kasandra(מתחלפת){jegularis} |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 22 במאי 2011
בשבילי זה נטו עניין של התמסרות והתמזגות לאחד
לצורך העניין לא משנה באיזה צד של הזין אני נמצאת. יחד עם זאת אני לא אשלול שיש גם הומואים בארון , או דו מיניים שמפחדים להצהיר זאת על עצמם (בעיקר כי לרוב הם מפחדים מלבדוק מה הם באמת בפנים, מסיבות כאלו ואחרות) בעיניי זה משהו שניתן להרגיש בקשר ברמה האישית והאינטימית עם הבנאדם. חוץ מזה הנאה מינית היא לא עניין של רציונל, אנחנו לא מרטיבים במכנסיים כי שכלית הורגלנו לכך , זה הבה יותר דברים מורכבים גם פיזיולוגיים וגם נפשיים וגם פיזיים ביחד. אפשר להנות מעוד גירויי מיני עצבי בספינקטר נוסף בגוף ויחד עם זאת לא להימשך לבניי מינך כמוהו מיניות זה דבר יותר מורכב מגבול שחור ולבן שמפריד ביניהם,כמו שגם הומוסקסואליות או דו מיניות היא העדפה יותר מורכבת מעניין הורמונאלי בלבד, ומזה שנולדים עם זה (כמו שהרבה אוהבים להגיד). |
|
sun light(נשלט) |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
sun light(נשלט) • 22 במאי 2011
כאחד שמאוד נהנה מחילוף התפקידים הזה אוכל לתת את הפרספקטיבה שלי בלבד
ראשית אני חושב שמראה של אשה עם "זין" זה מראה מאוד סקסי, לא שולל את העובדה שהיא מאוד סקסית גם ללא סטראפ like god intended אך זה הרי לא סותר כן יש משהו כוחני (וללא ספק שזה פסיכולוגי בלבד) במראה הזה ובחילוף התפקיד אך לחבר את זה להשפלה נראה לי קצת far fetch אני לא באמת חושב שיש כאן אקט אמיתי של השפלה, יותר מתחבר לאינטימיות העצומה שבדבר, שאני מתנתק מתפקיד הגבר המסורתי, מהמסכה שאני עוטה על עצמי כל יום, עושה לט גו ומשתחרר ומתמסר ומתענג וגונח ...בשלמות עם ההנאה אותה אני חווה , יש בכך סוג של אינטימיות מאוד עמוקה עם בת הזוג. כמו שיולי כבר אמרה אני מוצא שיש הבדל גדול אם מישהי מזיינת אותי עם דידלו / אצבע לעומת מקרה שהיא מזיינת אותי עם סטראפ ושני הגופות של שנינו לוקחים חלק מלא בחוויה ושוב מסכים עם ההשוואה של יולי של אוננות למול זיון לגבי ההקשר האוט' לנטיה מינית, אני לא חושב שהנאה ממין אנאלי, בעיקר אם ניקח בחשבון שאיי שם נמצאת איזה נק' G, מתחברת באופן מיידי לנטיה מינית. אישית איני רואה את עצמי כסטרייט וכנראה שגם אחרים לא אך אין קשר בין הדברים. אני יכול להנות מזין של גבר אך זה עדיין לא יחליף את החוויה של אשה עם סטראפ |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
הדורבנים(נשלט) • 22 במאי 2011
מתחבר מאוד למה שרסיציבי יולי ובכוח אמרו.
בעיקר אני חושב שזה סממן של אדנות. האישה הופכת את הגבר באותו הרגע למשהו אחר. לאשה, לזונה קטנה ומיוחמת (שכחתי מי אמר) וכו'. מה שהרגיש לי ממה שמורטישיה כתבה היא השאלה מה הקשר בין שליטה להשפלה. מה הקשר בין אדנות לנשיות/גבריות. בכח קצת ענתה על זה, שזה כיף להשפיל, ולהנות מזה מינית, כי כשאוהבים יש רשת ביטחון טבעית. אצלי, אני חושב שרובם המוחלט של הפנטזיות שלי של השפלה קשורות בסממן הזה, של אדנות נשית עליי. ואין לי בכלל פנטזיות על בעילה, כלומר - אפשר להשיג את האדנות הזאת באמצעים אחרים. אני כבר לא ממש יכול להפריד ביניהם - בשבילי אדנות היא השפלה היא ריגוש מיני מטורף. אבל לא אכפת לי להתנסות מבעילה, ואני כן מאוד מתגרה מקרוס-דרסינג, אבל רק עם הפרטנרית מתגרה מזה גם, ויוזמת. אחרת זה לא שווה לי בכלל. אני לא מבין למה זה מגרה אותי, אני רק יודע ש: א. זה לא קשור להומוסקסואליות כלל. ב. זה לא בקטע של "בזה שאני לבוש כמו אשה ומושפל, זה בשביל להשפיל נשים". אז מה זה כן? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון מאי 22, 2011 2:36 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
השולט אור(שולט) • 22 במאי 2011
את זה אני מבינה.
אבל ממה את גומרת בעצם?[/quote] מלזיין. בחלק הפיזי - הסטרפאון לוחץ על אזור הכוס-שלפוחית, והלחץ המשתנה מחזק את הגירוי. אבל בתכלס, לא מזה באה הגמירה. הגמירה היא תמיד קודם כל מהראש ואחר כך מכל איבר בגוף. אני יכולה לגמור מזה שאני דורשת מהשפחה שלי למצוץ לי את הזין - והרי אין לי שם עצבים, זה גומי. אבל הגמירה היא מהראש, בדיוק בגלל זה הגמרתי נשים מגירוי חלקים בגופן שאין בינם ובין הכוס כל קשר (רגליים, כתפיים, כף יד, בטן, גב וכל חלק אחר בו "טיפלתי"). |
|
קייסי |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
קייסי • 22 במאי 2011
זה גם חילוף התפקידים שדובר עליו קודם - הגירוי הוא מהחריגה מן הנורמה, מההתנהלות השונה, השערורייתית. אבל לא רק.
מבחינתי מדובר בהרחבה של המנעד בין נשיות לגבריות, בשני הצדדים. אני לא הופכת לגברית יותר כשאני מזיינת. אני פשוט מפסיקה להיות מוגבלת רק לנשיות שלי והופכת למשהו רחב יותר, עוצמתי יותר, רב גווני יותר. סוג של על-אשה או על-אדם. הכוס שלי לא נעלם לשום מקום, הוא רק מועצם באיבר נוסף, ואני יכולה להשתמש בכל אחד מהם כרצוני כדי לבעול ולנכס. גם הנשלט שלי נע בהתאמה בתוך קשת רחבה יותר של תפקידים על הסקאלה שבין גבריות ונשיות. כשהוא אוכל בתחת הוא כבר לא רק גבר. הוא גם וגם, אבל מלמטה. תת-גבר או תת-אשה. הוא זה שנבעל ומנוכס ונחדר ונשלט ומשומש על ידי האיבר הרב-מיני שלי. אולי מכאן נובעת תחושת ההשפלה, אבל היא מגרה כל כך. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
השולט אור(שולט) • 22 במאי 2011
תשובה מהממת קייסי
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
הדורבנים(נשלט) • 22 במאי 2011
קייסי כתב/ה: זה גם חילוף התפקידים שדובר עליו קודם - הגירוי הוא מהחריגה מן הנורמה, מההתנהלות השונה, השערורייתית. אבל לא רק.
מבחינתי מדובר בהרחבה של המנעד בין נשיות לגבריות, בשני הצדדים. אני לא הופכת לגברית יותר כשאני מזיינת. אני פשוט מפסיקה להיות מוגבלת רק לנשיות שלי והופכת למשהו רחב יותר, עוצמתי יותר, רב גווני יותר. סוג של על-אשה או על-אדם. הכוס שלי לא נעלם לשום מקום, הוא רק מועצם באיבר נוסף, ואני יכולה להשתמש בכל אחד מהם כרצוני כדי לבעול ולנכס. גם הנשלט שלי נע בהתאמה בתוך קשת רחבה יותר של תפקידים על הסקאלה שבין גבריות ונשיות. כשהוא אוכל בתחת הוא כבר לא רק גבר. הוא גם וגם, אבל מלמטה. תת-גבר או תת-אשה. הוא זה שנבעל ומנוכס ונחדר ונשלט ומשומש על ידי האיבר הרב-מיני שלי. אולי מכאן נובעת תחושת ההשפלה, אבל היא מגרה כל כך. בדיוק. לנצור ולשמור. |
|
Morticia |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
Morticia • 22 במאי 2011
הי, אני רק עכשיו פותחת את המחשב ותארו לכם מה גדולה שמחתי לגלות את כל התגובות.
קראתי את כולן ושמחתי, ראשית כי הן כולן ענייניות ולא לוחמניות ושנית, כיוון שחלקכם אמרתם דברים מאוד מעניינים. אז ראשית, תודה. שנית, הרבה מכם בכל זאת התייחסו לדברים כמו איך חינכו אותנו בחברה ותחושות העצמה בזכות איבר מין זכרי תותב. אני לא אתעקש על הגדרת סטרייט מהו אני רק אומר שכוונתי היתה שמי שכל חלומו מתחיל ונגמר בזין מזיין אותו בתחת, אולי אישה זה לא בהכרח מושא תשוקותיו. מה גם שהחינוך בחברה הוא מאוד שוביניסטי. החברה היא מאוד שוביניסטית. קשה לי מאוד להתחבר לתפישת עולם בה הנשיות שלי מתעצמת כיוון שלבשתי על עצמי מסכה של גבר ו/או לקחתי על עצמי מסכה של גבר. זה בעצם מוצג כסוג של וידוי באמת המרה בה גבר הוא בפירוש יצור חזק ובשל כך שולט אל מול אישה. עם זאת, מאוד אהבתי את התיאור של יולי ויש בו המון לדעתי. אני הייתי בסיטואציות כאלה רק עם גבר שהיה בן זוגי ואכן יש משהו מאוד מענג בקירבה האינטימית הזו בין הגופים אך מעולם לא חווינו זאת, לא הוא ולא אני, כאקט כוחני, משפיל, מקטין את גבריותו או מעצים את נשיותי. זה הסב הנאה אדירה עבור שנינו ואפילו לא אגזים אם אומר שבמובן הזה לסיטואציה בה אני זיינתי אותו באמצעות תותב בתחת היה אלמנט ונילי מובהק. אני בטח ובטח לא אומרת שכל גבר שרוצה בתחת הוא הומו. מה פתאום? ממש לא. ובין שתי נשים אני בטוחה שהמשחק הוא קצת אחר. מה גם שבהחלט יתכן ויש נשים שמסתקרנות מהמשחק של "לו היה לי זין" אבל האם זה בא על חשבון אהבתן לאבר מינן הנשי? באשר לאורגזמה, עניין אותי לקרוא את השליטה אבל גם אזכיר שיש סטראפ-אונס דו כיווניים עם רטט המיועד להפעיל גירוי על הדגדגן. אגב, גם אני יכולה למצוא הנאה בגבר בחוטיני. אבל לא כי זה משפיל אותו ולא כי עכשיו הוא האישה. אלא כי אני מסוגלת להתגרות מינית מהמון המון מצבים. מבחינתי בין כוחניות להשפלה אין כזה מרחק באמת וקשה לי עם תפישת העולם בה ברגע שאישה לובשת על עצמה אבר מין זכרי תותב היא כוחנית, חזקה. בעיני כוחניות היא תמיד חולשה ומספיק שיהיו רחם וכוס כדי שתוכלו להבחין בעוצמתה של אישה. אני אגב גם לא מוצאת שום בעייתיות בכך שברגע שבחרתי לשים עליי תותב אני לא בוכה על אובדן אבר מיני הנשי. אני רק הדגשתי את אהבתי לאבר מין הנשי והנאתי ממנו כפי שהוא. הנאתי מלאת העוצמה הנשית שלי. מה? אף פעם לא ראיתם גבר נופל על ארבע לכבוד כוס? למה? כי זה לא כוחני מספיק? אבוי! במקום הזה מצאתי את תשובתו של רצסיבי כמעניינת ביותר שכן הוא הודה שהוא כלל לא עשה זאת דברים בשם ההנאה וההשפלה עבורו באה באותה המידה גם מגבר וגם מאישה. אז אסכם ואומר שמבחינתי יש פה שני דברים. ראשית, חינוך שוביניסטי להחריד של החברה ושנית, אהבת זין מודחקת ושימוש באישה כאמצעי של ענישה. זה בטוח לא נכון על כולם ותראו איזה יופי של תשובות אפשר לתת. אבל אם יש מי שרואה בכך שאישה, דווקא אישה, מקבלת העצמה כוחנית ואלמנט משפיל רק בזכות החלפת התפקידים ה"מסורתית" באוזניי הוא מדבר הרבה שוביניזם. עמכם הסליחה. אין תפקיד מסורתי. היה פעם אדם ניאנדרטלי שכשרצה לזיין היה נותן לאישה כאפה והיא היתה צריכה להתכופף על איזה סלע ולאכול את הזין שלו עמוק וחזק בלי שום פורפליי, בלי שום הכנה. זו כוחניות, זו גבריות פרימיטיבית. עוצמה נשית לא נמצאת במקום בו אני הופכת את עצמי לכזה מין גבר והתמסרות לאישה לא נמצאת במקום בו גבר מעניש את עצמו על כך שאי שם בתוכו מסתתר עוד כזה ניאנדרטל. באמת תודה על כל התגובות ושמחה שנפתח כאן דיון מעניין, מקווה שימשיך. בברכת המשך יום נפלא, מורטישה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון מאי 22, 2011 4:52 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
בכוח המוח(שולטת) • 22 במאי 2011
ציטוט:
את זה אני מבינה. אבל ממה את גומרת בעצם? מלזיין. בחלק הפיזי - הסטרפאון לוחץ על אזור הכוס-שלפוחית, והלחץ המשתנה מחזק את הגירוי. אבל בתכלס, לא מזה באה הגמירה. הגמירה היא תמיד קודם כל מהראש ואחר כך מכל איבר בגוף. אני יכולה לגמור מזה שאני דורשת מהשפחה שלי למצוץ לי את הזין - והרי אין לי שם עצבים, זה גומי. אבל הגמירה היא מהראש, בדיוק בגלל זה הגמרתי נשים מגירוי חלקים בגופן שאין בינם ובין הכוס כל קשר (רגליים, כתפיים, כף יד, בטן, גב וכל חלק אחר בו "טיפלתי").[/quote] _________________ אני מבינה. פשוט הבנתי לא נכון את האמירה שלך על כך שאת רק עם זין, ולא משתמשת בכוס. כי אני למשל מתגרה נורא, אבל לא גומרת כשאני מזיינת. למה? כי אני מהופנטת בדר"כ מול התגובות שזה מוציא, זה מגרה אותי, אבל משאיר אותי בשליטה. לגמור מבחינתי זה לעזוב שליטה. אז אולי בגלל זה אני גומרת רק אחרי, כשאני "מטופלת" או יכולה להתרכז בעצמי. בכל אופן, זה שלי. מעבר לזה אמרו כאן המון דברים חשובים שכרוכים בחופש הקווירי. החופש להחליט מי ומה אנחנו, בלי להכנע לג'נדר. אלה דברים נכונים מאוד. אבל לפעמים זה ארצי הרבה יותר, ופשוט הרבה יותר - זה גם הדבר האחרון שאני רוצה להוסיף על "להפוך אותו לאשה": קראתי את זה באיזה מקום, ואני מסכימה לגמרי - אני לא הופכת אותו לאשה, אלא לשרמוטה מיוחמת. הוא לוהט מיחום שם בגללי, עד שהוא הופך לזנזונת מטומטמת שיונקת ובולעת, מלקקת ונחדרת וצריכה. אותי. הוא מצליח לחוות צורך להתמלא (בי), תחושת חסר ורצון למילוי, עד שהוא מוכן לעשות המון דברים (בגללי, אחרת זה לא מרגש אותי בשיט), חלקם מוזרים מאוד. הוא מוכן לחצות את תחושת ההשפלה בשביל להתמלא, בשביל לא להשאר רעב. בשביל לקבל אותי, כמו שנקבה זקוקה לזכר. ואז הוא נותן לעצמו להתמלא, להתענג על התחושות כמעט בבולמוס. ככה, בלי לשלוט בזה. ומהמקום הזה הוא נבעל ומנוכס, ורך ומתמסר ועף. אולי בגלל זה קשה לי לגמור שם. זה כל כך מגרה לשמור שם שליטה. מה יותר משפיל מזה? מה יותר מגרה מזה? וזה לא ממש משנה מי עושה את זה למי, זה מגרה נורא משני הצדדים. |
|
Morticia |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
Morticia • 22 במאי 2011
אבל בכח, מה את בעצם אומרת?
שאישה שאוהבת זין ומתה לזין היא זנזונת מטומטמת? חלשה ומושפלת? הדרך להשפיל גבר היא בעצם לחקות את המקום בו האישה מושפלת? זה לא חורה כאן לאף אחד? אם כל כך מעניינת אתכם ההשפלה, למה ממקום כל כך מדכא נשים כתפישת עולם שוביניסטית? ואגב, פוג, אני לא שאלתי על הקשר בין שליטה לבין השפלה אני שאלתי על הקשר בין אהבת זין לבין הערצת אישה. אודה אבל שאני לא כזה מתגרה מהשפלה ואיני נוטה להיות כוחנית. לא כי אני אישה אלא כי אני בן אדם חזק. ואני חזקה גם כאישה ואותי מגרה ההתמסרות של הגבר לנשיות שלי, כפי שהיא. אומרים שכשהזין עומד, השכל בתחת. אני לנצח אהנה מזין עומד דום לכבודי ולכבוד גופי הנשי. זה לא אומר שלא אוכל למצוא הנאה בדברים אחרים אבל אזכיר לכם שפתחתי את הפוסט בעקבות פנייה שקיבלתי כאן באתר. מגבר שכל רצונו וכמיהתו זה שאישה תלבש על עצמה זין ותבעל אותו בתחת (כן, נכון השליטה - מילה די מגעילה, מסכימה) וראיתי תמונות שלו ולא הצלחתי לראות בהן את האישה. ראיתי גבר שמחפש זין ענק שיזיין אותו בתחת. וזה מבחינתי לא פאמדום. זה יכול להיות, הכל יכול להיות. אבל זה לא הכרחי ובכל מקרה לא נראה לי שיתכן שכוח נשי, שליטה נשית, תהיה בעצם שליטה גברית ברוורס. הרבה יותר מעניין בעיני לשלוט ולהוביל כאישה בלי להתנצל ובלי לדעת בעומקי לבי שבעצם מתוקף היותי אישה אני בכלל חלשה... |
|