קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
קליבר(שולט) • 9 בינו׳ 2004
אם זו הפנטזיה של השפחה / עבד להמסר שלולט אחר זה בסדר ( פחות או יותר ) אבל כבר שמעתי על שולטים שניצלו את הסוטואציה לתת את השפחה לגבר אחר או לעשות אתה מין קבוצתי לא כל כך ברצונה ...
וזה אמממממממ , ממש לא בסדר .. |
|
Nelly(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
Nelly(נשלטת) • 9 בינו׳ 2004
כמו שהדגשתי , כאשר מדובר אך ורק במימוש פנטזיה משותפת. כל השאר פסול ובלתי חוקי.
מה ? לא הייתי ברורה ? |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
סיפורה של 0 - רק הזכרת את השם ואני מתחרמן !
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
SEAMASTER(שולט) • 9 בינו׳ 2004
בסיפורה של 0 מציעים אותה כחלק מהאירוח , היא זמינה ונלקחת לאן שהיא אמורה להלקח ומבצעת את אשר פוקדים עליה , הדוגמא אינה טובה מכוון שאין לה זכות בחירה או אפשרות לבוא לידי ביטויי ( למרות שהספר הזה מחרמן ברמות קשות ביותר ) וזאת למרות שהיא בוחרת להיות בטירה והיא יודעת את הצפוי לה במידת מה .
אני מאמין דווקא לתת ולשתף את הסאבית בבחירות מסוג זה שהרי באם לא יעשה כך הדבר נחשב לאונס או כפיה וזה אסור לדעתי בתכלית האיסור . אני מאמין בלשאול ולשתף ולהגיע להחלטות משותפות , לתאם עמדות לגבי הבא לקרות , וכך אפשר להגיע לשמיים בכל תחום בי די אס אמי. אשמח לתגובתיכם . |
|
Nelly(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
Nelly(נשלטת) • 9 בינו׳ 2004
SEAMASTER , אם אנחנו באים לבי די אס אם , מהחלק השפוי שלו אז כל מילה שלך נכונה.
השיתוף של השיפחה בהחלטה הוא חלק מהחוויה וחלק מדליק מאוד ממנה אלא אם חלק מהעניין הוא אי השיתוף בידיעתה כי זה חלק מהמשחק. הרי אם זה יעשה מהפן הלא שפוי אז איבדנו את הביטחון... האמון.... ואת היופי העצום שבעניין. |
|
Lolita(שולטת) |
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
Lolita(שולטת) • 9 בינו׳ 2004
ציטוט: בסיפורה של 0 מציעים אותה כחלק מהאירוח
אז זהו שלא . O אינה אפירטיף, אלא עוברת את התהליך שיועד לה מתוך אידיאולוגיה מאוד ברורה ומגובשת, כל מה שעשתה וכל מה שעברה , נעשה מתוך אהבה , מסירות , רצון ואמונה גדולה . אמונה גדולה שמאהבה יודע היטב , ואפילו טוב ממנה מה טוב לה . לא בחרה להגיע לטירה , לא היה לה מושג מה מצפה לה , וזו בדיוק הנקודה . בסופו של דבר , התקופה באותה טירה הייתה לה מתנה יקרה מפז , ניתנה לה האפשרות לתת את עצמה למאהבה ברמה הגבוהה והטוטאלית ביותר , דבר שלא יכול היה להתבצע בדיבורים, הבטחות ומיזמורי אהבה , אלא במעשים. נכון ... אידילי משהו ולא לגמרי עומד במבחן המציאות , אחרי הכל זוהי פנטזיה של המחברת . CC מאסטר אולי כדאי שתקרא שוב את הספר , והפעם לא כפור פליי. |
|