שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

"אני רובוט"-רובוט/ית מין,אנושית?

Brave Dwarf
לפני 12 שנים • 11 במרץ 2012
Brave Dwarf • 11 במרץ 2012
יולי Yuli כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:

לדעתי "שולט/נשלט", אלו סימני היכר פְּנים-קהילתיים, ותו לא.

אה, חשבתי שזה בדיוק מה שזה אמור להיות... icon_eek.gif

מקנא בך שאת יודעת מה אמור להיות. לא נפל בחלקי מזל כזה ובינתיים לפי מה שאני ראיתי, זה די תלוי ב"את מי שואלים". בינתיים לא מצאתי כאן שולטים ונשלטים, אלא סאדיסטים ומזוכיסטים או גם זה לא, שבוחרים במודע מאיזה צד של המתרס לשלוט. בהקשר למה שאמרה נורית ואת שאלת, נדמה לי שבמקרה של היפנוט, השולט הפסיבי יהפוך להיות נשלט.

אם יש לך דעה שונה, אני למעלה מאשמח לשמוע, אגב, למרות שנדמה לי שאני מתחיל להיות סגור בדעותיי.
נוריתE
נוריתE • 11 במרץ 2012
Brave Dwarf כתב/ה:
דורון גונן כתב/ה:

נעים לה שהוא עושה בה לגמרי כרצונו. נשלטת אולטימטיבית. }{
.

לא מסכים אתך, דורון גונן. לנשלטת אולטימטיבית לא "נעים", כי ברגע ש"נעים" לה, אינו עושה בה כרצונו אלא כרצונה, כדי שיהיה לה "נעים". דהיינו: הוא עושה בה כרצונו מתוך ידיעה שזהו רצונה.

למהופנטת אין רצון. גם לא רצון שיהיה לה "נעים". מצד שני, ניתן לטעון שהעובדה שרצתה להיות מהופנטת ולוותר על רצון, מצביעה על רצון.

אני חושב שזאת עוד אחת מההוכחות שאם לא מדובר באונס, מדובר במערכת יחסים בה בתכלס אין שולטים ונשלטים, אלא בני אדם עם רצונות שונים שמצאו זה את זה, דהיינו: מוטואליזם - מצב בו שני המשתתפים מפיקים תועלת מהצמידות. לדעתי "שולט/נשלט", אלו סימני היכר פְּנים-קהילתיים, ותו לא.

נעזוב לרגע את נושא הנושא
ואשאל גמד,
להמ שלנישלטת לא יהיה נעים וטוב מהאקטים,?
מה הטעם לעשות דברים ושיעשו בך אם לא עושה לך טוב ולא טוב לך?
מי פה אלטרואיסטית כזאת? שתקום.

ואם לחזור לנושא הנושא
בקטע הספציפי שראיתי הי אתוכנתה בהיפנוט גם להנות ואל רק לציית
אבל שוב לקטע הזה של היפנוזה לאנדורואיד מין אנושי ,אין גבולות ובתכלס אין חוקים
זה כמו להסכי לקחת רופיי לפני סשן או קיום יחסי מין ולא לזכור אחר כך כלום
העיקר,שהסכמת.
ואיכשהו אני עושה פה סיבוב לנושא ה"הסכמה"בכלל בסאדו-בידיס''מ...
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 11 במרץ 2012
קודם כל, נורית, לא אמרתי למה כן ולמה לא. לא טענתי שזה לא בסדר או שהייתי רוצה את זה אחרת. זאת אומרת, אולי הייתי רוצה ואולי לא, איני יודע. נשים אתן הייתי עד היום רצו ובחרו להיות אתי מרצונן. מה שאומר שלכולן היה רצון. טענתי שלדעתי אין נשלטים בסצנה. יש רק שולטים ולכן המילים "שולט/נשלט" נטולות משמעות. מצדי ניתן לכנות אותם "ביצה רכה" ו"ביצה עלומה" או בכל כינוי אחר.

ונכון, בסיפור שלך היא תוכנתה להנות ואפילו בחרה להיות מהופנטת ולכן גם במקרה הזה הטלתי ספק בהישלטות שלה. ולא, זה לא עלבון.
גברים​(שולט)
לפני 12 שנים • 12 במרץ 2012
גברים​(שולט) • 12 במרץ 2012
להפנט כדי שאוכל לעשות בה כל מה שאני רוצה ?

אולי אני זקן מדי אבל זה נשמע לי כאילו הוציאו לי את כל העוקץ והדבש.

באופו אישי, אני מעדיף לראות אותך נאבקת כדי לציית. לראות את הניצוץ הזה בעיניים של "מה הוא חושב לעצמו" שאחרי מאבק קצר עם עצמך, הופך להיות מבט מושפל של השלמה והפנמה של המקום שלך. אני אוהב לראות את המבט המופתע שלך כשאני סוטר לך, לשמוע בכל פעם מחדש את ה "אבל מה עשיתי" ?, הנעלב, המושפל.

אני אוהב לקחת, כי את יכולה להתנגד אבל מבינה שאסור לך. אני אוהב להקשות עלייך, כי זה מקשה עלייך. אני אוהב אותך ממושמעת, כי אני מחנך אותך. אני אוהב לקשור ולהגביל אותך, כי תוך כדי שאעשה בך מה שאעשה בך את תאבקי להשתחרר. אני אוהב לנכס אותך, כי באופן טבעי, את לא רכוש או רובוט.
נוריתE
נוריתE • 12 במרץ 2012
Brave Dwarf כתב/ה:
קודם כל, נורית, לא אמרתי למה כן ולמה לא. לא טענתי שזה לא בסדר או שהייתי רוצה את זה אחרת. זאת אומרת, אולי הייתי רוצה ואולי לא, איני יודע. נשים אתן הייתי עד היום רצו ובחרו להיות אתי מרצונן. מה שאומר שלכולן היה רצון. טענתי שלדעתי אין נשלטים בסצנה. יש רק שולטים ולכן המילים "שולט/נשלט" נטולות משמעות. מצדי ניתן לכנות אותם "ביצה רכה" ו"ביצה עלומה" או בכל כינוי אחר.

ונכון, בסיפור שלך היא תוכנתה להנות ואפילו בחרה להיות מהופנטת ולכן גם במקרה הזה הטלתי ספק בהישלטות שלה. ולא, זה לא עלבון.

לא קrאתי ולא טענתי עלבון,גמד
אני רק אמרתי שם כבר מסכימה -כל נשיטלת אז הרי זה גם למען ההנאה והתענוג שלה ולא, זאת לא "שליטה מלמטה" מי שיקפוץ
אני אל רואה שום מניעים אלטרואיסטיים בלהיות נשילטת אולי יש אחרות שכן
אין טעם להסכים לעשות דברים שלא עושים לך טוב רק כי את ככה או ככה או אחרת
ואכן
אני מסכימה איתך שברגע שאותה אחת הופנטה וזה סיפור אמיתי כמו שאמרתי מדוקו בע. 8 אז נילטת ממנה איכשהו יכולת ההסכמה למרות שלהתהפנט למצב היא הסכמיה והשוותי את זה לנטילת "רופי" ( סם אונס) מרצון.
אבל בתכלס יש בכל הסיפור הזה אלמנט דומיננטי של שליטה או הפעלה והפעלה אני לא אוהבת למרות שבקשר כמו שלנו השולט מפעיל את הנישלטת לרצונותיו הרי שהיא צריכה לתת הסכמה לכ פעולה לכן יצרנו שיחות והגדרת קווים וגבולות, הסכמה להילשט או להיות בקשר כשלנו הי אלא חוזה גורף סגור ובלתי ניתן לדיון או שינוי.

כל העניין הוא עניין ההסכמה המודעת לכל מה שנעשה.

ובאשר לשמות התאר דג מולח=שולט,ביצת עיין=נישלטת arose is a rose by any name

ואצלנו "כללי הטכס" הביאו להגדרות כמו בכל שפה אחרת
ולא מש משנה איך מכנים את מחזיק השוט ואת המוצלפת.הנה המצאתי עוד שני שמות תואר.
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 12 במרץ 2012
נוריתי, איני מצליח להבין היכן את לא מסכימה אתי או עם איזה טיעון שלך לדעתך איני מסכים. אם תסבירי את עצמך שוב, אני מבטיח להתייחס לדבריך.

אנסה בכ"ז:

זכותך לא להנות מהפעלה וזכותך המלאה להתעקש על הסכמה מצדך ולקבוע עוד אינספור חוקים. זאת מערכת יחסים, כך היא פועלת. קיים תיאום ציפיות עם אי-אלו חריגות בתוך גבולות שאף הם הוגדרו מראש.

בבילון מספר על:

מערכת יחסים
קשר בין אנשים, יחסים בין אישיים

אבן שושן מעשיר ב:

יחָסִים
ח
1. קְשָׁרִים בֵּין שְׁנֵי אֲנָשִׁים אוֹ יוֹתֵר.
2. קְשָׁרִים רוֹמַנְטִיִּים אוֹ מִינִיִּים: לְקַיֵּם יְחָסִים.

בעצם שניהם נותנים דגש על הדדיות. הכמויות כמובן נקבעות בין השניים ובהתאם לצורך. אני לא רואה בכך יחסי שולט/נשלט אלא שולט אקטיבי לעומת שולט פסיבי. ואני לא טוען שזה לא בסדר או שזה נוגד איזשהו חוק באיזשהו ספר BDsMי. נהפוך-הוא: כיוון שאני רואה את ה- BDsM כמערכת יחסים, אני רואה אותו כנטול חוקים, פרט לחוקים שנקבעו בין שני אנשים המקיימים את אותה מערכת היחסים.
נוריתE
נוריתE • 12 במרץ 2012
גברים כתב/ה:
להפנט כדי שאוכל לעשות בה כל מה שאני רוצה ?

אולי אני זקן מדי אבל זה נשמע לי כאילו הוציאו לי את כל העוקץ והדבש.

באופו אישי, אני מעדיף לראות אותך נאבקת כדי לציית. לראות את הניצוץ הזה בעיניים של "מה הוא חושב לעצמו" שאחרי מאבק קצר עם עצמך, הופך להיות מבט מושפל של השלמה והפנמה של המקום שלך. אני אוהב לראות את המבט המופתע שלך כשאני סוטר לך, לשמוע בכל פעם מחדש את ה "אבל מה עשיתי" ?, הנעלב, המושפל.

אני אוהב לקחת, כי את יכולה להתנגד אבל מבינה שאסור לך. אני אוהב להקשות עלייך, כי זה מקשה עלייך. אני אוהב אותך ממושמעת, כי אני מחנך אותך. אני אוהב לקשור ולהגביל אותך, כי תוך כדי שאעשה בך מה שאעשה בך את תאבקי להשתחרר. אני אוהב לנכס אותך, כי באופן טבעי, את לא רכוש או רובוט.

אתם לא לקחים "גבר גבר" אתם מקבלים וכל הלהתנגד הזה זה או משחק או באמת כשל יכולתי ואם זה כשל אז לקחת בכוח לא ממש נישמע טוב ,משמעת,אחלה,רצון יופי, מוגבלות בכייף, נכס נכס,תוציאו טבו
אבל אל תשכחו גברברי,ֿ שתמיד אפשר לקום וללכת ואז תשחקו ביויו הוא באמת צייתן סוף( עד שהחוט מסתבך)
נוריתE
נוריתE • 12 במרץ 2012
Brave Dwarf כתב/ה:
נוריתי, איני מצליח להבין היכן את לא מסכימה אתי או עם איזה טיעון שלך לדעתך איני מסכים. אם תסבירי את עצמך שוב, אני מבטיח להתייחס לדבריך.

אנסה בכ"ז:

זכותך לא להנות מהפעלה וזכותך המלאה להתעקש על הסכמה מצדך ולקבוע עוד אינספור חוקים. זאת מערכת יחסים, כך היא פועלת. קיים תיאום ציפיות עם אי-אלו חריגות בתוך גבולות שאף הם הוגדרו מראש.

אני לא נהינת מ"הפעלה" כי הפעלה,חד צדדית כופה, לוקחת ממך את הרצון וההסכמה ,בדיוק כמו סיפור ה"רובוטית" שלנו
היא הסכימה אבל בתכלס היא הופעלה בלי יכולת בעצם להגיב מכוח הרצון שלה, אז אלמנט ההסכמה להכל הוא כולו עורבע פרח,אין לי כרגע ביטוי אחר אבל מקווה שהיבנת. יש הפעלה מהסכמה זה נכון אבל אצלנו, אם לא טוב לך את יכולה להפסיק כל סיטואציה בכל רגע נתון גם ללא "מילת ביטחון".

ואלי אתה או אחרים/ות לא תסכימו עם זה,אבל בסדר.

אתה כתבת למעלה ככה : "לנשלטת אולטימטיבית לא "נעים", כי ברגע ש"נעים" לה, אינו עושה בה כרצונו אלא כרצונה, " ולכך התחלתי להגיב בהתחלה,
הוצאת מפה את האלמנט וזה מה שאמרתי ,אם למשיהי לא טוב מה שעושים לה למה שהיא תסכים שיעשו לה? ואם היא מסכימה וטוב לה, אז משמעו שהיא השלוטת במשחק? זה מה שהבנתי ממך.
ואז בעצם הלך אלמנט השליטה של מי שבאמת רוצה להיות שולט ? חזרנו מיתוס של שליטה מלמטה??
לא,לא אתה.
רק אלטרואיסט נותו מבלי לצפות לתגמול. אני לא כזאת.ולדעתי אין מקום לכאלו בקירבנו. לדעתי.

וכמו שאמרתי למעלה פה לגבר-גבר
אין לקחת בכוח יש,לקבל. ונותנים מרצון ובהסכמה אחרת אין משחק ואם לא נהנים אז מה בכלל עושים פה?
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 12 במרץ 2012
נוריתE כתב/ה:
אני לא נהינת מ"הפעלה" כי הפעלה,חד צדדית כופה, לוקחת ממך את הרצון וההסכמה ,בדיוק כמו סיפור ה"רובוטית" שלנו היא הסכימה אבל בתכלס היא הופעלה בלי יכולת בעצם להגיב מכוח הרצון שלה, אז אלמנט ההסכמה להכל הוא כולו עורבע פרח,אין לי כרגע ביטוי אחר אבל מקווה שהיבנת. יש הפעלה מהסכמה זה נכון אבל אצלנו, אם לא טוב לך את יכולה להפסיק כל סיטואציה בכל רגע נתון גם ללא "מילת ביטחון".

כן. אין לנו כאן ויכוח. לא מהותי בכל מקרה. אני יכול להתגמש ולהסכים שהסכמה גורפת מראש אינה מספקת כדי להטיל ספק בנשלטוּת.

נוריתE כתב/ה:

אתה כתבת למעלה ככה : "לנשלטת אולטימטיבית לא "נעים", כי ברגע ש"נעים" לה, אינו עושה בה כרצונו אלא כרצונה, "

עומד מאחורי דבריי.

נוריתE כתב/ה:
ולכך התחלתי להגיב בהתחלה,
הוצאת מפה את האלמנט וזה מה שאמרתי ,אם למשיהי לא טוב מה שעושים לה למה שהיא תסכים שיעשו לה?

בלתי רלבנטי לטיעוניי. זה לא משנה למה היא תסכים או לא תסכים. זה נושא נפרד.

נוריתE כתב/ה:
ואם היא מסכימה וטוב לה, אז משמעו שהיא השלוטת במשחק? זה מה שהבנתי ממך.
ואז בעצם הלך אלמנט השליטה של מי שבאמת רוצה להיות שולט ? חזרנו מיתוס של שליטה מלמטה??

עזבי את המיתוס עכשיו. לא דיברתי על שליטה מלמטה מלמעלה ומהצדדים. אני לא עורך דין, אני חייל. יש שליטה/אין שליטה; יש נשלט/אין נשלט. לדעתי אין נשלט. לדעתי יש שולט פסיבי ויש שולט אקטיבי. שניהם שווים בעצמת השליטה שלהם. ההבדל ביניהם טמון בכך שכל אחד מהם ניצב בצדו המנוגד של המתרס.

רק שהשאלה היא לא רק אם טוב לה, אלא מה היא תעשה ברגע שלא יהיה לה טוב. מן הסתם היא תלך. אני שולט בך כל עוד טוב לך, בתנאים שלך, בהתאם לחוקים שלך ואם לא כן, את תעזבי. צר לי, אך הכניעה הזאת אינה כניעה, אלא שליטה.
נוריתE כתב/ה:

לא,לא אתה.
רק אלטרואיסט נותו מבלי לצפות לתגמול. אני לא כזאת.ולדעתי אין מקום לכאלו בקירבנו. לדעתי.

זה בסדר שאינך כזאת. לגבי יש מקום/אין מקום, אני לא ממהר לגרש אנשים מקרבי ולכן דברי בשם עצמך, זאת אומרת אם את מחשיבה אותי לחלק מאותו "קירבנו".

נוריתE כתב/ה:

וכמו שאמרתי למעלה פה לגבר-גבר
אין לקחת בכוח יש,לקבל. ונותנים מרצון ובהסכמה אחרת אין משחק ואם לא נהנים אז מה בכלל עושים פה?

הוא לא לוקח בכוח. הוא לא אנס הרי. הוא ממלא את התפקיד שהיא הטילה עליו: קח ממני בכוח כי ככה אני רוצה. וכן, כמעט שכחתי - במקביל היא ממלאת את התפקיד שהוא הטיל עליה: אני אתנגד כי אתה אוהב את התחושה שאתה לוקח בכוח. אני לא רואה הבדל.
נוריתE
לפני 12 שנים • 13 במרץ 2012
נוריתE • 13 במרץ 2012
זהו גמד,שגם אני פעם חשבתי ככה,בעיניין השפחה האולטמטיבית כמו שאתה מגדיר אותה
זה old hschool רציני
ומזכיר למרות שלא לזה התכוונתי,בפוסט הזה,סיפור ישן מאוד שכתבתי

אני,כיום כבר לא חשובת ככה,היתי רוצה לחשוב שהתבגרתי ,בלי לזלזל בנכחים

העיניין הוא,גמד יקר
שאנחנו לא אנדרואידים חסרי שכל ורגשות שיועדו לשימוש מיני והכל אנכי של אחרים
point made
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=374476#374476