daniel222 |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
daniel222 • 29 בנוב׳ 2011
נמאס לי מהמתנחלים בנתיב השמאלי של הכביש, להתנחל זה בימין !!!
|
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
ברררררררררר..............
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
*מנגינה*{התווים שלו} • 29 בנוב׳ 2011
אני קמה בבוקר
זוכרת שהחזאים הזהירו מימים קרים אבל השמש זורחת ושמש זה כדור אנרגיה מלא חום. אהה, החזאים תמיד טועים....! לובשת חולצה צמודה ארוכה ודקה ויוצאת לספוג את הקרניים המחממות בצעידת בוקר. 5 דקות אחרי זה אני שוב בבית, חוזרת לטרניניג העבה. מישהו שינה סידרי בראשית ולא עידכן אותי? מזה הקור הזה? נראה כאילו השמש זורחת..... מהתחת! |
|
שרמומית |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
Re: ברררררררררר..............
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
שרמומית • 29 בנוב׳ 2011
*מנגינה* כתב/ה: אני קמה בבוקר
זוכרת שהחזאים הזהירו מימים קרים אבל השמש זורחת ושמש זה כדור אנרגיה מלא חום. אהה, החזאים תמיד טועים....! לובשת חולצה צמודה ארוכה ודקה ויוצאת לספוג את הקרניים המחממות בצעידת בוקר. 5 דקות אחרי זה אני שוב בבית, חוזרת לטרניניג העבה. מישהו שינה סידרי בראשית ולא עידכן אותי? מזה הקור הזה? נראה כאילו השמש זורחת..... מהתחת! מה זה בוקר אצלך? אני יצאתי ב 6 וחצי מהבית, תאמיני לי, בשעה הזאת הרבה יותר קר. |
|
שונרתא |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
שונרתא • 29 בנוב׳ 2011
לחפש עוגת שוקולד באחת בלילה, להכנס ל AMPM, לקנות קרמבו, ולגלות שהוא לא טרי!
|
|
נוורלנד |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
בוקר זוועה!
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
נוורלנד • 29 בנוב׳ 2011
אז כמו שאמרתי אני חולה
והייתי צריכה לקום עד שסופסוף נרדמתי לתור שלי אצל הרופאה קמתי לפיפי וכשחזרתי חיכה לי בפתח החדר לא אחר מעכביש אבל ממש ענק חשוד כערסי. לא זוכרת מספרי טלפונים והנייד ליד המיטה, הדלת נעולה ואני לבד בבית ואמא תחזור רק בערב . כל זה והחום וחוסר שינה גרמו לי לבכות כמו ילדה קטנה מרוב הלחץ .. ואז נשמעה דפיקה על הדלת עמד שם שליח שהביא פרחים שידעתי שצריך להגיע רק שכחתי מזה עם כל מה שקרה אז לא יכולתי לפתוח והוא כבר בא ללכת אבל ביקשתי שיטפס לתוך הבית מהגינה. השליח באמת בא והרג אותו והכל אבל כשבאתי לפתוח לו את הדלת שיוכל ללכת הוא התחיל להגיד לי כמה שאני ממש חמודה ואם אני בקטע שלו וקיצר התחיל איתי בצורה בוטה וסגר את הדלת אני בת 28 והאיש בן 50 לפחות! בסוף הצלחתי להעיף אותו אבל זה היה מלחיץ טילים. עם כל זה והלחץ פתאום הסתכלתי על השעון וקלטתי שעוד 10 דקות התור שלי, שאני מחכה לו כבר יומיים כי מסתבר שכולם בדיוק חולים עכשיו. יום שפשוט הייתי צריכה להשאר בו לישון! ספירת מלאי: חולה צריכה לקום עכביש ארסי אופציה לאונס איחור לרופא מעולים הימים האלה.. פשוט אין מילים |
|
מUחדת |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
"..גם אמך ממורמרת, תדעי"
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
מUחדת • 29 בנוב׳ 2011
|
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 29 בנוב׳ 2011
נשבר לי הזין ממלא דברים.
ובשום מקום לא מוכרים ברוקולי טוב. הדבר היחיד שהיה בסופר זה איזה יצור ירוק שכולו גזע עם איזה פרח קטן וסמלי בקצה. כל כך לא מספק. ובגלל כל המלכות בתשלום האלה כבר אי אפשר לנצל חרמנות של גברים בלי להרגיש אשמה. מצבי הכלכלי בכי רע ואני לא מסוגלת להביא את עצמי למכור תחתונים משומשים, למרות שזה WIN WIN. אם לא הכלוב הייתי מרגישה עם זה מצויין. החיים כל כך לא הוגנים. לו לפחות היה לי ברוקולי טוב. ואתם יודעים מה עוד הפסיקו כבר לפני כמה חודשים להביא לסופר? את הגלידה "צ'אבי האבי" של בן&ג'ריס. זו הייתה הגלידה הכי טובה שלהם. התלבטנו המון בקשר לרב וסוף סוף החלטנו להירשם לצוהר, וגילינו שיש תור והתאריך הפנוי הבא שבו הם יכולים לספק רב מחתן הוא בדיוק יום אחד אחרי החתונה שלנו. |
|
היולי |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
לפי הפרסומת של TNT
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
היולי • 29 בנוב׳ 2011
אני כבר עם רגל וחצי בקבר
|
|
Inside your head |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
Inside your head • 29 בנוב׳ 2011
נמאס לי מהכביש הראשי שחוצה את האזור שבו אני גרה
כל שני מטרים מעבר חציה, שבו אמא מתפרצת לכביש עם עגלה ותינוק בתוכו למה לדחוף את העגלה לפנייך? קפצי את! |
|
בתו של דרקולה(נשלטת){DRAKULLA} |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
איזה מרמורים שווים יש לכם!!
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
בתו של דרקולה(נשלטת){DRAKULLA} • 29 בנוב׳ 2011
ואני רק רציתי להתמרמר על שטות.
למה אבל למה כל כך קשה כשמזמינים קפה רותח לקבל אותו אכן רותח למה בתי הקפה ביקום החליטו להתנכל לי, ההנאה שלי בחיים זה לשרוף את הלשון מהשלוק הראשון של הקפה מה זה כל כך מסובך??? |
|