A v(שולט) |
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
Re: אתה לא רציני נכון?
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
A v(שולט) • 21 בנוב׳ 2011
[quote="MאסטרM"]מר חבר היקר
למרות הנפיחות היומרנית משהוא בכתיבתך אנסה לענות לך עינינית, אתייחס רק למשפט אחד שלך שהוא משפט המפתח, אתה כותב"כאילו באמת צריך להסביר לך שהאחריות שלה בעצם מוגבלת על ידך?" ואולי המשפט הזה שכתבת נכון לקשרים שאתה מנהל אבל זה לא נכון לגבי הקשרים שאני מנהל וזו יומרנות מצידך להניח שמה שנכון עבורך נכון גם בעבור אחרים!!!! אני דורש בתוקף ומאמן את השפחה שלי להוציא מילת ביטחון כזאת או אחרת ויש כמה בהתאם להרגשתה הפיזית או הנפשית, וממש לא משנה מה אני חש או חושב שהיא צריכה או יכולה לעבור. התגובה למילת הביטחון היא מידית ולא תלויה בכלום. ככה שכל מה שכתבת כדאי שתכתוב לעצמך ותציע לעצמך אולי לך זה מתאים וגם בכך יש לי ספק תפנים לא כולם כמוך. אם דווקא זה מה שתפס לך את העין.אז כנראה שאתה אף יותר מסוכן ממה שחשבתי. אם כאן בינתך או החוסר שלה מנעה ממך להבין...אז רחמי למסכנה שתפגע בה. אם כל מה שיש לך זה לנסות להעליב..אז אין לך כלום. נ.ב. הייתי ממליץ לך בהקדם לשנות את הניק. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני נוב' 21, 2011 3:02 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 21 בנוב׳ 2011
שונרתא כתב/ה: נקודות, פסיקים, משהו?
תשמע, מאסטר אם-אם, לא היתה לי סבלנות לקרוא את כל תולדות הקשר שלך עם שפחותיך "המסוכנות" ( ברבים ) , אבל גם אני לא יכולתי שלא להבחין בכך שפתחת את השרשור בפוסט נטול פסיקים ונקודות, בשפריץ אחד, נטול נשימה, די מבהיל... הרי "מילת ביטחון" היא בטח כמו נקודה בסוף של אקט קטן. או לפחות, לפחות איזה פסיק ( של פסק זמן ) ממש חטפתי את הפחד מהשפריץ שלך |
|
MאסטרM |
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
MאסטרM • 21 בנוב׳ 2011
שוטרת תודה על התגובה העינינית
יש רק בעיה היסטורית קטנה בניתוח שלך זה לא שהחלטתי לפרוץ גבולות כל שהם כל מה שתוכנן היה במסגרת הגבולות המסוכמים ביננו ללא שום התקרבות לגבולות או פריצתם ושוב באחריות הנישלט או הנישלטת להצהיר על הגבולות כך שיהיה ברור מה הם, אני כיבדתי את הגבולות שביקשה ולא היה שום ניסיון אפילו להתקרב אליהם. ובכל מקרה המדובר היה בסשן שתוכנן במקום ועם גבר שהיא כבר חוותה בעבר ואני חושב שזה מאוד רלוונטי לנושא כי לא היה מדובר בסשן במקום לא ידוע לה ובאדם לא מוכר לה!! וזה לדעתי משנה את כל התמונה גם לגבי גובה הלהבות LOL שוטרת* כתב/ה: באופן כללי- אתה צודק.
זה שאת שפחה, לא עושה אותך למטומטמת חסרת מודעות עצמית ויכולת להבחין בין רע לטוב. גם את צריכה לקחת אחריות על עצמך. באופן פרטני יותר, ולאחר שקראתי גם אותה, אתה כל כך טועה. יפה שהחלטת לפרוץ גבולות, אך לרוב, אסור שזה ילווה בהתנהגות ילדותית חסרת אחריות. אם אתה לוקח אותה למחוזות חדשים (וזה לא משנה עם מי היא הזדיינה לפני וכמה פעמים), אם אתה לוקח אותה למחוז חדש, זה לא רק כדי להראות לה את הנוף. הדרך חשובה לא פחות (ולדעתי האישית, חשובה הרבה יותר). לא עוזבים אותה להתחרבש עם עצמה ועם מחשבות עצמאיות. לא נעלמים לפני ביצוע חציית הגבול. להפך- מתקרבים יותר מבשלים אותה איך שנראה לך שהיא צריכה להתבשל. אתה הדלקת אש על הלהבה הכי גדולה,, שמת את הסיר וחשבת שזה שכתוב לך בספר שזה יהיה מוכן תוך שעה, זה אומר שאתה יכול פשוט להעלם וכשתחזור יהיה לך מה לאכול. האמת המרה היא- בדרך הזו, לרוב זה נשרף. |
|
MאסטרM |
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
MאסטרM • 21 בנוב׳ 2011
אני דיסלקט זה עוזר לך עם הפסיקים והנקודות שלך
ותרגיע הכל בסדר LOL FOR GOOD כתב/ה: שונרתא כתב/ה: נקודות, פסיקים, משהו?
תשמע, מאסטר אם-אם, לא היתה לי סבלנות לקרוא את כל תולדות הקשר שלך עם שפחותיך "המסוכנות" ( ברבים ) , אבל גם אני לא יכולתי שלא להבחין בכך שפתחת את השרשור בפוסט נטול פסיקים ונקודות, בשפריץ אחד, נטול נשימה, די מבהיל... הרי "מילת ביטחון" היא בטח כמו נקודה בסוף של אקט קטן. או לפחות, לפחות איזה פסיק ( של פסק זמן ) ממש חטפתי את הפחד מהשפריץ שלך |
|
MאסטרM |
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
MאסטרM • 21 בנוב׳ 2011
קודם כל לא הייתה לי שום קוונה להעליב, היה נחמד שבמקום להתעסק באגו ובלמי יש יותר גדול היית עונה לי לעיניין אני לא נכנס לנישה הזאת ואפשר גם לא להסכים ולהיפרד בכבוד אבל קניראה גודל קטנותך לא מאפשרת לך את זה
שנית וואו כתבת באדום זה ממש עושה צדק לדברך ואין בכוונתי להתייחס אלייך ולעוד כותבים שמוצאים אמוציות וברכות שונות ומשונות ואל דברך יותר כל עוד כתיבתך איננה לעיניין. ואם לא היה ברור אני העלתי נושא כללי לשיחה ולא לגופה של השפחה שלי, הקקטע שהיה והתגובה של הנשלטות הביאה אותי לחשוב שכדאי לדון בנושא, אני הראשון שיודה שיש לי מה ללמוד מכולם ואולי צודקים אלו שטוענים שהכלוב נהייה מקום מגעיל שבו יש רק קסח ומלחמות אגו מיותרות? [quote="אדון וחבר"] MאסטרM כתב/ה: מר חבר היקר
למרות הנפיחות היומרנית משהוא בכתיבתך אנסה לענות לך עינינית, אתייחס רק למשפט אחד שלך שהוא משפט המפתח, אתה כותב"כאילו באמת צריך להסביר לך שהאחריות שלה בעצם מוגבלת על ידך?" ואולי המשפט הזה שכתבת נכון לקשרים שאתה מנהל אבל זה לא נכון לגבי הקשרים שאני מנהל וזו יומרנות מצידך להניח שמה שנכון עבורך נכון גם בעבור אחרים!!!! אני דורש בתוקף ומאמן את השפחה שלי להוציא מילת ביטחון כזאת או אחרת ויש כמה בהתאם להרגשתה הפיזית או הנפשית, וממש לא משנה מה אני חש או חושב שהיא צריכה או יכולה לעבור. התגובה למילת הביטחון היא מידית ולא תלויה בכלום. ככה שכל מה שכתבת כדאי שתכתוב לעצמך ותציע לעצמך אולי לך זה מתאים וגם בכך יש לי ספק תפנים לא כולם כמוך. אם דווקא זה מה שתפס לך את העין.אז כנראה שאתה אף יותר מסוכן ממה שחשבתי. אם כאן בינתך או החוסר שלה מנעה ממך להבין...אז רחמי למסכנה שתפגע בה. אם כל מה שיש לך זה לנסות להעליב..אז אין לך כלום. נ.ב. הייתי ממליץ לך בהקדם לשנות את הניק. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
מUחדת • 21 בנוב׳ 2011
בלי קשר ועם:
לפי החוק היבש, M, אדם יכול להביע הסכמתו המפורשת לעניין זה או אחר- ולחזור בו, לא חשוב מאיזו סיבה. אישה יכולה להרגיש באמצע משגל שהיא לא יכולה עוד- וגם אם לפני רגע אמרה "כן, תן לי בטוסיק" ובשניה אחת- מכאב/פחד/בלבול- היא תאמר 'לא'- הפרטנר חייב להפסיק. לא רק שלא יהיה אחראי מצדו להמשיך- זה הופך, ברגע אחד, לפשע והוא-לפושע. * גבולות זה כל כך נזיל. יש דברים שהם בגדר טאבו עבור חלקנו- אבל רוב הגבולות דינאמים. ויודע משהו? אני יכולה לתת הסכמה עקרונית להרבה דברים- אבל המחשבה שההסכמה העקרונית הזו הופכת אותי לבת-ערובה של הפרטנר שלי, היא נוראית. גבולות זה הרבה מילים שבסוף מתחככות במציאות. נדמה לי שקוראים לזה קומון-סנס. |
|
MאסטרM |
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
Re: מעניין
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
MאסטרM • 21 בנוב׳ 2011
יקרתי את לא ראויה לתגובה
את הכעס שלך תוצאי על השולט שלך לא עלי כי את לא מכירה לא אותי ולא את הסיטואציה שיהיו לך חיים בהתאם לברכות שאת מחלקת לאחרים!! טעימה אוהבת כתב/ה: השפחה מסוכנת?
למה? כי פחדה? כי פתחה את ליבה בפניך? כי רחמנא ליצלן לא הצליחה לעמוד בהתחייבויות שהעמדת בפניה? כי לא ריצתה את כל הפנטזיות הדביקות והרטובות שלך? ואתה הו הידד למאסטר ראוי ומיוחד כמוך. פיזרת לה שלל מילות ביטחון ואפילו לקראת הסשן הזוגי הוספת ברוב טובך עוד מילת ביטחון. זהו? הכל מתחיל ומסתיים במילים? הרשה לי להגיד לך שאתה גבר שחצן יהיר ומנופח אגו זה מה שאתה. אתה מכנה את עצמך לא רק שולט אפילו מאסטר, אולי אתה מאסטר של חפצים, אבל לא יודע מהי נפש אישה ובמיוחד אישה נשלטת. אישה שנתנה לך בלב שלם את נשמתה ואתה במקום לרומם את קשר השליטה למקום מופלא לשניכם, בחרת להתעמר בה, לרדות בנשמתה ולהפוך אותה לזבל האנושי הפרטי שלך. כשהעיזו להעיר לך (בבלוגה), כינית את כל הכותבות בשם אווזות ועוד כמה כינויים לא ראויים. ערוך בדק בית פנימי בעצמך לפני שאתה בכלל מעז "לעטר בכינויים" את השפחה לשעבר שלך. למרות שהיא מרגישה עצב, אני שמחה בשבילה שהקשר איתך הסתיים. לא מכירה אותה אבל בטוחה, שהיא ראויה להרבה יותר. |
|
A v(שולט) |
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
A v(שולט) • 21 בנוב׳ 2011
[quote="MאסטרM"]קודם כל לא הייתה לי שום קוונה להעליב, היה נחמד שבמקום להתעסק באגו ובלמי יש יותר גדול היית עונה לי לעיניין אני לא נכנס לנישה הזאת ואפשר גם לא להסכים ולהיפרד בכבוד אבל קניראה גודל קטנותך לא מאפשרת לך את זה
שנית וואו כתבת באדום זה ממש עושה צדק לדברך ואין בכוונתי להתייחס אלייך ולעוד כותבים שמוצאים אמוציות וברכות שונות ומשונות ואל דברך יותר כל עוד כתיבתך איננה לעיניין. ואם לא היה ברור אני העלתי נושא כללי לשיחה ולא לגופה של השפחה שלי, הקקטע שהיה והתגובה של הנשלטות הביאה אותי לחשוב שכדאי לדון בנושא, אני הראשון שיודה שיש לי מה ללמוד מכולם ואולי צודקים אלו שטוענים שהכלוב נהייה מקום מגעיל שבו יש רק קסח ומלחמות אגו מיותרות? [B] הסר דאגה מליבך,גם מה שכתבת עכשיו לא יכול להעליב.אותי בטח שלא. ומאמין שעוד הרבה אחרים. אתה אומר שאתה לא מתכוון להתייחס...אבל מתייחס מנסה לזרוק רפש... ואתה תמשיך.ראיתי מספיק כדי לדעת מי בערך עומד כאן. אני לא אנסה להעליב אותך חזרה,כי ברור לחלוטין שהאגו שלך נפגע עמוקות. והכוונה לא היתה לפגוע בך.אלא יותר להסביר לך...(וגם זה ללא הצלחה) ואלי הכלוב הוא חרא של מקום....לא ראיתי אותך ואת אלה שטוענים כך. מבטלים את חברותם. ושוב למען הסר ספק.בכל "גודל קטנותי" אני בטוח שאתה מסוכן. לך ולסביבה. |
|
MאסטרM |
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
MאסטרM • 21 בנוב׳ 2011
מסכים לכל מילה שכתבת
כל הכבוד לך סופסוף מישהוא הבין אותי את בדיוק כותבת את מה שאמרתי או ניסיתי להגיד מילת ביטחון בבידי היא הלא של הונילה ויש לכבדה מידית וללא תנאי!!! שולט שלא מכבד מילת ביטחון של הנישלטת שלו הוא פושע ובאותו רגע הסשן הופך לפשע נורא!! ניקח את הסיטואציה שאת תארת והיה והיא לא אומרת "לא" ו מה קורה אז? אני התייחסתי לתופעה שבה השפחה לא לוקחת על עצמה אחריות להגיד את מילת הביטחון בזמו או בכלל ומעבירה את כל האחריות לשולט שלה לפי ההגדרה שלי זאת נשלטת מסוכנת!! גבולות הם דינמיים זה נכון, והנשלטת יכולה לשנות את דעתה בכל רגע שבא לה אכן כך אין לי בעיה עם זה בכלל במקרה הספציפי שלנו אני ביטלתי את המפגש למרות שהושקע בכך הרבה זמן מחשבה ומשאבים אני רק יכול לשנות את דעתי האם אני רוצה להיות בקשר שבו הנישלטת שלי משנה את הגבולות שלה כי אז היא הופכת שולטת מלמטה הקובעת את תוכנו של הקשר לטובת ההנאה שלה ולי אין בקשר כזה עיניין ו מה מUחדת כתב/ה: בלי קשר ועם:
לפי החוק היבש, M, אדם יכול להביע הסכמתו המפורשת לעניין זה או אחר- ולחזור בו, לא חשוב מאיזו סיבה. אישה יכולה להרגיש באמצע משגל שהיא לא יכולה עוד- וגם אם לפני רגע אמרה "כן, תן לי בטוסיק" ובשניה אחת- מכאב/פחד/בלבול- היא תאמר 'לא'- הפרטנר חייב להפסיק. לא רק שלא יהיה אחראי מצדו להמשיך- זה הופך, ברגע אחד, לפשע והוא-לפושע. * גבולות זה כל כך נזיל. יש דברים שהם בגדר טאבו עבור חלקנו- אבל רוב הגבולות דינאמים. ויודע משהו? אני יכולה לתת הסכמה עקרונית להרבה דברים- אבל המחשבה שההסכמה העקרונית הזו הופכת אותי לבת-ערובה של הפרטנר שלי, היא נוראית. גבולות זה הרבה מילים שבסוף מתחככות במציאות. נדמה לי שקוראים לזה קומון-סנס. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 בנוב׳ 2011
מUחדת • 21 בנוב׳ 2011
M, אני לא רוצה להישמע מתנשאת, באמת
אבל יש לי תחושה שאתה איש צעיר שטיפה נלהב מהז'רגון הבדס"מי. החיים הרבה יותר מורכבים מ"אמרה מילת ביטחון" או לא אמרה מילת ביטחון- אבל אמרה, די, לא מתאים לי כרגע. זה לא עושה אותה שולטת מלמטה. זה עושה אותה אנושית. נכון שזה מתנגש עם ערכי הסאדו המקודשים- אבל זו המציאות. |
|