בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
בטי בום(שולטת) • 27 במרץ 2012
Reaper כתב/ה: הרגע היגיע אלי השליח אם ה"מדים" ששלחתם לי ליום חמישי......
אני חושב שאני מדבר בשם כל צוות התקליטנים (חברי המלומד אייבי והדוקטור שחר). מההההה השתגעתם....אין סיכוי....לא....nope.....no way. ריפר, גררררר |
|
אדון על עקבים |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
מילה היא מילה...
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
אדון על עקבים • 27 במרץ 2012
Air {sam}
הצטרף:21 אפר' 2004 איכס 15:24 06/03/12 נהיה בפורום הזה גועל נפש ,כבר לא בא לי לפרסם פה . לא לרמה שלי להתעסק בשיט הזה ,אני יודע לעשות שמח ומסיבות טובות אך לא מעבר. כל הריבים,התנצחויות,כינויים כפולים וההכפשות גורמים לי להקיא ואינני רוצה להיות חלק מזה או אפילו לקרוא את זה (עם רמה כזאת ירודה ,לא נראה לי שמישהו אחר מעוניין לקרוא או להסתכל הפורום הנ"ל) אני מתנצל אך מהמסיבה הבאה של הספייס ,תוכלו למצוא אותנו באתר הכלוב רק בלוח הבילויים. |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
ניקי666 niki • 28 במרץ 2012
לא רוצה להכנס לזה שוב אבל צריך לדעת ממי לצפות למילת כבוד .
|
|
samara{Air} |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
הלוואי והיית יודע מה זה כבוד
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
samara{Air} • 28 במרץ 2012
ניקי666 niki כתב/ה: לא רוצה להכנס לזה שוב אבל צריך לדעת ממי לצפות למילת כבוד .
אנשים קטנים כמותך וכמו קטסטרופהלא רואה ממטרפיקציה אוהבים לעשות צל גדול אבל מה שבעצם הם שווים זה כלום ומהומה . לא תורמים ומקדמים את הקהילה בשום אספקט ורק שואפים לגרום לרוע והרס(לא שזה מצליח לכם) את מר קטסטרופה כלובי כבר הרחיק מהפורום אבל הוא בחר להיכנס ולהמשיך לנסות לפגוע ב 3 כינויים פקטיביים אחרים. ואתה מר ניקי000 ,תן לי להגיד לך שאתה כלום ,סתם גרגר אבק שלא מועיל לשום דבר ומונע מהאגו של עצמו. היית מת להגיע לקרסוליים של אייר , הבן אדם המדהים והמוכשר הזה נתן את התחת בשביל הקהילה ובסופו של דבר הצליח ובגדול - פתח ליין פטיש מצליח ומפורסם במו ידיו,השקיע כסף ועובד ללא הפסקה ! מה שהביא מאות אם לא אלפי אנשים חדשים לקהילתנו .. מה אתה עשית חוץ מללכת מכות במועדונים וליצור הרס ושינאה בפורום ? אז אתה בהחלט מוזמן להמשיך בדרך השינאה (כמו לפתוח פוסטים בכינויים פקטיביים ומיד אחרי לענות לעצמך וכמובן להתעסק בנקמות אישיות) ואייר ימשיך לעשות מסיבות טובות,להיות מוקף בחברים ואהבה ,לתרום לקהילה ולדרך שבה הוא מאמין. זה בשבילך ניקי000 ,אתה שוב תקבל את המראה של עצמך בפנים : http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=31062&postdays=0&postorder=asc&start=0 דרך אגב ,הפירסום של המסיבה נפתח ללא ידיעתו של אייר . לל'ג כמובן פתחה אותו מתוך כוונה טובה ואיכפתיות לליין אבל שוב זה ממחיש לכם למה לא צריך לפרסם בפורום הנ"ל ולהתלכלך. מאחלת לכולכם המון אהבה ושלא תדעו משנאה וקנאה. יום טוב ונתראה יום חמישי |
|
samara{Air} |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
וסתם שתהיה שקיפות מלאה אם כבר בחרתם לצוטט את אייר :
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=31362 |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
ילדונת ,אני מבין את הלויאליות שלך לבן זוגך ,אבל אם את רוצה לעזור לו תשמרי על תרבות דיבור ,אני לא השתמשתי במילות גנאי ולשון הרע ,רק העברתי ביקורת .
הייתי יכול לרדת לרמה שלך אבל אני לא אעשה זאת ,קיימים די והותר מילות גנאי בכדי להשתמש בהם לתאר את בן זוגך ,אך אני אוותר זה לא מכבודי . אתיחס רק לגבי ההרס שאת מייחסת לי [יתר הדברים שרשמת הם תת רמה ..],את ההרס והפילוג בן זוגך יוצר ,קיימים עוד 3 ליינים את יכולה להסביר מדוע הם לא מגיבים בצורה הזאת ...אז מיהו המונע מתוך אגו כהגדרתך ..? אני בכל זאת מציע לך לחזור מדברייך ,בשבילך ,בשביל העסק שאת שותפה בו ,לא תצליחו ליצור את מצג השווא כלפי גם אם תשתמשו במילון מילות הגנאי . שיהיה יום קסום לכולם |
|
samara{Air} |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
ילדונת תקרא לחברות שלך(אם יש לך כאלו) יא אפס , העלק מצגת שווא ...
הביקורת שלך היא לא אמיתית אלה מילותך מנועות משינאה על כך שהורחקת מהמסיבות של אייר בגלל אלימות פיזית שהשתמשת בה. קודם תשמור על הידיים שלך ותימנע מכינויים פקטיביים ואחרי זה תדבר איתי על מילות גנאי |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
ועוד דבר ..
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
הענין הזה לא ממחיש שום דבר ,בטח לא כפי שאמרת "למה לא לפרסם כאן "...הכלוב הזה הבית של הקהילה והכל מתנקז מכאן ,כולם מפרסמים כאן וכולם מרוצים ,אז למה אתם יורקים לבאר שהשקתה אותכם כל כך הרבה שנים . דרך אגב ,אתם יכולים לפרסם גם באתר שכן ,רק אל תשכחו לשלם לו תחילה את החוב |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
samara כתב/ה: ילדונת תקרא לחברות שלך(אם יש לך כאלו) יא אפס , העלק מצגת שווא ...
הביקורת שלך היא לא אמיתית אלה מילותך מנועות משינאה על כך שהורחקת מהמסיבות של אייר בגלל אלימות פיזית שהשתמשת בה. קודם תשמור על הידיים שלך ותימנע מכינויים פקטיביים ואחרי זה תדבר איתי על מילות גנאי יש לי חברות ,אני בוחר כאלה שלא מתבטאות בצורה שאת מתבטאת סמארה ,אולי תקראי מה את רושמת לפני שאת לוחצת שליחה .... אני לא רוצה ללכלך את האתר הזה ,אולי נעבור לפייסבוק שעוד קהל יראה מי אתם .. |
|
samara{Air} |
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
Re: ועוד דבר ..
לפני 12 שנים •
28 במרץ 2012
ניקי666 niki כתב/ה: הענין הזה לא ממחיש שום דבר ,בטח לא כפי שאמרת "למה לא לפרסם כאן "...הכלוב הזה הבית של הקהילה והכל מתנקז מכאן ,כולם מפרסמים כאן וכולם מרוצים ,אז למה אתם יורקים לבאר שהשקתה אותכם כל כך הרבה שנים . דרך אגב ,אתם יכולים לפרסם גם באתר שכן ,רק אל תשכחו לשלם לו תחילה את החוב מפרסמים ועוד איך מפרסמים , רק אני לא מרשה לאייר להיכנס כאן לפורום שלא ידבק לריח של החרא שנודף ממך... ובטח שלא ניקח עצות ממושפל כמוך נראה לי שעדיף לך להתאבד ,תחסוך לעצמך את הסבל שבקיומך. |
|