובעת בשביל האדון שהוא יהיה רק איתה? שהוא ישלוט רק בה? שהוא יזיין רק אותה?????? למה מי ומה היא - שפחה או מלכה? משום מה השיחה הזו מזכירה לי משהו... משהו שיגרום לך לחטוף בעיטה בפעם הבאה שנפגש... אבל... היא מזכירה לי עוד משהו שדיברנו עליו (בדיקות דם וכאלו) אז אם לא בא לך לפרנס את דורקס , אתה תגלה שלמונוגמיות יש ערך... ויש עוד מושג שנקרא אהבה, אבל הוא כנראה לא בדס"מי מספיק בשבילך... ולדעתי אדון צריך לשמוח על יוזמות מצד הסאבית (ע"ע השליטה מלמטה) , או שאתה אוהב שעושים לך טובות? ודבר אחרון - מבחינתי, אדון אמיתי זוכה בכל פעם לקבל את השליטה לידיו. כשאתה נותן למישהו לבחור להשלט על ידך, והוא שב ונותן לך את הכח, הכח שלך והאדנותיות שלך גדולים יותר מאשר שבור והשתמש. |
|
היצור |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
היצור • 6 בינו׳ 2004
קודם כל, אני מסכים איתך לוטוס, בהחלט.
וגם שמח שהבהרת את צבע הכתב שלך. דמי, זה מה שנקרא power exchange, חילופי כוחות. וגם- כפי שאפלטון דיבר על אידאות (היצוג העליון והטהור של רעיון) ועל מימזיס (העתק הרעיון במציאות, שהוא פחות ,'אמיתי' כביכול)- אני בטוח שאדונים רבים יכולים לראות בפנטזיות כמו סיפורה של O את השליטה האמיתית, האבסולוטית. אבל, גם לאותם אנשים, זו תהיה האידאה. המציאות, לרוב, לא עובדת ככה. המימזיס של אידאות כמו סיפורה של O, ז'וסטין של סאד או ונוס בפרווה של מזוך- זה הצורה בה אנו, מקיימים את הבדס"מ. ולכן אין "אדונים מוחלטים אמיתיים" כמו שאתה קורא להם, אלא אדונים מציאותיים אמיתיים, ושפחות, עם מילות ביטחון, גבולות, ורווחת שני הצדדים מול העיניים. היצור. |
|
Demi |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
Demi • 6 בינו׳ 2004
טוב אני לא הולך לענות לכל אחד וכל אחת כי זה יהיה ארוך ומשעמם
ולכן אנסה להסביר מדוע יש אדונים, ומדוע כל השאר זה כל השאר, ואשתדל לקצר לא מדובר באידאה, מדובר ברצון או צורך השפחה היא לשימוש אדונה אם וכאשר יחפוץ בה, היא לא מציבה תנאים, היא לא דורשת יחס, ובטח שלא כל דבר אחר, היא מאושרת ליחס מאדונה ושמחה על שנפל בחלקה הזכות להיות שייכת לו. היא כל כך אוהבת אותו וסומכת עליו, עד כדי כך שכל הגבולות הרכים שלה נפרצים, היא סומכת עליו באופן מוחלט, מה שיחלט יהיה קדוש עבורה. הוא אוהב אותה גם, כשפחתו, הוא דואג לה, שומר עליה, וכן גם משתמש בה כרצונו בזמן ובמקום שמתאים לו. יש להפריד ביו סוגי אהבה יש אהבת אם לבנה ויש אהבה של זוג ונילות (כבר אמרתי בלעעעעעעעעעעעע?) ויש אהבה של אדון לשפחה או של שפחה לאדונה ויש הבדלים משמעותיים בין אהבה לאהבה. עכשיו אני לא טוען שאנחנו צריכים לשאוף לפרפקציוניזם וגם לא טוען שבדסמ "טהור" זה מה שנכון או/ו טוב בשבילינו אני רק........ בפעם הראשונה בפוסט הזה מפנה אתכם לפורום המקביל - פמדום (הבנות על הבנים) עכשיו, לכו ותעשו את ההשואה אני תופס מיילדום מצוי כשליטה מלמטה של סאביות אסטרטיביות שמשפיטות את "אדוניהן" לצרכיהן, מעטים יכולים להיות מוגדרים כאדונים לשפחות במובן ה"אמיתי" של המילה בדיוק כפי שמעט מאוד יכולות להיות מוגדרות כ"שפחות" כפי שאני תופס את המושג. ושוב, זה לא אומר שככה דברים צריכים להיות, גם לא אצלי, גם לא אצל "שפחתי", זה רק מאיר עלינו מזווית אחרת, זווית שלא לכולם טוב לראות משם דברים. |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
תאיר(נשלטת) • 6 בינו׳ 2004
פעם, לפני שנים, החליטה עצרת האו"ם שהציונות היא גזענות. ב"ניקוי ראש" (תכנית סאטירית שהיתה באותה תקופה) הוצג מערכות בו האו"ם מחליט כי הציונות היא גויאבה. אז החליטו.
להיות אנושי זה שיהיו לך מחשבות ורצונות. וודאי שהמבנה הפסיכולוגי של בן אדם והקשרים שלו עם אחרים יכולים לגרום לו לוותר על רצונו. אבל מטבע הדברים הרצון האנושי משתנה. הוא יכול להשתנות כי הסביבה השתנתה (נניח בן הזוג מתנהג אחרת ממה שהיה כשהתחיל הקשר) והוא יכול להשתנות גם בלי שום סיבה חיצונית, סתם כי היה כבר מספיק מאותו דבר. כלומר גם אם הסאבית מאוד רוצה כיום לציית למישהו יתכן שבעוד שנה זה כבר לא יהיה נכון. ואם הסאבית כבר לא רוצה להכנע לאותו אדון - איך זאת לא כפיה? ולמה בכלל סאבית רוצה להכנע לאדון? נראה לי שזה שילוב של שני תנאים: 1. יש בסאבית נטיה התחלתית לחפש כניעה ולהנות ממנה. 2. הסאבית חושבת ומרגישה שאדון מסוים הוא הוא זה שהיא רוצה להכנע לו. בוא נקרא לחלק 2 לשם הדיון אהבה. אהבה היא תמיד תלויה בדבר. לא הייתי מתאהבת באותו בן אדם אם הוא היה מישהו אחר. אולי לא הייתי מתאהבת בו אם הוא היה מכור לסמים קשים, או אם הוא היה גר מאות קילומטרים ממני ולא הייתי מכירה אותו, או אם סתם היה טיפש. רק שילוב התכונות וההתנהגויות שלו שהוא הוא גורם לי לאהוב אותו. זה לא שאהבה היא בהכרח פרקציוניסטית. אנשים מתפשרים על הרבה דברים באהבה שלהם, אבל חייב להיות שילוב מסוים של תכונות שיגרום להם לאהוב אחד ולא אחר. משהו בדרך שאותו בן אדם ספציפי גורם לך להרגיש. מה שלא הבנתי זה את הטענה שלך בנושא זה לגבי הבדל בין גברים לנשים. |
|