lori{ע_מ} |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
lori{ע_מ} • 16 במאי 2011
שוב חוזר הניגון....
כל כך מאוס, לעוס, מתיש, מתסכל ומקומם. רבאק! תתעסקו בחיים שלכם במקום באחרים. |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
nomorenomore • 16 במאי 2011
גרייס כתב/ה: שוב חוזר הניגון....
כל כך מאוס, לעוס, מתיש, מתסכל ומקומם. רבאק! תתעסקו בחיים שלכם במקום באחרים. ב-ד-י-ו-ק ! |
|
שרמומית |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
שרמומית • 16 במאי 2011
Sparafucile כתב/ה: גרייס כתב/ה: שוב חוזר הניגון....
כל כך מאוס, לעוס, מתיש, מתסכל ומקומם. רבאק! תתעסקו בחיים שלכם במקום באחרים. ב-ד-י-ו-ק ! גרייס צודקת, חלאס כבר, זה החיים שלהם |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
נוריתE • 16 במאי 2011
Sparafucile כתב/ה: נוריתE כתב/ה: Siren כתב/ה: גילי, אני מצטערת לבשר לך שעל פי הכתוב כאן (קיצוץ זרתות וכו'), מתברר שאיקס וואי הוא בעצם נספח יאקוזה שהגיע לארץ למטרות מפוקפקות.
אני יודעת את זה מכיוון שקראתי את מה שכתבת, והחלטתי ביני לבין עצמי, (בהסתמך על הידע הרב שיש לי בפסיכולוגיה והבנת נפש האדם, וכמובן מתוך ההכרה היוצאת מן הכלל שלי אותך ואת איקס וואי בתור בני אדם קרובים והפרופילים שבניתי לשניכם בנפרד מזה חמש דקות תמימות) בצורה שרירותית לחלוטין מה טוב ורע עבורך. ישנה דרך להימלט. תוכלי לעבור לחולון. אני אשמור על מוריסון ואקח אותו לספוג תרבות במכללה, ואת תאפי המון עוגות. אין צורך להודות לי. אני רק חברת קהילה וירטואלית אי שם במעמקי הרשת, אשר עושה את המוטל עליה. שאגיד לכם? אגיד כשדיברתי עם היקירתי על ענייו הקרחת אמרה היא ," שיחתוך לעצמו את האצבע הקטנה ברגל,היא גם מיותרת" צדקה הילדה אבל הנה הוא מחפש לחתוך זרתות לא הספיקה לו הקרחת,איזה פסוקים נבחרים מהכתובים הוא הביא לשם כך? מה הלאה? לקפוץ ממגדל שלום כדי להראות לו כמה היא אוהבת ומסורה? למה לא? אני בטוחה שגם לזה הו א ימצא צידוק בכתובים. גילי אלו הם החיים שלך תגלחי ראש חיתכי זרת כרתי אוזן ומצידי גם תוציאי לעצמך את העיין שמאל,עם כפית העיקר שהוא,אוהב אותך. והעיקר שאת אוהבת אותו אפילו אם זה "לפעמים קצת כואב" כמה כעס וקנאה... את נפגעת, זה לא אומר שכל שולט מחפש לפגוע או פוגע. מספיק. קינאה? ספקולום? צ' לא רבות פה בכלוב הולכות לישון וקמות בבוקר עם ברכת "ברוך שלא עשני גילי" ואני,בתוכן. מבטיחה לך. הזה שאתה מכבד אותו בתור "שולט" לא ראוי לזה. הגבול עובר בשלומה הנפשי והפיזי של שפחה ונחצה באיבוד השפיות של האדם שמתעלל בה. ושני המיקרים הללו תקפים פה. ואשה, שלא מפנימה את זה, צר לי עליה. וגבר שלא מפנים את זה, הוא או טיפש או חסר לב או ניהם, אבל שולט אליבא כתורת הבידיס''מ התיקנית הוא לא. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
נוריתE • 16 במאי 2011
kakleta כתב/ה: לא כל כך תפסתי את הסדר: קודם הוא משפיל אותה, מוכר את בגדיה, חותך אצבע ורק אחרי כל זה מוכר אותה מושפלת, ערומה ומדממת?
אז איפה הנזק הפיזעי המדובר? או... מי בכלל ירצה לקנות סחורה פגומה כזאת? א' ב' בסיסיים בכלכלת שוק. |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
master xy(שולט) • 16 במאי 2011
נוריתE כתב/ה: Sparafucile כתב/ה: נוריתE כתב/ה: Siren כתב/ה: גילי, אני מצטערת לבשר לך שעל פי הכתוב כאן (קיצוץ זרתות וכו'), מתברר שאיקס וואי הוא בעצם נספח יאקוזה שהגיע לארץ למטרות מפוקפקות.
אני יודעת את זה מכיוון שקראתי את מה שכתבת, והחלטתי ביני לבין עצמי, (בהסתמך על הידע הרב שיש לי בפסיכולוגיה והבנת נפש האדם, וכמובן מתוך ההכרה היוצאת מן הכלל שלי אותך ואת איקס וואי בתור בני אדם קרובים והפרופילים שבניתי לשניכם בנפרד מזה חמש דקות תמימות) בצורה שרירותית לחלוטין מה טוב ורע עבורך. ישנה דרך להימלט. תוכלי לעבור לחולון. אני אשמור על מוריסון ואקח אותו לספוג תרבות במכללה, ואת תאפי המון עוגות. אין צורך להודות לי. אני רק חברת קהילה וירטואלית אי שם במעמקי הרשת, אשר עושה את המוטל עליה. שאגיד לכם? אגיד כשדיברתי עם היקירתי על ענייו הקרחת אמרה היא ," שיחתוך לעצמו את האצבע הקטנה ברגל,היא גם מיותרת" צדקה הילדה אבל הנה הוא מחפש לחתוך זרתות לא הספיקה לו הקרחת,איזה פסוקים נבחרים מהכתובים הוא הביא לשם כך? מה הלאה? לקפוץ ממגדל שלום כדי להראות לו כמה היא אוהבת ומסורה? למה לא? אני בטוחה שגם לזה הו א ימצא צידוק בכתובים. גילי אלו הם החיים שלך תגלחי ראש חיתכי זרת כרתי אוזן ומצידי גם תוציאי לעצמך את העיין שמאל,עם כפית העיקר שהוא,אוהב אותך. והעיקר שאת אוהבת אותו אפילו אם זה "לפעמים קצת כואב" כמה כעס וקנאה... את נפגעת, זה לא אומר שכל שולט מחפש לפגוע או פוגע. מספיק. קינאה? ספקולום? צ' לא רבות פה בכלוב הולכות לישון וקמות בבוקר עם ברכת "ברוך שלא עשני גילי" ואני,בתוכן. מבטיחה לך. הזה שאתה מכבד אותו בתור "שולט" לא ראוי לזה. הגבול עובר בשלומה הנפשי והפיזי של שפחה ונחצה באיבוד השפיות של האדם שמתעלל בה. ושני המיקרים הללו תקפים פה. ואשה, שלא מפנימה את זה, צר לי עליה. וגבר שלא מפנים את זה, הוא או טיפש או חסר לב או ניהם, אבל שולט אליבא כתורת הבידיס''מ התיקנית הוא לא. נורית , בואי ואחדש לך משהו בהמה מטומטמת שכמותך - הרבה נשים הולכות לישון בלילה ומתות לקום כמו גילי . אני מבין שעכשיו ספירת העומר ואת לא מגלחת את השיער בגב ובפנים , אבל תעשי טובה שבוע הבא בלג בעומר רוצי לספר . טיפשה כבר לא תהיי ... |
|
lori{ע_מ} |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
lori{ע_מ} • 16 במאי 2011
נוריתE כתב/ה: Sparafucile כתב/ה: נוריתE כתב/ה: Siren כתב/ה: גילי, אני מצטערת לבשר לך שעל פי הכתוב כאן (קיצוץ זרתות וכו'), מתברר שאיקס וואי הוא בעצם נספח יאקוזה שהגיע לארץ למטרות מפוקפקות.
אני יודעת את זה מכיוון שקראתי את מה שכתבת, והחלטתי ביני לבין עצמי, (בהסתמך על הידע הרב שיש לי בפסיכולוגיה והבנת נפש האדם, וכמובן מתוך ההכרה היוצאת מן הכלל שלי אותך ואת איקס וואי בתור בני אדם קרובים והפרופילים שבניתי לשניכם בנפרד מזה חמש דקות תמימות) בצורה שרירותית לחלוטין מה טוב ורע עבורך. ישנה דרך להימלט. תוכלי לעבור לחולון. אני אשמור על מוריסון ואקח אותו לספוג תרבות במכללה, ואת תאפי המון עוגות. אין צורך להודות לי. אני רק חברת קהילה וירטואלית אי שם במעמקי הרשת, אשר עושה את המוטל עליה. שאגיד לכם? אגיד כשדיברתי עם היקירתי על ענייו הקרחת אמרה היא ," שיחתוך לעצמו את האצבע הקטנה ברגל,היא גם מיותרת" צדקה הילדה אבל הנה הוא מחפש לחתוך זרתות לא הספיקה לו הקרחת,איזה פסוקים נבחרים מהכתובים הוא הביא לשם כך? מה הלאה? לקפוץ ממגדל שלום כדי להראות לו כמה היא אוהבת ומסורה? למה לא? אני בטוחה שגם לזה הו א ימצא צידוק בכתובים. גילי אלו הם החיים שלך תגלחי ראש חיתכי זרת כרתי אוזן ומצידי גם תוציאי לעצמך את העיין שמאל,עם כפית העיקר שהוא,אוהב אותך. והעיקר שאת אוהבת אותו אפילו אם זה "לפעמים קצת כואב" כמה כעס וקנאה... את נפגעת, זה לא אומר שכל שולט מחפש לפגוע או פוגע. מספיק. קינאה? ספקולום? צ' לא רבות פה בכלוב הולכות לישון וקמות בבוקר עם ברכת "ברוך שלא עשני גילי" ואני,בתוכן. מבטיחה לך. הזה שאתה מכבד אותו בתור "שולט" לא ראוי לזה. הגבול עובר בשלומה הנפשי והפיזי של שפחה ונחצה באיבוד השפיות של האדם שמתעלל בה. ושני המיקרים הללו תקפים פה. ואשה, שלא מפנימה את זה, צר לי עליה. וגבר שלא מפנים את זה, הוא או טיפש או חסר לב או ניהם, אבל שולט אליבא כתורת הבידיס''מ התיקנית הוא לא. כמה פעמים כבר קראנו את המנטרה הזו? אני קראתי אותה כאן כשכתבת אותה עליי כמה וכמה פעמים, וגם בפרטי פנית אליי עם זה ואני בטוחה שגם אחרות. נורית יקרה, זה שאת "נדפקת" ושוב ושוב מצאת את עצמך מול אנשים חסרי יכולת או אנאערף מה.. אין זה אומר שגם אחרות חיות במערכות יחסים שכאלה. ועם כל האמפטיה למצוקות/לשדים/לטראומות שיש בעברך, תרפי. זה בסדר להביע דעה, זה בסדר לא להסכים, אבל זה לא בסדר להתלהם ולקטול. את מתישה. את פשוט מתישה. כמה שולטים ונשלטות עוד תעלי על המוקד? הבנו. הBDSM שלך נכון, טהור, אמיתי, שפוי, בטוח, בהסכמה, בלה בלה, ידה ידה. כל השאר טועים. עוורים. טפשים. לא רואים את הנולד כמוך. הבנו. תחי נורית מלכת הכלוב! האורים והתומים של הBDSM בישראל! ואולי, רק אולי, יום אחד, תפסיקי לשפוט. תקבלי את זה שיש מעבר. שלא הכל את יודעת. ענווה היא לא מילה גסה. לכל שאר המקטרגים, הנושאים האלה כבר נטחנו לא פעם. להזכירכם, לפני 10 שנים סשן מחטים היה נחשב בעיניי כמה לסשן אקסטרימי. להצליף במישהי במועדון היה נחשב שיא השיאים. פעם הכל היה בשושו וחס ושלום אם מישהו יידע. מותר שלא להסכים. זה לא במקום לקטול ולעלות על המוקד כל פעם מחדש את הזוג התורן. אוף. |
|
פייה{O} |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
פייה{O} • 16 במאי 2011
גרייס כתב/ה: רבאק! תתעסקו בחיים שלכם במקום באחרים.
החיים של אחרים יותר מעניינים אני חושבת שמי שמפרסמת בלוג חושפני פומבי ופוסטים בפורום בעניין היחסים שלה עם אדונה עושה זאת כדי לשתף ולהכניס אותנו לחייה. זה קצת מצחיק לפרסם באופן פרובוקטיבי ואז לצפות שלא יתעסקו לך בחיים, לא? מכיוון שאני לא מכירה אישית אף אחד מהנוגעים בדבר וגם אין לי מושג כמה מזה בכלל אמיתי, אין לי עניין וטעם להתערב 'במציאות', אבל אני חושבת שזה לגיטימי ומתבקש להגיב כאן בוירטואליה גם תגובות שאינן תומכות ואוהדות. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
נוריתE • 16 במאי 2011
master xy כתב/ה: נוריתE כתב/ה: Sparafucile כתב/ה: נוריתE כתב/ה: Siren כתב/ה: גילי, אני מצטערת לבשר לך שעל פי הכתוב כאן (קיצוץ זרתות וכו'), מתברר שאיקס וואי הוא בעצם נספח יאקוזה שהגיע לארץ למטרות מפוקפקות.
אני יודעת את זה מכיוון שקראתי את מה שכתבת, והחלטתי ביני לבין עצמי, (בהסתמך על הידע הרב שיש לי בפסיכולוגיה והבנת נפש האדם, וכמובן מתוך ההכרה היוצאת מן הכלל שלי אותך ואת איקס וואי בתור בני אדם קרובים והפרופילים שבניתי לשניכם בנפרד מזה חמש דקות תמימות) בצורה שרירותית לחלוטין מה טוב ורע עבורך. ישנה דרך להימלט. תוכלי לעבור לחולון. אני אשמור על מוריסון ואקח אותו לספוג תרבות במכללה, ואת תאפי המון עוגות. אין צורך להודות לי. אני רק חברת קהילה וירטואלית אי שם במעמקי הרשת, אשר עושה את המוטל עליה. שאגיד לכם? אגיד כשדיברתי עם היקירתי על ענייו הקרחת אמרה היא ," שיחתוך לעצמו את האצבע הקטנה ברגל,היא גם מיותרת" צדקה הילדה אבל הנה הוא מחפש לחתוך זרתות לא הספיקה לו הקרחת,איזה פסוקים נבחרים מהכתובים הוא הביא לשם כך? מה הלאה? לקפוץ ממגדל שלום כדי להראות לו כמה היא אוהבת ומסורה? למה לא? אני בטוחה שגם לזה הו א ימצא צידוק בכתובים. גילי אלו הם החיים שלך תגלחי ראש חיתכי זרת כרתי אוזן ומצידי גם תוציאי לעצמך את העיין שמאל,עם כפית העיקר שהוא,אוהב אותך. והעיקר שאת אוהבת אותו אפילו אם זה "לפעמים קצת כואב" כמה כעס וקנאה... את נפגעת, זה לא אומר שכל שולט מחפש לפגוע או פוגע. מספיק. קינאה? ספקולום? צ' לא רבות פה בכלוב הולכות לישון וקמות בבוקר עם ברכת "ברוך שלא עשני גילי" ואני,בתוכן. מבטיחה לך. הזה שאתה מכבד אותו בתור "שולט" לא ראוי לזה. הגבול עובר בשלומה הנפשי והפיזי של שפחה ונחצה באיבוד השפיות של האדם שמתעלל בה. ושני המיקרים הללו תקפים פה. ואשה, שלא מפנימה את זה, צר לי עליה. וגבר שלא מפנים את זה, הוא או טיפש או חסר לב או ניהם, אבל שולט אליבא כתורת הבידיס''מ התיקנית הוא לא. נורית , בואי ואחדש לך משהו בהמה מטומטמת שכמותך - הרבה נשים הולכות לישון בלילה ומתות לקום כמו גילי . אני מבין שעכשיו ספירת העומר ואת לא מגלחת את השיער בגב ובפנים , אבל תעשי טובה שבוע הבא בלג בעומר רוצי לספר . טיפשה כבר לא תהיי ... בהמה וטיפשה איש תקרא לזאת שאתה "דואג לה" כל כך "יפה" לא לאחת שלא שייכת לך מבין? עם כל הטיפול המסור שלך לא אתפלא אם הי א תקום בוקר אחד באמת מתה.(או שבעצם לקום הי א כבר לא תזכה) |
|
lori{ע_מ} |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
lori{ע_מ} • 16 במאי 2011
פייה כתב/ה: גרייס כתב/ה: רבאק! תתעסקו בחיים שלכם במקום באחרים.
החיים של אחרים יותר מעניינים אני חושבת שמי שמפרסמת בלוג חושפני פומבי ופוסטים בפורום בעניין היחסים שלה עם אדונה עושה זאת כדי לשתף ולהכניס אותנו לחייה. זה קצת מצחיק לפרסם באופן פרובוקטיבי ואז לצפות שלא יתעסקו לך בחיים, לא? מכיוון שאני לא מכירה אישית אף אחד מהנוגעים בדבר וגם אין לי מושג כמה מזה בכלל אמיתי, אין לי עניין וטעם להתערב 'במציאות', אבל אני חושבת שזה לגיטימי ומתבקש להגיב כאן בוירטואליה גם תגובות שאינן תומכות ואוהדות. לא לא לא. ממש לא פייה. זה לגיטימי ומתבקש להגיב. גם תגובות שאינן תומכות ואוהדות. זה לגיטימי לחוות דעה שלילית ולגיטימי לדאוג לשלומן של הנשלטות. אבל זה בהחלט לא לגיטימי לפתוח שרשור זעקה בשמה של מישהי שמעולם לא זעקה לעזרה. וזה לא לגיטימי שאותו קומץ של אנשים יסקול אדם אחר או ישפוט בצורה כל כך שלילית ומכוערת מערכות יחסים של אחרים ויתרץ את זה ב"את חשפת את זה בבלוג, אני אעשה עם זה מה שאני רוצה!". אנשים חושפים פה קטעים/סצינות מתוך מערכות יחסים שלמות שהם נמצאים בהן, אין זה אומר שמותר לנו לחפור באותן מערכות יחסים, לבחון, לשפוט ולנסות להוציא לפועל את גזר הדין. |
|