נולי |
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
נולי • 20 ביולי 2011
חוסר נסיון הוא רק חוסר נסיון ושום מום.
יש כאלו שדוקא הנסיון שלהם הוא המום כי הם רוצים לשחזר תבנית שהתרגלו אליה.או משהו כזה. אפשר סמרטוט עם עמוד שידרה? N |
|
Bullitt(נשלט) |
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
Bullitt(נשלט) • 20 ביולי 2011
Morticia כתב/ה: זה שאדם נהנה לשרת אישה במיטה ו/או מחוצה לה.
הלוואי והייתי מצליח לשרת אישה במיטה...פפשששש...היו לי חיים טובים. |
|
Morticia |
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
Morticia • 20 ביולי 2011
אריאל111 כתב/ה: Morticia כתב/ה: זה שאדם נהנה לשרת אישה במיטה ו/או מחוצה לה.
הלוואי והייתי מצליח לשרת אישה במיטה...פפשששש...היו לי חיים טובים. מה מונע ממך את ההצלחה? או שזו מין כזו עקיצה על איך נשים לא יודעות ליהנות במיטה? לא מבינה. תסביר בבקשה. |
|
Bullitt(נשלט) |
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
Bullitt(נשלט) • 20 ביולי 2011
Morticia כתב/ה: אריאל111 כתב/ה: Morticia כתב/ה: זה שאדם נהנה לשרת אישה במיטה ו/או מחוצה לה.
הלוואי והייתי מצליח לשרת אישה במיטה...פפשששש...היו לי חיים טובים. מה מונע ממך את ההצלחה? או שזו מין כזו עקיצה על איך נשים לא יודעות ליהנות במיטה? לא מבינה. תסביר בבקשה. לבקשתך: אין לי מספיק ניסיון מיני מלא עם נשים, בשביל לדעת ולפרש אם אישה נהינת או לא. אין דבר שמונע ממני הצלחה חוץ מאשר עצמי. בדיוק לפי מילותיו של אחד הנשיאים הדגולים של ארה"ב We Have Nothing To Fear But Fear It Self. אני חולק את דעתי כאשר מקצתה רצינית ומקצתה צינית, על כך שהייתי שמח להיות "כלי מיני" לאישה. "כלי מיני" לשולטת כלשהי, שתחשוק בי ו\או תרשה לי לנסות לספקה בצורה מינית ו\או תרשה לי לגעת בה ולענגה. שום ירידה, שום עקיצה שום דבר כנגדך וכנגד המין הנשי בכלל. |
|
Morticia |
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
Morticia • 20 ביולי 2011
אריאל111 כתב/ה: Morticia כתב/ה: אריאל111 כתב/ה: Morticia כתב/ה: זה שאדם נהנה לשרת אישה במיטה ו/או מחוצה לה.
הלוואי והייתי מצליח לשרת אישה במיטה...פפשששש...היו לי חיים טובים. מה מונע ממך את ההצלחה? או שזו מין כזו עקיצה על איך נשים לא יודעות ליהנות במיטה? לא מבינה. תסביר בבקשה. לבקשתך: אין לי מספיק ניסיון מיני מלא עם נשים, בשביל לדעת ולפרש אם אישה נהינת או לא. אין דבר שמונע ממני הצלחה חוץ מאשר עצמי. בדיוק לפי מילותיו של אחד הנשיאים הדגולים של ארה"ב We Have Nothing To Fear But Fear It Self. אני חולק את דעתי כאשר מקצתה רצינית ומקצתה צינית, על כך שהייתי שמח להיות "כלי מיני" לאישה. "כלי מיני" לשולטת כלשהי, שתחשוק בי ו\או תרשה לי לנסות לספקה בצורה מינית ו\או תרשה לי לגעת בה ולענגה. שום ירידה, שום עקיצה שום דבר כנגדך וכנגד המין הנשי בכלל. תודה רבה על ההבהרה הבין משהו הנשיא האמריקאי הדגול ההוא אהבתי איך תיארת את השולטת החושקת כמה גברים מפספסים את הנקודה אישה צריכה לחשוק בך כדי שתהיה כלי מיני עבורה מאחלת לך למצוא אישה שלא תפחד ללמד אותך, להעיר לך, לעודד אותך ומאחלת לך לא פחות לא לפחד מהפחד האורב בכל פינה בה אפשר למצוא כזו אישה יעני אם תבוא - מאחלת לך שתתן לה. אותי כל כך לא מעניינים כל כך הרבה דברים בעולם הסאדו בטח לא בממסד המקצועי של העניין אבל גבר בתפקיד משרת מיני אישי הו זו פנטזיה אדירה. לי אין שום בעייה לממשה אלא אם זה משהו מזדמן עם זר שהוא סתם מנייאק שרוצה לזיין. כפי שנאמר - משרת מיני יכול להיות רק גבר שהשולטת חושקת בו כמה שיותר. |
|