Perplexed |
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
אבל למה?
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
Perplexed • 22 באפר׳ 2012
המלט,
אם תוכל להרחיב, עד כמה שאתה מבין, עדיין לא ברור למה.... למה זה אופייני בפרופילים של נשים הרבה יותר מאשר גברים שולטים? הרי נצלנים או חסרי השכלה, כאלו כפי שאתה מתאר, אלו קיימים בשני המינים. לא תמצא הרבה פרופילים של שולטים המצהירים חד משמעית כי דרושה להם משרתת הא ותו לא, או שפחת זיונים נעדרת זכויות לחלוטין. יש הרבה פרופילים של שולטים המשדרים החפצה, אבל לא ניצול סתמי שמריח מניצול נטו ללא בדס"מ או הדדיות כלשהי. איך זה? האם זה משום שזה לא פוליטיקלי קורטקט מצד גבר להצהיר על כך? האם זה משום שהצרכים של שולטים ושולטות הנה שונים? האם זה אולי נשים, נצלניות יותר מטבען...? האם זה משום שפשוט נדמה למנסחות הפרופילים, שהן מתנסחות בשפת הפנטזיות של נשלטים? אם יש כל כך הרבה פרופילים שטחיים נצלניים כאלו, האם המשמעות אינה שיש להם ביקוש מצד נשלטים? ואם יש ביקוש, האם זה מתוך יאוש או שמא אולי.... הפרופילים האלו אכן מתקבלים בברכת הפנטזיה? אני ממש לא רוצה להכנס לשאלות מכלילות של "כל הגברים הם..." כל השולטות הן...", אבל בכל זאת, מתוך סקרנות גרידא, מעניין אותי מה מקור ההבדלים הניכרים. |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
מלכתא • 22 באפר׳ 2012
בתור שולטת שלא מחפשת סמרטוט,
אני מוחה על כל נסיון הכללה של שולטות בתור שטחיות יותר. אני בחיפושיי אחרי בן זוג בוגר, נשלט מאתגר שיודע שלהיות נשלט לא מתבטא בלעמוד על ארבע ולוותר על כל רצון עצמי, מתקשה. כמעט כל פניה שאני מקבלת כאן, או כל נשלט שאני מגיעה לדבר איתו, מתחילים לזרוק משפטים כמו "אני רוצה שתשפילי אותי ותשלטי עליי".... וואהו! רגע, מה הם להכיר? מה עם ה"מעבר"? לא רוצה שתהיה חפץ ולא רוצה שתהיה סמרטוט. אז דבר ראשון, זה הביקוש. יש כאן ביקוש גדול יותר לנשים שמחפשות "סמרטוטים". דבר שני, יש כאן באופן כללי הרבה יותר נשים מאשר גברים, מכאן שיותר שולטות משולטים. לכן הרבה יותר קל למצוא דרישות "נתונות במחלוקת". |
|
טרבולי והקצפת |
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
טרבולי והקצפת • 22 באפר׳ 2012
Perplexed שלום רב.
1. כפי שהמלט כתב זהו שוק מונחה ביקוש. לא ארחיב על נקודה זאת. 2. במערכת יחסים BDSMית הנשלט הוא השטן. הוא זה שמאפשר לסצנה להתרחש, הוא זה שמכתיב את הקצב ואת חומרת המעשים, הוא זה שאונן יומים ברצף על סרטון אחד באינטרנט ואזר אומץ ללחוש את תוכנו לשולט שלו "מבלי לשלוט מלמטה" רחמנא לצלן. ישנם יוצאי דופן לעניין זה, והם מהווים אחוז קטן מאוד ממערכות היחסים. נקודה זו קריטית לצורך הבנת הנקודה הבאה. 3. אין הקבלה בין שאיפות הנשלטת לשאיפות הנשלט. ולראיה - חלק ניכר מהאירועים שמהווים שליטה בין שולט ונשלטת, לא מקובלים בין שולטת ונשלט (וההיפך). הנשלטת, לאחר כל הדברים האיומים שהיא מעבירה את עצמה, מעוניינת בקרבה, באינטימיות. הנשלט במקרים רבים לא מכיר בכלל את המושגים האלה בהקשר של השולטת שלו. למעשה ככל שהשולטת מנוכרת יותר, ככל שהיא לא רואה בו שותף לאינטימיות, ככל שהיא משדרת לו שהוא אינו ראוי, כך הגירוי המיני שלו גובר. שווי בנפשך מה היה קורה אילו היית מגיעה למצב כזה עם השולט שלך. 4. הסקרנות שלך לגבי אופן החשיבה של הצדדים האחרים מאוד יפה בעיני. הלוואי וכולם היו נוהגים כך. |
|
barnit |
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
barnit • 22 באפר׳ 2012
טרבולי והקצפת כתב/ה: Perplexed שלום רב.
1. כפי שהמלט כתב זהו שוק מונחה ביקוש. לא ארחיב על נקודה זאת. 2. במערכת יחסים BDSMית הנשלט הוא השטן. הוא זה שמאפשר לסצנה להתרחש, הוא זה שמכתיב את הקצב ואת חומרת המעשים, הוא זה שאונן יומים ברצף על סרטון אחד באינטרנט ואזר אומץ ללחוש את תוכנו לשולט שלו "מבלי לשלוט מלמטה" רחמנא לצלן. ישנם יוצאי דופן לעניין זה, והם מהווים אחוז קטן מאוד ממערכות היחסים. נקודה זו קריטית לצורך הבנת הנקודה הבאה. 3. אין הקבלה בין שאיפות הנשלטת לשאיפות הנשלט. ולראיה - חלק ניכר מהאירועים שמהווים שליטה בין שולט ונשלטת, לא מקובלים בין שולטת ונשלט (וההיפך). הנשלטת, לאחר כל הדברים האיומים שהיא מעבירה את עצמה, מעוניינת בקרבה, באינטימיות. הנשלט במקרים רבים לא מכיר בכלל את המושגים האלה בהקשר של השולטת שלו. למעשה ככל שהשולטת מנוכרת יותר, ככל שהיא לא רואה בו שותף לאינטימיות, ככל שהיא משדרת לו שהוא אינו ראוי, כך הגירוי המיני שלו גובר. שווי בנפשך מה היה קורה אילו היית מגיעה למצב כזה עם השולט שלך. 4. הסקרנות שלך לגבי אופן החשיבה של הצדדים האחרים מאוד יפה בעיני. הלוואי וכולם היו נוהגים כך. אני יכולה לסכם במשפט אחד את כל מה שאתה אומר וגם לתת תשובה מתומצתת לכל מה שדן בו הדיון - נשים מחפשות יותר רגש גברים מחפשים יותר סיפוק מיני. למה גברים אוהבים ביצ'יות? כי הן לא מפגינות רצון לרגש אלא משחקות אותה קרירות ומנוכרות. שאישה רושמת שהיא רוצה נטו להשפיל, להתייחס אל גבר כחפץ או סמרטוט, הגבר מתחרמן יותר היות וחלק אינטגרלי מזה הוא שאין את כל ה"בולשיט הריגשי". |
|
TriXie(אחרת) |
לפני 12 שנים •
24 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
24 באפר׳ 2012
TriXie(אחרת) • 24 באפר׳ 2012
אישית אני לא אוהבת סמרטוטים כי הם נוטים לרגשנות יתר בעצמם.
מתרפסים,מתחננים,מתחנחנים,נמרחים עלייך כמו מרגרינה. כל הכייף בשליטה זה ליצור את הגבר שרוצים כמו פיסול. אי אפשר לקבל כלבלב מוכן קודם מצריך אילוף אצלי גבר הוא גבר,הוא צריך להיות חזק באופיו וככל שהוא ירגיש יותר כמו גבר גבר כך הוא ירצה לעשות יותר עבורי,כך יהיה מוכן להשפלה רבה יותר. כך לפחות אני חושבת. (אם גלשתי קצת תסלחו לי אני נוטה לפטפט ) |
|