שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

כתבה מעניינת

ezuf
לפני 13 שנים • 12 בספט׳ 2011
ezuf • 12 בספט׳ 2011
הלוואי,וBDSM יהיה פתוח וחופשי פה כמו בחו"ל icon_smile.gif

יום אחד..אולי - אני אופטימי icon_smile.gif
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 12 בספט׳ 2011
כחולית כתב/ה:
ואולי היא תציף דברים שהוא לא מסוגל להתמודד איתם לבד, ובשעות שאחרי הסשן הוא יהיה מפרוק ואפילו מלכה רגילה ואף בזוגיות לא תוכל לדבר ולעזור לו, שלא לדבר על מלכה בתשלום שדקה אחרי השעה שהיא נותנת לו כבר לא אכפת לה מכלום והיא חוזרת לחיים האישיים שלה או לסשן הבא?

ואולי רוב או כמעט כל הנשלטים שבאים, באים רק לפורקן רגשי ומיני וזהו?

ומה ההבדל במקרה זה בין מלכה בתשלום למלכה רגילה או לבן זוג או לחבר שעם כולם אתה יכול לשוחח ולפתוח את לבך ולהגשים פנטזיות?

על המשפט הראשון: אולי. ואולי זה דווקא יעזור לו. איך אפשר לדעת? דרך אגב מעט הפסיכולוגים שהלכתי אליהם, עם תעודות וככה, לקחו ממני כסף בצורה מופרעת, ולא עזרו לי בכלל. זונות! icon_smile.gif

על המשפט השני: אני לא רואה בזה שום רע. פורקן רגשי ומיני זה המון, לא? הלוואי עלינו פורקן רגשי ומיני כזה..
בעצם על זה מה שדיברתי. על זה שהשולטת פורקת מהנשלט מטען, שהיה מפריע לו בחיי היום יום אחרת.

נראה לי שלנשלטים קשה להגשים פנטזיות, או לפתוח לב לבת זוג או לחבר. אני, למשל, זו דוגמא הפוכה. אני לא אוכל לפרוק מטען רגשי, או להגשים פנטזיות עם מלכה בתשלום, בגלל שהקטע של התשלום הורס לי את האנטימיות לגמרי. אבל אני יכול לגמרי להבין אנשים שיכולים רק כך, כמו שאני יכול להבין אנשים שהולכים לפסיכולוגים בתשלום, למרות שלי זה לא עוזר.
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 12 בספט׳ 2011
אם זה יעזור לו, מצוין.
אם לא, אז עלול להיגרם נזק...

ולא זילזלתי בפורקן מיני ורגשי- אבל זה ממש לא התפקיד של שירות פסיכולוגי וכל קשר בין זה לטיפול הוא מקרי בהחלט. זו ההשגה שיש לי.
kasandra​(מתחלפת){jegularis}
לפני 13 שנים • 23 בספט׳ 2011

בענייני טיפול ושליטה

kasandra​(מתחלפת){jegularis} • 23 בספט׳ 2011
יש כמה דברים קטנים שהייתי אומרת שהלכו לעיבוד.
מי שכתבה את הכתבה לא התכוונה לדעתי לזה ששליטה היא תחליף לטיפול נפשי.
בנאדם שצריך טיפול , או לפחות מרגיש שהוא צריך אחד כזה לא "ירפא" את עצמו בעזרת סשנים בתשלום.
יחד עם זאת יש לא מעט נשלטים שזה הדרך היחידה שמתאפשרת להם לחשוף לחוות ולהתקרב לעצמם במקומות האלו , ולו לא מעט בשל זה שהם לא הצליחו למצוא אישה או מטפל שאכן היה מסוגל להכיל צדדים אלו בהם באמת ולקבלם כחלק מהמכלול האישיותי שלהם.

שליטה יכולה להיות דרך מצוינת להציף ולחוות הרבה דברים שלא מתאפשרים אחרת ועצם זה כבר עוזר לנשלט למצוא צורה מסוימת להכלה עצמית והתמודדות.
לא כול טיפול פסיכולוגי באמת יכול לעזור ולו בשל זה שמרבית המטופלים בארצנו רחוקים מאוד מלהיות משוחררים מאותן תפיסות קונבנציונליות של פעם בענייני סאדו ופאראפליות, ומעטים יכולים לאפשר למטופליהם באמת לחוות את הצצדים האלו בדרכים נפשיות מולם.

הרבה פעמים אנשים מגיעים לשליטה בתשלום מתוך מקום שהם באמת ובתמים מאמינים בזה ששם הם יוכלו להיות הם עצמם בדיוק מהמקום הזה שהם לא יכולים להיות כאלו לייד אף אחד אחר, כי בין היתר גם לא מרגיש להם שמישהו באמת יכול להבינם להכילם ולקבלם באשר הם.

אני יכולה להמליץ על ספר :"http://www.hebpsy.net/store.asp?scr=product&typ=339
ללמוד מן המטופל- שמסביר יפה בעד כמה שמטפל צריך לאפשר לעצמו לקבל את דרכו האישית הסובייקטיבית ואינדיבידואלית של המטופל להתמודדות עם עולמו האישי.
בעד כמה דרכים חדשות ולא קונבנציונליות מאפשות לאישיות לשרוד ולהתמודד, ועד כמה בין היתר אנשי מקצוע מפספסים את זה על ספסל טיפולם האישי.
(במיוחד לכול אלו שמתיימרים להבין עמוקות בנפש המטופל שלהם, ולהיות אוטודידקטים מבריקים )

אני חושבת שהכתבה כתובה בצורה שמרנית אך עדיין יש לזכור שהיא מנסה להגיש בכבוד את העניין לחברה שרחוקה מאוד מלהיות משוחררת רגשית מחויות השיפוטיות ובעיקר הפחד שלה , ובטור התחלה היא מכובדת מאוד.
בואו נקווה שיתחילו לכתוב יותר ולהיחשף יותר וכך אוליי גם עולם הטיפול הנפשי המקצועי יוכל ללמוד לגדול לתוך זה , וגם החברה שאנחנו חיים בה.
ניקי666 niki
לפני 13 שנים • 25 בספט׳ 2011
ניקי666 niki • 25 בספט׳ 2011
הכותבת התלוותה לסשן כמתלמדת וכבר מעיזה לרשום כתבה בעיתון ,להסיק מסקנות ולקבוע עובדות ,

אני עשר שנים בתחום ועדיין לא חושב שאני בר סמכא לכתוב כתבה מקצועית ,ואתם עוד מנהלים דיון ..

בכלל קיים קטע בקהילה של התלהבות מכל שטות שנרשמת על בדסם ,תוכן הכתבה לא מעניין כי אם

הלגיטימצייה שלנו ,מאיין כותבים עלינו אז אנחנו על המפה ...די עם זה..,יכתבו או לא אני שלם עם

עצמי ואהנה מאותן פנטזיות .