איש אחר(אחר) |
לפני 12 שנים •
19 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
19 בדצמ׳ 2011
איש אחר(אחר) • 19 בדצמ׳ 2011
pet cat כתב/ה: איש אחר כתב/ה: אז מה אם "נראה לך"
זה לא ישנה את העובדות. ככה פועלים הדברים. את יכולה ללמוד מזה או להתעלם מזה, בשני המקרים זה רק העניין שלך... לא, זו דעתך - ודעתך בלבד. תסייג את מלותיך ככאלה. ככה לא "פועלים הדברים"... לא בכל הזוגות. זאת לא דעה, זאת ידיעה ורק ככה פועלים הדברים, עיוורון לא הופך אותם לשונים. אין לזה בכלל קשר לסובייקטיביות של השואלת |
|
המלט |
לפני 12 שנים •
19 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
19 בדצמ׳ 2011
המלט • 19 בדצמ׳ 2011
איש אחר כתב/ה: pet cat כתב/ה: איש אחר כתב/ה: אז מה אם "נראה לך"
זה לא ישנה את העובדות. ככה פועלים הדברים. את יכולה ללמוד מזה או להתעלם מזה, בשני המקרים זה רק העניין שלך... לא, זו דעתך - ודעתך בלבד. תסייג את מלותיך ככאלה. ככה לא "פועלים הדברים"... לא בכל הזוגות. זאת לא דעה, זאת ידיעה ורק ככה פועלים הדברים, עיוורון לא הופך אותם לשונים. אין לזה בכלל קשר לסובייקטיביות של השואלת תגיד, כל הידיעה שלך מושתתת על משפטים מרכיבים אפריוריים, או שיש לך גם משהו שלמדת מן הנסיון? |
|
איש אחר(אחר) |
לפני 12 שנים •
19 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
19 בדצמ׳ 2011
איש אחר(אחר) • 19 בדצמ׳ 2011
המלט כתב/ה: איש אחר כתב/ה: pet cat כתב/ה: איש אחר כתב/ה: אז מה אם "נראה לך"
זה לא ישנה את העובדות. ככה פועלים הדברים. את יכולה ללמוד מזה או להתעלם מזה, בשני המקרים זה רק העניין שלך... לא, זו דעתך - ודעתך בלבד. תסייג את מלותיך ככאלה. ככה לא "פועלים הדברים"... לא בכל הזוגות. זאת לא דעה, זאת ידיעה ורק ככה פועלים הדברים, עיוורון לא הופך אותם לשונים. אין לזה בכלל קשר לסובייקטיביות של השואלת תגיד, כל הידיעה שלך מושתתת על משפטים מרכיבים אפריוריים, או שיש לך גם משהו שלמדת מן הנסיון? התשובה לשאלתך מופיעה בצורה מאד ברורה בדברי לא צריך ללעוס את זה בשבילך |
|
RED KID |
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
ממש אבל ממש
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
RED KID • 20 בדצמ׳ 2011
מעצבן אותי לראות תגובות דביליות מכל מיני מאסטרים שמאסטרים... ו-mephisto, יפה אמרת.
|
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
Re: הרף עולה
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
נוריתE • 20 בדצמ׳ 2011
RED KID כתב/ה: ככל שנכנסים יותר לעומק ומבצעים יותר סשנים, הרף רק עולה ומוחי המטורף והמלוכלך חושב על עוד דברים ופנטזיות הרוצות להתגשם.
מה עושים כשלא ניתן להגשים כל פנטזיה? כזוג נשוי ישנן מגבלות מצדי ומצד בעלי שאני אגיד את המובן מאליו? קחו חדר פרטי. לא חסרים מקומות להשכרה בתוך הקהילה. וטוב שיש דברים שאפשר להוציא מהביית. |
|
MasterKey(שולט) |
לפני 12 שנים •
21 בדצמ׳ 2011
Re: ממש אבל ממש
לפני 12 שנים •
21 בדצמ׳ 2011
MasterKey(שולט) • 21 בדצמ׳ 2011
RED KID כתב/ה: מעצבן אותי לראות תגובות דביליות מכל מיני מאסטרים שמאסטרים... ו-mephisto, יפה אמרת.
את מכירה את אותם "מאסטרים שמאסטרים" היכרות מעמיקה עד כדי קביעת עמדות כה נחרצות לגביהם? מוטב לו לאדם כי יקשיב לאחר ולא יפסול את דבריו בגסות רוח רק משום שאינם עולים בקנה אחד עם דעתו הוא. אם היית מקשיבה לו אולי היית מבינה כי יש הרבה בדבריו ואולי, אולי היית גם לומדת מהם משהו... |
|
MאסטרM |
לפני 12 שנים •
21 בדצמ׳ 2011
כהות חושים גבולות ופנטזיות....
לפני 12 שנים •
21 בדצמ׳ 2011
MאסטרM • 21 בדצמ׳ 2011
אני דווקא מצליח להתחבר לדבריו של איש אחר
הנושא של כהות חושים נכון לכל מה שאנחנו עושים בחיים הוא נכון גם לסקס ונילה ובנושא המיני הוא נכון במיוחד אצל זוגות כי סינגלים מונעים מעצמם כהות חושים על ידי החלפת פרטנרים והשתוללות חופשית יותר... אנשים שחוו הכל הגשימו פנטזיות רבות פתאום מגיעים לגבולות שלהם או בגלל שמיצו את הפנטזיות שלהם או בגלל שמיצו את כל הפנטזיות שלהם במסגרת ההתניות החברתיות שלהם או בגלל שהם במערכת זוגית מונוגמית והאש דעכה... ואז הכל משעמם והכל כבר לא מרגש כבעבר התרופה לתופעה זו הינה מודעות לתהליכים אלו כשזה קורה בונילה אנשים רבים פונים לחפש פתרונות למשל לעסוק בטנטרה מה שהטנטרה מביאה איתה זה תהליך הפוך של עידון חושים והסרת התניות חברתיות דבר המאפשר להחזיר את האש לזוגיות ולחיים והסרת ההתניות מאפשר להגשים יותר מהפנטזיות שלנו |
|
RED KID |
לפני 12 שנים •
21 בדצמ׳ 2011
ובכן
לפני 12 שנים •
21 בדצמ׳ 2011
RED KID • 21 בדצמ׳ 2011
כן masterkey, אני מכירה את ה״מאסטרים שמאסטרים״... הכל מנסיון, שום דבר לא בין רגע...
|
|
RED KID |
לפני 12 שנים •
21 בדצמ׳ 2011
ואולי...
לפני 12 שנים •
21 בדצמ׳ 2011
RED KID • 21 בדצמ׳ 2011
הגזמתי קצת בתגובתי...
|
|