שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

"אני מאשים" הדאנג'ן משפט ראווה

ויבי אנושי​(שולט)
לפני 13 שנים • 25 במאי 2011
ויבי אנושי​(שולט) • 25 במאי 2011
בכוח המוח כתב/ה:
Dungeon כתב/ה:
נשרף בלהבה כתב/ה:
לא כל כך קשור לשרשור עצמו, אבל מטריד אותי הרבה יותר: בדאנג'ן יש מצלמות אבטחה? כלומר, בשורה התחתונה, כל המבלים במועדון מצולמים???

על פי דרישת משטרת ישראל, לא ניתן כיום לקבל רישיון עסק לפתיחת מועדון, מבלי שהמועדון יהיה מרושת במצלמות אבטחה. מיותר לציין שלא נעשה בצילומים כל שימוש למעט לצורכי אבטחה, הם נשמרים על ההארד דיסק במשך 7 ימים ולאחר מכן נמחקים.

זה אומר שהם נמחקו היום, או ששמרתם את ה"הוכחה" לכך שהוא אכן ירק?

אין הוכחה כזו לאא ייתכן וצולמו עובדות שלא התרחשו. דבריו הם עורבא פרח. אני בטוח בחפותי ואם יוצג בפניי צילום שכזה אהיה הראשון להתנצל. גיא, אם אכן יש צילום כזה אתה מוזמן ליצור איתי קשר ולהציג אותו בפניי. החזקתי ממך מעט יותר בן אדם עד שקראתי את תגובתך לפוסט שלי.
Brave Dwarf
לפני 13 שנים • 25 במאי 2011
Brave Dwarf • 25 במאי 2011
Dungeon כתב/ה:
צדיק הדור...
שכחת לספר על תקרית קודמת, שבה כמעט הורחקת מהמועדון לאחר שהטרדת את אחת הברמניות שלנו.
שכחת לספר על הקללות בפייסבוק.
מצלמות האבטחה שלנו מספרות סיפור קצת שונה, בלשון המעטה, מסיפור הקוזאק הנגזל שאתה מנסה לצייר כאן.

שתי המסיבות בסוף השבוע האחרון היו הומות אדם, המועדון היה מלא בבליינים, ומטבע הדברים יש בשוליים תופעות שליליות שיש לטפל בהן. לא נאפשר ולא נשלים עם התנהגות שפוגעת בשלומם או בהנאתם של אורחינו. בכל בעיה שהיא ניתן לפנות בכל עת לאחד מאנשי הצוות או האבטחה במקום, והבעיה תטופל מיידית. מי שיטריד, יתנהג באלימות, פיזית או מילולית, או יעשה דין לעצמו - יורחק מהמועדון.

באמת? דווקא לפי איך שזה נראה כאן, מהמועדון הורחק אדם שהוטרד ושהאלימות הופנתה כלפיו וזאת על סמך מה? על סמך צילומים מסתוריים שאף אחד לא טרח להראות לו ועל סמך קללות בפייסבוק?

ואם יש בשוליים תופעות שליליות שיש לטפל בהן זאת ההזדמנות לעשות זאת - או להראות לבחור את ה"צילומים" או להתנצל בפניו ולפצותו.