FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
FOR GOOD • 3 בפבר׳ 2012
בהערת אגב , רק בהערת אגב -
זה שרשור די מוזר, שכן הפנטזיות "האלימות" של נשלטים, אם יש להם כאלו, יהיו להיאנס ולא לאנוס ( כמובן - באקט שהוא בהסכמה או מרצון ). כלומר - נשלט יהיה במקום הפאסיבי בפנטזיה, לא האקטיבי. כאמור - אנס הוא לא נשלט-מתוסכל, בפירוש לא - אנסים אינם נמשכים ליחסי שליטה. ואונס אמיתי אינו אקט ארוטי כלל וכלל. מה שנכון הוא, שאנסים יש להם רגשי נחיתות דמיוניים, הגבריות שלהם פצועה לגמרי, והם למרבה הפרדוכס - כמו בסיפור, או כמו שגיבורת הסיפור ("הכלבה היהירה " ) טוענת בסופו , והיא די צודקת בכך - רובם אכן אימפוטנטים ביחסים שלא יהיו בכפייה. לא יעמוד להם, במילים פשוטות כדי שיעמוד להם, הם צריכים את הסיטואציה שבה מוחקים, דורסים, ומועכים את הקורבן |
|
פטישר(נשלט) |
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
פטישר(נשלט) • 3 בפבר׳ 2012
שלום לכולם,
בד"כ אני לא פעיל בפורומים למרות שאני די וותיק כאן אך מצאתי צורך להגיב. לשאלתך בכח - כנשלט שמודע לעצמי ולמניעים שלי אין מצב שבו אני מרגיש לא ראוי למישהי, אני מייחל למצב כזה כי אז פנטזיית הנחיתות תהיה אמיתית. למרבה הצער, מתוך היכרות עם שולטות מהתאר המצב הוא הפוך, ברוב הפעמים אני מרגיש שהן נחותות ממני בכל הפרמטרים (מראה, השכלה, אשיות, עומק וכו...). כנשלט, היות וכך המצב, לא פעם אני מנסה ליצור מצב מלאכותי בו ארגיש נחות למישהי, שהרי זו המטרה וממנה מגיע הגירוי הגדול (המוחי והפיזי), על ידי הצעות משפילות כגון תשלום על אפשרות לזכות בכפות רגליה בלבד, שימוש בי כבעבד כללי ועוד. |
|
נולי |
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
נולי • 3 בפבר׳ 2012
בכח,
תהיתי אם יש פה מקום לפתגם העתיק "כל הפוסל במומו פוסל". האם הסיפור הזה של אונס הגיע ממקום אחר לגמרי..... אולי הפנטזיה הגיעה לא מהמהקום של הצורך להאנס, אלא מהכוון של חילופי תפקידים. כלומר, אם נחליף את דמויות הגבר והאישה בסיפור. מהמקום של אישה שמרגישה נחותה ומשיגה גברים חזקים ממנה ואונסת אותם (במציאות או במשחק) כאשר בתוך תוכה היתה רוצה שישחקו בה...... ועוד יותר אני מקוה שלא נפגעת כי לא התכוונתי אליך ספציפית. זה פשוט עורר בי מחשבה על חלק מהגברות המכובדות כאן חובבות אינוס הגברים. רק תהיות. N |
|
נילי ונילי |
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
נילי ונילי • 3 בפבר׳ 2012
FOR GOOD כתב/ה: מה שנכון הוא, שאנסים יש להם רגשי נחיתות דמיוניים, הגבריות שלהם פצועה לגמרי, והם למרבה הפרדוכס - כמו בסיפור, או כמו שגיבורת הסיפור ("הכלבה היהירה " ) טוענת בסופו , והיא די צודקת בכך - רובם אכן אימפוטנטים ביחסים שלא יהיו בכפייה. לא יעמוד להם, במילים פשוטות
כדי שיעמוד להם, הם צריכים את הסיטואציה שבה מוחקים, דורסים, ומועכים את הקורבן כמות השטויות שאתה מצליח לפלוט בהודעות שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש. |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
FOR GOOD • 3 בפבר׳ 2012
נילי ונילי כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: מה שנכון הוא, שאנסים יש להם רגשי נחיתות דמיוניים, הגבריות שלהם פצועה לגמרי, והם למרבה הפרדוכס - כמו בסיפור, או כמו שגיבורת הסיפור ("הכלבה היהירה " ) טוענת בסופו , והיא די צודקת בכך - רובם אכן אימפוטנטים ביחסים שלא יהיו בכפייה. לא יעמוד להם, במילים פשוטות
כדי שיעמוד להם, הם צריכים את הסיטואציה שבה מוחקים, דורסים, ומועכים את הקורבן כמות השטויות שאתה מצליח לפלוט בהודעות שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש. חי-לוהים, לא נמאס לך לנבל את המוח? ועוד בלי לנמק? תעשי לי טובה... |
|
נילי ונילי |
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
FOR GOOD כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: מה שנכון הוא, שאנסים יש להם רגשי נחיתות דמיוניים, הגבריות שלהם פצועה לגמרי, והם למרבה הפרדוכס - כמו בסיפור, או כמו שגיבורת הסיפור ("הכלבה היהירה " ) טוענת בסופו , והיא די צודקת בכך - רובם אכן אימפוטנטים ביחסים שלא יהיו בכפייה. לא יעמוד להם, במילים פשוטות
כדי שיעמוד להם, הם צריכים את הסיטואציה שבה מוחקים, דורסים, ומועכים את הקורבן כמות השטויות שאתה מצליח לפלוט בהודעות שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש. חי-לוהים, לא נמאס לך לנבל את המוח? ועוד בלי לנמק? תעשי לי טובה... מנתוני ארגוני נשים רובם המכריע של מקרי האונס מתבצעים על ידי מישהו מוכר לנאנסת. קרוב משפחה, שכן, ידיד, כתב ערוץ 2 לענייני בריאות וכו'. אנסים, למרבה הצער הפמיניסטי, אינם ניתנים לזיהוי באמצעות היותם אימפוטנטים נטולי בת זוג ומתוסכלים מינית. אנסים, שוב למרבה הצער הפמיניסטי, הם אנשים נורמטיביים מן הישוב, חלקם אבות מסורים ובעלים מתחשבים. חלקם מצויידים בבת זוג דוגמנית על, חלקם נראים נהדר ומסוגלים לזיין בונבוניירה גם בהסכמה מלאה ולא בהכרח צריכים את ה"דריסה", כפי שציינת כדי להיות מסוגלים לתפקד מינית. לא רק שאתה יוצר פה פרופיל פסיכולוגי שגוי לזיהוי אנסים, אלא אתה גם מחשיד אוטומטית כל מי שסובל מבעיות בתפקוד המיני בהיותו אנס בפוטנציה. למרבה הפליאה, לא ניתן לזהות אנסים באמצעות פרופיל פסיכולוגי מסויים. למעשה, המאפיין היחידי שבאמצעותו ניתן לזהות אנסים הוא - אונס. ולסיכום, אתה אידיוט. |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
FOR GOOD • 3 בפבר׳ 2012
נילי ונילי כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: מה שנכון הוא, שאנסים יש להם רגשי נחיתות דמיוניים, הגבריות שלהם פצועה לגמרי, והם למרבה הפרדוכס - כמו בסיפור, או כמו שגיבורת הסיפור ("הכלבה היהירה " ) טוענת בסופו , והיא די צודקת בכך - רובם אכן אימפוטנטים ביחסים שלא יהיו בכפייה. לא יעמוד להם, במילים פשוטות
כדי שיעמוד להם, הם צריכים את הסיטואציה שבה מוחקים, דורסים, ומועכים את הקורבן כמות השטויות שאתה מצליח לפלוט בהודעות שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש. חי-לוהים, לא נמאס לך לנבל את המוח? ועוד בלי לנמק? תעשי לי טובה... מנתוני ארגוני נשים רובם המכריע של מקרי האונס מתבצעים על ידי מישהו מוכר לנאנסת. קרוב משפחה, שכן, ידיד, כתב ערוץ 2 לענייני בריאות וכו'. אנסים, למרבה הצער הפמיניסטי, אינם ניתנים לזיהוי באמצעות היותם אימפוטנטים נטולי בת זוג ומתוסכלים מינית. אנסים, שוב למרבה הצער הפמיניסטי, הם אנשים נורמטיביים מן הישוב, חלקם אבות מסורים ובעלים מתחשבים. חלקם מצויידים בבת זוג דוגמנית על, חלקם נראים נהדר ומסוגלים לזיין בונבוניירה גם בהסכמה מלאה ולא בהכרח צריכים את ה"דריסה", כפי שציינת כדי להיות מסוגלים לתפקד מינית. לא רק שאתה יוצר פה פרופיל פסיכולוגי שגוי לזיהוי אנסים, אלא אתה גם מחשיד אוטומטית כל מי שסובל מבעיות בתפקוד המיני בהיותו אנס בפוטנציה. למרבה הפליאה, לא ניתן לזהות אנסים באמצעות פרופיל פסיכולוגי מסויים. למעשה, המאפיין היחידי שבאמצעותו ניתן לזהות אנסים הוא - אונס. ולסיכום, אתה אידיוט. הנה ההפך מ"השטויות" שאני אומר - לאנסים אין רגשי נחיתות. הם מרגישים בטוחים מאד בגבריות שלהם, ונשיות אינה מאיימת עליהם כלל וכלל. בגלל זה הם אונסים. יש להם צורך לבטל, למחוק, להרוס, ולפצוע את הגאווה העצמית של הנאנסת מהסיבות האמורות לעיל. רובם גם מקיימים יחסי מין בהסכמה בלא כל קושי. עיין ערך כל המחקרים בנידון ( כמו הרפרנס הלא-קיים שלך ) הם פלייבויים במיטה, אלופים ממש !! רובם גם פמיניסטים דגולים... נ.ב - בכוח תארה את הסיטואציה של אינוס שלא בתוך המשפחה -אינוס של זרה, אחרי בילוי - אני חוזר, למקרה שלא קלטת , רק כי אני גבר, אינוס שלא בתוך המשפחה( והפרופיל של האנסים הללו ידוע היטב ) נא להתייחס לנושא הנידון, אהבלה - כלומר : לגופו של עניין, ולא לגופו של אדם |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
FOR GOOD • 3 בפבר׳ 2012
רק אל תתחילי להעיף פה עכשיו חומר "סוציולוגי" מהאינטרנט. בחייך...את יכולה לעייף לאללה, את יודעת ?...(:
|
|
נילי ונילי |
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
FOR GOOD כתב/ה: רק אל תתחילי להעיף פה עכשיו חומר "סוציולוגי" מהאינטרנט. בחייך...את יכולה לעייף לאללה, את יודעת ?...(:
מתוך כבוד לבכח ולסיפור הנהדר שלה אני זונחת את הנושא. לא רוצה להפוך לה את השרשור לעוד אחד משרשורי השלשול שלך בהם אתה מזהם את האתר. חשוב לי שתדע שאני חושבת שאתה אפס מאופס, אבל נראה לי שמדובר בנקודה שהובהרה. |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בפבר׳ 2012
FOR GOOD • 3 בפבר׳ 2012
חן חן מותק
תודה לאל הטוב שאנחנו לא מכירים ! בינתיים, היחידה שלא עונה לגופו של עניין, וגם הופכת כל דיון על המנגנון-הפסיכולוגי של משהו לדיון "סוציולוגי" משמים ופלאקטי, הכל בגלל בורות, ומנבלת את המוח נון-סטופ, וחי-לוהים גם לא נמאס לה מהקטע - זו את כפרה...(: לילה טוב, וחלומות פז |
|