לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
8 באוג׳ 2011
Re: אני דווקא מעדיף
לפני 13 שנים •
8 באוג׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 8 באוג׳ 2011
הפרש כתב/ה: גונדי וחורש תזבזי לייד
אוחח הפרש, זה כבר ממש געגוע... לסיר ענק על פלטה, מכוסה בכריות. |
|
לפעמים כאן(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
8 באוג׳ 2011
אני לא יודע לבשל לאט
לפני 13 שנים •
8 באוג׳ 2011
לפעמים כאן(מתחלף) • 8 באוג׳ 2011
אני לא יודע לבשל לאט, תמיד מפחיד אותי שמשהו יהרס, אז אני חייב להמשיך להתעסק בזה.
לא יכול לתת לתבשיל לשבת שעתיים על הגז בלי לגעת בו. על תנור אין בכלל מה לדבר. תנו לי ווק לוהט! |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
8 באוג׳ 2011
Re: אני לא יודע לבשל לאט
לפני 13 שנים •
8 באוג׳ 2011
nomorenomore • 8 באוג׳ 2011
טיילר כתב/ה: אני לא יודע לבשל לאט, תמיד מפחיד אותי שמשהו יהרס, אז אני חייב להמשיך להתעסק בזה.
לא יכול לתת לתבשיל לשבת שעתיים על הגז בלי לגעת בו. על תנור אין בכלל מה לדבר. תנו לי ווק לוהט! מעניין. אני כמוך, מכין מנות מהירות. אבל... שמתי לב, שהמנות הכי טובות זה מנות ארוכות מאד. למשל, המנה של הברזילאים העניים, הפז'ואדה, שהיא מנה טעימה ביותר... לוקח יום שלם רק להכין מצרכים וכמה שעות שהכל יתבשל... פוייקה, שעות. חמין, גם. אין ממש פואנטה, אלא רק... שאולי הדברים הכי טובים הם שקורים בזמן הגדול ביותר. ומצד שני, אולי אתה טיפוס של אוכל סיני ואתה לא יכול להיות עם שום דבר אחר שהוא לא ווק לוהט. אצלך הפיתרונים |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
9 באוג׳ 2011
Re: אני לא יודע לבשל לאט
לפני 13 שנים •
9 באוג׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 9 באוג׳ 2011
טיילר כתב/ה: אני לא יודע לבשל לאט, תמיד מפחיד אותי שמשהו יהרס, אז אני חייב להמשיך להתעסק בזה.
לא יכול לתת לתבשיל לשבת שעתיים על הגז בלי לגעת בו. על תנור אין בכלל מה לדבר. תנו לי ווק לוהט! בבישול איטי, מותר, בטח שמותר, להתעסק. אין מה לפחד, טיילר |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
9 באוג׳ 2011
Re: אני לא יודע לבשל לאט
לפני 13 שנים •
9 באוג׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 9 באוג׳ 2011
Sparafucile כתב/ה: טיילר כתב/ה: אני לא יודע לבשל לאט, תמיד מפחיד אותי שמשהו יהרס, אז אני חייב להמשיך להתעסק בזה.
לא יכול לתת לתבשיל לשבת שעתיים על הגז בלי לגעת בו. על תנור אין בכלל מה לדבר. תנו לי ווק לוהט! מעניין. אני כמוך, מכין מנות מהירות. אבל... שמתי לב, שהמנות הכי טובות זה מנות ארוכות מאד. למשל, המנה של הברזילאים העניים, הפז'ואדה, שהיא מנה טעימה ביותר... לוקח יום שלם רק להכין מצרכים וכמה שעות שהכל יתבשל... פוייקה, שעות. חמין, גם. אין ממש פואנטה, אלא רק... שאולי הדברים הכי טובים הם שקורים בזמן הגדול ביותר. ומצד שני, אולי אתה טיפוס של אוכל סיני ואתה לא יכול להיות עם שום דבר אחר שהוא לא ווק לוהט. אצלך הפיתרונים כןן, גם באוכל זה המון עיניין של תשוקה.. |
|