בתו של דרקולה(נשלטת){DRAKULLA} |
לפני 13 שנים •
18 באוג׳ 2011
אוי אנשים טובים שכמותכם
לפני 13 שנים •
18 באוג׳ 2011
בתו של דרקולה(נשלטת){DRAKULLA} • 18 באוג׳ 2011
נסחפתם בענק
ההודעה המקורית הבאה מתוך סקרנות לשמה לאיך אתם מעדיפים לטפל בהודעות מרגיזות בפרטי-להתעלם או לענות ... בחרתם להשתלח ולצאת מפרופורציה. כן שולחים הודעות בפרטי, כן חלקם מאנשים שלא מכירים אותי וכל עניינם הוא לבקר אותי או להתנשא או סתם להטריד למרות שאין לי שום קשר אליהם וכן זה לא מוצא חן בעיניי וכל מי שבחר להשתלח פה ולצאת מפרופורציה... לא נאה לכם השרשור הזה??? ב ע י ה שלכם |
|
Mary Jane |
לפני 13 שנים •
18 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 באוג׳ 2011
Mary Jane • 18 באוג׳ 2011
אני קיבלתי היום הודעה מזר, ובזו הלשון: "אני מוכן לשלם".
ואני אומרת: הלו, תנסה קודם בחינם.. לאנשים כבר אין ערך לכסף |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 13 שנים •
19 באוג׳ 2011
Re: אוי אנשים טובים שכמותכם
לפני 13 שנים •
19 באוג׳ 2011
עלומה(אחרת) • 19 באוג׳ 2011
נסיכה קטנה כתב/ה: נסחפתם בענק
ההודעה המקורית הבאה מתוך סקרנות לשמה לאיך אתם מעדיפים לטפל בהודעות מרגיזות בפרטי-להתעלם או לענות ... בחרתם להשתלח ולצאת מפרופורציה. כן שולחים הודעות בפרטי, כן חלקם מאנשים שלא מכירים אותי וכל עניינם הוא לבקר אותי או להתנשא או סתם להטריד למרות שאין לי שום קשר אליהם וכן זה לא מוצא חן בעיניי וכל מי שבחר להשתלח פה ולצאת מפרופורציה... לא נאה לכם השרשור הזה??? ב ע י ה שלכם ואנחנו נסחפנו בענק... |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
19 באוג׳ 2011
Re: אוי אנשים טובים שכמותכם
לפני 13 שנים •
19 באוג׳ 2011
Lakshmi(נשלטת) • 19 באוג׳ 2011
נסיכה קטנה כתב/ה: נסחפתם בענק
ההודעה המקורית הבאה מתוך סקרנות לשמה לאיך אתם מעדיפים לטפל בהודעות מרגיזות בפרטי-להתעלם או לענות ... בחרתם להשתלח ולצאת מפרופורציה. כן שולחים הודעות בפרטי, כן חלקם מאנשים שלא מכירים אותי וכל עניינם הוא לבקר אותי או להתנשא או סתם להטריד למרות שאין לי שום קשר אליהם וכן זה לא מוצא חן בעיניי וכל מי שבחר להשתלח פה ולצאת מפרופורציה... לא נאה לכם השרשור הזה??? ב ע י ה שלכם לא מבינה מזה איך לטפל מזה תורה מסיני? או שתעני או שלא תעני לא מורכב.. |
|