T Bone |
לפני 12 שנים •
18 באפר׳ 2012
Re: תרבות צ'אט הכלוב
לפני 12 שנים •
18 באפר׳ 2012
T Bone • 18 באפר׳ 2012
גבר כנעני כתב/ה: לאור התרבות מיקרים של צורת ביטוי נמוכה בחדר הצ'אט באתר,החלטתי לפרוש מנוכחות בו.
העובדה שאנו עוסקים בצידו הפחות מוכר וידוע של הסקס,לא מצדיקה סיגנון כתיבה נחות,ירוד ומתלהם בחדר הצ'אט. לא יודע מה אחוז נוכחי הצ'אט בפורום הזה ואשמח לשמוע את דעתם. יאללה יאללה, עוד אחד שבא לעשות פלאבות כוס ראבק ערס מאיפה הגעת למסקנה הזו ? |
|
a מק |
לפני 12 שנים •
18 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
18 באפר׳ 2012
a מק • 18 באפר׳ 2012
אני דווקא חושב שהוא צודק
|
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
19 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
19 באפר׳ 2012
Lakshmi(נשלטת) • 19 באפר׳ 2012
לא נסחפת בכלל.
אתה שואל לדעה או מודיע שאתה עוזב? אם אתה מודיע שאתה עוזב, אז שא ברכה. ודעתי היא, יש את אלו שבאים לעשות רעש(הקבועים) ואותם אפשר לספור על יד אחד, לא צריך לעשות מזה כזה סימפוזיון, והכללות..וחוסר תרבות..הצגה שלמה עשית פה. |
|
איש אחר(אחר) |
לפני 12 שנים •
19 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
19 באפר׳ 2012
איש אחר(אחר) • 19 באפר׳ 2012
השכנה שלי כל כך מכוערת, וכשהיא מתפשטת בחלון מואר, זה זוועה, ממש מחזה מבהיל...
לדעתכם אפשר לתבוע אותה על זה שאני מתבונן בה ככה? |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 12 שנים •
20 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
20 באפר׳ 2012
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 20 באפר׳ 2012
איש אחר כתב/ה: השכנה שלי כל כך מכוערת, וכשהיא מתפשטת בחלון מואר, זה זוועה, ממש מחזה מבהיל...
לדעתכם אפשר לתבוע אותה על זה שאני מתבונן בה ככה? רק אם היא מנקה את החלונות. |
|
Crybaby(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
20 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
20 באפר׳ 2012
Crybaby(נשלטת) • 20 באפר׳ 2012
שיר כאב כתב/ה: אוי, זה משעשע *ממך*.
^ |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
23 באפר׳ 2012
אני שבה ומעלה את הנושא-
לפני 12 שנים •
23 באפר׳ 2012
מלכתא • 23 באפר׳ 2012
כי לצערי גם אני הרגשתי על בשרי מה זה נשלטת לא מסופקת,
ומה זו תרבות דיון קלוקלת. להתערב בנאמר בין שני אנשים? להוציא דברים מהקשרם? להפוך דיון פומבי לונדטה אישית, חד צדדית וחסרת פואנטה לחלוטין? ללעוג לגילי הצעיר (שאגב, אני חושבת שזו מעלה)? נראה שאנשים פה התבלבלו ושכחו שזה לא העולם האמיתי. |
|
איש אחר(אחר) |
לפני 12 שנים •
23 באפר׳ 2012
Re: אני שבה ומעלה את הנושא-
לפני 12 שנים •
23 באפר׳ 2012
איש אחר(אחר) • 23 באפר׳ 2012
מלכת האהבה כתב/ה: כי לצערי גם אני הרגשתי על בשרי מה זה נשלטת לא מסופקת,
ומה זו תרבות דיון קלוקלת. להתערב בנאמר בין שני אנשים? להוציא דברים מהקשרם? להפוך דיון פומבי לונדטה אישית, חד צדדית וחסרת פואנטה לחלוטין? ללעוג לגילי הצעיר (שאגב, אני חושבת שזו מעלה)? נראה שאנשים פה התבלבלו ושכחו שזה לא העולם האמיתי. את טועה יקירה, כאן זה לגמרי העולם האמיתי, ככה הוא נראה. זה רק ריכוז גבוה של פופקורן בדם... |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
23 באפר׳ 2012
Re: אני שבה ומעלה את הנושא-
לפני 12 שנים •
23 באפר׳ 2012
מלכתא • 23 באפר׳ 2012
איש אחר כתב/ה: מלכת האהבה כתב/ה: כי לצערי גם אני הרגשתי על בשרי מה זה נשלטת לא מסופקת,
ומה זו תרבות דיון קלוקלת. להתערב בנאמר בין שני אנשים? להוציא דברים מהקשרם? להפוך דיון פומבי לונדטה אישית, חד צדדית וחסרת פואנטה לחלוטין? ללעוג לגילי הצעיר (שאגב, אני חושבת שזו מעלה)? נראה שאנשים פה התבלבלו ושכחו שזה לא העולם האמיתי. את טועה יקירה, כאן זה לגמרי העולם האמיתי, ככה הוא נראה. זה רק ריכוז גבוה של פופקורן בדם... אז זה מה שפופקורן בדם עושה ? חשבתי שקולה מזיקה יותר.... תראה, בעולם האמיתי לפחות יש הצדקה להתנהג ככה. אנשים נלחמים על עבודה, נלחמים על מקום בתור, נלחמים באוייבי המדינה. על מה יש להילחם פה? זמן אוויר בצ'אט? |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 12 שנים •
23 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
23 באפר׳ 2012
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 23 באפר׳ 2012
ההשוואה היא בין צ'טים ולא בין צ'ט למציאות.
ומה אגיד לכם? כמעט ולא רואה הבדל בין צ'ט הכלוב לצ'ט הונילי של תפוז (נגיד) לעניין תרבות דיבור חוץ ממשהו קטן אחד - בתפוז יש מנהל חדר שמעיף על שפה לא נאותה וכו', בעוד שבכלוב הגבולות עמומים קצת לגבי מותר ואסור. בדיוק בגלל אותה "פתיחות מינית", שגם גורמת לאנשים נחמדים בד"כ לפנות לנשים זרות ב"אז מה שלומך, כלבונת?" (במקרה הטוב). במציאות זה לא כך. אנשים מרשים לעצמם יותר מאחורי מקלדת וזה ידוע, בפרט אם מרגישים שזה לא באמת הם אלא איזה ניק, זהות אלטרנטיבית וזה שמולם הוא לא באמת אדם אלא שורה רצה. חוץ מזה, על איזו תרבות דיון מדובר? נדיר שיש דיונים בצ'ט: רוב הזמן מדובר באוסף של מונולוגים זועקים לתשומת לב. אנשים מתרכזים בעצמם וכך זה נראה |
|