מלכתא |
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
מלכתא • 7 באפר׳ 2012
עלומה כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: גאנס אנד רוזס התפרקו מזמן. היום זה רק אקסל רוז נלחם בזקנה ומנסר את הלילה בשירה
לא תצליח להרוס ברור שלא... זה כמו ההופעה של מטאליקה, כשהם הגיעו להופיע ברגע אחד נסלחו להם התקופות הפחות יפות וכולם נהרו להופעה. נוסטלגיה טובה לא תיהרס בגלל כלום |
|
barnit |
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
אז מה
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
barnit • 7 באפר׳ 2012
ושפול מקרטני הגיע להופיע לבד (לא שנשארו עוד יותר מידיי אופציות ).. עיקמתי פרצוף?
אחד הרגעים המאושרים שלי הייתה ההופעה שלו 3> עדיף רק הוא מכלום ככה גם אקסל 3> גם אם יבוא לבד, עדיף מכלום |
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
שנאוצר(נשלט) • 7 באפר׳ 2012
לא יהרוס לכם את החגיגה תהנו . אבל סר פול לבדו ששר שירי ביטלס או רוג'ר ווטרס שגם היה אגו מניאק אבל הגיע כיחיד זה לא כמו אקסל שעדיין מתעקש לקרוא ללהקה גאנס אנד רוזס.
ואולי זה בכלל כי אני לא מספיק אוהב אותם |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
עלומה(אחרת) • 7 באפר׳ 2012
שנאוצר כתב/ה: לא יהרוס לכם את החגיגה תהנו . אבל סר פול לבדו ששר שירי ביטלס או רוג'ר ווטרס שגם היה אגו מניאק אבל הגיע כיחיד זה לא כמו אקסל שעדיין מתעקש לקרוא ללהקה גאנס אנד רוזס.
ואולי זה בכלל כי אני לא מספיק אוהב אותם לא נורא שאתה לא מספיק אוהב אותם ואל תדאג, לא הרסת |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
לאור ההתפתחויות של
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
בלוסום(לא בעסק) • 7 באפר׳ 2012
התפרקותה של גאנז אנד רוזס (ושלא תבינו לא נכון זו אחת הלהקות האהובות עלי) והשארותו של אקסל בלבד - אני בעד לשנות את שם הלהקה -
ל GUN AND ROSE... אה... לאור ההיסטוריה שלו, נראה לי שאת המוטיב הזה הוא כבר גילה בעבר... "סולן להקת "רובים ושושנים", אקסל רוז, נעצר יותר מעשרים פעמים בעבירות שונות סוללה הציבור, ואף בילה שלושה חודשים בכלא. הפעם האחרונה קרתה לפני חמש שנים בשבדיה לאחר שרוז תקף מאבטח (יותר נכון נשך) והשתולל בחדר מלון בעת שהיה שיכור. הוא הואשם בפגיעה ברכוש, בתקיפה ובאיומים על שוטרים. אחד מהשוטרים שעצרו את רוז אמר, כי הוא היה אגרסיבי ומוחצן אחרי המעצר, והם נאלצו לכפות אותו באזיקים בגלל התפרצויותיו. מאז יש קצת שקט מגזרתו, תודה לאל." http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local-paparazzi/Article-b7b7e3cebe7d131006.htm |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
Re: לאור ההתפתחויות של
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
raponzel כתב/ה: התפרקותה של גאנז אנד רוזס (ושלא תבינו לא נכון זו אחת הלהקות האהובות עלי) והשארותו של אקסל בלבד - אני בעד לשנות את שם הלהקה -
ל GUN AND ROSE... אה... לאור ההיסטוריה שלו, נראה לי שאת המוטיב הזה הוא כבר גילה בעבר... "סולן להקת "רובים ושושנים", אקסל רוז, נעצר יותר מעשרים פעמים בעבירות שונות סוללה הציבור, ואף בילה שלושה חודשים בכלא. הפעם האחרונה קרתה לפני חמש שנים בשבדיה לאחר שרוז תקף מאבטח (יותר נכון נשך) והשתולל בחדר מלון בעת שהיה שיכור. הוא הואשם בפגיעה ברכוש, בתקיפה ובאיומים על שוטרים. אחד מהשוטרים שעצרו את רוז אמר, כי הוא היה אגרסיבי ומוחצן אחרי המעצר, והם נאלצו לכפות אותו באזיקים בגלל התפרצויותיו. מאז יש קצת שקט מגזרתו, תודה לאל." http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local-paparazzi/Article-b7b7e3cebe7d131006.htm גם איזי נשאר בלהקה |
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
Episode(לא בעסק) • 7 באפר׳ 2012
זאת הפעם הראשונה שאני רוצה ללכת לראות הופעה.
אחת מהלהקות שאני יותר אוהבת. מי בא להחזיק לי את היד שלא אחטוף התקף פאניקה מכל ההמון? (((: |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
Re: לאור ההתפתחויות של
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
בלוסום(לא בעסק) • 7 באפר׳ 2012
עלומה כתב/ה: raponzel כתב/ה: התפרקותה של גאנז אנד רוזס (ושלא תבינו לא נכון זו אחת הלהקות האהובות עלי) והשארותו של אקסל בלבד - אני בעד לשנות את שם הלהקה -
ל GUN AND ROSE... אה... לאור ההיסטוריה שלו, נראה לי שאת המוטיב הזה הוא כבר גילה בעבר... "סולן להקת "רובים ושושנים", אקסל רוז, נעצר יותר מעשרים פעמים בעבירות שונות סוללה הציבור, ואף בילה שלושה חודשים בכלא. הפעם האחרונה קרתה לפני חמש שנים בשבדיה לאחר שרוז תקף מאבטח (יותר נכון נשך) והשתולל בחדר מלון בעת שהיה שיכור. הוא הואשם בפגיעה ברכוש, בתקיפה ובאיומים על שוטרים. אחד מהשוטרים שעצרו את רוז אמר, כי הוא היה אגרסיבי ומוחצן אחרי המעצר, והם נאלצו לכפות אותו באזיקים בגלל התפרצויותיו. מאז יש קצת שקט מגזרתו, תודה לאל." http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local-paparazzi/Article-b7b7e3cebe7d131006.htm גם איזי נשאר בלהקה אופס, איי סטאנד קורקטד... (אבל תודי שזה די הורס את הפואנטה המוצלחת לבדיחה שלי...) |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
Allias כתב/ה: זאת הפעם הראשונה שאני רוצה ללכת לראות הופעה.
אחת מהלהקות שאני יותר אוהבת. מי בא להחזיק לי את היד שלא אחטוף התקף פאניקה מכל ההמון? (((: אני אהיה שם אבל מה הסיכוי שאמצא אותך בכל ההמון הזה |
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
7 באפר׳ 2012
Episode(לא בעסק) • 7 באפר׳ 2012
עלומה כתב/ה: Allias כתב/ה: זאת הפעם הראשונה שאני רוצה ללכת לראות הופעה.
אחת מהלהקות שאני יותר אוהבת. מי בא להחזיק לי את היד שלא אחטוף התקף פאניקה מכל ההמון? (((: אני אהיה שם אבל מה הסיכוי שאמצא אותך בכל ההמון הזה מה הבעיה, אני אהיה זאת שתצרח 'עלומההההההההההה איפה את??? קאם רסקיו מי!!!' לא תשמעי? זין. הטונים ש'לי צורמים יותר משל אורית. ((: |
|