GreyBunny(מתחלפת){vixxen dem} |
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
ערב כמו שאנחנו אוהבים
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
GreyBunny(מתחלפת){vixxen dem} • 13 ביולי 2011
אין כמו ערב מלא בדם, נשיכות ופיתוי....מחכים לראותכם מהבמה
|
|
Eve F(שולטת) |
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
Re: אוחחחח
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
Eve F(שולטת) • 13 ביולי 2011
אלון ב כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: משחיזה ניבים וציפורניים!!!!
מי מקבל ביס ראשון? אני מוכנה להתנדב! אבל רק אם זו את גברת פאוסט היקרה! זכית !!!! מי הבא בתור? מה זה מי הבא בתור? את נוטשת אותי כל כך מהר ועוברת הלאה? אני מציעה לך את צווארי וכל מה שאני מקבלת זה "מי הבא בתור?" תשאירי לי מקום לביס בחזה רגע, איך אני הפכתי לקורבן של כולם פה? |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
אלון ב(נשלט) • 13 ביולי 2011
Eve Faust כתב/ה: אלון ב כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: משחיזה ניבים וציפורניים!!!!
מי מקבל ביס ראשון? אני מוכנה להתנדב! אבל רק אם זו את גברת פאוסט היקרה! זכית !!!! מי הבא בתור? מה זה מי הבא בתור? את נוטשת אותי כל כך מהר ועוברת הלאה? אני מציעה לך את צווארי וכל מה שאני מקבלת זה "מי הבא בתור?" תשאירי לי מקום לביס בחזה רגע, איך אני הפכתי לקורבן של כולם פה? לפי המסורת של הערפדים נראה לי שצריך להקריב קורבן ואת זכית יש לך נקודות זכות בעולם הבא |
|
Eve F(שולטת) |
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
אלון ב כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: אלון ב כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: משחיזה ניבים וציפורניים!!!!
מי מקבל ביס ראשון? אני מוכנה להתנדב! אבל רק אם זו את גברת פאוסט היקרה! זכית !!!! מי הבא בתור? מה זה מי הבא בתור? את נוטשת אותי כל כך מהר ועוברת הלאה? אני מציעה לך את צווארי וכל מה שאני מקבלת זה "מי הבא בתור?" תשאירי לי מקום לביס בחזה רגע, איך אני הפכתי לקורבן של כולם פה? לפי המסורת של הערפדים נראה לי שצריך להקריב קורבן ואת זכית יש לך נקודות זכות בעולם הבא כן, רק שאתה זוכר שאני די הערפד הראשי בכל העניין הזה? אי אפשר להקריב אותי לבני מיני. אתה, לעומת זאת, נראה לי מאוד מתאים לליל ערפדים מלא דם. |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
אלון ב(נשלט) • 13 ביולי 2011
Eve Faust כתב/ה: אלון ב כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: אלון ב כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: משחיזה ניבים וציפורניים!!!!
מי מקבל ביס ראשון? אני מוכנה להתנדב! אבל רק אם זו את גברת פאוסט היקרה! זכית !!!! מי הבא בתור? מה זה מי הבא בתור? את נוטשת אותי כל כך מהר ועוברת הלאה? אני מציעה לך את צווארי וכל מה שאני מקבלת זה "מי הבא בתור?" תשאירי לי מקום לביס בחזה רגע, איך אני הפכתי לקורבן של כולם פה? לפי המסורת של הערפדים נראה לי שצריך להקריב קורבן ואת זכית יש לך נקודות זכות בעולם הבא כן, רק שאתה זוכר שאני די הערפד הראשי בכל העניין הזה? אי אפשר להקריב אותי לבני מיני. אתה, לעומת זאת, נראה לי מאוד מתאים לליל ערפדים מלא דם. גברתי היקרה שכחת פרט מאוד חשוב אני מגיע בשביל לצוד ערפדיות כמוך |
|
Eve F(שולטת) |
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
13 ביולי 2011
אלון ב כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: אלון ב כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: אלון ב כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: משחיזה ניבים וציפורניים!!!!
מי מקבל ביס ראשון? אני מוכנה להתנדב! אבל רק אם זו את גברת פאוסט היקרה! זכית !!!! מי הבא בתור? מה זה מי הבא בתור? את נוטשת אותי כל כך מהר ועוברת הלאה? אני מציעה לך את צווארי וכל מה שאני מקבלת זה "מי הבא בתור?" תשאירי לי מקום לביס בחזה רגע, איך אני הפכתי לקורבן של כולם פה? לפי המסורת של הערפדים נראה לי שצריך להקריב קורבן ואת זכית יש לך נקודות זכות בעולם הבא כן, רק שאתה זוכר שאני די הערפד הראשי בכל העניין הזה? אי אפשר להקריב אותי לבני מיני. אתה, לעומת זאת, נראה לי מאוד מתאים לליל ערפדים מלא דם. גברתי היקרה שכחת פרט מאוד חשוב אני מגיע בשביל לצוד ערפדיות כמוך חכה, חכה ליום שישי, אני אראה לך מה זה לא לכבד את המין הנעלה יותר (ערפדים, בלי קשר לנשים הפעם). עונת הציד נפתחת והניבים מושחזים! |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
:) נתראה מחר
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
דיווה(מתחלפת) • 14 ביולי 2011
אורלי את מכינה את הצוואר שלך בשבילי?
הפעם לא רק את השפתיים יש איתי 2 ערפדיות מסוקסות לתגבור השמרי |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
נ"ב
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
דיווה(מתחלפת) • 14 ביולי 2011
לא אמרתי כלום הפעם על לסע והחוטיני
אתה רואה לס"ע אני מתאפקת |
|
סדום והמורה(מתחלפת) |
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
סדום והמורה(מתחלפת) • 14 ביולי 2011
Eve Faust כתב/ה: אלון ב כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: אלון ב כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: Eve Faust כתב/ה: סדום והמורה כתב/ה: משחיזה ניבים וציפורניים!!!!
מי מקבל ביס ראשון? אני מוכנה להתנדב! אבל רק אם זו את גברת פאוסט היקרה! זכית !!!! מי הבא בתור? מה זה מי הבא בתור? את נוטשת אותי כל כך מהר ועוברת הלאה? אני מציעה לך את צווארי וכל מה שאני מקבלת זה "מי הבא בתור?" תשאירי לי מקום לביס בחזה רגע, איך אני הפכתי לקורבן של כולם פה? לפי המסורת של הערפדים נראה לי שצריך להקריב קורבן ואת זכית יש לך נקודות זכות בעולם הבא כן, רק שאתה זוכר שאני די הערפד הראשי בכל העניין הזה? אי אפשר להקריב אותי לבני מיני. אתה, לעומת זאת, נראה לי מאוד מתאים לליל ערפדים מלא דם. אני לא אמרתי שאני זורקת אותך הצידה אבל אל דאגה לך שמור המקום הראשון ומקום כבוד!!!! |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
Re: :) נתראה מחר
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
אורלי(שולטת) • 14 ביולי 2011
דיווה כתב/ה: אורלי את מכינה את הצוואר שלך בשבילי?
הפעם לא רק את השפתיים יש איתי 2 ערפדיות מסוקסות לתגבור השמרי אני לא הייתי בונה על זה במקומך, אני אנמית שנחזור לשפתיים? |
|