פועה(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
29 במרץ 2012
Re: ל-purple phoenix ול-spartacus!!!
לפני 12 שנים •
29 במרץ 2012
פועה(נשלטת) • 29 במרץ 2012
Purple phoenix כתב/ה: תודה רבה על השרשור
תודה רבה על כל הברכות החמות זהו נשואים ביחד תמיד תודה לכל מי שהיה תודה לכל מי שתמך תודה לכל מי שהשקיע תודה לכל מי ששמח איתנו הייתה חתונה מאלפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחייאת תול בסה"כ התחתנת מה כבר קרה סתם מתה עליך אהובה שלי הכל מהאהבה ותודה ענקית לכלובי, שבזכות האתר הזה, הבית הזה, הכרתי את אהוב לבי, את האדון שלי, את בעלי *מקפצת מאושר* |
|
צלילה |
לפני 12 שנים •
29 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
29 במרץ 2012
צלילה • 29 במרץ 2012
נועלה כתב/ה: Purple phoenix כתב/ה: תודה רבה על השרשור
תודה רבה על כל הברכות החמות זהו נשואים ביחד תמיד תודה לכל מי שהיה תודה לכל מי שתמך תודה לכל מי שהשקיע תודה לכל מי ששמח איתנו הייתה חתונה מאלפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מממממזל טוב מקסימים !!! בחייאת תול בסה"כ התחתנת מה כבר קרה סתם מתה עליך אהובה שלי הכל מהאהבה ותודה ענקית לכלובי, שבזכות האתר הזה, הבית הזה, הכרתי את אהוב לבי, את האדון שלי, את בעלי *מקפצת מאושר* |
|
צלילה |
לפני 12 שנים •
29 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
29 במרץ 2012
צלילה • 29 במרץ 2012
נועלה כתב/ה: Purple phoenix כתב/ה: תודה רבה על השרשור
תודה רבה על כל הברכות החמות זהו נשואים ביחד תמיד תודה לכל מי שהיה תודה לכל מי שתמך תודה לכל מי שהשקיע תודה לכל מי ששמח איתנו הייתה חתונה מאלפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מממממזל טוב מקסימים !!! בחייאת תול בסה"כ התחתנת מה כבר קרה סתם מתה עליך אהובה שלי הכל מהאהבה ותודה ענקית לכלובי, שבזכות האתר הזה, הבית הזה, הכרתי את אהוב לבי, את האדון שלי, את בעלי *מקפצת מאושר* |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
30 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
30 במרץ 2012
בטי בום(שולטת) • 30 במרץ 2012
מזל טוב פיניקס וספרטי.
שתמיד תרגישו את האהבה והשמחה שמקיפה אתכם עכשיו. |
|
seelinewoman |
לפני 12 שנים •
30 במרץ 2012
מזל טוב אהובי נפשי }{
לפני 12 שנים •
30 במרץ 2012
seelinewoman • 30 במרץ 2012
מאחלת לכם את החיים היפים והטובים שמגיעים לכם.
אהבה נהדרת כמו שלכם היא נדירה, ואני מאחלת לכם רק אושר ועושר, בריאות וכל טוב |
|
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} |
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
תודה
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} • 31 במרץ 2012
תודה לכל מי שהיה, לכל מי ששמח בשמחתנו, לכל מי שחלק איתנו את הרגע המושלם הזה.
תודה לכל המברכים, לכל מי שרצה להיות שם ופספס, לכל אלו שכל הזמן מקיפים אותנו בכל כך הרבה אהבה. תודה הכי גדולה לכל מי שעזר להגשים את החלום, להביא את היום הזה לכדי מציאות - ללילי (Just Lili), לאריאה (Arya), לאליאס (Allias) אחותי הקטנה, לטאבי (Tebayes), לדארקי (Dark Halo) ולנועלה, ולעוד כמה חברים וניליים שאת שמותיהם אני לא יכול להזכיר. שעזרו, ותמכו, והיו שם באותו רגע קסום שהכל הפך למציאות אל מול עינינו. לטאבי - שבלי התמיכה המוראלית שלו והעזרה הנפשית שלו יתכן מאד ולא היינו מגיעים לשם. ללילי - שבלעדיה ובלי אמא שלה לא היינו יכולים לעשות את זה לבד. לאריאה - שבלעדיה פניקס הייתה הרבה יותר לחוצה ומתוחה ועצבנית ביום הזה. לאחותי, אליאס - שבלעדיה מירב הסיכויים שאני הייתי עובר התמוטטות עצבים בשלב זה או אחר. להיילו - שדאגה להריץ לנו כוסות מים בכמות מסחרית שלא נתייבש. ולנועלה - שביום לאחר מכן אבטחה אותנו עם הכסף והצ'קים עד להפקדה בבנק. אני מבין, לאט לאט, שבחרנו להקיף את עצמנו באנשים הנכונים שיודעים לתת את הדבר הנכון ברגע הנכון ולהפוך את החיים שלנו לקצת יותר קלים ומאושרים תודה לכולכם. |
|
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} |
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
Re: תודה
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} • 31 במרץ 2012
Spartacus כתב/ה: תודה לכל מי שהיה, לכל מי ששמח בשמחתנו, לכל מי שחלק איתנו את הרגע המושלם הזה.
תודה לכל המברכים, לכל מי שרצה להיות שם ופספס, לכל אלו שכל הזמן מקיפים אותנו בכל כך הרבה אהבה. תודה הכי גדולה לכל מי שעזר להגשים את החלום, להביא את היום הזה לכדי מציאות - ללילי (Just Lili), לאריאה (Arya), לאליאס (Allias) אחותי הקטנה, לטאבי (Tebayes), לדארקי (Dark Halo) ולנועלה, ולעוד כמה חברים וניליים שאת שמותיהם אני לא יכול להזכיר. שעזרו, ותמכו, והיו שם באותו רגע קסום שהכל הפך למציאות אל מול עינינו. לטאבי - שבלי התמיכה המוראלית שלו והעזרה הנפשית שלו יתכן מאד ולא היינו מגיעים לשם. ללילי - שבלעדיה ובלי אמא שלה לא היינו יכולים לעשות את זה לבד. לאריאה - שבלעדיה פניקס הייתה הרבה יותר לחוצה ומתוחה ועצבנית ביום הזה. לאחותי, אליאס - שבלעדיה מירב הסיכויים שאני הייתי עובר התמוטטות עצבים בשלב זה או אחר. להיילו - שדאגה להריץ לנו כוסות מים בכמות מסחרית שלא נתייבש. ולנועלה - שהייתה איתנו לאורך כל אותו ערב וביום לאחר מכן אבטחה אותנו עם הכסף והצ'קים עד להפקדה בבנק. אני מבין, לאט לאט, שבחרנו להקיף את עצמנו באנשים הנכונים שיודעים לתת את הדבר הנכון ברגע הנכון ולהפוך את החיים שלנו לקצת יותר קלים ומאושרים תודה לכולכם. |
|
nomorenomore |
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
nomorenomore • 31 במרץ 2012
זה אחד המתכונים לחיים מאושרים, להקיף עצמך בחברים הנכונים.
מזל טוב איש יקר, אוהב את שניכם, יא אשכנזים !!!! )))))))) |
|
Minxy(שולטת){♡} |
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
Minxy(שולטת){♡} • 31 במרץ 2012
איזה חמודים אתם }{
סורי שלא יכלתי להיות שם, המון מזל טוב ואושר, אני מאחלת אהבה כמו שלכם לכולם, והמון הצלחה בדרך החדשה שלכם =] |
|