tch(נשלט) |
לפני 12 שנים •
15 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
15 במרץ 2012
tch(נשלט) • 15 במרץ 2012
נועלה היקרה,
אל ייאוש. תמשיכי בפעילות הברוכה שלך. יש פוטנציאל,ויש לאן לשאוף,צריכים רק מישהו שירכז את האנשים ויתן דחיפה למען המטרה. לקחת יוזמה ולהנהיג. את מנהיגה,תמשיכי בעשייה. עוקב אחרייך מרחוק והערצתי נתונה לך. ליבי איתך. אל תרפי ואל תתייאשי בבקשה. |
|
פועה(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
15 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
15 במרץ 2012
פועה(נשלטת) • 15 במרץ 2012
tch כתב/ה: נועלה היקרה,
אל ייאוש. תמשיכי בפעילות הברוכה שלך. יש פוטנציאל,ויש לאן לשאוף,צריכים רק מישהו שירכז את האנשים ויתן דחיפה למען המטרה. לקחת יוזמה ולהנהיג. את מנהיגה,תמשיכי בעשייה. עוקב אחרייך מרחוק והערצתי נתונה לך. ליבי איתך. אל תרפי ואל תתייאשי בבקשה. לצערי אני אחרי המאנצ האחרון החלטתי להפסיק לארגן דברים חאנשים בצפון |
|
ileamon{astrid} |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
מה?
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
ileamon{astrid} • 16 במרץ 2012
כלומר סוף החודש אני והאישה בצפון ואין כלום ? זין שלי. מארגנים משהו ^_^
|
|
פועה(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
Re: מה?
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
פועה(נשלטת) • 16 במרץ 2012
dark Ilyus כתב/ה: כלומר סוף החודש אני והאישה בצפון ואין כלום ? זין שלי. מארגנים משהו ^_^
בכיף אתם תמיד מוזמנים להצטרף אלינו בשבת לבורגר קינק |
|
kiska וטרמינטור(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
17 במרץ 2012
Re: שאלה
לפני 12 שנים •
17 במרץ 2012
kiska וטרמינטור(לא בעסק) • 17 במרץ 2012
חיפאי מחיפה כתב/ה: נגיד ומישהו מוכן לנהוג , אבל מפאת העייפות והאלכוהול עדיף לישון בתל אביב , להוריד את העייפות/אלכוהול וכו, לקום בצהריים לאכול משהו בתל אביב , ולעשות את הנסיעה חזרה לצפון
כמה יעלה חדר כזה לרכב שלם (כלומר חמישה אנשים?) לעיתים אין לי בעייה לנהוג, הבעייה זה החזרה ב-4-5-6-7 בבוקר, ורעיון כזה היה פותר מה דעתכם? לי אין בעיה לא לשתות במסיבה ולנהוג בחזור. עשינו הסדר כזה כמה פעמים. רק בסוף, בעל הרכב צריך לנהוג מהדירה שלנו בנשר לבית שלו. טרמינטור. |
|
פועה(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
17 במרץ 2012
Re: שאלה
לפני 12 שנים •
17 במרץ 2012
פועה(נשלטת) • 17 במרץ 2012
kiska וטרמינטור כתב/ה: חיפאי מחיפה כתב/ה: נגיד ומישהו מוכן לנהוג , אבל מפאת העייפות והאלכוהול עדיף לישון בתל אביב , להוריד את העייפות/אלכוהול וכו, לקום בצהריים לאכול משהו בתל אביב , ולעשות את הנסיעה חזרה לצפון
כמה יעלה חדר כזה לרכב שלם (כלומר חמישה אנשים?) לעיתים אין לי בעייה לנהוג, הבעייה זה החזרה ב-4-5-6-7 בבוקר, ורעיון כזה היה פותר מה דעתכם? לי אין בעיה לא לשתות במסיבה ולנהוג בחזור. עשינו הסדר כזה כמה פעמים. רק בסוף, בעל הרכב צריך לנהוג מהדירה שלנו בנשר לבית שלו. טרמינטור. והבעיה היא שאני לא נותנת לו לישון |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
בתור מישהי ללא רכב, להלן
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
בלוסום(לא בעסק) • 25 במרץ 2012
כמה עובדות:
ללא רכב אי אפשר להגיע למסיבה של דיווה נקודה. לאורלי אפשרי אך מייקר מאוד את העלות. מונית שרות עולה 40 שח לכל כוון, כך שזה סהכ 80 שח רק נסיעה לפני שבכלל זזתי מהבית. אחר כך יש 60 שח כניסה, סהכ 140 שח. זה מטורף ומשאיר אותי בבית 99% מהזמן. וזה לאורלי, על דיווה אין פשוט על מה לדבר. אם אין טרמפ או טרמפ + מקום לינה מהאזור - לא הולכת. הרעיון למיניבוס הוא מבורך אבל חייב לעלות לי אותו הדבר או פחות. אחרת אמשיך לאכול לב ולשבת בבית, פשוט חבל על הכסף. היוזמה מבורכת שלא תבינו לא נכון. מבורכת, ומהצד הזה אני מתפקדת. |
|