בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
אהבתי
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 29 באוג׳ 2011
את הכנות.
את זה שאת לא מפחדת להביע קנאה. את התהליך שאת עוברת, והיופי בצורה שאת מתארת אותו... את אשה מיוחדת (: אוהבת את הכניעה שלך, כי היא באה ממקום חזק, עוצמתי, שאני יכולה להזדהות איתו. תמשיכי בבקשה לשתף ולכתוב.. }{ |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 29 באוג׳ 2011
גברים כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: גברים כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: גברים כתב/ה: כשאת אומרת שמותר לו הכל, למה את באמת מתכוונת ?
מתי הכל הזה יהפוך ליותר מדי בשבילך ? ואת הכי יפה וזוהרת ככה, כשאת נבוכה ומרוחה, מנוזלת, דומעת ומלאת ריר (וזרע). (בעיקר כשרגע לפני היית כל כך מתוקתקת) אילו שאלות, גברים... כשאני אומרת לו שמותר לו הכל אני מתכוונת ל: אתה כזה מלך, הכל מגיע לך. אני רוצה לתת לך כל עונג אפשרי, כל עוד אני משוכנעת שהאהבה שלך אלי ככה יציבה וצמודה, כמו שלי. האם זה יכול לייצר טעויות? האם אני טומנת איזה זרע פורענות לעתיד לבוא כי יגיע רגע שזה יהיה יותר מדי? ולהיות הכי יפה ככה, במצב הזה, זה סובייקטיבי: אני מניחה שאחר כך הוא מתבונן ביצירה שהוא יצר, שהוא עבד למענה (בקדיחות הפעם), וכן, זה בטח יפה לו ככה, למרות שאובייקטיבית זה בטח לא כזה אסתטי..(: בכוח, לא מתאים לך ליפול לפח הנשי הזה (: אני בטוח שהאהבה שלו יציבה וצמודה אבל אולי כדאי שתתני לה להיות יציבה וצמודה כמו האהבה שלו, לא כמו זו שלך. היצירה הזו כל כך יפה כי יש לה משמעות כל כך עמוקה. משמעות של התמסרות, חשיפה ונתינה ושל ויתור על אגו שנבנה בעמל כה רב, במשך כל כך הרבה שנים : ), בשבילו. (או לחילופין - ויתור על אגו מסוג אחד והאדרה של אגו מסוג אחר, כי בסופו של דבר קל מאוד להבחין - שאת מאוד גאה בך : ) זה לא מדויק לתפישתי. אני אגיד לך: האהבה שלו אולי שונה משלי אבל כשאתה מכונן קשר כזה יש בו יסודות ברורים ומוצקים. אנחנו קוראים לזה גרעין, ומודדים את היציבות של הגרעין ( היכולת לצנוח לתוך מצבים היא פונקציה של היציבות של הגרעין. היציבות מורכבת גם מכך שאנחנו לא מייצרים רווחים ביננו). זה משהו שאנחנו מחוייבים לו יחד, ולכן (בעיקר) המחוייבות דומה והדדית. לכן זה "כמו שלי". רגע, אתה רומז שיש לי אגו..? לקח לי קצת זמן לפצח את הלוגריתמים הזה שלכם (בכל זאת, מוח זה לא באמת הכוח שלנו - גברים) אבל אני חושב שעכשיו הבנתי : גרעין = יסודות הקשר יציבות הגרעין = רמת המוצקות והבהירות של הקשר + 1/רמת הרווחים שאתם מיצרים בינכם + התחושה של כל אחד שהאהבה של השני אליו יציבה וצמודה (ואולי לא תושפע מגורמים חיצוניים) היכולת לצנוח למצבים =יציבות הגרעין X פונקציה מסוימת. אם הבנתי נכון אז כדי לצנוח למצבים יותר ויותר עמוקים וקיצוניים (כמו לומר לו - מותר לך הכול) את צריכה להרגיש (סובייקטיבית), בין השאר, שרמת האהבה שלו אלייך מספיק גבוהה ויציבה כדי ששום דבר חיצוני לא יוכל לערער אותה. (כי ברור שדברים ביניכם יכולים להשפיע עליה) * *ואני מתנצל מראש שבכל זאת הורדתי את ה - "כמו שלי". ולגבי האגו שלך - אני לא רומז כלום - בכוח המוח. אני חושבת שהבנת לא רע. ובגלל זה אני סולחת לך שהורדת, בטח בשוגג , את "כמו שלי". (: |
|
בת אדם |
לפני 13 שנים •
24 בספט׳ 2011
פשוט
לפני 13 שנים •
24 בספט׳ 2011
בת אדם • 24 בספט׳ 2011
אוהבת אתכם ביחד!
|
|