the rain song |
לפני 13 שנים •
5 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
5 ביוני 2011
the rain song • 5 ביוני 2011
pet כתב/ה: the rain song כתב/ה: אני נהנית מכאב שנחשב רע אצל רוב האנשים. ה"כאב הטוב" שאתם מדברים עליו הוא הכי רע בעולם עבורי. אני משערת שזה מאותן סיבות שיש מי שאוהב מלפפון ומישהו אחר עגבניה. - טעם אישי
איזה סוג של כאב את אוהבת? (אשמח לדוגמא ל"כאב רע" שאת אוהבת :- ) חיבתי לכאב לא קשורה לסקס או לבדסמ. אחת הסיבות שהסתקרנתי והסכמתי לנסות את הבדסמ על בשרי היתה חיבתי לכאב. למשל, כאב שרירים תפוסים - אני מתה על זה. ההתנהלות האיטית הזאת שכל השרירים בגוף תפוסים, המודעות לאנטומיה שלנו - אוהבת מאוד. אם למשל חטפתי זבנג ממשהו או נפלתי אז יש את הכאב החד בהתחלה שתלוי כמובן מה העוצמה שלו אבל אני מסתדרת איתו. לאחר מכן, יש כאב עמום כזה לאורך זמן. לא כאב חזק מידי אבל נסבל. גם אותו אני מחבבת. אני אוהבת לחטא פצעים למשל שזה שורף כזה.... דרך אגב, זו היתה ההנאה היחידה שלי מסשן מחטים שעברתי פעם - החיטוי בסוף עם האלכוהול. כנ"ל עם כל כאב שהוא. יש בי הנאה מוזרה שכזאת עם האתגר שבהתמודדות עם הכאב. מה שגורם לכך שהכאב הזה יהיה נעים לי אבל אין שום מיניות ושום גירוי בתחושות האלו. זה ביני לביני בלבד. אדם אחר שמכאיב לי מעצבן ומכעיס אותי מאוד. אדם שיש לי רגשות אליו שמכאיב לי (כמו בבדסמ למשל) מצליח לגרום לי לשנאה כלפיו מלווה בהמון עלבון. הסשנים שחוויתי בחיי גרמו לי לרגשות שליליים מאוד. נעלבתי עד עמקי נשמתי ו"שנאתי" כל אדם שהכאיב לי.היצר המיני שלי נעלם ונגוז ברגע שנכנס כאב למשוואה. והערה נוספת - לא יעלה על דעתי לפגוע בעצמי במכוון בשום רמה שהיא. שלא יובן חס וחלילה. חוץ מהספורט שאני עושה ומידי פעם השרירים נתפסים אני לא פוצעת את עצמי ונשמרת מאוד לא להפגע. |
|