סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שיטות חדשות

loren
לפני 20 שנים • 10 בינו׳ 2004
loren • 10 בינו׳ 2004
לא, לא לעגנו- זה סתם נאמר ברוח שובבות.
טוב, אז כעת ברצינות icon_wink.gif תעיפי מבט בפורומים, אולי תקחי משם רעיונות. אם הוא רווק את יכולה לארגן לו את הבית ואת הארונות וגם לפוצץ לו את המקרר בדברים שבישלת. תחביאי לו פתקים בארונות עם דברי זימה. ואם הוא נשוי את תמיד יכולה להתקשר לאשתו icon_lol.gif סתם סתם.
מסז' כבר אמרנו?
המלך אריה הראשון
המלך אריה הראשון • 10 בינו׳ 2004
כנראה שיש לי בעיות בהבנת הנקרא. אז אשאל כמה שאלות.

את השפחה והוא האדון? הוא רוצה שאת תחליטי מה יקרה ביניכם? הוא מעביר את השליטה אליך? כנראה שכל הזמן לומדים דברים חדשים.........
SEAMASTER​(שולט)

תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב .

SEAMASTER​(שולט) • 10 בינו׳ 2004
תענגי לו את הרקטום ! תתרכזי ברקטום שלו תלקקי תמצצי ותענגי עם לשון חמה ורטובה את הרקטום שלו עד שהוא יעוף באויר בטרוף חושים - המון מתביישים בזה אך זה העונג .
ספל חמאה
לפני 20 שנים • 12 בינו׳ 2004
ספל חמאה • 12 בינו׳ 2004

כמה הצעות:
1. אמבט עם שמן ארומתי לכפות הרגליים, כולל עיסוי, פדיקור, לק (אם מתאים לו...), ליקוק ויניקה.
2. הצעי לו את שרותי הגילוח שלך (הוא יכול לבחור איפה לגלח...).
3. טיפול שיער הכולל שתיפה, חפיפה, עיסוי, תסרוקת ופן, אפשר להוסיף גם טיפול פנים.
4. שימוש מסיבי בלשון על כל פיסת עור חשופה בגוף (כולל הנקודות שאינן מקבלות טיפול בדרך כלל, כמו הכתף והמרפק).
5. צרפי שפחה נוספת (זה בדרך כלל מענג אדונים).
6. פתחי בפניו את סוגר ליבך, הן פנים אל פנים והן בכתיבה, זה קשה אבל גם המילים וגם הקושי בדרך כלל מענג אדונים.

>ספל חמאה מוסיפה בהצלחה<
יערה​(נשלטת){SEAMASTER}

כשאני רוצה לענג את אדוני במשך ערב שלם

יערה​(נשלטת){SEAMASTER} • 12 בינו׳ 2004
אני מושיבה אותו אך שהוא נכנס לביתי על כורסת הטלויזיה הרחבה, חולצת את נעליו ומניחה את כפות רגלי בתוך אמבט קטן של מיים חמימים עם שמנים ריחניים בתוכם אחר כך אני עושה לו טיפול של פילינג בכפות הרגליים ומעסה אותן עם הרבה קרם עד שהן הופכות רכות רכות.
אחר כך אני מפשיטה אותו ומכניסה אותו למקלחת שמבעוד מועד השארתי את המיים החמים לזרום בה כדי שתתמלא באדים, אני נכנסת איתו למקלחת ומקרצפת את כולו מכף רגל ועד ראש כולל עיסוי בראש, אחר כך אני מגישה לו מגבת שחממתי במקרו כדי שיהיה לו נעים, כשאני מסיימת לנגב אותו אנחנו מתיישבים לאכול ארוחת גורמה שהכנתי.
כשאדוני שבע, הוא מתיישב לו שוב על הספה ואני מחשיכה את החדר ורוקדת מולו ריקוד אירוטי, אחרי שהוא מגורה כולו, הוא מקבל ממני מסאג בשמנים חמים, ולסיום יניקה כמו שאני אוהבת icon_biggrin.gif
SEAMASTER​(שולט)

בטי יקרה

SEAMASTER​(שולט) • 12 בינו׳ 2004
בטי בטי בום בום , אודטה הינה סוסה צולעת ומקומטת , יערה נולדה כגיישה וכך היא מישמת הלכה למעשה את יעודה .
Tame
לפני 20 שנים • 13 בינו׳ 2004
Tame • 13 בינו׳ 2004
מממ יש המון תרגילים/עיסויים מתורות הטאנטרה והקאמא-סוטרה שיכולים להיות חוויה מאוד מאוד מפנקת, אני הייתי ממליץ לפתוח ספר בנושא (אפשר גם לחפש באינטרנט אבל לרוב המידע שם דיי מדולדל אלא אם כן את מוכנה למסור מספר כרטיס אשראי..)

מקווה שעזרתי שייכת.
בהצלחהicon_smile.gif
יערה​(נשלטת){SEAMASTER}
לפני 20 שנים • 13 בינו׳ 2004

ואם בעניני טנטרה עסקינן

יערה​(נשלטת){SEAMASTER} • 13 בינו׳ 2004
ישנם שני תרגילים מדהימים שבהם הגבר מגיע לאורגזמה ללא שפיכה, מצב שיוצר אצלו יכולות לגמור מספר פעמים ברצף, כמו אורגזמה אצל אישה, שווה ללמוד ולנסות icon_wink.gif
Tame
לפני 20 שנים • 14 בינו׳ 2004
Tame • 14 בינו׳ 2004
וגם אורגזמות הן לגברים והן לנשים שכוללות את כל הגוף ונמשכות שעות....

אבל עדיין לא יצא לי להכיר מישהו שהגיע לזה..